ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica* Jaz sem pa obležala z vročino. Že cel vikend sem bla bolj švoh, včeraj me je pa čist sesul. Dopoldan sem bila še na sprehodu z malima dvema, potem sem pa samo "dol padla". Ni šlo več. Tako, da je šel Marcel danes do četrtka k babi in dediju na počitnice, z Zarjo bova pa že nekako "preživeli". Glavo mam tako kot da mi jo bo vsak čas razgonil...se filam s fiziološko in operilom, pa nič ne pomaga. A je še kakšna stvar za "spucat sinuse"? evo enako jaz... danes sva bili s Hano še v Arboretumu, čeprav se s sinusi borim že dobrih 14 dni, ampak danes me je pa čist vrglo potem doma- vročina, glava, ušes in še cela čeljust me je bolela oz. me še boli, me je tašča kar na urgenco odpeljala- sem bila tik tak fertig- ampak najprej sem se pa hotela kar nazaj obrnit, je bilo kar črno po hodnikih, samo kaj ko že cel teden ne spim zaradi glavobola ... tko da, čeprav sem načeloma proti AB, mi je bilo zdaj čisto vseeno, samo da se enkrat že konča in da se pozdravim... Marelica taka je bila naša prejšna P od Hane- sem jo vprašala, kaj pa če je virusno, pa ona meni, da to sigurno ni virusno- dobi Hana Sumamed in to celo 5 dni- prideva na Pek-ravno zaradi kašlja in plučk, vzamejo kri, zdravnik pa meni- zakaj pa je AB, saj je virusno ampak sedaj ga mora pojest do konca... naslednjič sem šla k njej-spet nam je najprej AB ponudila, potem sva se ji pa z možem mal po robu postavila, da to pač ni normalno, da verjetno bi bile dobre dodatne preiskave- nam je pa končno dala tisto napotnico za pulmologa in ORL- matr no, kot da gre iz njenga žepa... zdaj sem pa Hano tudi dala k tej, pri kateri imamo Gajo, ta je pa super- realna, če je potrebno, se ful zavzame za vsakega otroka- vedno, če ni sigurna vzame kri-čist druga pesem... res Marelica takoj zamenjaj P. se boste vsi bolje počutili- izjave vaše P pa sploh ne bom komentirala Barba super slikce... naša Hana ima pa takoooo rada dojenčke, vsakega ki ga vidi boža, pa lupčka, pa v vozičke skoraj zleze, jo moram prav čuvat, da ne gre predaleč res se pozna, ko imajo doma še enega, se mi zdi, da prav drugače dojemajo svet okoli sebe. sem hotela še jaz slikco pripopat, pa mi jo noče v album dat mogoče je prevelika, ampak bom jutri naprej...ker danes sem prilično fuč... nič ne bom rekla, kot pozdravimo se...čim prej