|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
13.2.2009 10:49:18   
nia5
Jutro, toliko da se javim na 14-ki, trinajsti del sem uspela prebrat, zdaj pa dam malo spat in se lotim tega, če bo čas user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.2.2009 10:51:20   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

vmes sem jo še previla, ker je bila pokakana..zdaj je pa napala ene kockeuser posted image
user posted image

iiiiiiiiii  kok smo luštniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.2.2009 10:51:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Joj sem jaz danes utrujenauser posted image , zgleda, da ponočevanje ni več zameuser posted image user posted image

Gal že spi, jaz bi se pa tudi najraje vlegla zraven njega. Kuhanje??user posted image user posted image user posted image Se mi ne da še za štedilnikom stat. Eh bom že nekaj. Za Gala ziher nekaj bo, zame pa se bo kaj našlo.

Anitka jaz sem dan po žuranju vedno tako polna energijeuser posted image , čeprav sem prišla domov zelooooo pozno, mi je vseeno sam da sem se fajn imelauser posted image , tako si nafilam energijouser posted image

Aja da ne pozabim sem donila kroglice, hvala tiuser posted image user posted image user posted image , punce a ste jih probala, mjamiiii kolk dober okususer posted image , jaz sem jih zihr že 10 pojedlauser posted image

Ja to itak, da smo se fajn mele, če nas je bilo pa 13 žensk na kupuuser posted image user posted image user posted image . Rabim kavo, čvek, sonček pa bo. Samo Gal še mora vstati.
A res, kroglice so tak fine, bom še jaz kakšno probalauser posted image user posted image . Ko jih poješ pa le povej, da nabavimo drugeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj greš kej v Austrijouser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
13.2.2009 10:52:02   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

JUTROuser posted image

Evo mami se je spet nažuralauser posted image user posted image user posted image user posted image , tako da zdaj sem dobra do vikendauser posted image

Čestitke za 14. deluser posted image user posted image user posted image

Drugač pa punce no ta forum je bil včasih razvedrilna zadevca, no saj meni je še vednouser posted image , ampak mislim da gredo zadeve včasih malce  čez mejo okusnega  in zaradi tega nekatere punce zgubijo voljo in pogum za javljanje. Tako, da vse tiste ki nas pridno bereti, se komot javte, če pa nas raje samo berete, je pa to tudi OK.

Drugač pa kot sem že zgoraj napisala, tukaj smo da se imamo fajn skupajuser posted image user posted image

Veš mene zanima zakaj ni več razvedrilna zadeva. Zame je še vedno, ne razumem pa zakaj za druge ni. user posted image  Kaj smo tako grozne?

JA user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.2.2009 10:52:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

vmes sem jo še previla, ker je bila pokakana..zdaj je pa napala ene kockeuser posted image
user posted image

iiiiiiiiii  kok smo luštniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Varja je že prava damicauser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
13.2.2009 10:55:45   
hijenca

Jaz pa grem danes popoldan gledat na parcelo, kako napreduje električna inštalacija. Da vidim, če je Vidov boterček že kaj nardil.

Kaj že imate kakšen okviren datum za selitev?

A. pravi da jeseni, jaz raje rečem, da drugo leto spomladi. Bomo vidli, kako bomo finančno zvozli. Jaz bi šla že letos spomladi, ker tu imamo tako malo prostora. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.2.2009 10:56:29   
kasso
cxiibecv eert     bb  kfe
Varja vam sporoča, da ima dovolj svoje mamice, ki se nič ne ukvarja z njo.
Greve na sončka ptičke poslušat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.2.2009 10:59:15   
barbaw

Jaz pa grem danes popoldan gledat na parcelo, kako napreduje električna inštalacija. Da vidim, če je Vidov boterček že kaj nardil.

Kaj že imate kakšen okviren datum za selitev?

A. pravi da jeseni, jaz raje rečem, da drugo leto spomladi. Bomo vidli, kako bomo finančno zvozli. Jaz bi šla že letos spomladi, ker tu imamo tako malo prostora. user posted image

Upam, da vam bo šlo hitro skozi in finančno tudi.

Anitka daj mi že napiši mail na ZS da ti pošljem Galove slike. Pa povej mi koliko velik imaš predal, da vem koliko slik lahko pošljem preden ti ga zabašem. user posted image

Zdaj pa grem v trgovino in na sončka. Se beremo kasneje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.2.2009 11:03:12   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Preden grem: kodrana, nikakor ni bil Estrellin namen, da te prizadane, ampak da te zvabi na plano user posted image

Čmrlika, tokrat (pri kodrani) nisem imela jaz parkljev vmes. Za spremembo user posted image

dobra sprememba..samo si pa faca, ker se kr nekaj naprej opravičuješ user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.2.2009 11:03:20   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

mojca mi imamo hojico. samo jo zadnji mesec zelo zelo redko uporabljamo. prvawijo, da otrociveč padajo na tla, ko začnejo hodit, ker so bili v hojici prej in so imeli oporo. ne vem če kaj pšrej shodijo. po moje ne. pravijo, da kasneje. samo jaz sme shodila z 11m, kljub hojici. ne vem, če bi kaj prej, če je ne bi imela.

Čmrlika, jaz sem hitro užaljena, ker me hitro kaj prizadane. namreč sme preveč stroga do sebe. nisme jezna tolko na tistega, ki kaj reče-napiše, kot sme jezna na sebe. in mislim, da če bi bla tko jezna na koga, me ne bi blo več tu gor. tud jst rada razčistim, kar je problemov..

user posted image ,upam da boš kmalu bolje...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.2.2009 11:03:27   
Čmrlika

Naty sporoča:
Prvi dan je šel dobro skoz, 60 ml v manjših odmerkih, danes dobi 180 v treh. Če bo v redu, bojo jutri vsi obroki z navadnim AM. V sobi sva sama, js imam tudi prehrano, tko da bo za preživet. LP vsem!

jeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 186
13.2.2009 11:03:33   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Lep dobr dan vsem tuki goruser posted image

user posted image

[/quote
user posted image kr vredu v sredo sva bili z tajdo na pregledu so ji dneli gips tako da se ji kr lepo celi je pa rekeu zdravnik da ga bo mogla nosit še štiri tedne da se bo lepo zarasla mišica in kost grozn je blo sam videt tisti kavlček vn iz podplata ki bo tudi mogu not ustat še štiri tedneuser posted image ]

pa saj bo potem ok, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 187
13.2.2009 11:04:00   
Čmrlika
Greva na sončka tudi midve...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 188
13.2.2009 11:06:43   
Anonimen

Naty sporoča:
Prvi dan je šel dobro skoz, 60 ml v manjših odmerkih, danes dobi 180 v treh. Če bo v redu, bojo jutri vsi obroki z navadnim AM. V sobi sva sama, js imam tudi prehrano, tko da bo za preživet. LP vsem!

jeeee user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
13.2.2009 11:11:46   
Anitka

Joj sem jaz danes utrujenauser posted image , zgleda, da ponočevanje ni več zameuser posted image user posted image

Gal že spi, jaz bi se pa tudi najraje vlegla zraven njega. Kuhanje??user posted image user posted image user posted image Se mi ne da še za štedilnikom stat. Eh bom že nekaj. Za Gala ziher nekaj bo, zame pa se bo kaj našlo.

Anitka jaz sem dan po žuranju vedno tako polna energijeuser posted image , čeprav sem prišla domov zelooooo pozno, mi je vseeno sam da sem se fajn imelauser posted image , tako si nafilam energijouser posted image

Aja da ne pozabim sem donila kroglice, hvala tiuser posted image user posted image user posted image , punce a ste jih probala, mjamiiii kolk dober okususer posted image , jaz sem jih zihr že 10 pojedlauser posted image

Ja to itak, da smo se fajn mele, če nas je bilo pa 13 žensk na kupuuser posted image user posted image user posted image . Rabim kavo, čvek, sonček pa bo. Samo Gal še mora vstati.
A res, kroglice so tak fine, bom še jaz kakšno probalauser posted image user posted image . Ko jih poješ pa le povej, da nabavimo drugeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj greš kej v Austrijouser posted image

Jutriuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
13.2.2009 11:14:40   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image

Podpišemuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 191
13.2.2009 11:15:40   
Anitka

Greva na sončka tudi midve...user posted image  user posted image  user posted image

Uživajtauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 192
13.2.2009 11:19:49   
Anitka
user posted image

Se beremo kasneje

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
13.2.2009 11:22:11   
buccka
Ojla!
Spet js po dolgem času, sam sem bolj na tesnem s časom, tko da....
Vas vsak tolk mal preberem, kar mi uspe, komentiram pa ne prevč.

Kaj mate to lahko kreganje!!!! Verjetn preveč časa skupaj tičite, pejte mal na sončkauser posted image

Mi smo po starem, Lin je kar pridna, špiči 1000neumnosti,... no dela že vse(papa, kuku, nene, bravo, velika, giveme5, živjo,...), sam na nogice še vedno ne gre. Razen če jo mal damo, pol pa gre za par sekund.

Varja je pa tak cukrček, pa res si sploh ni več podobna, je pa za jo popapcat

Se še kaj oglasim, ker bomo šli mal na sprehodka.

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
13.2.2009 11:30:43   
tilči
No,to je pa rezultat:
user posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
13.2.2009 11:37:13   
špelin@
kasso, ti si bila še posebej pridna user posted image

user posted image

Cukrček user posted image

Naty sporoča:
Dajmo, Žan in Naty* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje: Ali vaši hroščki tudi križem gledajo?
Saj ne da non stop, ampak vsake toliko opažam, da ko me Varja gleda gre desno oko nekam navzven, ampak malo, skoraj neopazno, saj le jaz to vidim. Se tudi vašim to dogaja?
Prve mesece je bilo to tudi pri Gregcu, zdaj več ne.

sej mojedva prvedva sta drugače tudi hitro shodila samo zdej je drugače ko ima Tajda že toliko časa gips od rojstva pa dva meseca pa zdej spet pet tednou ,ma skrbi me to ker je zdravnik reku da mi ne pripada podalšana porodniška bo pa par dni brez gipsa preden začnem delat

Ti kar prosi za podaljšanje porodniške.
Kako pa bo z njeno hojo in ... pa boš mogla počakat, da bo toliko zdrava in nogica zaceljenja, da se bo lahko sama postavljala na nogice. Bo pač malo kasneje shodila pa zato ni nič narobe, glede na to kaj vse ste že dali skozi. user posted image user posted image

Podpišem, kar je napisala barbaw user posted image

Preden grem: kodrana, nikakor ni bil Estrellin namen, da te prizadane, ampak da te zvabi na plano user posted image

Čmrlika, tokrat (pri kodrani) nisem imela jaz parkljev vmes. Za spremembo user posted image

dobra sprememba..samo si pa faca, ker se kr nekaj naprej opravičuješ user posted image  

Samo 2x sem se v zadnjem času user posted image

Hello, buccka user posted image

tilči, kakšna krasna torta user posted image

Midva z Gregcem sva se malo načvekala, na konkretnejši sprehod pa nisva šla, ker mu je začelo ful, res na polno iz noska teč pa še kašljat je začel user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 196
13.2.2009 11:39:11   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

No,to je pa rezultat:
user posted image

user posted image user posted image user posted image

mmm, jst bi jo tudi! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 197
13.2.2009 11:39:54   
tilči

Midva z Gregcem sva se malo načvekala, na konkretnejši sprehod pa nisva šla, ker mu je začelo ful, res na polno iz noska teč pa še kašljat je začel user posted image

user posted image user posted image user posted image bošček mali

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 198
13.2.2009 11:40:51   
špelin@

kaj je to , same negativnosti v brzini zasledim...pred dnevi jaz...včeraj tana...danes kodrana...

Pa špelin@ vmes user posted image  user posted image  user posted image ..jap zdaj se upamzafrkavat, ko sva e pomenle v živo po telefonu...sva ostale prijateljice..za info vsem...user posted image  user posted image  user posted image

Špelin@ ---je pa zanimivo...ko berem zdaj tvoje poste...si postala malo previdna al kaj? Nee mi zamerit, ne vzet te smileje kottt...ej, pa saj tiste ki te dolgo tu gor spremlajmo te poznamo...user posted image   user posted image  user posted image  sem dobla tak občutek da si previdna ratala user posted image  user posted image  user posted image

Meni že sploh več ni za brat, ker se same neke zamere pojavljajo. Sedaj pa se res že tako dolgo poznamo, da bi lahko vse vedle, da nobena nobeni ne želi nič slabega. To je vsem namenjeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz sem že hotela napisat, da se odpovedujem čveku do nadaljnega, ker več ne vem kaj bi kdo sploh rad. user posted image  Meni je bila RR vedno za zabavo, da počvekam se pohecam, .... Zdaj pa več ne vem ali naj sploh še kaj napišem.

Grem jest zajtrk in buljit v TV potem pa bom videla.

Točno tole sem hotela tudi sama napisat!

hijenca, pestke za čimprejšnjo vselitev user posted image user posted image

edinaos, user posted image  za včerajšnje filanje baterij user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.2.2009 11:41:40 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 199
13.2.2009 12:09:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

No,to je pa rezultat:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   bravo mami

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Nosecnice in vreme
maca83 RR

Po parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?

koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (67%)

pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (6%)

vreme me sploh ne moti (11%)

na nasem koncu je dezja prevec (0%)

temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (17%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!