|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
15.2.2009 13:57:11   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Tudi meni ni bilo danes treba kuhat, ker je za vse poskrbela mama...jaz bolj počivam in komandiramuser posted image
Zvečer bom pa spet sama z vsemi tremi, pa okopat, pa spat..... meni je to muka.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo zlato mamico!!!!

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš zvečer vse fajn in hitro porihtala, ter da ne bo težav!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 901
15.2.2009 13:58:16   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Otroka spita,midva pa počivava po kosiluuser posted image .Sem bila že pridna dopoldne in sem vse posesala,zlikala,dva stroja dala prat,en še čaka na sušenje,user posted image  je pa kosilo kuhal.Popoldne gremo pa malo na sončka,pa mogoče avtomobile spucat,ker sta user posted image
Ponoči smo spali kot dojenčki,le enkrat je tilen jedel.danes je pa čisto znorel.Noče več sedet,samo še na kolena, pa vstajat.Sem ga morala dati v vrečo,da se je umiril in zaspal

TI si bila tudi donc že ful pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživejte na sončku!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 902
15.2.2009 13:58:55   
kasso
Grem zdaj po eno kavo, ker sem se malo preveč napokala (beri 2 panacotti za sladico), zdaj se mi pa zeha za crknit user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 903
15.2.2009 13:59:30   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Hja nič, vidim, da imam monologeuser posted image user posted image user posted image , zato bom šla kaj delatuser posted image user posted image user posted image . Bom vsaj en stroj perila oprala. Potem pa ko Gal vstane (seveda mora iti še prej spatuser posted image user posted image user posted image ) gremo pa na obisk, zato se beremo enkrat proti večeru/zvečer.

Aja, danes pogrešam pa javljanje nekaterih čvek: Špelin@, Tally,Čmrlika, Naty, Katy, Kasso,Tilči, Hijenca, ****, Aurora, Tana,Nina, Martina......pa seveda še od vseh ostalih

user posted image

user posted image
user posted image

o madonca sej sem se ful najdela za južno, sam tale tazadnja slikica je pa njami.................. še bi mami user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
15.2.2009 14:00:18   
Soncnica Sandra ***

Grem zdaj po eno kavo, ker sem se malo preveč napokala (beri 2 panacotti za sladico), zdaj se mi pa zeha za crknit user posted image

dobrodošla v klubu : "preveč nažrtih v nedeljo" user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 905
15.2.2009 14:02:08   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro oziroma dober dan!

Evo, naj povem, da je Manca danes spala dalj čas...................... do 5.08 user posted image
Uglavnem še vedno smo ultra zgodnji za vstajat in jaz sem bila danes tako polomljena kot že dolgo ne.Lahko bi samo zaprla oči in zaspala v sede. Z neko hudo muko smo jo spravili nazaj spat malo čez 8, nato pa je spala eno uro, midva z atijem pa prav tako, tako da sva malce prišla k sebi. Ponoči je sicer pridno pančala in se zbudila ob pol enih, spila minimalno čaja in nato pri nama spala do petih, potem pa akcija user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Verjetno že komaj čakate, da se ura prestavi na poletni čas.

NO zdej grem pa mal za nazaj prebrat

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 906
15.2.2009 14:29:46   
Anonimen
Hoj, jest sm tud tle user posted image , smo pri naših na kosilu, zdej pa čakam mojo mami da prideta z Gajo s sprehoda. Pol se gremo pa mal kopat v Snovikuser posted image .
Včeri smo bli pa pri tašči, ker je mel od mojga brat rojstni dan. Gaja je bla full pridna,no sej ona je zmer če okrog nje dogajauser posted image . Je spala od enih do dveh pol pa do večera nč, pa tud tečna ni bla. No razn pol v avtu,ker jo nism pustila spat,ona je bla pa že na fertik zaspana.

No grem zdej, lepo nedeljo vam želim,papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 907
15.2.2009 14:57:02   
nia5

dobrodošla v klubu : "preveč nažrtih v nedeljo" user posted image

Ja ja user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 908
15.2.2009 15:11:44   
Anitka

Jaz tudi user posted image
Sem na krasu pri mami, Varja je ravnokar zaspala, ostali pa so šli na sprehod...zunaj je krasno vreme user posted image

Uživajte tudi vi v krasnem vremenu.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 909
15.2.2009 15:12:29   
Anitka

Tudi meni ni bilo danes treba kuhat, ker je za vse poskrbela mama...jaz bolj počivam in komandiramuser posted image
Zvečer bom pa spet sama z vsemi tremi, pa okopat, pa spat..... meni je to muka.user posted image

Saj bouser posted image , lepo, da imaš vsaj čez dan pomoč.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 910
15.2.2009 15:14:27   
Anitka

Ti si kar spočilj malce, a taki sta bili?

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 911
15.2.2009 15:15:19   
Anitka

Hja nič, vidim, da imam monologeuser posted image user posted image user posted image , zato bom šla kaj delatuser posted image user posted image user posted image . Bom vsaj en stroj perila oprala. Potem pa ko Gal vstane (seveda mora iti še prej spatuser posted image user posted image user posted image ) gremo pa na obisk, zato se beremo enkrat proti večeru/zvečer.

Aja, danes pogrešam pa javljanje nekaterih čvek: Špelin@, Tally,Čmrlika, Naty, Katy, Kasso,Tilči, Hijenca, ****, Aurora, Tana,Nina, Martina......pa seveda še od vseh ostalih

user posted image

user posted image
user posted image

o madonca sej sem se ful najdela za južno, sam tale tazadnja slikica je pa njami.................. še bi mami user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 912
15.2.2009 15:16:37   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Hoj, jest sm tud tle user posted image , smo pri naših na kosilu, zdej pa čakam mojo mami da prideta z Gajo s sprehoda. Pol se gremo pa mal kopat v Snovikuser posted image .

Uu, kak fajn. Moj dragi je hotel včeraj na kopanje, pa nisem želela iti strašit z mojimi kostmiuser posted image user posted image
Včeri smo bli pa pri tašči, ker je mel od mojga brat rojstni dan. Gaja je bla full pridna,no sej ona je zmer če okrog nje dogajauser posted image . Je spala od enih do dveh pol pa do večera nč, pa tud tečna ni bla. No razn pol v avtu,ker jo nism pustila spat,ona je bla pa že na fertik zaspana.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 913
15.2.2009 15:18:02   
Anitka
Gal še kar spiuser posted image user posted image . On točno ve kdaj gremo na obisk in da se je treba naspati, da bo lahko dolgo tamuser posted image user posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 914
15.2.2009 15:18:50   
Anitka
BOJANC vidim, da nas bereš - kako si? Upam, da v redu.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 915
15.2.2009 16:39:47   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Po noč je blo spanje, ok, sam proti jutru okrog 5h je biu pa tko tečen, da sm mislna da bom ****is fasalauser posted image . Sm ga vzela k sebi pa sva spala do 7:15.
Moj je pa zaspal v dnevni in je spal vse do jutra. Uf,..sm jezna. Na sprehodu sm si vsaj živce ohladilauser posted image . Sva z Vidkom bla dns na 1h sprehodu. Vid je spal 1h 20 min v vozičku. Pa tko lep sonček je zunaj, bo treba še it.

user posted image user posted image user posted image user posted image za sprehod. A pri vas ni vetrčka?

Tko, mogoče se še kej oglasim, če bom pr volji.

Ja je mal biu, sam je Vid spal pa ful je biu zadekan, tko de je blo kr kul. Zdej sva bla pa na obisku pr moji stari mami in atu(od mamice), pa sva bla spet na sprehodu. Zdej sva pršla domu in je 2km pred domom mi je v avtu trdno zaspal in spi k top.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
15.2.2009 16:58:30   
Srčekgirll
Dobro, da starši pregledajo domačo nalogo, predenj jo otrok nese v šolo.

Prvošolka je učiteljici oddala tole sličico, kot del domače naloge, ki so jo dobili v razredu z naslovom: Kaj bom ko bomo veliki?

user posted image

Učiteljica je naloge ocenila in punčka je sliko popoldne prinesla spet domov. Naslednjega dne jo je znova odnesla v šolo, z naslednjim pisemcem:

Spoštovana gdč. Davis!

Želela bi pojasniti sliko svoje hčerke, ker je prišlo do napačne interpetacije. Slika NE prikazuje mene med plesom ob drogu v kakšnem striptiz lokalu. Delam v Bauhausu in sem hčerki zadnjič povedala, kako dobro smo zaslužili z lopatami, ko je zapadlo veliko snega. Slika kaže mene, kako prodajam še zadnjo lopato za kidanje snega, saj so se vsi grebli zanjo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 917
15.2.2009 17:38:55   
sesil
mi trije smo s sprehoda. bilo je supet. mama nosila anejo 2 uri  - počasi si nabiram kondicijo

anitka, tej piškoti se imenujejo piknik al neki takega. so navadni, kvadratasti, zato pa gor paše nutellauser posted image .

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 918
15.2.2009 18:09:35   
Anonimen

Uu, kak fajn. Moj dragi je hotel včeraj na kopanje, pa nisem želela iti strašit z mojimi kostmiuser posted image user posted image

A veš, da jest tud nism hotla it zarad tega,so kopalke kr visele z meneuser posted image . Sam sm že mogla k sm že tolk časa obljubljala mojmu. Ma kva te briga kva si folk misl.

Aja a veš, da gremo mogoče aprila v moravske pa bi se lohk dobil na kšni kavi?

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
15.2.2009 18:20:05   
tilči
Čer!

kakšno zatišje je danes.kaj ste bili vsi na sončku?user posted image
Mi smo ga izkoristili maksimalno.Malo je hotelo pihat,pa ni bilo panike.Avtov nismo pucali.Bomo drugič,danes je nedelja.Sem se že nadelala za danesuser posted image

Sem prej stehtala Tilna po enem tednu in je že skoraj vse nazaj dobil,kar je zgubil od bolezni naprej.Saj glede na to,koliko poje,ni to nič čudnega.Po obilnem kosilu si privošči še flašo mleka 150 ml s 4 žlicami keksolinota.Pa že tako spije skoraj 1 liter mleka na dan+sadni obrok,skutke,jogurti,zjutraj po čokolinotu še kos kruha s pašteto ali sirom.Res ne vem,kam dajeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
15.2.2009 18:25:35   
Anonimen

Gal še kar spiuser posted image user posted image . On točno ve kdaj gremo na obisk in da se je treba naspati, da bo lahko dolgo tamuser posted image user posted image user posted image .

a veš, da je pri ns isto,ko je treba nekam it jo čakamo, ker ona spiuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
15.2.2009 18:27:08   
Anonimen

Čer!

Mi smo ga izkoristili maksimalno.Malo je hotelo pihat,pa ni bilo panike.Avtov nismo pucali.Bomo drugič,danes je nedelja.Sem se že nadelala za danesuser posted image

Sem prej stehtala Tilna po enem tednu in je že skoraj vse nazaj dobil,kar je zgubil od bolezni naprej.Saj glede na to,koliko poje,ni to nič čudnega.Po obilnem kosilu si privošči še flašo mleka 150 ml s 4 žlicami keksolinota.Pa že tako spije skoraj 1 liter mleka na dan+sadni obrok,skutke,jogurti,zjutraj po čokolinotu še kos kruha s pašteto ali sirom.Res ne vem,kam dajeuser posted image

Uf, Tilen je pa res lakotnik

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
15.2.2009 18:34:06   
nia5

Čer!

Joj kak fajn, jaz sem bla tak vesela ko je Nia ful jedla, zdaj ko pa so zobeki na pohodu pa je groza, upam da se vrne na stare tire, ko pridejo venuser posted image

To odebeljeno-še jaz ne pojem toliko, če se čokolinota napokam user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 923
15.2.2009 18:38:08   
tilči

user posted image user posted image user posted image A je bila topla voda?Meni se je zadnjič zdela kar malo hladna

A veš, da jest tud nism hotla it zarad tega,so kopalke kr visele z meneuser posted image . Sam sm že mogla k sm že tolk časa obljubljala mojmu. Ma kva te briga kva si folk misl.

Aja a veš, da gremo mogoče aprila v moravske pa bi se lohk dobil na kšni kavi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
15.2.2009 18:43:18   
jana81
evo punce obljubljen recept za pecivo...

sestavine:
24 žlic moke
24 žlic sladkorja
24 žlic mleka
pol pecilnega praška
3 jajca
10 dag rozin
10 dag čokolade
4 pomaranče

Jajca vmešamo s 14 žlicami sladkorja. Dodamo moko, pecilni prašek in mleko. Zmešamo gladko testo in ga razdelimo na pol. V pekaču spečemo vsako polovico posebej.
Za nadev skuhamo preostali sladkor z malo vode, dodamo rozine, naribamo lupinico pomaranče in na kockice narežemo pomaranče.S tem nadevamo spodnji del peciva, vmes pa v vodi od kuhanih pomaranč skuhamo vanili puding, in ga prelijemo po  kuhanih pomarančah, potem pa prekrijemo z drugim delom peciva. Prelijemo s čokolado in okrasimo po želji.
Simpl a ne?user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.