|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
15.2.2009 9:24:09   
*bubi*
marsy, nič še ne dodajaš? Ker kak korenček zna prit čisto neprebavljen skozi.

No, če misliš, da je najverjetneje kri, bodi v naslednjih dneh pozorna in če se ponovi, pojdi raje do pediatra (oz. pokliči in malo povprašaj). Je pa tako, da če je kri sveža, je to krvavitev iz konca prebavil. No, za tako majhno sled je res dovolj že počena žilica, kar seveda ni nič hujšega.
Če gre za krvavitev višje, je blato črno obarvano, kri ni več sveža.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
15.2.2009 9:48:46   
pf
Jutro babike. Ne uspem vas prebrati več po novem. Zdaj sem zadnje tri prebrala, za nazaj pa se ne bom spuščala, ker likam, čeprav me mika in sem radovedna kaj dogaja.
Gold fish jaz sem dobila dobropis od BC že v lanskem letu, jeseni enkrat. Pa od pikapolonice tudi, tega pa na začetku tega leta.
Taja upam, da bo tvoja babi hitro zdrava.
Nič grem likat naprej, pa kuhati zraven. Imamo hitro kosilo, ker se gremo potepati potem. Lepo se imejte. Se beremo zvečer.
Saraya ti kar zavidam sprehode po Lentu in starem mestnem jedru.  Glede mnenja o valentinu pa user posted image . Čista komerciala. V bistvu so tak vsi prazniki takšni. Najbolj mi je pa žalostno, da sta še božič in velika noč takšna.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
15.2.2009 10:25:22   
petra1978
Sem vas prišla samo na hitro pozdravit, da me slučajno ne pozabite user posted image , zdaj grem pa nazaj k matematiki. Upam, da naredim ta izpit v torek.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
15.2.2009 10:34:49   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...no pa še domača naloga...

..kje naj najdem krožnik za user posted image , ki se vakuumsko prime na podlago, pa neki normalni pribor...žlička, vilica.....

....pri prvem sem imela taki fajn krožnik, ga nikol ni prevrgel, zdaj pa ga ne najdem nikjer v nobeni trgovini..... 

..prosim...predlogeuser posted image

..jaz sem ga vidla v BC od TT se mi zdiuser posted image da je....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
15.2.2009 10:36:09   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

najino pohajanje v dvoje pa se je danes predčasno končalo, ker je tašča klicala, da user posted image ful joka in sva user posted image nazaj kot strela... ta teden smo se bolj malo videli s taščo in tastom, ker so bili v začetku tedna malo prehlajeni in nismo silili med viruse... zgleda se ju je user posted image tako hitro odvadila. prej je bila že večkrat pri njima, vedno brez problema, danes je pa ful jokala.

zdaj sva sami doma, oči pa je šel dojenčka zapit user posted image

...kok hiter se res odvadjo ti naši froci ljudiuser posted image ...pri nas je istouser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
15.2.2009 10:39:25   
meta21
Ojla!

Vidim, da včeraj ni blo prehude gužve tukaj goruser posted image

taja in Marsy, jaz bi za mnenje vprašala pediatra-drugače pa pri prehladu tak kaj dosti ne moreš naredit (pucat nosek-jaz sem zadovoljna z baby vac, ker vse ven potegne, kakšen paracetimol, če je vročina...), v blatu pa je tudi LOvro že imel svežo kri, ko je bil zaprt in je menda samo žilca počla

A sem še kaj hotla komentiratuser posted image  Ne vem...

Mariborske čveke, če bo vse po sreči, vas pridem naslednji teden, v četrtek ali petek pogledat, če si boste seveda vzele čas. user posted image  Mal se zmente, kam me boste peljale na vampeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zaenkrat še nič ne obljubim, ampak, če bo šlo vse po planu, se bova s svakinjo naslednji teden bolj potepali in potem vsekakor prideva tudi v MB-seveda z mojim malim mišekom...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
15.2.2009 10:40:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Sem vas prišla samo na hitro pozdravit, da me slučajno ne pozabite user posted image , zdaj grem pa nazaj k matematiki. Upam, da naredim ta izpit v torek.

GO GO GO! V sredo gremo pa pituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4732
15.2.2009 10:42:06   
gloria
dober danuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
15.2.2009 10:54:50   
gloria
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178142

...danes v BC spletni trgovini....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
15.2.2009 11:43:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...no pa še domača naloga...

..kje naj najdem krožnik za user posted image , ki se vakuumsko prime na podlago, pa neki normalni pribor...žlička, vilica.....

V BC bi sigurno morali imet. Meni je bolj všeč tista podlaga, na katero daš krožnik, da ne drsi.

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=78&ParentClassID=74

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=155300

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168030

Pribor.... zaenkrat plastične žličke, ki sem jih od bubija izbrskala, za kasneje pa jo čaka rostfraj pribor. Pravzaprav dva, ker je en luškan komplet še dobila.
Jaz sem kupila v Lidlu, imajo občasno akcije. Pa Merkur ima kaj v tem stilu.

bc sem prečekirala, pa bom zgleda res kar tega od tomme t. vzela, samo če podloge skoraj nikoli nimajo....

..mam od prvega...krožnik v glavi in pol ekaj podobnega iščem....pa ništauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
15.2.2009 11:46:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

goldfish - kolk pa so cene S-maxa zdej (rabljenih)? Moj je čisto nor na ta avto in skos sanja, da ga bomo imeli...

za rabljenega ne vem...vem pa da so novi od 23.000€ naprejuser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
15.2.2009 11:49:13   
gold fish

Upam, da naredim ta izpit v torek.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4737
15.2.2009 11:51:04   
gold fish
kaj ostale ste tud že dobile dobropise od bcuser posted image

..jaz nisem čisto nič...... pa bi moglo nekaj bituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4738
15.2.2009 11:53:24   
Marsy
Do zdele sem tuhtala, zakaj sploh nobena nič ne napiše, pol pa vidim, da ste na novi strani...
*bubi* jaz še nič ne dodajam, razen mal Milumila zvečer, če je gospodična voljna kaj popit. Sem rekla, da bi počakala vsaj da dopolni 5 mesecev, čerpav me že full mika, da bi ji kaj dala. Sploh ker tako z zanimanjem gleda, ko midva jeva in ko sem ji ponudila žličko, je odprla usta in hotela pojest. Tako da mislim, da je pripravljena. Tako da korenček ni bil, definitivno je bila sveža kri. Se je pa ravnokar spet na veliko pokakala in ni bilo nobenih posebnosti user posted image .

petra, kako pa kaj tvoj in milumil? Sem zanč v DM-u gledala, da je za to starost mogoče boljši za sitost Milumil 2. Kaja mi popije največ 90 ml, tako da niti ne kompliciram, ponoči pa zdaj enkrat jeva.

Upam, da tega še niste debatirale: koliko kakajo vaši otročki? Verjetno je razlika med dojenimi in tistimi, ki pijejo umetno mleko in že dobijo gosto hrano. Midva se že hecava, da Kaja meče moje mleko stran. Ona se 2x na dan toliko pokaka, da plenica ne zdrži (pa nimamo premajhnih, sem probala Pampers, DM in Muller, pa smo nekako s slednjimi še najbolj zadovoljni). Tako da je takrat, ko se pokaka, ponavadi kompletno za preobleč.

In mislim, da zarad tega tud ne pridobiva kaj dosti na teži, čeprav veliko je - lovi tisti predpisani minimum. Ko gre pa vse ven. Sicer pravijo, da je fino, da ima tako dobro prebavo, me pa zanima, če je to v mejah normale user posted image .

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
15.2.2009 11:55:40   
Marsy
kot zanalašč imam jaz čas za mal na forum pokukat ob nedeljah dopoldne, ko vas nikjer ni user posted image .

goldfish, za novi avto smo pa mal prekratki, še za papigo (ki mimogrede še nima imena, mi je pa Pia skos bolj všeč) sem zdej spet začela z aerobiko služit.

Mogoče ga pa čez kakšno leto ti ugodno prodaš (to lahko razumeš kot konkreten namig user posted image ).

< Sporočilo je popravil Marsy -- 15.2.2009 11:58:18 >

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
15.2.2009 12:51:29   
Virtualna
Dobro jutro oz. dober dan user posted image

jaz sem pa vceraj dala Leyli prvic za probat zelenjavno kasico ...mesanica korencka in kuruze... vse je pobruhala... sploh ne mara zelenjavnih zadevscin... mislite, da sem sama kriva, ker sem zacela s sadnimi kasicami...
No in pol, sem ji dala pa sadno kasico...in je tako cmokljala, da je joj ...user posted image

A mislite, da je se prezgodaj, da lahko recem "nasa pa ne mara zelenjave"...ma pri nas v hisi se ful veliko zelenjave poje, sploh si ne znam predstavljat...da Leyla je pa ne bo jedla user posted image

user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
15.2.2009 14:28:11   
monika30
Čav.

No, danes je pa res zatišje tle gor, da še jaz folgam sproti brat user posted image .

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
15.2.2009 14:32:02   
monika30
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

A mislite, da je se prezgodaj, da lahko recem "nasa pa ne mara zelenjave"...ma pri nas v hisi se ful veliko zelenjave poje, sploh si ne znam predstavljat...da Leyla je pa ne bo jedla user posted image  

Moj starejši sin tudi ni v začetku maral zelenjave, dokler nisem začela dajati zraven mal krompirčka ali riža, pa pikico soli in mal masla ali olja. Potem je pa vse pojedel. Sedaj pri 2,5 letih pa spet noče jest zelenjave.

Jaz sem tudi danes dala malo korenčka in jabolke, pa user posted image  ni hotel. Je kr usta zaprl.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
15.2.2009 14:49:28   
gloria
user posted image

....evo tudi mi smo prvič probal mal zelenjavice papat....kr cvetačo sem mu dala pa je take face pokal ko je mel v ustih da sva se z mojim tolk narežalauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
15.2.2009 14:50:23   
gloria
...danes je pa zatišje tuki...mi gremo pa zdej na sprehod pa na kavico....uživajteuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
15.2.2009 14:51:16   
gloria
...šele zdej sem vidla da ma moj po puloverju cvetačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
15.2.2009 14:55:15   
Lara Croft
lep pozdrav z bernardina..:) Joj ku lep sonck je.. :)

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
15.2.2009 16:15:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

lep pozdrav z bernardina..:) Joj ku lep sonck je.. :)

user posted image user posted image user posted image  .......user posted image

...malo še za nas morje poglejuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
15.2.2009 16:18:22   
gold fish
...naš se tud ful zmrduje, ko dobi zelenjavo....krompir še kar je, bučko je zadnjič jedel, pa se  je prav zmrdoval zraven, brokoli je jedel, ..... A špinačo mu lahko dam...danes sem mu dala malo zraven pirejauser posted image , pa mu tak ni bila dobra...

..glede sončka...tud pri nas lepo sije....samo piha kot  user posted image ....   user posted image ...smo šli ven, pa po pol urah not....

Neposredna povezava do sporočila: 4749
15.2.2009 16:30:47   
arabela*

jaz pa k nemščiniuser posted image ima da rešim brez napake..jutriuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?