Marsy
|
Do zdele sem tuhtala, zakaj sploh nobena nič ne napiše, pol pa vidim, da ste na novi strani... *bubi* jaz še nič ne dodajam, razen mal Milumila zvečer, če je gospodična voljna kaj popit. Sem rekla, da bi počakala vsaj da dopolni 5 mesecev, čerpav me že full mika, da bi ji kaj dala. Sploh ker tako z zanimanjem gleda, ko midva jeva in ko sem ji ponudila žličko, je odprla usta in hotela pojest. Tako da mislim, da je pripravljena. Tako da korenček ni bil, definitivno je bila sveža kri. Se je pa ravnokar spet na veliko pokakala in ni bilo nobenih posebnosti . petra, kako pa kaj tvoj in milumil? Sem zanč v DM-u gledala, da je za to starost mogoče boljši za sitost Milumil 2. Kaja mi popije največ 90 ml, tako da niti ne kompliciram, ponoči pa zdaj enkrat jeva. Upam, da tega še niste debatirale: koliko kakajo vaši otročki? Verjetno je razlika med dojenimi in tistimi, ki pijejo umetno mleko in že dobijo gosto hrano. Midva se že hecava, da Kaja meče moje mleko stran. Ona se 2x na dan toliko pokaka, da plenica ne zdrži (pa nimamo premajhnih, sem probala Pampers, DM in Muller, pa smo nekako s slednjimi še najbolj zadovoljni). Tako da je takrat, ko se pokaka, ponavadi kompletno za preobleč. In mislim, da zarad tega tud ne pridobiva kaj dosti na teži, čeprav veliko je - lovi tisti predpisani minimum. Ko gre pa vse ven. Sicer pravijo, da je fino, da ima tako dobro prebavo, me pa zanima, če je to v mejah normale .