|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
11.2.2009 20:59:04   
tecnobica
Moj tud skoz govori, da bova imela dvojčice. Kaj se ve.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
11.2.2009 21:11:34   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

Vedno sem pravila da si tako želim otrok, da ko bo enkrat prišlo do tega jih pa ne bom mogla met. In sem vedno govorla, da jaz otrok sigurno ne bom mogla met.

jaz sem pa vedno govorila da otrok ne bom imela pred 27.letom...in glej ga zlomka...karadkoli od oktobra 2008 bi zanosila, bi imela otroka pri 27...aja, pa vedno sem si zamišljala da bom mama samohranilka...bomo delal na tem, da ne bom.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
11.2.2009 21:15:47   
barvar
Hvala vsem za čestitke.
Tecnobica - ni bilo čisto brez kemije. Konec decembra sem jemala klomifen, a je ginekolog rekel da se na UZ ne vidi, da bi bila ovulacija in da zgleda da pri meni pač ne bo učinka. Sem potem z drugo škatlo odlašala, rezultat pa zdaj tako veste...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
11.2.2009 21:20:40   
Fargesia
barvar, kaj pol zdej si papcala klomifen v tem ciklusu k si zanosila, al ne?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
11.2.2009 21:37:51   
barvar
jedla sem ga konec decembra, ampak potem nisem dobila menstruacije, pa saj je tako nikoli ne. In v sredini januarja je bil test negativen. Zdaj bi pa mogla začet najprej s Primolut nor in potem s Klomifenom, pa sem si rajši prej test naredila... in je bil user posted image user posted image . Tako, da mi ni več nič jasno. Glede na zadnje perilo bi naj bila noseča sedem tednov, ampak mislim da sem manj. Bom pa tako drug teden na pregledu videla kako daleč sem.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
11.2.2009 22:09:25   
neela
'čeeer...

miška, dobro opravi jutri! Držimo pesti in mislimo nate! user posted image

Fargi, kako si danes ti, mati samohranilka...user posted image ...user posted image user posted image user posted image

barvar, iskrene čestitke in prijetno user posted image ti želim! user posted image user posted image

Fargi, lučka, nf, miška in suzi....katera ima sedaj prva rd za user posted image ? Al bomo samo user posted image zapijale??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
11.2.2009 22:22:02   
miska73
Oj neelek moj user posted image .
Kolk jst čutim tele jajčnike... kaj šele bo, če mi bojo še vlekli tole... user posted image
A ti jih že tudi kej čutiš?

Ma, kaj čmo zdej za RD... itak bo že Fargi čez dober teden častila za user posted image , pol pa že midve kmalu... user posted image

Suzi kaj pomaga 10 zarodkov, če je pa kvaliteta vprašljiva.
Res nisem v prvem postopku kej veliko razlgala, ker nisem sama sebi hotela upanja zbijat.
Bomo videli kako bo tokrat. user posted image

Barvar user posted image čestitke pupa. Po moje si ti prvi test prekmalu delala ali pa ti ni prav pokazal.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
12.2.2009 4:11:53   
Grethy
Jutrčk pupce,

kako ste ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
12.2.2009 7:41:52   
Anonimen
Jutro.

Izvolite kavico in rogljiček: user posted image

tecnobica, vem, da je monti fajn. Saj včasih se ga držim kak teden, potem pa spet nazaj. Mi je težko ker ne jem zelenjave. user posted image  Pa vse kar je dobro ne smem jest. Sedaj počasi zmanjšujem sladkarije in sladke pijače.. Potem pa naprej. BTW: a te danes kej glava boli od mačka?? user posted image   user posted image

Martinki, super da se tako držiš montija. Mene predvsem moti, da ne smem jest kruha, sira in salame skupaj. Ker vsak dan tisti sirni namaz ali marmelado bs.. user posted image  Za kosilo bi še nekako šlo, čeprav spet težko, ker samega mesa ne morem jest, zelenjave ne maram. user posted image

barvar, čestitke!!!!!!!!!!! Tole leto je prav plodno za klomifenke. user posted image   user posted image   user posted image

tinč, tudi nama je vedeževalka napovedala dvojčke in velike probleme z zanositvijo.. In sem ji verjela. Tako, da očitno bova res prišla do teh dvojčkov, čeprav moj user posted image  cel čas govori, da ni šans, da bova vstavila 2 user posted image , ker kao noče dvojčkov. user posted image  Jaz sem pa tako: bi jih imela, pa jih ne bi.. ampak mislim, da ko bom enkrat tam na IVF in me bo kdo vprašal koliko naj jih vstavi, da bom rekla 2. Bolje 2 kot nobeden. user posted image  Ti si pa v MB- ju, ne?

fargi, to pa res nehi razmišljat, da boš samohranilka. user posted image   user posted image  Saj veš - če boš to sporočala vesolju..... user posted image  Kako si drugače? Že kaj odštevaš dni, iščeš znakce.. ?

miška, danes imaš UZ?? Bomo navijale!!! user posted image   user posted image

neela, sem ravno danes miški napisala, da bi se mogle kaj dobit.. Ne vem kako se bomo zmenile: jaz sem imela RD, fargi bo sedaj user posted image .. Očitno se bomo ta mesec še parkrat vidle. user posted image  Kako si pa ti?? Počutje?

grethy, jutro. user posted image  Jaz sem kar ok, hvala.  user posted image  Pa ti?  

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
12.2.2009 8:49:41   
dini
Jutro punce, kako ste?

Jst imam pa eno vprašanje in sicer koliko dni po zadnji tableti klomifena ste imele še stranske učinke?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
12.2.2009 9:19:44   
Anonimen
dini, mislim, da sem jih imela tja do ovulacije (predvsem problemi z očmi, ostalo ne). Po ovulaciji pa sem bila cele dni zaspana, včasih mi je bilo slabo, glava me je bolela.. Tako, da če čist tako pogledam - praktično cel mesec.

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
12.2.2009 9:21:07   
dini
Ma kr neki so te tablete bedneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
12.2.2009 9:28:48   
tecnobica
tecnobica, vem, da je monti fajn. Saj včasih se ga držim kak teden, potem pa spet nazaj. Mi je težko ker ne jem zelenjave.  Pa vse kar je dobro ne smem jest. Sedaj počasi zmanjšujem sladkarije in sladke pijače.. Potem pa naprej. BTW: a te danes kej glava boli od mačka??  

Jaz se ga držim tko tko. Sem se pa ga včasih držala kot pijanc plota. No, pomagalo je, dokler sem bla v službi, k sem celo dopoldne migala po razredu, zdaj pa doma pred kompjutrom sedim. Danes je lepo sonce in bom šla malo na sprehod. Za kosilo danes ne rabim bit doma, ker je moj šel smučat. Sam še perilo počakam, da se opere, da ga obesim, pol pa grem.
Glava me pa prov nč ne boli. user posted image Jst sam upam, da bo kaj pomagalo. Bom še jutri enga ruklna. VSak dan pa ne smem, saj mi bojo rekli, da sem kronik user posted image user posted image user posted image

Glede kruha. Jaz si ga spečem sama iz polnozrnate moke. Ponavadi namažem gor lahko kislo smetano pa marmelado brez sladkorja. Danes sem si za spremembo v šalčki skuto prepasirala, dodala en strok česna pa eno malo kislo kumarco, nasekljano. Pa mal sem še dosolila. Pa na kruhek namazala. Njami. Včeraj sem si pa kar 3 jajca na oko spekla. Pa brez kruha. Sem se čist navadla, da jem brez kruha.

Suzi, škoda, ker ne ješ zelenjave. Jaz jo pa obožujem.

Dini, jaz jih čutim kar cel ciklus. Po moje sem tolk nafilana s tem sranjem od kemije, da je še dolgo potem v telesu. Mene je kuhalo/mrazilo res do user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
12.2.2009 9:39:08   
Anonimen
tecnobica, tud če danes spiješ še enega, ne boš postala kronik.. user posted image  Itak ga piješ tja do O, potem pa nehaš, tako, da ni panike. user posted image  

dini, ne vem kaj naj ti rečem. Če pač drugače ne gre, moraš pač jest tablete. To je še najmanj kar se ti lahko zgodi. Jaz bi rade volje šla nazaj na K, če bi le imela možnost, da bi zanosila. Pa tud če bi cele dni videla megleno, če bi se mi prikazovale stvari, če bi bruhala, imela migrene.... Karkoli. user posted image

Drugače je pa danes tak lep dan!!! user posted image    user posted image  Jaz sem čisto user posted image . Pravkar sem zvedela, da je bivša sodelavka rodila par mesecev nazaj (sploh nisem vedela, da je noseča).

Neposredna povezava do sporočila: 3314
12.2.2009 9:41:23   
mal
Jaz bi imela eno vprašanje. Glede na to da mi je 5. dan po izostanku menstruacije test nosečnosti negativen in sem prvi mesec jemala klomifen je možno da je za ta izostanek kriv klomifen?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
12.2.2009 10:21:29   
Inana
Mal, tudi jaz prvič ta mesec jemljem Klomifen, tako da ne bi vedela ... Me pa zanima, če je Klomifen lahko vzrok za nenormalno izpadanje las ... Res je, da se že bliža pomlad in "menjava kože", ampak tole izpadanje las je pa res malo tumač ...

(odgovor članu mal)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
12.2.2009 10:35:08   
mal
Ma jaz nimam nobenih težav vsaj opazila nisem nič razen da mi že 6. dan zaostaja menstruacija. Tako da ne bi vedela

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
12.2.2009 11:10:48   
dini
Koliko časa po klomifenu se počaka da vidiš ali je ratalouser posted image ?

(odgovor članu mal)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
12.2.2009 11:46:30   
tecnobica
Meni je klomifen malček podaljšal ciklus. Za kak teden.

Lasje? Meni ne.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
12.2.2009 12:06:50   
Inana
Tečnobica - pa si tudi ovulirala potem kasneje? 14 dni pred user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3320
12.2.2009 12:20:34   
miska73
Sam da se hitro javim mojim navijačicam.
Pozdravček vsem.
Me malo cajt baše, pa komentarji kdaj drugič...

Sem imela danes UZ, naslednjega imam v soboto.
Foliklov je veliko, ampak še morajo zrast.
Bo treba zgleda ipak it na kako pivce. user posted image

Se beremo še kaj zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 3321
12.2.2009 12:33:45   
Anonimen
mal, ja, tudi meni se je podaljšal ciklus. Npr. O sem imela glede na UZ tam 16 dan, ciklus pa dolg 34 dni. Malo še počakaj, potem pa preveri. Vso srečo!! user posted image

Inana, jaz sem imela grozne probleme z lasmi. Izpadali so mi grozno, mastili in cepili. Krtačo sem morala očistit čisto vsak dan, pa polna banja las kadar sem si umivala lase, po tleh.. Groza. Pa prvič v življenju sem imela čisto razcepljene lase, tako, da sem se sedaj kar precej postrigla.

miška, navali na pivo in jajce!!!!!! user posted image   user posted image  Kaj pa drugače? Te že kaj boli?

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
12.2.2009 12:38:26   
mal
hvala bom počakala do ponedeljka pol pa pokličem ginekologinjo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
12.2.2009 12:39:56   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Tečnobica - pa si tudi ovulirala potem kasneje? 14 dni pred user posted image ?

Men se zdi, da ovulacije pri meni ni blo. Al kaj vem. Ker nisem hodila na UZ.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
12.2.2009 13:00:02   
misk2
lep pozdrav punce...nekatere me ze poznate ..in zdaj se bom jst vam tudi pridruzila...ko pride user posted image zacnemo jemati klomifen...tako da pripadam zdaj tej skupini...drzim pesti za vse...bo pa to ze 19.krog..veliko ...ampak obupali se nismo.. :) 

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......