|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
14.2.2009 11:42:49   
Dudica1
joj joj kašne mate...jaz se pa bašem s krofi...za kosilo pa bo picauser posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
14.2.2009 11:44:01   
Dudica1
aja TANJA če zvohaš kje še kakšnega mi pa prosim sporočiuser posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
14.2.2009 12:01:40   
Anonimen
mani2: ti se kar odpočij, delo vedno počakauser posted image al pa naj še tvoj kaj narediuser posted image
jaz sem bila pa dopoldne tud pridna sem vse pospravla, speglala perilo, in obesla, oprala, tako zdaj sem pa še kosilo že pojedla zdaj bomo pa vsi trije mal počival potem pa gremo nekam na obiskuser posted image oz štirjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
14.2.2009 12:04:38   
Anonimen
a pr vas bo pa pica, pri nas je bila pa pečena vratovina ter pečen krompir in solata, pa smo že snedel zdaj pa počivamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
14.2.2009 12:11:34   
Dudica1
nisem ljubitelj mesa pa nisem vegeterjanc tko da jaz bi pri vas krompir in solatouser posted image
Popoldne gremo pa na sprehod in čaka nas barvanje sobiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
14.2.2009 12:19:47   
Anonimen
ja no, sej bi ti pa kaj druzga naredila, če ne ješ mesauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
14.2.2009 12:23:47   
Dudica1
ne sej hočem rečt da bi blo tud to zame čist zadost...user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
14.2.2009 12:24:40   
Anonimen
kaj je danes tukaj gor, ste vse na sončku

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
14.2.2009 12:26:03   
Anonimen
no pol pa ni panike, sam je vse zmankalouser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
14.2.2009 12:27:17   
Dudica1
ne še gremo popoldne,zdaj otroci spijo...user posted image user posted image user posted image da lahko mi tuki gor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
14.2.2009 12:28:56   
Dudica1
zdaj grem pa tud jaz mal user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
14.2.2009 12:32:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zdaj grem pa tud jaz mal user posted image

lepo drmockaj!!!!!!!!1user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
14.2.2009 13:24:01   
mayflower
Moj tamali se počasi pobira od pljučnice. Ga je res fejst zdelala. Jst in moj dragi pa sva tko prehlajena, da komaj živiva
he, he. Moj dragi pa nima nikol pomislekov glede user posted image Sem bolj jst tista. Mene pa zadnje čase orhideje privlačijo, sploh k jih imajo povsod v akciji. Tako,da mi je dragi dve častu za Valentinovo. Jst pa njemu ničuser posted image Mu bom kej dobrega skuhalauser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
14.2.2009 14:18:20   
pokica_
Dober dan majske sexačice! user posted image  
Kaaaaj sem se nasmejala! Kake ste imele včeraj, zgleda, da ste si v večini že dale duška user posted image , ker je danes malo bolj mirno tu gor.user posted image

Evo, mi smo včeraj bolj pozno prišli iz 4D UZ-ja. Bom zdaj naštimala nekaj slikic v album, našega POBČKA!!! user posted image user posted image  Je definitivno pobček, saj smo vidli malega lulijauser posted image , pa še dve slikici le-tega nam je naredila G. Imamo kar nekaj slikc, vse slikce in video nam je pa še dodatno posnela na CD. Smo bili 30min celi razneženi ob pogledu na našega malega punkeca. Hkrati sma bila tudi presenečena, ko je rekla, da je pobček, kajti na morf. nam je rekla da je punčka. Ni pa bila ziher, jaz sem pr sebi še vseeno nekok čutila, da je pobček, in je res! user posted image  Je pa nepozabno doživetje res, tako da katere še kolebate med tem, ali iti ali ne, vam zelo priporočam, spomin, ki ga nikoli ne boma pozabila. Vse skup sma plačala pa le 9.000 forintov, oz. to je 30 €! Lahko rečem, da skoraj zastonj napram temu pr nas v Slo. In tudi G je bila čudovito prijazna, se je smejala in hecala z nami, vse pokazala, se vidi da prav z veseljem dela to kar dela, čist dugače kot pr nas nekateri G. Meni je celo bomboniero ponudila, da bo mali bolj vesel, ko bo pojel sladko plodovnico in je umaknil rokice z obrazka, tako da smo ga lepo videli. Mali nagajivček! user posted image

Tanja_ mi bomo pa, če bo vse po sreči poleti šli spet v Novigrad na morje.
Dudica, jst bom tudi pekla danes piiiiico! Ampak malo kasneje, ker sma mela bolj pozen zajtrk!

Valentin je bil pr nas tudi radodaren, je prnesel en parfum od Gabriele Sabatini, bomboniero milko srce in rdečo vrtnico. Moj je pa dobu ene fine praline in prav tako parfumček od Pume Aqua.

Jst pa že 3 ure poslušam CDje za pomirjanje bebice v maminem trebuščku! So tako kjut, da kr ne morem ugasnit. Je pobček prej tk brcal, zdaj pa je že 2 h čist miren in mislim da je zaajal.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
14.2.2009 14:58:39   
Dudica1
pokica ful sm vesela zate da si videla svojega user posted image ,in čestitke ja za user posted image user posted image user posted image user posted image .Tudi jaz sem premišljevala da bi šla ampak to pri na sje pa obupno dražje kot tam kjer si bla ti user posted image user posted image user posted image ,žalostno res da majo tko drugačne cene za iste usluge...No glavno da ste ga vidli in da je vse vreduuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
14.2.2009 15:01:56   
pokica_
Ja res sem vesela! user posted image  In še čist raznežena od vsega tega. Sem pozabla napisat, da je naš pobček velik že 31 cm, tehta 900g, premer glavice pa ima 6.69cm.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
14.2.2009 15:03:24   
Dudica1
ful se lepo vidi,res je cortekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
14.2.2009 15:43:35   
Anonimen
Hejla...evo, mi smo bolj ali manj preseljeni pa tudi net so nam priklopili, da sem spet na RR. Pospravljanja pa še uhuhu. Pa saj bo. Malček lepo brca...ponavadi atija sredi noči....hihihi....kar naj se navadi.user posted image

Mejte se.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
14.2.2009 15:57:41   
Dudica1
MAJCH  user posted image user posted image user posted image user posted image za selitev...pospravljeno pa že bo ko bo važno je da ste preseljeniuser posted image pa da ste vredu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
14.2.2009 17:01:11   
Blueeyes
pokica_ user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za fantka... lepe slikce v albumu... sem pa mislila da boš objavla še kakšno sliko lulija, k si rekla da jih maš kr neki... user posted image user posted image user posted image

vidim da ste dons res vse odsotne,... kr dejte si duška... jz sem zdej glih en burek (po dolgem času) pojedla k sem bla lačna... se zdej bolj zdravo prehranjujem user posted image  user posted image  user posted image  dons mi že cel dan dišijo krofi, pa se jih komi še branim... še dobr da bo kmalu konec dneva, da me bo minilo,... če pa ne, se pa tud ne sekiram, ker bomo itak vse med user posted image  porabl user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
14.2.2009 17:54:49   
Anonimen
ja kaj čmo če pa so vse nekje bile ali so še vednouser posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz sem bila pa mal pr kolegici, mal doma in mal pr moji teti in stricu, tako da sem dala tri obiske bolj kratke skojzuser posted image user posted image user posted image

vidim da se tle gor danes nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image

lep večer in se pišemo jutri

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
14.2.2009 17:57:45   
Dudica1
ja sej smo prisotne sm vmes še kej delamo...mi smo naprimer že pri koncu barvanja sobiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
14.2.2009 18:06:08   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
14.2.2009 18:57:24   
AKP
Dva dni nisem bila nič na računalniku pa sem se komaj prebila skozi. Pa še nasmejala sem se. Pri nam ni nič novega. V petek sem dala kri, v sredo pa moram poklicat za rezultate. Samo na hitro sem se javila.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
14.2.2009 19:17:28   
Blueeyes
user posted image

moj službeni čas gre počasi proti koncu.. sej vidte kok sem happy... kr sred štacune bi zaplesala user posted image  user posted image

sicer ne vidim kakšno vreme je kej zunaj, ampak upam da je lepo.. brez oblačkov... da če že sonca ne vidim, pa bi vsaj kaj druzga vidla... sončni  zahod bom itak tud zamudla oz najbrž sem ga tud že... user posted image  user posted image  jutranji sončni vzhod (jutri) bam najbrž prespala - če me bo naš maček pustil spat.. ker zadnje čase me vsak dan ob 6h zjutri al pa še prej vrže v luft, k začne mjavkat in tečnart... itak, ona cel dan spi, k bi pa mi spal, bi se pa ona čohala user posted image  user posted image  kako je sebična user posted image  user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?