|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
14.2.2009 21:07:16   
copka
Sem vas prisla samo pogledat, pa vidim, da ste po vecini ze vse smuknile spat (po moje gledate TV ali pa se stiskate- vsaj tak vtis daje tale temauser posted image user posted image user posted image )

Jaz sem prejle spekla pico in se najedla, sedaj grem pa "kao" pred TV. "Kao" pravim zato, ker mi ne uspe videti niti zacetkov filmov oz. nadaljevank, ker prej zaspim.user posted image  

user posted image sejuser posted image  ceuser posted image se user posted image mi user posted image neuser posted image biuser posted image tako user posted image zehalo, user posted image bi user posted image se user posted image kaj user posted image napisalauser posted image

lahko nocuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
14.2.2009 23:16:26   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ful se lepo vidi,res je cortekuser posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pokica_ user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za fantka... lepe slikce v albumu... sem pa mislila da boš objavla še kakšno sliko lulija, k si rekla da jih maš kr neki... user posted image user posted image user posted image

No evo, bom še dodala dokaz! user posted image
Drugače pa ....mi še tudi ne spimo, zdaj se šele večer začenja user posted image ! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.2.2009 6:31:02   
Anonimen
dobro jutro

user posted image

kako ste spale jaz za en k........ sem spala do treh, pol je pršu pa mož iz fantovšne, pa me je zbudu, in ker ni mogel takoj zaspat me je čist predramu, tako da sem bila zdaj tri ure kot palačinka, sem se obračala levo in desno, pa še smrči tojk da ne morem zaspat, tako da sem kar že vstalauser posted image

danes je napovedan še en lep dan, ga bo treba izkuristit, tako da jaz bom po vsej verjetnosti šla pol popoldne mal ven, da se bom naužila mal svežga zrakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2878
15.2.2009 7:59:59   
Dudica1
user posted image

zbudite se,pri nas je že tak sonček,da ga bo tud treba izkoristit in it kam na sprehod pa še razmišljamo kam bi šli...user posted image
Spali kot angelčki ampak premalo ker smo bli na večerji in prišlo bolj pozno ampak imeli smo se pa super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
15.2.2009 8:09:55   
Dudica1

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

mary12 8.8.
pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 08.08.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
AKP 6.11.
miska 82 7.11

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
15.2.2009 8:16:42   
OliveOyl
Morning

spanje...menda slabe tri ure...user posted image user posted image

Nikakor zaspat,pa Laura ventolin na 6 ur,pa un s postelje pada,pa stari smrči,pa vroče je bilo...user posted image user posted image
Sva bila na večerji-dalmatinska kuhinja,Valentinov menu sva si privoščila,vseboval pa je:
-hobotnico v solati+domači kruhek
-ribja plošča za 2 os.(morski list,škampi ,lignji,školjke,krompir z blitvo)
-tortica in vinček
sem se najedla kot user posted image ....

Tako,zdaj pa jovo na novo,kuhanje in cartanje.Lepo preživite nedeljo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
15.2.2009 8:18:28   
Anonimen
dobro jutro še enkrat

pri nas se je tud naredu ful lep sonček, samo je ful mrzlo, tako da upam da bo kaj bolj toplo pol popoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz že kuham juho, ker je nimam, pa mi je domača juha najboljšauser posted image zraven pa bo piščanec po dunajsko, krompir in solata, njamiuser posted image user posted image user posted image  
kaj boste pa ve kuhale danes?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
15.2.2009 8:19:44   
Dudica1
OLIVEOYL super da sta se najedla...user posted image mi smo se tud v kitajski restavraciji...user posted image mater je blo dobruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
15.2.2009 8:20:34   
Dudica1
kuha pa danes tašča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
15.2.2009 8:20:55   
Anonimen
in kaj ste jedli dudica v kitajski?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
15.2.2009 8:27:05   
Dudica1
vsak drugače jaz sem piščanca s papriko...mož svinjino na chopsui način...pa sladica ocvrt sladoled,,,njami je blo dobruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
15.2.2009 8:28:55   
Anonimen

vsak drugače jaz sem piščanca s papriko...mož svinjino na chopsui način...pa sladica ocvrt sladoled,,,njami je blo dobruser posted image

kakšen način, kaj je to pečeno in kaj je goruser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
15.2.2009 8:41:02   
Anonimen
no kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2888
15.2.2009 8:47:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

to so koščki svinjine v taki omakci z zelenjavo in arašidi....pa logično rižuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
15.2.2009 9:02:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

to so koščki svinjine v taki omakci z zelenjavo in arašidi....pa logično rižuser posted image

aja, no zdaj pa vem, pa je blo dobrouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
15.2.2009 9:07:13   
pokica_
user posted image

Jutro oz. dober dan že lahko rečem, ko je pa že tak sonček!

Spala sem super, ampak prekratko, ker smo šli pozno v posteljo. user posted image  Danes zjutraj sem bila malo že v paniki, sem na wc papirju zagledala rozast beli tok, sem spila en Spasmex in en Magnesol prej, pa se mi zdi da bo boljše. Zdaj ni nič na papirju bilo več. Pa tudi neke krče sem imela, že včeraj zvečer in danes zjutraj. Upam, da bo vse ok, da mi nebo treba spet it v bolnišnico user posted image .

Drugače pa, mi je lubi zajtrk danes kar v posteljo dostavil, zdaj sem si še pa rač. sem prnesla. Moj je pa še zaspančkal mičkeno. user posted image  Kuham pa danes ne, ker sma vabljena k mojim na kosilo!user posted image

Lep nedeljski dan vsem!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
15.2.2009 9:08:16   
pokica_
Cveka30, vse kar je chop suei je super in njammmmsuser posted image i!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
15.2.2009 9:18:44   
Dudica1
ja res je bilo ful dobro,sej sva že kar nekajkrat bila in je vse kar sva do zdaj naročila bilo vredu.
Ma najboljš je pa ocvrt sladoled...user posted image user posted image user posted image
POKICA upam da boš vredu,počivaj,tudi meni ni treba kuhat danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
15.2.2009 9:25:06   
Anonimen
pokica: upam da bo vse vredu s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, jaz pa možu samo umenim kitajsko restavracijo, pa je že vse narobe, moj noče it v kitajsko, ker je pri dveh restavracijah menjal ventilacijo in imajo v kuhinji tak kot v svinjakuuser posted image tako da on prav da že ne gre v kitajskouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
15.2.2009 9:33:15   
pokica_
Hvala punce! Bom danes res bolj ko ne počivala in za mizo sedela. Kriv je pa verjetno včerajšnji dan, ker sem pomivala tla več kot pol ure pol pa še kopalnico zribala, pa še pico pekla. user posted image Je pa bilo očitno preveč vsega naenkrat.

Jst tudi dolgo nisem jedla kitajske hrane, pol v času študija pa obvezno vsaj 1x tedensko na bone. Zdaj pa tudi občasno grema. Pa moj prej tudi ni jedel, sem ga pa jaz navadila. Ni mu pa ta hrana wawww, kakor meni! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
15.2.2009 10:04:21   
Blueeyes
user posted image

dobro jutro majčice... kako lepo se je zbuditi naspan... brez šihta user posted image  user posted image  user posted image  zunaj tak lep sonček, mraz, ampak vseeno zelo prijetno... vidim da ste imele nocoj vse probleme pri spanju.. user posted image

pokica_ hm, ti bom vrjela da je tisto lulek... jz nič ne razločim user posted image  user posted image  user posted image  bomo kasnej vidl to user posted image  user posted image  user posted image ... drgač pa upam da si ok, da ni nič resnega glede izcedka

midva greva tud pomojm vn, da izkoristimo ta lep dan... sva razmišljala za en kratek izletek... mogoče proti Borovnici - Pekel, al pa Krvava peč,... neki se bo že našlo... samo da ne bova preveč lenarila doma... gremo kakšen vrh osvojit

user posted image

moje kosilo.. najbrž zelje in krvavica (spet) - ne vem kaj mi tok paše zadnje čase... pa ena solatka, za sladico pa še ne vem.. mogoče bom čist sam tko kakšen puding naredila - glih tok da se mal posladkava

user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
15.2.2009 10:10:17   
Dudica1
no jaz pa pečem to borovničevo pecivouser posted image user posted image user posted image
kuha pa tašča  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
15.2.2009 10:11:01   
Dudica1
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11585

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
15.2.2009 10:18:08   
pokica_
Mmmmmmmmm Dudica, lahko pridem na en kos pecivamuser posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
15.2.2009 10:19:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Mmmmmmmmm Dudica, lahko pridem na en kos pecivamuser posted image

user posted image

MA ITAK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?