|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
14.2.2009 15:12:19   
detelja
pokica_ čestitke za user posted image ...saj itak navadni uz je samo 60% ziher...sicer pa vseeno samo, da bo otrok zdrav, a ne?...kaj dobrega pa boš pekla?....jaz sem pa likala...sedaj pa ne vem kam se naj dam...spala sem prej...zunaj je spet lep dan jaz pa bom do večera notr noge v luft držalauser posted image ...škoda, da dragega ni doma, da bi šla na kak sprehod...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
14.2.2009 16:19:58   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Pozdravljene!
Včeraj je bil super 4D UZ, smo videli in izvedeli, da pričakujemo pobčkauser posted image user posted image !!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za pojba!!!!

kar na 4D si bla? fajn!!! to sem čula, da je tam prek vse skupaj ceneje, ali da je taka bistvena razlika, pa še 4D. to mi boš dala podatke, seveda, ko pridem do tega dela.  

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
14.2.2009 16:25:06   
Nončika
Pokica_ kak so slike cotkane. user posted image user posted image user posted image

zdaj sem ti v albumi vidla tudi voziček. a maš to peg perego sistem?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
14.2.2009 17:13:00   
detelja
pokica_ ge man tudi takšni voziček peg perego pilko p3 samo ka je temno plave barve...kelko pa sta vuva dala za njega?...muva sva ga na dunaji kupila za 460 eur...sva pa gledala, ka je prinas čez 600eur...san ugotovila, ka ma puno mamic takšne vozičke...

si že spekla pecivo?...meni se tak neka lušta...neka sadnoga...mjami...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
14.2.2009 17:22:05   
detelja
evo še mojega trebuščka (32t1d)user posted image ...še 55 dni pa grem v rimuser posted image ...upam, da bo kratka pot do tja...sicer pa je pomembno, da se dobro konča..user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
14.2.2009 17:40:13   
detelja
user posted image

Kaj?..........................SREČANJE POMURSKIH NOSEČK

Kdaj?........................PETEK, 20.02.2009 OB 10 URI

Kje?..........................MURSKA SOBOTA-CENTER, DIANA

UDELEŽBA OBVEZNA!!!user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.2.2009 17:42:35   
Nalini
pridem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oz. prideva user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
15.2.2009 10:37:56   
pokica_
Zdaj sem šele vidla, kelko ste napisale! Hvala vsem za čestitke! user posted image

Nončika, na madžarsko smo šli ja. Ko  boš do tam, me spomni, pa ti dam naslov in tel. št.

detelja, jes san ga od ene moje kolegice odkupila za majhen denar, je pa bil vse skup rabljen samo 5 mes, je še v garanciji, tak ka se mi je te zdelo škoda kupovati še dodatnega novega. user posted image  Je pa tuj Pliko P3. Sicer pa če od nje nebi dobila tega, bi kupila Switcha, se mi je full dopadel.
Tvoj buši je pa že leeeepi! Veeeelki! user posted image

Srečanje: verjetno bom zdaj pa le prišla!!! user posted image  Eno tortico pa kavo si pa le zaslužim, saj sem user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
15.2.2009 13:56:52   
cebelica82
ja, markojce, je iden v rim maja, negi 19.5, so pravli,....ovači san pa po novem iz občine črenšovci, prle pa iz občine beltinci....
vijdin, ka  nas je kar nekaj 82 letnik, fajn tou....

na žalost nemren na kavo, ka san čez teden v lj, san doma samo čez vikende.....

fajn bojte

s še oglasin kaj

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
15.2.2009 14:19:49   
detelja
čebelica82 kakšni den lj lejko zošvinglašuser posted image ...lekaj ste skoraj vse majske, ka ste se zgučale kda te rodile?user posted image user posted image

voni je tak lep dan, ampak se mi sami tak ne da vo itiuser posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
15.2.2009 21:21:11   
Nalini
ojla

detelja midva sva pa gnjes šla na sprehod .... je bilo prav fajn user posted image  ... san pa opazila ka san v dveh tednih s kondicijo prišla na minimum .... bo treba malo migat do porodauser posted image  (in ne samo ležat na boku ter brskat po rr in čvekat po msn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

čebelica müve se pa 100% morave poznati ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj mijslin tak ....

papa

lep večer oz. noč

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
16.2.2009 7:20:39   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

detelja midva sva pa gnjes šla na sprehod .... je bilo prav fajn user posted image  ... san pa opazila ka san v dveh tednih s kondicijo prišla na minimum .... bo treba malo migat do porodauser posted image  (in ne samo ležat na boku ter brskat po rr in čvekat po msn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
ge san s kondicijo na nuli že ful dugo...že samo gučin pa sopen kak medveduser posted image ...dobro ka je vikend mimo ka se vsaj kaj bole dogaja v ms (bole je živo) pa še ge se vo spravin, če drugo nej do trgovine...gnes san že pa z user posted image  samauser posted image ....že cejlo jutri mi nešče v mojon buščiji ritko vo rivle pa je li nemre skoz salo spraviti pa li dale rivleuser posted image user posted image user posted image moren se sama sebi smejati...

čebelica müve se pa 100% morave poznati ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj mijslin tak ....

papa

lep večer oz. noč

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
16.2.2009 8:48:46   
Lalica1
Dobro jutro!

San tak vesela ka je za pijačo zgučano..... Vüpan ka mi grata, ka se namenimo iti en den kopat...pa ka nede slučajno gli petek....

Pokica: zaj san pa tak prijetno presenečene ka te meli user posted image . San ti bijla malo fouš ka de user posted image user posted image . Te ve zaj obej mele male dede...

Pa neka bi vas pijtala: v soboto san se preci slabo počutila, zvečer san si pa namejrila 37,4 vročine. Ponoči san spala slabo, vgojno pa vročine nej bilo. Včera zvečer pa isto 37,3. Gnes pa nika. Je ta vročina nevarna za dojenčka? San že zvala os. zdr. pa je na dopuste, G pa v operacijskoj do 12-ih.

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 16.2.2009 8:55:22 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
16.2.2009 9:04:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Dobro jutro!

San tak vesela ka je za pijačo zgučano..... Vüpan ka mi grata, ka se namenimo iti en den kopat...pa ka nede slučajno gli petek....

Pokica: zaj san pa tak prijetno presenečene ka te meli user posted image . San ti bijla malo fouš ka de user posted image user posted image . Te ve zaj obej mele male dede...

Pa neka bi vas pijtala: v soboto san se preci slabo počutila, zvečer san si pa namejrila 37,4 vročine. Ponoči san spala slabo, vgojno pa vročine nej bilo. Včera zvečer pa isto 37,3. Gnes pa nika. Je ta vročina nevarna za dojenčka? San že zvala os. zdr. pa je na dopuste, G pa v operacijskoj do 12-ih.

baje ka je samo ful viska vročina nevarna...samo boljše ka pitaš strokovnjanka ali pa malo prečekejraj na med.over.net...tan pušenjak tudi odg. na takšna vpr....

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
16.2.2009 11:23:59   
Sončni žarek
Zdravo!

Kak smo kej? Ste fejn preživele valentinov vikend? Jaz bolj delovno.....Eva je bila na počitnicah in sem mela cejt za pucaje.....pa peglaje.....

Srečanje- načeloma z Evo prideva, če bo vse OK in vsi zdravi ter brez snega user posted image user posted image user posted image

Lalica- jaz mislim,da to sploh še neje vročina....Je pa očitno ka te če neke zakuhati.....Pa jaz bi tudi  vseeno G pozvala....ziher je ziher....

Pokica- super za pregled in user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja- upam, da si kej izkoristila sončeka čez vikend....Jaz sem v prvi nosečnosti ful dosta vuni hodla-po 2vuri dnevno in še to ponavadi soma- ker je možek v službi od 7.30 -16.30.....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
16.2.2009 11:34:19   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

user posted image  No, zdaj sma pa na istem! Bo treba pol še kako punčko narest, da nas ne bojo fantki okupiraliuser posted image . A tebi je G na morf. povedal, da je fantek ali si tudi šla na 3-4D UZ? Upam, da si boš opomogla od vročine čimprej.

Jaz sem danes ob 4h spet imela ledvični napad in sem se morala dat na vse 4, da je popustilo, pol ob 5h sem pa nazaj zaspala. Je pa bolelo kot user posted image user posted image . Pa včeraj pr naših po kosilu me je tudi zagrabilo, upam samo da se to nebo vrstilo in ponavljalo vsak dan ali večkrat na dan, ker bom glih hin prej. user posted image  Pa vedno se na mene nekaj nalepi slabegauser posted image .  Še v nosečnosti mi zdravje ne da miru.

Sončni Žarek, tudi tebi hvala za čestitke! user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
16.2.2009 11:41:36   
detelja
sončni žarek nič san nej sunca izkoristila, ker se mi odkrito povedano sami ne da iti vo pa voni oditi...san bila cejli den doma...gnes pa san že zjutraj šla v trgovino pa je bilo kar fajn sveže...pa slede mo šla ka še neka moren nabavit...drugače pa san lenobauser posted image  valentinov vikend pa je bil večino pred rač. in tv...malo peglanja...dragi pa kak skoz v službi...tudi gnesuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
16.2.2009 11:43:20   
Lalica1
Pokica: meni je na morfologiji kar pokazala jajčka pa tisto kar gre zraven. Saj ne bi verjela, če ne bi videla. Tako da...
Glede ledvičnih napadov ti čisto nič ne zavidam. Jaz sem imela samo enega močnega in sem mislila, da je konec z mano. Pol ure so se mi obračali prsti navzven, da o bolečinah sploh ne govorim. Ne vem, če bo tebi kaj pomagalo, ampak imej ledvice na toplem. Meni to pomaga.

Sončni žarek: jaz bom na pijačo tudi pripeljala Laro, tako bo z Evo imela družbo, me bomo pa bolj fraj.
Saj meni se tudi ne zdi glih neka vročina, ampk več mi jih je reklo, da je ta lahko precej nevarna, ker je tako nizka.

Detelja: Pušenjakov forum sem že pregledala in res pravijo, da je bolj nevarna zelo visoka vročina. Mi pa sodelavka ni dala miru in sem bila pri zdr. Dlje kot do okenca nisem prišla. Moram pa priti jutri zjutraj nazaj, če bo slučajno vročina tudi danes zvečer. G pa danes več tudi ne bom gnjavila. Če ne bo dobro, jo bom poklicala zjutraj ko je v ambulanti.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
16.2.2009 12:00:24   
pokica_
Lalica1, pol je pa ziher fantek, ja! user posted image Sam ti mi nimaš biti kaj fauš, če bi res bila pr meni user posted image , eno punčko že imaš! user posted image   Dve bi ti bile že preveč; bi vaš ati preveč nastradal ob vseh barbikah. user posted image  Jst nimam še nobene, bo pa zdaj naš pobček starejši bratec in bo pol za svojo sestrico/brateca skrbel in bo zaščitniški.

Saj zdaj glede ledvice,...sem si dala gor ledvični pas, ko sem si ga že lani kupila v Sanolaborju, pa še nosečniškega od LaVie sem si dala gor, ker me je začelo danes kar konkretno dol vlečt in križ me je že bolel. Je pa zdaj super stanje, križ še malo boli, trebuščka mi pa več nič dol ne vleče. Pa tudi moje ledvičke boge so na toplem zdaj! user posted image  Jst jih bom božala vsak dan, sam do poroda naj zdržijo. user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 16.2.2009 12:02:20 >

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
16.2.2009 12:08:47   
detelja
kak je fajn šteti, ka se pogučavate ka mate...ge lejko samo poven ka man bebija, ka pa ma med nogicami pa mo še malo čakali...me pa že tudi malo šrajfa ka li deuser posted image user posted image ...dobro ka sta na razpolago samo dva spolauser posted image user posted image

lalica baukše je ka ideš k dr pa te pomiri pa ti povej ka je nič nej nevarno kak pa ka te skrbi pa se sekiraš...sicer pa san čujla ka je baje to normalno v nosčenosti ka maš tu pa tan povečano temp....
čez vikend san na tebe mislila...me je ful zanimalo, če ti je mami kupila v hoferi krofe pa če so ti bili dobri?...če ma kera krofomanijo majo zdaj v mercatori za pol cene prej je bil čez 80 centov zdaj pa je 40 pa neka...user posted image ge san si gnes že enoga privoščila...vupan ka de dragi kaj v službi delo pa mi kakšnoga prinesejuser posted image  te pa de pa vaga pokvarjena ka de preveč kg kazala...

mene pa je začala voda zafrkavati...en den man +2 kg več...drugi den pa man -2 kg ali -1,5 kg...pa točno vidin kda dosti odin na minus je menje kg če pa malo odin pa je več kg...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
16.2.2009 12:57:12   
Lalica1
Pokica: no mi smo si vsi želeli še eno user posted image . Mogoče se sliši grdo, ampak... Mož si je v prvo želel fantka, sedaj je pa tako očaran nad hčerkico, da bi imel kar še eno. Bomo pa tudi user posted image imeli enako radi, pa komaj čakamo, da ta naš mali bratec pride na svet, da ga spoznamo. Samo da bo zdrav!!!

Detelja:
Ja, mama mi je krofe v petek kupila. Je najprej pozabila, pa se je peljala nazaj. Ko sem prišla iz službe sem itak tro komade takoj zriktala. Joj, kak so mi pasali...
Sicer sem tudi na začetku 1. nosečnosti imela povišano temperaturo, vendar me sedaj bolj kot to skrbi dejstvo, da se mi te zadeve vlečejo že zelo dolgo. Vedno je nekaj narobe in me je strah, kako se bo to končalo. Poleg tega pa je tudi user posted image precej nemiren in ima čudne brcike (precej močne in zelo goste). Bom jutri govorila z G in bo potem slika bolj jasna.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
16.2.2009 13:05:40   
Sončni žarek
Lalica- joj, kako sem bila jaz vesela, ko mi je na morfologiji rekla da bo punčka......vse stvari bi lahko porabila od Eve...... Pl pa v 32tednu tok vprašam, da naj pogleda, če je naši punci slučajno kaj zraslo user posted image user posted image user posted image Pa me gleda in pravi, ja kdo pa vam je rekel, da bo punca user posted image Pa gledam in pravim vi.....pa me G gleda i npravi, takoj zamenjajte ginekologa.....FANTEK je user posted image user posted image user posted image

In prvih nekaj dni sem bila priznam kar šokirana..... Potem pa sem se že navadila......Ampak Lukija sedaj niti slučajno ne zamenjam za nobeno punco user posted image user posted image user posted image

Ti le pojdi k G, boš vsaj pomirjena.....

A si mogoče pogledala za kostumček?

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
16.2.2009 13:16:20   
Lalica1
Sončni žarek: a tebi so se kar zmotili??? Glede kostuma nisem še nič pogledala, ker jih imamo pri nas doma. Sem se pa počutila zelo neblesteče in sem bila bolj vezana na kavč. Bom pogledala danes. Povej samo če je Eva bolj velika ali majhna. Ker za našo Laro pravijo, da je kar velika za svojo starost, da bom znala približno velikost.

Detelja: Tudi mi smo prvič pričakovali presenečenje. So sicer vsi govorili da bo kao fantek, ampak ni bil. In sem bila presrečna da smo dobili deklico. Sva se z možem zmenila, da za spol ne bova spraševala, vendar je mene zadnji mesec zelo matralo. Komaj sem zdržala, da nisem vprašala. Boš pa zato močneje pritiskala...samo da čimprej izveš kaj bo user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
16.2.2009 13:34:59   
detelja
ej meni pa je resno oz nama čist vseeno ka de glavno ka de vse ok...sva mela telko problemov že, ka komaj čakam ka pride ta naš bebi na svet pa ka vidin ka je živ pa zdrav...ka bo pač bo...pač toga nemremo izbirati, moremo vedno biti pripravleni na oboje...meni tudi gučijo eni ka de dečko, drugi ka de deklica...mi je pa najbolj smešno, kda me po kakšnih foraj gučijo ka bo npr. ka san ful rada sladko gejla-deklica, mozoli-deklica, te kama se bole rediš itd...ej od smeja lejko crkneš ka ti vse povejo in si izmislijo...najbolj smešno pa mi je  eto bila tašča kda pravi, če de deklica de pač atijo podobna dečko pa pa meni...te pa pitan pa pri vas to držalo? ona pa meni ja ja je...te pa ji ge poven te slabo svojo deco poznate, ka sta tak moja svakinja kak moj dragi oba cejla očijova forma..tašča se mi zdi, ka včasih kar neka na pamet guči pa se sploj ne posluša ka gučiuser posted image ...

glede spola na morfo...mojin kolegican so se kar fajn motili...eni so cejli čas gučali dečko dečko te pa deklica...tak ka ge če glih bi pitala v to ne bi glih vrvala dokler ne bi rodila...

Lalica pa nej si ti na dopusti tej teden?...

v sredo pa si iden rihtat papere za ultivo pa ea...rajši jih man pa jih nemo nucala kak pa jih nemo mejla pa bi kaj od toga nucala...

sonček se pa kar neka skriva...samo naj nejde dež ali pa sneg...mi je nejuser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
16.2.2009 13:43:15   
Sončni žarek
Pri nas pa sije sonček user posted image user posted image user posted image   Pridi na kafe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.