|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
13.2.2009 15:30:57   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Midva z Gregcem sva se malo načvekala, na konkretnejši sprehod pa nisva šla, ker mu je začelo ful, res na polno iz noska teč pa še kašljat je začel user posted image

user posted image user posted image user posted image bošček mali

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas piha kot pri norcih in ne morem ven za več kot 5 min. user posted image

Pri nas tudi piha,pa tak lep sonček jeuser posted image .Sva šla za 15 minut ven,potem pa hitro na toplouser posted image

Pri nas tudi piha user posted image  Drugače je sonček tako vabljiv, ampak veter pa ne... user posted image

Pri nas tudi piha kot pri norcih in to NI VEČ NORMALNO!!!!In ja vpila sem!!!

Za Gregija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 326
13.2.2009 15:34:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Naty sporoča:
Greva domov, pojavle so se pikice, kar pomeni, da je še zmer alergičen:(

user posted image bogi Žanko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 327
13.2.2009 15:36:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

nia moramo imet razčiščeno. da ostane vse brez zamer in gremo naprej.

ja Tara je velika punca:). govori mama, ata, papa, pokaže papa, ploska, pokaže kako velika je, pokaže kje ima ušesa:),.. zdaj trenutno ji je zanimivo s prstom kazat.. kar naprej kaže s kazalcem:). drugače je pa zelo živahna, skos čeblja, vpije.. mah, zrdava punčka.

user posted image user posted image user posted image user posted image za veliko punco, ki že marsikaj zna.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.2.2009 15:36:38   
kodrana

Aja še to...ne gre mi iz glave en prizor iz TV, ko je ena mamica razlagala, kako je depresivna in da je najraje zaprta v sobi in joče in joče, gleda slike pokojnega moža in filmčke...mislim halooooo zraven jo pa hčerka tolaži..... to žensko bi jaz v rit brcnila, saj ima hčerko...kakšen zgled je to zanjo....jokava mama, ki se smili sama sebi...se opravičujem, ampak jaz takih res ne razumem.

to ni ok, ne sme se zapirat in se smilit sama sebi, ja. glede tega, da jo nič ne veseli, jo pa čist razumem. tako je bilo pri meni. ničesar se nisme veselila, ničesar čutila, samo še umrla bi, da bi se to trpljenje končalo. nisem se razumela.. ampak tesnoba v prsih, nenehen strah, glavobol, megla pred očmi.. to je blo dan za dnem.

Tega pa jaz nisem nikoli občutila, pa če se mi je cel svet podrl na glavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, najhuje je, ko te je skos strah, pa ne veš zakaj. otroka sem se bala prijet, videt, samo zato, ker me je kar dušilo, ko je bila ob meni.. ja, tudi sama sem si razlagala, da je depresija nekaj kar lahko sam prebrodiš..da je to pač stres.. občasen.. pa ni tako.. muka mi je blo vstat iz postelje. nisem maral nikogar videt, nisem mogla nič jest. sem že v prvem mesecu izgubila 20kg. in trpela, ko hudič na križu. že v porodnišnici. že pred porodom. tam sem stalno gledala skozi okno in se spraševala, če bom zdržala. zato sem 2x na dan dobila helex, da sem se malo umirila in spala. ker drugače se mi je vrtilo, ko sem zaprla oči.. sem mislila, da bom padla v nezavest. v prsih me je stalno dušilo, kar sem mislila, da je od nosečnosti-da mi tamala pritiska na pljuča, pa ni bilo tako. ker po porodu, ta občutek ni izginil.. pa mi je zdravnica rekla, da se zna zgodit, da bom imela pop. depresijo- pa zakaj niso že takrat ukrepal,če so vidli, da nisem ok?user posted image . pa sem rekla, da ne, da ko pridem domov, bo vse ok. pa sem se motila. doma je blo isto, neprestan nemir v meni z izrazitimi telesnimi znaki. in brez volje do življenja.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.2.2009 15:36:56   
barbaw

Naš pa pravi,da se ne bo našemil.

user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.2.2009 15:37:13   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Vidim da je zatišje, pa evo moje frače ko se naje, pa je ati ne spuca user posted image

user posted image

Samo so pa luštkani tak malo umazaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.2.2009 15:37:53   
špelin@

Aja še to...ne gre mi iz glave en prizor iz TV, ko je ena mamica razlagala, kako je depresivna in da je najraje zaprta v sobi in joče in joče, gleda slike pokojnega moža in filmčke...mislim halooooo zraven jo pa hčerka tolaži..... to žensko bi jaz v rit brcnila, saj ima hčerko...kakšen zgled je to zanjo....jokava mama, ki se smili sama sebi...se opravičujem, ampak jaz takih res ne razumem.

to ni ok, ne sme se zapirat in se smilit sama sebi, ja. glede tega, da jo nič ne veseli, jo pa čist razumem. tako je bilo pri meni. ničesar se nisme veselila, ničesar čutila, samo še umrla bi, da bi se to trpljenje končalo. nisem se razumela.. ampak tesnoba v prsih, nenehen strah, glavobol, megla pred očmi.. to je blo dan za dnem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem že.ni nič kaj fajn...meni je pomagal sok Noni in v parih mesecih sem se pobrala user posted image
kodrana...upam da se tudi ti čimprejuser posted image user posted image

Tudi jaz sem to že občutila user posted image  Zato pa ti, draga kodrana, res iz vsega srca želim, da se pozdraviš. Zelo pogumna in srčna punca si user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.2.2009 15:38:21   
Anitka

sem v ticker dala nove slikice.user posted image

Luštkaneuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.2.2009 15:39:24   
Anitka

Evo, to je pa ena najljubših Varjinih igrač..pokrovčki od Frutka so zakonuser posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image Jeeej, imate pa enako blazino na tleh kot miuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.2.2009 15:39:40   
barbaw

ja, najhuje je, ko te je skos strah, pa ne veš zakaj. otroka sem se bala prijet, videt, samo zato, ker me je kar dušilo, ko je bila ob meni.. ja, tudi sama sem si razlagala, da je depresija nekaj kar lahko sam prebrodiš..da je to pač stres.. občasen.. pa ni tako.. muka mi je blo vstat iz postelje. nisem maral nikogar videt, nisem mogla nič jest. sem že v prvem mesecu izgubila 20kg. in trpela, ko hudič na križu. že v porodnišnici. že pred porodom. tam sem stalno gledala skozi okno in se spraševala, če bom zdržala. zato sem 2x na dan dobila helex, da sem se malo umirila in spala. ker drugače se mi je vrtilo, ko sem zaprla oči.. sem mislila, da bom padla v nezavest. v prsih me je stalno dušilo, kar sem mislila, da je od nosečnosti-da mi tamala pritiska na pljuča, pa ni bilo tako. ker po porodu, ta občutek ni izginil.. pa mi je zdravnica rekla, da se zna zgodit, da bom imela pop. depresijo- pa zakaj niso že takrat ukrepal,če so vidli, da nisem ok?user posted image . pa sem rekla, da ne, da ko pridem domov, bo vse ok. pa sem se motila. doma je blo isto, neprestan nemir v meni z izrazitimi telesnimi znaki. in brez volje do življenja.

Upam, da boš našla kakšen cilj in smisel in to prebrodiš. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.2.2009 15:40:17   
Anitka

Kaj bodo vaši otroci za pusta?
Petja je hotela bit zajček, Gašper kloven (manjka še lasulja), Varja bo pa pikapolonicauser posted image
Ko sem jima kupila kostuma, sta ju mogla takoj oblečtuser posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Gal bo tudi pikapolonicauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.2.2009 15:41:12   
špelin@
O, koliko pikapolonic user posted image  Varja, Videk, Gal user posted image  Še kdo?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.2.2009 15:41:36   
tilči

Mora biti nekaj posebnega.Tudi če bi se npr. vsi v vrtcu našemili,ga ne premakneš,on se ne bo.Kaj češ,tak je

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.2.2009 15:42:25   
kodrana
kasso in špelin potem razumeta. user posted image
zdaj sme že veliko veliko bolje, me pa vse takoj zelo prizadane. mojemu se zdi to čudno, da sem tako občutljiva in da se tako zelo obremenjujem z malenkostmi. tudi za druge s epreveč sekiram. upam,da se čez leta utrdiš in dobiš trdo kožo.
je pa res, da imamo depresijo v rodu in zato sem toliko bolj izpostavljena. namreč mama jo ima, oče je bil verejtno tud mal depresiven, stara mama jo ima.. in tako imam dobre pogoje.
a imam voljo in se zdaj kar držim. so vzponi in padci. me pa takoj močno začne bolet glava, če me kaj vznemiri.. to je pač to..zdaj vem.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.2.2009 15:42:53   
špelin@

Mora biti nekaj posebnega.Tudi če bi se npr. vsi v vrtcu našemili,ga ne premakneš,on se ne bo.Kaj češ,tak je

Hecno, da mu to ni zanimivo. Pri nas je pust še vedno aktualen tudi pri veliki piki user posted image  Mala je pa itak čisto divja user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.2.2009 15:44:31   
tilči

Hecno, da mu to ni zanimivo. Pri nas je pust še vedno aktualen tudi pri veliki piki user posted image  Mala je pa itak čisto divja user posted image

Njemu so pri pustu najbolj zanimivi krofiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.2.2009 15:44:43   
kodrana
jaz tudi če kopiram direktno slikco na shrani.si, mi je potem tu ne prilepi.. tako da..

no, zdaj pa pride moj iz službe in se bomo crkljali. gremo vn.
pa tud ograje se je lotil. tako, da bomo imeli na bolkonu do pomladi končno ograjo.

lep dan vam želim.

se beremo.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.2.2009 15:45:59   
špelin@
kasso in špelin potem razumeta. user posted image
zdaj sme že veliko veliko bolje, me pa vse takoj zelo prizadane. mojemu se zdi to čudno, da sem tako občutljiva in da se tako zelo obremenjujem z malenkostmi. tudi za druge s epreveč sekiram. upam,da se čez leta utrdiš in dobiš trdo kožo.
je pa res, da imamo depresijo v rodu in zato sem toliko bolj izpostavljena. namreč mama jo ima, oče je bil verejtno tud mal depresiven, stara mama jo ima.. in tako imam dobre pogoje.
a imam voljo in se zdaj kar držim. so vzponi in padci. me pa takoj močno začne bolet glava, če me kaj vznemiri.. to je pač to..zdaj vem.

Vsak korak, še tako majhen, ki ga narediš iz te stiske, je dragocen bolj kot zlato user posted image  Uspelo ti bo, ker si na pravi poti, veš, pri čem si, zdraviš se in si vztrajna user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.2.2009 15:46:55   
špelin@

jaz tudi če kopiram direktno slikco na shrani.si, mi je potem tu ne prilepi.. tako da..

no, zdaj pa pride moj iz službe in se bomo crkljali. gremo vn.
pa tud ograje se je lotil. tako, da bomo imeli na bolkonu do pomladi končno ograjo.

lep dan vam želim.

se beremo.

Uživajte user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.2.2009 15:47:08   
špelin@

Meni tudi user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.2.2009 15:53:18   
barbaw

Če ne pa ga umiješ samo en pas okrog trebuha pa daš žlico marmelade v usta. Pa je krof. user posted image  Mal heca.
Če noče bit pač noče bit. Verjetno se mu je kaj zamerilo. user posted image

Jaz grem mojo tečko dat spat, ker bom začela drugače še jaz tulit. Ma kaj user posted image  ji spet je.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.2.2009 15:54:48   
barbaw

Mi smo jih v službi talale strankam. Ampak saj veste kako je v trgovini z ženskimi cotami, so ženske malo bolj fine (ene) in niso hotele vzet krofov. user posted image  Smo si zvečer po koncu šihta nesle vsaka en karton domov. Pa ful dobri so bili, ampak se ne morem spomnit od katere pekarne. Moram jih letos vprašat pa si nekam napisat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.2.2009 15:57:36   
barbaw
Špelin@ Jaka je po mnenju vzgojiteljice zelo dobro povedal obnovo pravljice. Bo pa imel zdaj že naslednjo. To berejo za eko bralno značko pa še za klasično je eno prebral. Nisem pa vprašala koliko knjigic mora obdelat za obe znački. Mislim, da je bilo 3 in 2 ali nekaj takega.
V glavnem se pri nas ful trudijo na nekaterih področjih. Zdaj pa imamo za domačno nalogo za čez vikend napisat pravljico s 6 stranmi. user posted image  Nekaj je treba narisat in napisat. Ne vem sicer, če morajo vsi otroci to naredit, ker se mi zdi za 2-letnika pa tole vseeno kar težka naloga. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.2.2009 15:57:48   
tilči

Če ne pa ga umiješ samo en pas okrog trebuha pa daš žlico marmelade v usta. Pa je krof. user posted image  Mal heca.
Če noče bit pač noče bit. Verjetno se mu je kaj zamerilo. user posted image

user posted image user posted image user posted image Sploh ne,ker še nikoli ni bil našemljen.Ampak noče poizkusit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.2.2009 15:58:47   
tilči

Mi smo jih v službi talale strankam. Ampak saj veste kako je v trgovini z ženskimi cotami, so ženske malo bolj fine (ene) in niso hotele vzet krofov. user posted image  Smo si zvečer po koncu šihta nesle vsaka en karton domov. Pa ful dobri so bili, ampak se ne morem spomnit od katere pekarne. Moram jih letos vprašat pa si nekam napisat.

Mi smo jih pa prodajali kot budale.Na koncu šihta sem bila že sama krof od vsega cukra

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ime
samma

..

Ariela (10%)

Neva (24%)

Kati (23%)

Alisa (23%)

Anisa (19%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!