pokica_
|
Dober dan majske sexačice! Kaaaaj sem se nasmejala! Kake ste imele včeraj, zgleda, da ste si v večini že dale duška , ker je danes malo bolj mirno tu gor. Evo, mi smo včeraj bolj pozno prišli iz 4D UZ-ja. Bom zdaj naštimala nekaj slikic v album, našega POBČKA!!! Je definitivno pobček, saj smo vidli malega lulija , pa še dve slikici le-tega nam je naredila G. Imamo kar nekaj slikc, vse slikce in video nam je pa še dodatno posnela na CD. Smo bili 30min celi razneženi ob pogledu na našega malega punkeca. Hkrati sma bila tudi presenečena, ko je rekla, da je pobček, kajti na morf. nam je rekla da je punčka. Ni pa bila ziher, jaz sem pr sebi še vseeno nekok čutila, da je pobček, in je res! Je pa nepozabno doživetje res, tako da katere še kolebate med tem, ali iti ali ne, vam zelo priporočam, spomin, ki ga nikoli ne boma pozabila. Vse skup sma plačala pa le 9.000 forintov, oz. to je 30 €! Lahko rečem, da skoraj zastonj napram temu pr nas v Slo. In tudi G je bila čudovito prijazna, se je smejala in hecala z nami, vse pokazala, se vidi da prav z veseljem dela to kar dela, čist dugače kot pr nas nekateri G. Meni je celo bomboniero ponudila, da bo mali bolj vesel, ko bo pojel sladko plodovnico in je umaknil rokice z obrazka, tako da smo ga lepo videli. Mali nagajivček! Tanja_ mi bomo pa, če bo vse po sreči poleti šli spet v Novigrad na morje. Dudica, jst bom tudi pekla danes piiiiico! Ampak malo kasneje, ker sma mela bolj pozen zajtrk! Valentin je bil pr nas tudi radodaren, je prnesel en parfum od Gabriele Sabatini, bomboniero milko srce in rdečo vrtnico. Moj je pa dobu ene fine praline in prav tako parfumček od Pume Aqua. Jst pa že 3 ure poslušam CDje za pomirjanje bebice v maminem trebuščku! So tako kjut, da kr ne morem ugasnit. Je pobček prej tk brcal, zdaj pa je že 2 h čist miren in mislim da je zaajal.