Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:04:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. Ne nič ne bomo likali Danes je spet cel dan visel dol in delal koline. Tako sem jezna, ker še tiste dni ko smo lahko skupaj drugje buši Pa kaj ne morejo kdaj še koga drugega dobiti kot Mr. M za kolike delat, da je vedno samo on zraven Ne, nemogoče On je vedno; držasl prašiča, delal krvsvice in dajl v sol in kot, da ne more kdo drug to delat. Sem tako jezna ko samo pomislim na to. Zas drugo leto moram zvohat kdaj koljejo in potem ga odpeljem v toplice Samo, da ni kot pri moji teti. Ona reče jutri koljemo in se kolje. pri njih se pa vidi, kdo je ŠEF v hiši
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:05:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ne ne, mene še Maja nekaj jezi, ker se je zbudila zaradi kašlja a je že zaspala, princeska?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:05:27
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam tetke. Nočko, pa pred 6.30 ni vstajanja. Kot da mene kdo uboga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:05:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz se vdam zakaj? Ker ni bilo nobene. Gledam neumnosti po netu. kaj pa Maja, a že spi? Ja, se je mogla vdat. naša se je tudi par minut nazaj, danes je bolj pozna, upam da bo jutri malo dlje spala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:06:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam tetke. Nočko, pa pred 6.30 ni vstajanja. Kot da mene kdo uboga. nočko, ja upam da Nejc spi do 8h..kot vsi ostali seveda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:07:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally he he zdej imam pa jaz monologe ne, ne, ti ne damo tega veselja a dej nooooooooo , jutr greva pa kuhinjo naročit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:07:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam tetke. Nočko, pa pred 6.30 ni vstajanja. Kot da mene kdo uboga. nočko pa upam da bodo hroščki ubogali in spali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:08:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Čer! kakšno zatišje je danes.kaj ste bili vsi na sončku? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mi smo ga izkoristili maksimalno.Malo je hotelo pihat,pa ni bilo panike.Avtov nismo pucali.Bomo drugič,danes je nedelja.Sem se že nadelala za danes Sem prej stehtala Tilna po enem tednu in je že skoraj vse nazaj dobil,kar je zgubil od bolezni naprej. Priden Tilen!!! Saj glede na to,koliko poje,ni to nič čudnega.Po obilnem kosilu si privošči še flašo mleka 150 ml s 4 žlicami keksolinota.Pa že tako spije skoraj 1 liter mleka na dan+sadni obrok,skutke,jogurti,zjutraj po čokolinotu še kos kruha s pašteto ali sirom.Res ne vem,kam daje O madonca tvoj pa res zmaže enih stvari....sam meni je bolj všeč, da otrok je, kot pa da jo gledam, tako kot našo zadnje dni, ko noče nič, ampak res nič. Poje par žlic in konec. Ampak danes za večćerjo ji je moj naredil zhladni AM in ga je spila neverjetnih 270ml
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:09:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally he he zdej imam pa jaz monologe ne, ne, ti ne damo tega veselja a dej nooooooooo , jutr greva pa kuhinjo naročit e res? kakšno pa?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:09:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam tetke. Nočko, pa pred 6.30 ni vstajanja. Kot da mene kdo uboga. ej, bom Manci povedala NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:10:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil mi trije smo s sprehoda. bilo je supet. mama nosila anejo 2 uri - počasi si nabiram kondicijo pridna mami!!! anitka, tej piškoti se imenujejo piknik al neki takega. so navadni, kvadratasti, zato pa gor paše nutella .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:11:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal še kar spi . On točno ve kdaj gremo na obisk in da se je treba naspati, da bo lahko dolgo tam .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:14:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally he he zdej imam pa jaz monologe ne, ne, ti ne damo tega veselja a dej nooooooooo , jutr greva pa kuhinjo naročit e res? kakšno pa? tako kot tvoja, no ne bo ista , mi je ful všeč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:18:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally he he zdej imam pa jaz monologe ne, ne, ti ne damo tega veselja a dej nooooooooo , jutr greva pa kuhinjo naročit e res? kakšno pa? tako kot tvoja, no ne bo ista , mi je ful všeč oooooooooo a sta se potem odločila zanjo?!?!? super kaj pa ploščice, kako sta se s tvojim zmenila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:19:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer Čer Mi se gremo pa zdaj čopat Pa kopalke si prej obleči. Sicer si pa lahko brez. Sem bila kar brez.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:19:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally he he zdej imam pa jaz monologe ne, ne, ti ne damo tega veselja a dej nooooooooo , jutr greva pa kuhinjo naročit e res? kakšno pa? tako kot tvoja, no ne bo ista , mi je ful všeč oooooooooo a sta se potem odločila zanjo?!?!? super kaj pa ploščice, kako sta se s tvojim zmenila na tiste bomo nalepili druge, ki pašejo h kuhinji , sva en kompromis najdla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:19:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally he he zdej imam pa jaz monologe ne, ne, ti ne damo tega veselja a dej nooooooooo , jutr greva pa kuhinjo naročit e res? kakšno pa? tako kot tvoja, no ne bo ista , mi je ful všeč oooooooooo a sta se potem odločila zanjo?!?!? super kaj pa ploščice, kako sta se s tvojim zmenila PS. pa glej da jo boš poslikala, da vidi "mojo kuhinjo"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:20:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Iiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally he he zdej imam pa jaz monologe ne, ne, ti ne damo tega veselja a dej nooooooooo , jutr greva pa kuhinjo naročit e res? kakšno pa? tako kot tvoja, no ne bo ista , mi je ful všeč o super . A je rdeča a ne?Jest mam tud rdečo , zakon je.A ploščice bosta vn zbila zdej?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:21:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally he he zdej imam pa jaz monologe ne, ne, ti ne damo tega veselja a dej nooooooooo , jutr greva pa kuhinjo naročit e res? kakšno pa? tako kot tvoja, no ne bo ista , mi je ful všeč oooooooooo a sta se potem odločila zanjo?!?!? super kaj pa ploščice, kako sta se s tvojim zmenila PS. pa glej da jo boš poslikala, da vidi "mojo kuhinjo" bom bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:22:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz se vdam zakaj? Ker ni bilo nobene. Gledam neumnosti po netu. A iščeš kaj, da bi majčice zvabila gor ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:22:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz vam želim mirno noč papa Enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:24:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally he he zdej imam pa jaz monologe ne, ne, ti ne damo tega veselja a dej nooooooooo , jutr greva pa kuhinjo naročit e res? kakšno pa? tako kot tvoja, no ne bo ista , mi je ful všeč oooooooooo a sta se potem odločila zanjo?!?!? super kaj pa ploščice, kako sta se s tvojim zmenila na tiste bomo nalepili druge, ki pašejo h kuhinji , sva en kompromis najdla samo, da sta se lepo zmenila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:25:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** živjo, živjo,.... evo mene.... donc je naša Manca zaspala že ob 8ih, ker popoldan ni nič spala, tako da se bojim, da bomo zjutraj že ob 4ih auf Upam, da te pozitivno preseneti on bo spala vsaj do 7-ih. uglavnem je prišel moj bratranec donc na počitnice, tako da bom mal na off, ker se bo ukvarjal z Manco Super, mami le izkoristi priliko jutri bom pa najbrž bolj odsotna kot ne na RR ker greva z mojim dopoldan z mojim očetom v gozd nekaj drva prištimvat, popoldan pa gremo k maši, je obletnica za dedijem od mojega lubija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 21:26:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally he he zdej imam pa jaz monologe ne, ne, ti ne damo tega veselja a dej nooooooooo , jutr greva pa kuhinjo naročit e res? kakšno pa? tako kot tvoja, no ne bo ista , mi je ful všeč o super . A je rdeča a ne?Jest mam tud rdečo , zakon je.A ploščice bosta vn zbila zdej? ni čisto rdeča, v osnovi ni rdeča, ene par elementov bo rdečih, ampak vseeno tiste ploščice ne pašejo gor pa bova na tiste nalepila druge , drugače ni šlo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.