|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.3.2009 14:53:29   
alička
Dejmo nosečke!

Mojčika - meni je odtekla voda, bolje rečeno odtekala (ni sem mi ulilo), pa potem še naslednjih 22 ur nisem rodila. Mi je babica rekla, da če se mi to zgodi naslednjič, naj kličem v porodnišnico in me bo babica vodila po telefonu in mi pravočasno svetovala kdaj naj pridem, da ne bi tam predolgo svetila user posted image . Pa nisem čist ziher, da bi se to upala naredit. Popadkov pa itak nisem čutila, čeprav jih je ctg kazal. Ma sem mal čudna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
3.3.2009 14:56:10   
alička
Cepljenje - sem absolutno za. Meni argumenti za prevladajo, je pa Ankica to odlično napisla, tako da jez nimam kaj dodat.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
3.3.2009 15:31:28   
mojčika
Glede cepljena še ena z istim mnenjem.

naše dete se pa tako zelo umirja, Ankica, kaj vaše še dosti brca, mi se moramo prav potrudit, da čutimo gibe.

ČMaja, res so cukri, naša res obvlada z oprosti in hvala mama, mi je tako lepo, da se kar topim zraven. user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 3.3.2009 15:32:34 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
3.3.2009 21:33:58   
*zvezdica*
Glede cepljenja sem tud jaz obsolutno za. Ankica je res super napisala...

No nosečkice navijanje se je že začelo user posted image Obema želim ekspresni porod in eno zdravo lepo detece!

Mi nameravamo it nslednji teden na dopust na Roglo...mal smučkat...pa ne vem če bomo sploh šli ker vreme ni ravno najbolje napovedano. Da bi šli pa v dež al pa slabo vreme pa škoda moževega dopusta in denarja. No jaz še vseeno navijam za sonceuser posted image

U ja šoping...se mi kar mal kolca po starih dobrih časih še pred otroci...ko sva hodili s sestrično v Avstrijo in kot dve kuri letali iz trgovine v trgovinouser posted image in komaj tovorli potem vse punkleuser posted image

Ja ja mali so pa face s hvala in prosim. Marcel je kar vljuden kar se tega tiče. Včasih kar preveč....se zahvaljuje za kakšno tako stvar, da se midva kar reživa zraven....npr., mami hvala ker si mi dovolila, da se igram s kockamuser posted image kot da bi revež drugače lahko samo gledal igračeuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
4.3.2009 13:21:44   
Marelica
Še nič malih marčkov?

user posted image  Sem prišla samo prečekirat. Držimo pesti dalje in navijamo!user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
5.3.2009 10:15:56   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Še nič malih marčkov?

user posted image  Sem prišla samo prečekirat. Držimo pesti dalje in navijamo!user posted image

Še nič :-)

Naše dete čaka na PDP, na prvi pomladni dan, na svetovni dan strpnosti, da da mamici vedeti, da je potrpežljivost res lepa vrlina. user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
5.3.2009 21:45:18   
*zvezdica*
Ankica, zdej pa najbrž bo počasi...tvoj PDP je že pred vratiuser posted image no lahko te pa tud Mojčika prehitiuser posted image

Kje ste se vse punce poskrile?
Kriste že sto let ni bilo na spregled, pa Maychike....pa tud ostale ste (smo) čist nečvekalno razpoloženeuser posted image

Mi smo bli danes skupinsko pri frizerju. Smo še Zarjo in Marcela ostrigli. No prvič da Marcel ni jokal in težil, ampak je lepo mirno sedel in ves čas nekaj komentiral in zraven pel "Vsi za šampione rdeče, vsi za šampione rdeče....(himna jeseniških hokejistovuser posted image Prav faca je bil!

Zarja je pa fasala ene pikce v predelu plenic...ampak samo na levi strani in samo tam kje se plenica skup zalepi pa mal na levem robu. So mi rekli, da je od plenic...ampak sem ji probala sedaj že dvoje druge pa ni nič pomagalo...pa ne bepanten in ne ribodermin...zdej pa res nimam več idej kaj najuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
5.3.2009 21:55:43   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Ankica, zdej pa najbrž bo počasi...tvoj PDP je že pred vratiuser posted image no lahko te pa tud Mojčika prehitiuser posted image

Kje ste se vse punce poskrile?
Kriste že sto let ni bilo na spregled, pa Maychike....pa tud ostale ste (smo) čist nečvekalno razpoloženeuser posted image

He he, Anikica je že šla čez vrata user posted image , no mogoče pa je že kajuser posted image . Nam se pa še ne mudi, dete bo kar čakalo na pomlad, mož pa tudi poskrbi zame tako, da verjetno bo, ker nič ne smem več delat :-), res pa je, da itak diham kot en mali slonček.

Tudi jaz pogrešam punceuser posted image

Nočka punceuser posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
6.3.2009 12:10:47   
Anonimen
Dan!

Vam na kratko poročam, da pri nas ni še nič, v ponedeljek grem v porodnišnico in bomo videli, kaj bodo rekli tam.
Bom pa verjetno potem šla iz porodnišnice za nekaj dni kar k mojim staršem, mi bo prav prišlo, mož bo sedaj sam za vse stvari v firmi in bo polno zaposlen, si ne predstavljam, da bi potem zvečer še Kristino rihtal, pa kuhal, pospravljal po celodnevnem šihtu, jaz tudi ne vem, kako bom, tako da mi ta pomoč pride zelo prav. Skrbi me za Kristino, v vrtcu so mi rekli, d aje zadnje dneve precej jokava, občutljiva ter da jo skrbi, da mamice ne bo nazaj, tako da bo verjetno kar šok potem, ko bomo končno imeli dojenčka. Ah, bomo že, a ne?

Zunaj se je naredil tak lep sonček, a ni fajn?

LP

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
6.3.2009 22:58:55   
Krista28
Živjo,

Evo mene, jst sem tuki, lepo čekiram, kdaj bodo naši jenčiji izrazili željo za naš svetuser posted image user posted image . Zdaj smo že skoraj zdravi, le mal še smrkamo. Nadja je imela bronhitis in tako AB in ventolin, Kristjan pa samo mal kašljal. Reva ni nič jedla, tako da sem spet  povečala dojenje...no počasi se spet samo odvaja.

Z mojo službo ni še nič dorečenega, dogovarjam se za menjavo oddelka, pa zaenkrat nič dorečenega, a doma sem še do konca meseca, potem pa žuuuurrrr! Mi je kar hudo. Žur pa mislim na letanje, zgodnje vstajanje, psihozo ko bodo otroc bolani, pa živčki, ko ne bom mogla po njih v vrtec...user posted image user posted image

Ta vikend je pa lepo vreme napovedano. Kristjan gleda eno knjigo o gradu, pa gremo jutri verjetno na Bogenšperk, popoldne pa na eno kosilo - se prjatli dobimo pri enih doma....komaj čakam....

Nočko...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
7.3.2009 16:53:05   
mojčika
Krista28, upam, da vam je zdaj bolje.

Jaz tudi še čakam, čeprav se čudim, da sem še doma. Včeraj sem prejokala cel dan. Dimnikar nam je namreč s sajami zasul celo stanovanje, vse v stanovanju je bilo črno, na prvi pogled vse uničeno, saje itak ne gredo stran. Moževa zbranost pa je naše stanovanje postavila spet na glavo, edino nov bež kavč je lepuser posted image . Danes sem še vse prečistila in zdaj bo, mama mi pa še tepihe spedena.

Še jezna nisem mogla bit, tak šok je bil, pa v teh 14 dneh sem res pripravila in pospravila vse za prihod novega člana, tako mirno sem čakala, zdaj pa je treba vse jovo na novo.user posted image

Ankica tebe pa čist razumem, da boš šla k svojim, ti bo res lažje. Tako pač je, vsega se ne da.

No se samo na hitro, ker še eno seminarsko lektoriram in se mi nabira. Papa

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
7.3.2009 21:18:11   
mojčika
Ravno pišem vlogo za otroški dodatek za MM, pa sem se spomnila, da sem pozabila, kaj vse moram urediti po porodu, tiste ta frišne, dajte malo povedat, prosim....

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
7.3.2009 21:53:39   
Marelica
Punce, no pa se je le nekaj zgodilo...

Naša Ksenija, ki nima več časa za RR, je danes povila sinka Uroša. Se pravi, da imajo že štiriperesno deteljico.user posted image user posted image user posted image

No, dajmo, dajmo, Ankica in mojčika, zdaj pa vedve lepo dalje!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Marelica -- 7.3.2009 21:54:38 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
7.3.2009 22:13:56   
mojčika
Ksenija ČESTITKE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
8.3.2009 9:31:57   
mojčika
Punce, LEP DAN ŽENA, pustite se razvajati user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
8.3.2009 14:55:52   
ČebelicaMaja
pozdravljene samo na hitro... trenutno obe spita, ampak moram podelat zadeve za službo, zadnje dni mi kar ne znese vsega...
No, Hana je v sredo ful kašlja ponoči in bedela 2 uri, zjutraj seveda ni mogla vstat in je bila v sredo doma in tako poredna, da me je pripravila do joka (toliko o tistih angeljčkih, o katerih sem pisala zadnjičuser posted image ...sem jo prehitro pohvalila)... v čet. jo damo v vrtec, rečemo naj pazijo nanjo, da ful kašlja in kakšno mi tašča pripelje domov... ledvička zunaj (spodnja majčka je bila kar zrolana do podpazduhe), brez žabic (najlonke) in samo z enim štumfom, z vlažnimi sp.hlačkami, s totalno vnetimi očmi in s smrklom do bradeuser posted image user posted image user posted image  a me hudiča niso mogle poklicat, pa še izrecno jim je mož naročil, naj nas pokličejo, če bo slabše- ma jaz res ne vem, a se norca delajo, al se jim ne da, ali pa je pač otrok samo številka, za katero morajo v svojem delovniku skrbet... sem tako jezna- da ne omenjam, da je danes šele prvi dan ok z očki, kašlja pa fuuul, seveda jutri ne more še v vrtec, nasploh me jo je kar strah poslat tja- v bistvu so vzgojiteljice začele forsirat odvajanje od planičke, ampak jaz ji jo bom za v vrtec kar dajala, ker tole me je pa tako razp., da sploh nimam besed- pa tako sem bila zadovoljna z njmi, sedaj pa tkole. Nasploh mi pa ni všeč-ker mi hodimo ob 14.30 ponjo in je tam že ena študentka namesto vzgojiteljic, ki je ful arogantna in ji dol visi za vse- ne vem, ali naj zalajam in težim ali naj vprašam, kako imajo zdaj to...res me jezi, če vidijo, da Hana pač ni toliko samostojna kot ostali (ki so itak povečini starejši od nje in skoz v vrtcu, saj je Hana daleč največ bolna od vseh) zakaj jo vsaj ne pogledajo malo večkrat- a se moram res skregat, da bo kaj zaleglo...

Sem možu že rekla, da ko gre zopet tja, jo jaz peljem, da se pogovorim z njimi...

joj, Mojčika, si kar predstavljam kako ti je bilo... to je pa res smola- upam, da ste poštimali.

Krista, včeraj sva bile s Hano v Kresnicah- smo šli na tržnico in Tivoli in je nazaj grede zaspala- sva doma odližili moža in Gajo ter se peljali mimo Laz, Jevnice do Kresnic in preko Dola nazaj v Ljuser posted image

V četrtek sva izvedela, da ne moreva graditi na tej parceli, ki jo imamo, ker moramo najprej urediti dedni postopek, ki je v teku-in to bo trajalo in trajalo, tako da bo to edino za najine otroke, midva pa sedaj iščeva naprej... je bilo pa strašno hudo, ker imaš upanje, ki nama ga je dal prejšni odvetnik, ta odvetnica je pa jasno in glasno povedala, da tako ne moreš ničesar rešit- in smo zastonj sodišču 3 leta nazaj plačali cca 100 000sit-kot bi jih vrgli v smetiuser posted image

Sem pa res happy, ker sem rezervirala morje- junija isto kot lani-ker smo bli ful zadovoljni- Kamp Kažela pri Medulinu, septembra pa Zaton- oboje Kamp hišiceuser posted image

Aja, pa nazadnje sem pisala, ko smo šli v razvojno tudi s Hano, zaradi nogic na x in konstantnega spotikanja-padanja... je rekla dr., da je hipotona, da moramo veliko telovadit, da nogice se bodo popravile s telovadbo in pokazala telovadbo in svetovala,  naj gremo na vsaj dve uri privat fizioterapije- da škoda, da ni hodila kot dojenček v RA, ker tega ne bi bilo... naša prejšna P je pa vedno samo predpisala AB, za vse ostalo je pa govorila da je ok, da je čas na Hanini strani... koliko je odvisno če imaš dobrega strokovnjaka- ali pediatra ali karkoli drugega... sem res srečna, da je Gaja sedaj pri tej drugi- pa da ne bo pomote, tista prejšna ful opevana, vele cenjena, zakaj žeuser posted image

No tudi z Gajo moramo it na 2 uri privat fizioterapije , nam je pa vsaj airex blazino napisala... kaj bo potem naprej bomo videli, jaz upam, da bomo kmalu začeli hodit na fizioterapijo na državne stroške, ker bomo sicer bankrotiral...ne vem, kakšen čuden sistem je to...ne rečem za Hano, ko ni tako nujno, ampak Gaja je pa kar hud primerek in bi raje videla, da bi hodila na terapijo tja, pa še kakšno bi plačala, če bi bilo potrebno...

joj, kakšen dan, mi mo pa doma- jaz grem z Gajči ven, takoj ko se zbudi- Hana bo pa kar notri, smo bli včeraj zunaj, je malo pihalo in danes ful kašlja...

Nosečke, navijam za vas- Ankica ti imaš D day jutri, če sem prav prebrala- srečno...upam pa vseeno, da te zvečer kaj presenetiuser posted image  jaz imam dva prijatelja, rojena na 8.marec, oba super človeka...

Mojčika...ne vem, ali sem si prav zapomnila, da imaš priprave jutri v P...če boš imela kaj časa, mim pošlji SMS, ker imam nekaj zateuser posted image

Zvezdica poskusi še Canesten- včasih se naredijo glivice- Gaja je imela tudi enkrat težave z ritko, sem poskusila vse živo, pomagal je Canesten in Ognjičevo mazilo za ritko od Welede- to kremo še zdaj uporabljam, ker ima zaradi ksiline res hudo občutljivo rito.

nič, zdaj grem pa stare grehe pucatuser posted image čau

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
8.3.2009 21:56:28   
barba
Čestitke vsem ob dnevu žena!user posted image user posted image user posted image

Kseniji čestitke za sinčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Še par slikic:
user posted image

user posted image

user posted image

Lahko noč

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
8.3.2009 22:54:55   
*zvezdica*
Hej hej!

Najprej čestitke Kseniji za Urošauser posted image To bo pa zdaj vselo pri hiši! Dobra je ksenja, kapo dol, res!

Mojčika upam, da je pri vas že vse po starem...ampak bi jih pa tud poslala nekamuser posted image

Ankica, Mojčika vidve pa s polno paro naprej....do dneva D

ČMaja tole z vrtcem je pa res mal neodgovorno...pa že tako je Hana res ful bolna. Upam da se kmalu pozdraviuser posted image

M smo se potem le odločili, da gremo smučat...tako da gremo od jutri pa do petka na Pohorje. Samo upam še, da bo lepo vreme in otroka pridna. Prav potrebna sem že ene spremembe okolja!

Barba tvoja dva cukra sta pa prava cukrauser posted image Aja pa ful maš luštno posteljnino na zadnji sliki!

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 8.3.2009 22:55:34 >

Marcel in Zarja

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
8.3.2009 23:33:51   
eya
Ojla!

Tudi v mojem imenu vse lepo za tale dan žena...upam, da ste ga preživele lepo!

Čestitke Ksenijiuser posted image user posted image user posted image  Vau, že četrti otročiček! Pridni so! Ankica in Mojčika, kako pri vas ;)?

Barba, ful lepe slikce, sploh pa ta zadnja! Luštna sta!

Joj, ČebelicaMaja, ta je pa res kar huda, da takole slabo pazijo na malo. Ni čudno, da jo imate raje doma. Sicer pa jaz Žigu še kar bodije oblačim, drugače bi tudi napol nag okoli skakal, ko jepa treba toliko plezat in skakat.

Mojčika, super, da si me spomnila za OD, moram jaz tudi uredit. Za ostale stvari pa se niti ne spomnim, kaj je še treba-očetovski dopust, pa po porodu zdravstveno... Tole z dimnikarjem pa tud-no-pa je bil on kriv? Upam, da se je kaj opravičil, pa poskrbel za nered, vsaj po tavelikem?

Cepljenje-tudi jaz sem za, res da tvegamo kak stranski učinek, a glede na vse bolezni, ki se jih tako globalno znebimo...to ima pa tudi veliko težo!

glede estrogena v sojinem mleku-vem, da ga je kar nekaj, samo ne vem, če ga je preveč? če boš kaj zvedela, sporoči, prosim, to pa tudi mene zanima.

pa lep začetek tedna...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
8.3.2009 23:34:45   
eya
Zvezdica, vi pa uživajte maksimalno!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
9.3.2009 11:09:31   
Marelica
Dobro jutro!

Sem seveda morala spet prečekirat, kako je kaj z "našimi" novorojenčki.user posted image

Eh, mi smo še kar vsi doma. Sem bila sigurna, da bo Katarina lahko že danes v vrtcu, pa je ravno čez noč imela prave napade kašlja. Zdaj pa spet ok... razen noska, iz katerega še kar nekaj priteče. Včeraj smo imeli zelo lep dan pa smo jo z moževo družino mahnili na najbližjo goro. Je pa zdaj tako noro vreme, da sploh ne vem, kako naj otroka oblečem. Na soncu vročina, v senci pa kar hladno, pa če veter zapiha še par stopinj manj. Idealno za nov prehlad. user posted image  Drugače pa tudi jaz še nisem zdrava. Že več kot teden imam nos čisto zabasan, ne pomnim, kdaj toliko nazadnje.

Čebelica Maja, sploh nisem mogla verjet, kar si napisala. To pa je res višek ignorance. Saj razumeš, da ne morejo vsakega otroka skoz  rihtat, ampak da pa po takega prideš, sploh če jih ekstra prosiš.user posted image  Bi tudi meni dekl dvignilo, ja! Smo pa mi tudi na bodijih, še sama sreča, da so ji še prav. Sicer smo pa itak še na plenički. In celo v vrtcu so me tolažile, da ni to nič hudega, naj je kar nič ne forsiramo, če ni pripravljena. Saj kar nekajkrat na dan gre na kahlico, ampak še vedno večinoma polula tudi pleničko.user posted image  Pač, pri nas bo res vse skupaj bolj pozno, kaj hočemo.

Zvezdica, uživajte na smučariji!!!user posted image

Barba, tale vaš tine je pa res lepotec s temi laski pa šarmerskim nasmehom. Z Meto sta pa tak lušten parček.user posted image

ČM, glede NFT, sploh ne morem razumet, da imate to samoplačniško. user posted image  Ja, pa smola za parcelo...

Uf, maladva sta se mi pa čisto znorela tu poleg. Mirno se tak ne znata igrat, je očitno predolgočasno. Če se ne cufata za igračo pač norita.user posted image  

Aja, vam še nisem povedala, da sem bila od četrtka do sobote z malima pri moji mami. Jo je kar malo presenetilo, kako zna bit mali vražji, čeprav sem ji že parkrat po telefonu govorila... Konec aprila se mi poroči bratranec in z možem sva sprejela dokaj težko odločitev, da Dominik ne gre z nami. Enostavno je preveč neukrotljiv na momente... Drugače sem kar žalostna, če kot družina kam ne gremo v kompletu.

Za letošnje poletne počitnice razmišljamo o nakupu rabljene brako prikolice. Tako da se bomo kar campov držali. Hoteli so nam pa čisto nedosegljivi, kakšne cene...user posted image  Pa vleče me na lepo hrvaško obalo, samo Hrvati so mi postali prav bedni s svojo sovražno nastrojenostjo, da iz tega razloga verjetno kar ne bomo šli tja. A vas to nič ne moti?

No, zdaj pa res dovolj čvekanja... Lep dan za vse!!!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
9.3.2009 12:49:02   
Anonimen
Dan!

Se samo na hitro oglasim, še vedno v enem kosu user posted image . Danes sem bila v porodnišnici, nobene spremembe, mala se počuti odlično, giblje se kot za stavo, plodovnice dovolj, nobenih popadkov, tako da moram v sredo nazaj, če ne bo nobene spremembe. Zelo verjetno mi bodo potem v sredo sprožili porod, mi je sicer malce pomasirala MV, če bo to kaj spodbudilo, bomo videli. Računam na luno user posted image .

V porodnišnici sem srečala simpatično majhno punčko s skodranimi laski, ki mi je poslala enega taaakega lepega lupčka user posted image , da sem se stopila. Pa seveda je bila zraven njena zlata mami. Saj veste, da govorim o MM in Mojčiki user posted image . Hihi, verjetno si ne misli, da bom pred njo doma.

Lepo bodite, jaz grem malo pospat ped TV.
LP

(odgovor članu Marelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2947
9.3.2009 15:59:56   
mojčika
He he Ankica, dobra si mi ti, jaz pa sem pogledovala na telefon, če kaj javiš, a bo kaj. Če sem pa čist iskrena, pa sploh še ne zgledaš za rodit, deluješ tako fituser posted image . Pa v sredo več sreče, 11. bo menda res huda luna user posted image

No jaz pa bom jutri 5 ur na dnevnem centru, pa več javim, kako in kaj.

Zdaj pa grem še malo na sonce, po se pa zvečer kaj javim.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
9.3.2009 23:03:36   
Krista28
Ojla,

Mi smo ok. Včeraj smo bili na morju in je blo ful luštno, le K. je na plaži zgrnu in poču z ustnico in zobom v skalo...zdaj je zob mal postran, pa se bomo šli pokazat zdravnici, ni pa tako nujno...

Enaj je spraševala kaj je treba s papirologijo takoj po porodu, pa bom kar navodila mojmu možu napisla...imam še spravljeno..user posted image

- čim prej odnesti rojstni list otroka na durs za davčno št.
- tist list, da si rodil odneseš v službo, da dajo delat zdravstveno izkaznico
- davčno št. otroka vpišeš v obrazec za očetovski dopust, dopolneš z datumi, kdaj boš koristil, in odneseš na CSD
- na istem mestu oddaš tudi vlogo za moj dopust za varstvo in nego otroka (ta drug del PD)-
- oddaš nove podatke za otroške doklade na CSD

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
10.3.2009 8:56:19   
miaxxx
Pozdravljene!

Kseniji čestitke za Uroša. Dobra je res. Si ne znam predstavljati v tako kratkem času roditi 4-krat.

Držim pesti za Ankico in Mojčiko, da bi šlo vse kot po maslu :)

Zdej pa še mene neki zanima, predvsem za tiste, ki ste rodile večkrat... zanima me namreč, če ste bile kaj rezane/šivane in, če ste bile prvič ali ste bile tudi v drugo? Jaz bi se tako rada temu izognila, po drugi strani pa si ne želim raztrganin. Barba kako ti okrevaš? Moram priznat, da me je zdej v drugo veliko bolj strah kot prvič. Prvič me v bistvu sploh ni blo... sem bila pa sicer lepo zašita ampak bolelo je pa ful časa.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......