|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
13.2.2009 9:42:06   
cebelica82
pomurke, naj se vam še jaz malo pridružim.....sem na forumu majčice 09, berem redno oglašam pa se zeloooooo neredno,.....za čvekanje nimam časa, ker se mi ne da ves čas viseti na rač, pa v službi sem....

da vas malo pozdravim, sem pa iz markovskega.....:):)

lep dan, četudi je petek 13....

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
13.2.2009 9:52:08   
pokica_
Ja ja, saj sma že vprašala pri morf. za spol in je G rekla, da je verjetno user posted image , ampak ni pa bila ziher. Tak da zdaj pa se bo ja menda kaj več vidlo, kot na morfologiji. Že komaj čakam, da vidim to naše malo čudo. user posted image  Itak je pa petek danes ja. Jaz sem itak zdaj na dopustu, do 20.2. tak da mi bo kar fajn. Moj bo pa tudi vzel še nekaj dni lanskega dopusta, boma šla v Aut po pohištvo za user posted image in še kake cotike obvezno zraven. user posted image  Mogoče bom pa lahko celo kaj rozanega ali modrega kupila. Do zdaj sem vse nevtralno kupovala.
Lalica1, ti si kar privošči kroooof, jaz bi ga tudi. Sem lih včeraj gledala prospekte od trgovin in povsod slastni krofi. Jst že tudi komaj čakam, da kakega snedem. user posted image
Oooo čebelica82, nas je več "markojic" user posted image . Pa glavno je, da nas bereš da si na tekočem, meni se tudi zmeraj ne da pisat.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
13.2.2009 9:55:05   
Nalini

ojla :)

sonček je .... user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa tak okrna kot en velik slon,... user posted image . Komaj čakam, da pride dan D in, da se rešim ogromnega trebuha user posted image user posted image user posted image  ... V torek bomo videli kaj bo rekla gin in kakšno je stanje tam doli ... Trebuh mi fejst otrdeva tak ka me na trenutke malo ne raznese,.. pa še bejbi je tak divjiuser posted image

Malo še pobrskam po neti,... te pa grem malo pospravljat... ker prah se tak fajn vidiuser posted image ...

Uživajte

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
13.2.2009 9:56:07   
Nalini
čebelica82 pozdravljena .... nas je nekaj markojc tu gori ... heheuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
13.2.2009 9:57:53   
pokica_
Jutri je pa 14. februar!
user posted image

Kaj imate lepega v planih? Moj user posted image se še menda odloča s čim bi me presenetil, ker sem ga zadnjč že malo po ovinkih sprobala. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
13.2.2009 10:23:24   
Nalini
valentinovo ... nič kaj ne bomo kupovali .... jaz bolj upam, da bova šla nekam na večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

Tonček v Beltincaj ma tak fajn porihtano,.... ali pa k Rajhi v MS ....  mo vidli ka de se mi jutri lüštalouser posted image user posted image user posted image  ...

čebelica82 mogoče pa se poznave.... sva istih let pa obe markojci user posted image  ....

detelja kda idemo na pijačo? naslednji teden bi bilou fajn ka se dobimo ... ka mo drugače šle prej rodit ..... lejko mene pošlje v torek že v porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (gnjes je bijla takšna gužva pri gin,.... tou san še nej vijdla) ...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
13.2.2009 10:32:36   
Nončika
Alo!!

vidim, da ste lepo vse pridne, pospravljate, božate bušija,...

Sončni žarek, Lalica1, zdaj sta me pa v zadrego spravile. jaz mam puno cot spravljenih od naše. pa sem zdaj komaj pomislila, da to le fantu ne pride prav.user posted image user posted image user posted image  eh, saj mi bomo meli dekličko. samo vprašanje kdaj.

Čebelica, pokica, je san tudi tan nendri z markovskoga. meni se je zdelo za tebe pokica, ka si nekje z mojoga konca zaradi madžarščine. in na 3D si mislila iti v Nagykanizso ne?

Valentinovo, jaz tudi upam, da moj dragi časti kako večerjo. v Beltincih ma še full dobro hrano Herbek. samo tan de gnes takša gužva.

je san ok, nosečka nisem. v službi je vse po starem, pogodbe nove še vedno nimam.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
13.2.2009 10:33:24   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

čebelica82 pozdravljena .... nas je nekaj markojc tu gori ... heheuser posted image

hehe pa še res je!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
13.2.2009 10:57:39   
Sončni žarek
Baje sem jaz tudi iz Markovskega user posted image user posted image user posted image

Dejte em razsvetliti ke točno to je.....

Jaz sem iz občine Črenšovci..... Kaj pa ostale markovske babe?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
13.2.2009 11:07:14   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
čebelica82 mogoče pa se poznave.... sva istih let pa obe markojci user posted image  ....

Jes san tuj 82 letnik user posted image  
Nončika, te si pa dobro uganila! Ja glede UZ si pa uganila ja. Samo bom mela prijateljici zraven, da bo tolmačila. user posted image  Znan povedati samo osnovne madžarske besede, zastopila pa verjetno dosta niti nebi.
Sončni Žarek, te si pa tij tudi markojica. user posted image  Jes san pa ena vas zraven tebe....zdaj pa ugibaj,...desno ali levouser posted image ?!

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 13.2.2009 11:10:41 >

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
13.2.2009 11:08:45   
Sončni žarek
Dober in velik krof................NA TROJANAH user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
13.2.2009 11:10:22   
malapikica
Meni se pa že par dni luštajo kakši dobri lignji na žari. Jutri bo treba iti nekam na kosilo... Mate kakšne izkušnje ge majo dobre?

Samo bi še vprašala, če ve katera kje se dobijo karte za koncert Jana Plestenjaka v MS.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
13.2.2009 11:15:50   
Sončni žarek
Pokica- kej resno? Nimam pojma..... Jaz sem iz Dolnje......

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
13.2.2009 11:16:41   
pokica_
malapikica, meni se tuj luštajo lignji, še bole se mi pa lušta kaka kitajska hrana, san že dugo nej jela.

sem ti najdla Plestenjaka:
http://www.eventim.si/portal/si/glasba/rock_pop/jan_plestenjak_s_simfoniki/127185/performance.html

user posted image
Meni so lignji na žaru najboljši v Bratoncaj v Piramidi.....mmmmmmm....pa še porcija je takša ka nemrem nikdar pojesti! user posted image  Njam...zdaj si mi pa lušte naredla.

Neposredna povezava do sporočila: 1039
13.2.2009 11:16:43   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Meni se pa že par dni luštajo kakši dobri lignji na žari. Jutri bo treba iti nekam na kosilo... Mate kakšne izkušnje ge majo dobre?

Samo bi še vprašala, če ve katera kje se dobijo karte za koncert Jana Plestenjaka v MS.

LIGNJI- meni ful dobri v Zvezdi Beltinci.......je ful doba kuhja odke so prenovili.....

Kdaj pa je Plestenjak v Soboti?

Neposredna povezava do sporočila: 1040
13.2.2009 11:18:26   
Sončni žarek
Sem že našla za Plestenjaka.....Pokica hvala.....

Morem mojega vprašati, če slučajno bodo dobili kakšne sponzorske karte v službi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
13.2.2009 11:18:44   
pokica_
Sončni Žarek, jes pa iz Ho....user posted image  ! Grijva markojica! user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
13.2.2009 11:21:09   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Sončni Žarek, jes pa iz Ho....user posted image  ! Grijva markojica! user posted image

Samo tebi pa se midve lehko tudi dobile na kakšni kavi? Samo se ne spomnim- dejansko živiš tu ali si kam preseljena ......

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
13.2.2009 11:22:24   
pokica_
Zdaj ste me pa tak razdražile s to hrano, ka si iden en topel
user posted image napravin! user posted image  Še kera lačna mogoče?

Ja, preseljena na soboško-goričko območjeuser posted image !

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 13.2.2009 11:24:06 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
13.2.2009 12:14:50   
Lalica1
Sem sedaj mogoče edina Goričanka tu gori??? Upam, da me detelja ne zataji, čeprav živi v Soboti user posted image

In kaj zdaj s user posted image ???
Kaj če bi se našla ena in nekaj določila potem pa uskladimo????

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
13.2.2009 12:24:20   
Nalini
komi se lüštajo krofi? najboljše imajo na trojanah user posted image user posted image user posted image  (jes san ta teden imela priložnost pojesti 3 trojanske krofe ...user posted image )

Jaz sem pa zgleda najbližje MS ... user posted image  ...
Kje je pa središče markovskega? - Beltinci, Črenšovci,..? ...kera zna user posted image

lalica zdaj mi roji po glavi pesem ... nega lepše roužice kak je goričankauser posted image user posted image user posted image user posted image

lp,nalini

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
13.2.2009 12:40:46   
pokica_
Uuuuuuuu Nalini, to si pa imela apetit za krofeuser posted image . Sam meni pa če priznam po pravici niso ti trojanski glih najboljši, mam raje tiste take malo manjše. Še posebej so mi njam z vanilijevo ali čokoladno kremo pa zgoraj obliti s čokolaaaaado. user posted image

user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
13.2.2009 12:56:05   
detelja
ojla čveke....izgleda, ka petek 13. dobro vpliva na vas....1. ste ful se razpričale...2. začale ste v prekmurščini pisatiuser posted image user posted image user posted image ...se mi zdi, ka kda san cejli den na rač. te nega nobene tu...tu pa tan je sončni žarek pa nalini muve z lalico se neka trudive ovak pa je tišinauser posted image

Lalica kda san štela kelko markojc je na neti san si glih mislila, ka moren takoj napisati, ka moreve skup držati...itak sve bole nad njimi doma...sve više...svoje krvi pa ja nemo zatajila...meni so enkrat pravli, ka če mata goričanec pa marko dejte te pride vo sobočanec, tak ka va muva mela pravoga sobočanca...sicer moj ma krv markovsko živij pa že cejli život v ms...user posted image user posted image user posted image ...krof ti je dobro spadno???...velke krofe majo pri čočaji samo so pa mastni kak če bi cuj jo mast, fuj...meni majo dobre krofe v hoferi...maš jih po 4 pa po 8 pakivane pa so preci poceni...

Nalini ge san si kar 5 trojanskih krofov tej keden privoščilauser posted image ...lekaj je pri meni eto resno bila kriva voda, če se spomniš ka san se ti tožila ka mi je čez noč vaga pokazala +2 kg...gnes je že 1,5 kg menje...sicer pa san včeraj cejli den lejtala na -...eto pa san samo pila pa pila pa nič nej šlo iz mene....

pokica_ me ne preseneča, če si gratala lačna, če se pa samo o gestiji gučij...mi pa mo gnes segedin geli, mjami...to moj dragi zdaj fajn skuja pa mo geli kak velki pa še takšni fajn mesnati de pa še smetanskiuser posted image user posted image

[/link] na pijačo pa bi resno šle lejko en den v drugon kedni...ge san bole fraj v pon. sredo pa pet...saj tak mislin ka je takuser posted image  vupan ka de lepo vreme...joj kak je bilo prejšnji petek lejpo pa toplo...

[link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.muzzbuzz.com.au/site/images/415x310/fruitSmoothies.jpg&imgrefurl=http://www.mojspot.com/sl/novice/71/smoothie_19_06_2008.html%3Fstran%3D2&usg=__xfWF4yMB0-yUweWWgNF3Sahl6D8=&h=513&w=415&sz=28&hl=de&start=1&tbnid=MY7FzHhFj8cCwM:&tbnh=131&tbnw=106&prev=/images%3Fq%3Dpija%25C4%258Da%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dde%26sa%3DN]

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
13.2.2009 12:56:55   
detelja
zdaj pa san neka za j...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
13.2.2009 13:15:37   
pokica_
pa nej, neka šteka RRuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.