ČebelicaMaja
|
ojla... mi se tudi počasi, ampak res počasi vračamo v normalno stanje- Hana je bila zdaj 3 dni tako prehlajena, da ji je teklo iz očk in noska-smo jo imeli kar doma, da bo za maškare zdrava...mož je pa tudi ostal brez glasu, ne vem kakšni virusi so to letos... barba pocajtajte se. Barba- jaz tudi pri Hani nisem rabila pumpice, pri Gaji pa že prvi teden - mi imamo Narhinel-na dah in še enega iz Trbiža-tudi na dah- imam tudi baby vac, ki ga tako hvalijo- ampak meni je za tako majhne absolutno premočen-nam ga je tudi P odsvetovala- ne kupuj pa na dah od Phisiodose in Chicco, ker je zanič in boš denar vrgla skozi okno...baje je dober tudi tisti zelen, ki se dobi v BC (prijateljica mi je povedala)... jaz pa ne morem pripet nobene slikce do 3m, ker nam je takrat crknil disk in je šlo vse rakom žvižgat...od takrat imamo vse na treh diskih, ker mi je res hudo....a katera pozna kakšno zaupanja vredno podjetje, ki rešuje diske-podatke... bom pa pobrskala, kaj sploh najdem... jaz sem bila pa v sredo malo v shopingu- sem Hani kupila kar nekaj garderobe v BC (slučajno) imajo neko akcijo na znižano-če kupiš za 50€, ti 10€ oni podarijo- sem dobila res lušne stvari in to celo vrečo. Drugače sva imeli pa včeraj z Gajo cepljenje in je kar malo reakcije- bolj slabo je in težko spančka, upam, da se kmalu umiri- je pa tako lepo zunaj, sva bile včeraj tri ure... Mi gremo v nedeljo v zadružni dom v maškare, upam, da bo prijetno, potem imajo pa še v vrtcu v torek maškare... pa v sredo sva bli s Hano pri ORLju in spet ni bilo OK, tako da imava čez 3m spet kontrolo- sploh je bila pa takrat najbolj boga- sva dobili kapljice z učke in nos inje bilo v 2 dneh ok, zdaj je doma samo preventivno, ker je vikend pri nas je skoz eno letanje, zdaj moram še jaz k pulmologu in zobarju , pa tam vedno pustim toliko €, da me sveta jeza grabi, ker ima koncesijo, pa je dražji kot nekdo,ki jo nima- a kaj veste- ali lahko pač nekje imaš izbranega zobarja na koncesijo, vmes pa kdaj greš k nekemu zobarju, ki je nima, da popravi tiste bele plombice in očisti zobni kamen, ki je itak za doplačat povsod? alarm... moram it...
< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 20.2.2009 12:10:23 >