špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Je bil pa namen posta dosežen , kodrana če je bil namen posta me prizadet, potem je dosežen cilj, ja. sploh ne morem nehat jokat, tako sem žalostna. taka pač sem. sedaj sem še 1000x bolj občutljiva. milsim, da je jasno zakaj. Estrella ne vem kaj imaš danes?.. vsi držijo pesti zate, tudi jaz. kaj je še vedno vliv lune ali kaj? barbaw hrčke smo imeli tud mi. smo jih meli kar 11 eno rundo, ker je blo tolk mladičev . če boš dala hrčka nazaj k hrčici, bodo kmal spet mladiči . špelin uživaj na kavici, res si bla pridna. super ste. jaz ne uspem velik narest čez dan. sem tako enučinkovita. me blazno spravlaj ob živce, če mala tečnari, ker se posvečam, čemu drugemu. no, saj bo.. kmalu bo bolje. tilči jst sm tud o kaki peki v obliki srčka razmišljala, samo ker je še vedno malo tortice, sem opustila misel. ima katera kako drugo idejo? moram povedat, da smo za rojstni dan od mojega tolko pojedli, da sme bruhala. joj, joj.. groza.. evo, Tara se je zbudila, že vpije: MAMAMAMAMA.. Ne namen je bil, da kaj napišeš in popolnoma nič drugega. Kot sem že rekla v mojih besedah ni bilo nič žaljivega in mi je žal, da si jih narobe razlagaš. Pa naj bo, vem, da ti v svoji koži ni lahko, samo vedi, da sem jaz v podobni situaciji, na robu živčnega zloma, totalno čustveno nestabičlna, vsaka malenkost me spravi s tira, pa se ne obnašam tako. Zato ti še enkrat rečem, ne jemlji si k srcu Tule lahko še jaz svoj piskerček pristavim, ker sem ja z tudi trenutno zelo čustveno nestabilna in bi mi verjetno psihiater tudi kaj napisal. Ampak guram kakor znam, ker drugače bi me lahko že pred 4 leti vtaknili v sutanovo. Moj bogi otrok je moral ves ta stres in frustracije prenaššat že v trebuhu (Jaka). Ampak ne morem obupat in moram gurat pa se znajt kakor vem in znam. Drugače ne moreš živet. Žal tako je. Pa se nič ne sekiram ker vem, da bo šlo naprej, še manj pa da bi sekirala vse okrog sebe. Drage moje punce:
|