Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:26:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro Naša pa je tak lepo prespala noč.Nič mrdanja,nič šraufkanja.Samo enkrat se je zbudila,pojedla in dalje spala...pa še zdaj sem jo morala jaz budit.. Super, sem prav vesela!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:27:57
|
|
|
|
arabela*
|
upam,da bo danes tudi ajčkala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:28:48
|
|
|
|
arabela*
|
babe,pride katera v hladilniku imam poln pladenj tiramisuja...in zdaj grem žret.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:30:03
|
|
|
|
arabela*
|
grem jo spokat v postlo,se vrnem....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:31:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,pride katera v hladilniku imam poln pladenj tiramisuja...in zdaj grem žret..... Meni je slabo.... sem pojedla dva tosta, pol pa je še soseda prinesla en trojanski krof... še dobro, da sva si ga z možem razdelila....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:37:34
|
|
|
|
KAHLO
|
ojla !! no jaz pa sem se nažderala pizze.....in je zdaj nočem videt en cajt No naša ronja pa se je iz pridne bejbe prelevila v sitnobo.....mi že dva dni sitnari, pa v vozičku pa doma pa ponoči meni se že iščem vzrok pa ne najdem .....nikjer ne vidim kakšnih začetkov ali karkoli o zobkih..... druga več nevem kaj bi lahko blo, vročine nima, kaka normalno, nos ima odmašen.....previjam jo itak na 3 do 4 ure, na sprehodu k začne tečnarit jo dvignem da vidi okolico, (zdaj nevem a jo moti ta smotan veter), doma noče več sedet v ležalniku, samo po rokah bi se nekaj nosila...pa še to nevem več včasih kako....jaz nimam pojma kaj bi rada....prej sva te dnevne spančke zrihtali ena dve tri, sem jo položla v sobo, navrla muziko in šla in je spala obvez no pol ure....zdaj se dere, in morem biti zraven postelje dokler madam ne zaspijo?!?!?! a majo to kakšno fazo ali kaj?????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:42:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ojla !! no jaz pa sem se nažderala pizze.....in je zdaj nočem videt en cajt No naša ronja pa se je iz pridne bejbe prelevila v sitnobo.....mi že dva dni sitnari, pa v vozičku pa doma pa ponoči meni se že iščem vzrok pa ne najdem .....nikjer ne vidim kakšnih začetkov ali karkoli o zobkih..... druga več nevem kaj bi lahko blo, vročine nima, kaka normalno, nos ima odmašen.....previjam jo itak na 3 do 4 ure, na sprehodu k začne tečnarit jo dvignem da vidi okolico, (zdaj nevem a jo moti ta smotan veter), doma noče več sedet v ležalniku, samo po rokah bi se nekaj nosila...pa še to nevem več včasih kako....jaz nimam pojma kaj bi rada....prej sva te dnevne spančke zrihtali ena dve tri, sem jo položla v sobo, navrla muziko in šla in je spala obvez no pol ure....zdaj se dere, in morem biti zraven postelje dokler madam ne zaspijo?!?!?! a majo to kakšno fazo ali kaj????? pri nas je tut tako upam da bo čim prej minilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:42:33
|
|
|
|
leda
|
a majo to kakšno fazo ali kaj????? majo, majo. in ko najdeš rešitev zanjo, padejo v novo fazo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:43:48
|
|
|
|
RAČKAPK
|
punce a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:44:24
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda a majo to kakšno fazo ali kaj????? majo, majo. in ko najdeš rešitev zanjo, padejo v novo fazo ja tut to je res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:45:44
|
|
|
|
leda
|
aja, prehitro šlo. tko da jaz pri eli sploh ne iščem rešitev (razen za zame ključne zadeve kot je, da gre zvečer normalno spat, da mava z najljubšim vsaj nekaj ur brez otrok, pa za hranjenje,...). recimo zdej je nehala vstajat ob 6ih ne da bi jaz kaj storila v tej smeri in zdej sam čakam, kateri novi problem se bo pojavil... in ja, kot vidte, mojih novih igračk iz ikee kar še ni...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:46:24
|
|
|
|
meta21
|
leda, jest se teb zmeri tolk narežim namig: jaz sem si sprintala naš seznam in si zraven dopisujem kakšne malenkosti kot so kraji od koder katera prihaja in podobno....saj ne da si delam kakšen seznam komu bom pisala za veliko noč, le ne bi rada vedno znova postavljala istih vprašanj in npr. povabla na kavo Lare in Me to you nekje sred Kranja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:46:35
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naši babiki pa je danes ven pokukal prvi zobek čestitke za zobek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:47:21
|
|
|
|
KAHLO
|
leda jaz upam da čimprej najdem to rešitev.....se mi je danes že skoraj mešalo. Nisem več vedla kaj bi rada mala...ležala sedela!!?!?!?!?! jedla, pila ........nič......o bog pomagaj....sem ji že hotla calgel mazat po dlesnih tak obup me je dajal.....ampak sem rekla da ne ......bo treba potrpet mami edino kar je, je to da upam da bo jutri bojše hahaha naša bivša sunny24 pa bo po dvajsetem postala mami!!! morem it malo preverit kako se kaj počuti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:54:18
|
|
|
|
meta21
|
Pri nas pa je petek 13. minil prav posrečeno-Lovro je za svojo obmesečnico prvič buden iz športnega vozička opazoval okolico (je pop spal skoraj 2 uri namesto običajnih pol), ob 2h je pojedel riževo kašico in ob 6h sadno ter celo popoldne nič polil , okica se mu je praktično že pozdravla (hvala bubi! ).... Ne morem opisat, kako zelo novo doživetje je za naju z to da LOvro popoldne ne poliva. Danes sta se igrala avionček, Lovro je atiju ležal na trebuhu, dvigoval ga je v zrak nad sebe in žgečkal... Mali se je tako krohotal, da sem bla kar solzna.... Vsega tega mi do zdaj nismo mogli počet, ker se je vedno končalo enako....s skutastim izbljuvkom po Lovru, po nama, po tleh in seveda z jokom.... In lahko je do onemoglosti pasel kravce Zdaj pa ne vem, naj v torek vseeno grem na gastro in se samo posvetujem z zdravnikom ali naj v pon pokličem, da nas sploh ne bo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:56:35
|
|
|
|
leda
|
leda, jest se teb zmeri tolk narežimuser posted image user posted image veš meta, tut tvoji "preveč veseli desci" in podobne mene vedno nasmejijo... nasveti pa tut. no, sej jst sm za družboslovko zelo naravoslovna. najbrž tut zato, ker sem že od srednje šole naprej razen poklicno vedno v družbi naravoslovcev...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 21:58:38
|
|
|
|
leda
|
n se samo posvetujem z zdravnikom ali naj v pon pokličem, da nas poklič svojega pediatra. nas morda čaka podobna zgodba, le da naša, kot sem že pisala, raje čaka do konca, preden pošlje na preiskave...vprašanje seveda je, kdaj se reče, zdej je pa dost, gremo bolj natančno pogledat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 22:01:28
|
|
|
|
leda
|
leda jaz upam da čimprej najdem to rešitev. kahlo, nočem preveč pametovat, ampak pri taprvi sem se vedno raziskovalno lotla vsazga problema. in zdej za nazaj vidm, da sem pogosto porabla ful časa za nekaj, kar bi itak minilo samo od sebe. in česar se recimo trenutno še spomnim ne, čeprav se mi je v enem trenutku zdelo, da pa bo konc sveta. če malo seveda karikiram.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 22:02:32
|
|
|
|
meta21
|
No jaz sem pa druga zgodba... Tale zadevščina s ščitnico me vsak dan bolj žalosti... Zunaj se začenja lepše vreme, jaz pa nimam kaj oblečt, redim pa se že skoraj od vode . Oči in obraz imam vsak dan bolj zatečene (mi je dragi prej rekel, da mi za valentinovo kupi sončna očala -najboljš da una k so čez cel obraz). Zdi se mi tudi, da vsak dan težje govorim-kot da bi imela debel jezika al kaj... Ful hitro se utrudim in nobene moči več nimam... Zadnjih par dni ugotavljam, da si še zob ne morem umit...me začne tolk roka bolet, da moram počivat vmes... Sej sem optimist in vem, da bo kmal boljše ampak pride pa trenutek, ko bi kar mal popi . Še dobr, da mam tegale mojga sončija, da se mi nasmeje in mi je vseeno, če mam 500kil...pa njemu tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 22:06:11
|
|
|
|
meta21
|
Pa še v tivoli ne morem prit naslednji teden, ker sem se spomnla, da gremo na štajersko. No saj rada grem ampak sem mela že vse splanirano v glavi...jah boste pač na mojo pojavo mogle še en teden počakat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 22:06:24
|
|
|
|
KAHLO
|
boga meta....pol pa jaz jamram!! leda.....saj druga mi res ne preostane k potrpežljivost in opazovanje vsakega giba in spremembe na pikici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 22:06:40
|
|
|
|
leda
|
No jaz sem pa druga zgodba... joj meta, sej verjamem, da je bad, ampak vsaj diagnozo maš in to upam da pomeni, da bojo hitro ugotovil, kako in kaj. in se boš poštimala. ma res, drži se.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 22:24:17
|
|
|
|
meta21
|
kahlo in leda in co, saj ne jamram, da bi se komu smilila...sam dons je prišel en trenutek, ko sem opazila, da se znašam nad ljudmi okol sebe in da mi gre vse na živce (pa še to klinčevo bom očitno imela na 3 tedne, ker jo mam že 3. LETOS!!!). SEj vem, da bo vse kul in da bo prej al slej se poštimalo ampak so se mi mal plani podrli in še vsako leto me je pomlad spravljala v obup zarad oblačenja, zato mi tole nevarno približevanje 3-mestni številki letos ne vpliva najbolj na moralo. Drugač pa sej me "poznate"! to sem jaz! Pa še sončna očala dobim na račun jamranja namesto bonboniere s srčki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 22:24:43
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem pa danes končno zlikala cunje, ki sem jih cel teden pomikala sem in tja. juhu! meta, tole tvoje zdravstveni poročilo je res srhljivo. še sreča, da ste našli vzrok in da zdravila čimprej začnejo delovat. saj bo Praviš, da te v četrtek ne bo v tivolija? jaz sem ti pa hotela muffine spečt kahlo, za zobke lahko preveriš kar s prstom (umitim, brez calgela), če ji paše masiranje dlesni. naša se je takoj začela smejat, ko sem ji malo zmasirala dlesen, pa četudi brez dentinox gela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 22:27:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO leda.....saj druga mi res ne preostane k potrpežljivost in opazovanje vsakega giba in spremembe na pikici Meni se zdi, da bomo, razen svetlih izjem, kmalu vse na istem. Zdaj okrog pol leta bojo vi naši sistemi, ki smo tako skrbno naštudirale naše pikce, padli v vodo. Nova hrana, večja gibljivost, radovednost... uh, bo luštno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?