Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:09:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis neboglasnica; ja brihtn poba, da je pogruntal da je treba samo tist kar je v papirčku pohrustat.Kapljica alkohola ki jo je morda konzumiral mu bo pa pomagala da bo lažje zaspal, al pa tud ne. A uno ta dobro Vinkotovo skutinoi pecivo si jedla? Mnjami. Jaz sem po kosilu pohrustala karamelino tortico od Črnuškega Berzota in za večerjo pa Berzotov krof, če ne bi blo tega bi ziher še skodelca Planice padla Jap, tisto pecivo... Še nekaj ga imam, prideš??? A mimo Črnuč ste šli domov????? Ti ti, a niste mogli še majčkenega ovinka narediti? Stašu smo danes spustili posteljico čisto na dno, me že hrbet boli samo ob misli na sklanjanje. Tudi šnopc ni pomagal k boljšemu spancu , ne kopanje, ne dojenje... Ampak včeraj se je vrtel po posteljici in končal tako, da je imel nogo na obrobi oz. na stranici. Očitno je mislil, da je za šankom. Desa se je vrnila!
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 15.2.2009 21:12:10 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:10:34
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: netki no se še jst javim.... uspešen dan, potepanje po lj.....prvič bila v tivoliju in blo je krasno....žiga je norel po igralih in komi sem ga spulila.... za pusta nisem dobila nič.....žiga je tako izbirčen aja to morem povedat....smo bli v city parku in ko smo šli mim new yorkerja, kjer so prodajali sesalce.....kar naenkrat boom sesalec po tleh.....tko hit se je odvijal da sem komi registrirala.....varnostnik je laufu za enim nepridipravim (kaj je naredu ne vem, po moje je kradu) in folk je sam gledu, čeprav je varnostnik vpil naj ga en ustavi....kakšen ornk dec bi ga pa že lahko je blo ko u filmu Netki; si si privoščila Tomato zmešančka v Čolnarni? neeee, ful je bla gužva, vse polno, kelnarji pa kr neki....čist zmedeni...smo vzeli samo kavo v lončku
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:11:50
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: netki smotke....ste me prisilile da sem šla po sladoled o kilah rajš ne bi,.....bom jutr jokala ker bo katastrofa Ja kr jagode obirati pridno pa bojo šle kilce dol .Vsak veliki O ti kakšno kilo skine pa energije da za drug dan da okl letaš ko sneta skirca
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2009 21:12:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:14:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
A se lahko pohvalim??? Oprala nebroj strojev, ker sem brskala za cunjicami še od punc, če se bo našla katera za Staša. In sem polikala vse, razen treh, ker se eden še suši, eden pa pere, eden pa še čaka na vrsto. Blacky30: glavo ven iz hladilnika!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:16:11
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Nismo bili vsi v Črnučah.Ko ssmo se vračali iz morja sem sanjala o karemlni torti, pa je šel pol moj mal scooter preluftat in je šel do Črnuč in nazaj.Če bi se kej hvalila da si pekla bi pa prišli. Saj veš, kaj bi ti pravila: ementaler.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2009 21:16:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:18:07
|
|
|
|
Blacky30
|
Nisem še v hladilniku. Zdaj sem nekaj surfala, zdaj pa selim comp na sedežno, sladoled nabašem, smetano gor in zalaufam svojo serijo. Ti pa si bla pridna z branjem. Jaz sem tud dobila 2 vreči cotik od prijateljice, sicer od njenega fantka. Sem kar veliko oprala, kar bo lahko nosila. No, je pa ena majčka, ki jo bo oblekla res samo za doma, pa še to takrat, ko ne bo nikogar na obisk. Piše gor: If I am the princ, who's the princess?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2009 21:18:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2009 21:20:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:26:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: populis Nismo bili vsi v Črnučah.Ko ssmo se vračali iz morja sem sanjala o karemlni torti, pa je šel pol moj mal scooter preluftat in je šel do Črnuč in nazaj.Če bi se kej hvalila da si pekla bi pa prišli. Saj veš, kaj bi ti pravila: ementaler. jah kaj čem zej zanikat, če s me dobila , starost je ena huda reč Bejbi, moj ementaler, ne tvoj!!!! PA za križ je tudi emšo kriv, pri meni pa še + kg.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:27:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis nebo glasnica Pridna z likanjem si bila,sej ni čudno da te pol križ matra.Mene je tud začel neki , mam čist trdo okl vretencov.Tole uspavanje z tamalo je smrt za križ, vse bolj čutim njene kilce. Aha, tole bo pa to, ker sigurno v mladosti nisi ubogala mame in nisi nosila spodnjih majic, kajne? Ugotavljam, da bi mi strašno prav prišel na levi strani en smajli s povzdignjenim kazalcem. Danes bi ga že parkrat uporabila.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:30:37
|
|
|
|
Blacky30
|
Moja srčica pred odhodom ven:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2009 21:30:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2009 21:32:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:35:19
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Ti pa si bla pridna z branjem. Jaz sem tud dobila 2 vreči cotik od prijateljice, sicer od njenega fantka. Sem kar veliko oprala, kar bo lahko nosila. No, je pa ena majčka, ki jo bo oblekla res samo za doma, pa še to takrat, ko ne bo nikogar na obisk. Piše gor: If I am the princ, who's the princess? Misliš pranjem???
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:35:49
|
|
|
|
ksenci
|
a veste, da me je moj skenslu s compa!!! halo, prej pa ga cel dan ni povohu sm ga komi dol vrgla sasi-1985 blacky kako otožno gleda Teja- tak nežna pupika neboglasnica- jz mam prpravlene tri stroje za zlikat, lahk prideš ko si že v formi hd- smo vse zatajile s hujšanjem. jz sm tak jezna na sebe
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2009 21:36:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:36:10
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Ti pa si bla pridna z branjem. Jaz sem tud dobila 2 vreči cotik od prijateljice, sicer od njenega fantka. Sem kar veliko oprala, kar bo lahko nosila. No, je pa ena majčka, ki jo bo oblekla res samo za doma, pa še to takrat, ko ne bo nikogar na obisk. Piše gor: If I am the princ, who's the princess? Misliš pranjem???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2009 21:36:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:37:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis A tele smajilje si mislila ? Ne, s kazalcem gor, kot žuganje: ti ti ti. Nekaj v tem smislu. Zakaj mi je pa prejšnji post šele sedaj objavilo in to samo na pol??
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:38:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci neboglasnica- jz mam prpravlene tri stroje za zlikat, lahk prideš ko si že v formi Brr, ne morem prebrati kaj piše, je nekam slaba linija in posledično se ne vidi... Kaj praviš???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2009 21:38:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 15.2.2009 21:40:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
Še fotke!!!!! HD: sta pri Metuljčici doma? Samo metuljčki... Priprava na pomlad? Lušna Kali. Blacky30: žalostna ali zaspana Teja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2009 21:40:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?