špelin@
|
kasso, ti si bila še posebej pridna IZVIRNO SPOROČILO: kasso vmes sem jo še previla, ker je bila pokakana..zdaj je pa napala ene kocke Cukrček IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty sporoča: Prvi dan je šel dobro skoz, 60 ml v manjših odmerkih, danes dobi 180 v treh. Če bo v redu, bojo jutri vsi obroki z navadnim AM. V sobi sva sama, js imam tudi prehrano, tko da bo za preživet. LP vsem! Dajmo, Žan in Naty* Imam pa eno vprašanje: Ali vaši hroščki tudi križem gledajo? Saj ne da non stop, ampak vsake toliko opažam, da ko me Varja gleda gre desno oko nekam navzven, ampak malo, skoraj neopazno, saj le jaz to vidim. Se tudi vašim to dogaja? Prve mesece je bilo to tudi pri Gregcu, zdaj več ne. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa sej mojedva prvedva sta drugače tudi hitro shodila samo zdej je drugače ko ima Tajda že toliko časa gips od rojstva pa dva meseca pa zdej spet pet tednou ,ma skrbi me to ker je zdravnik reku da mi ne pripada podalšana porodniška bo pa par dni brez gipsa preden začnem delat Ti kar prosi za podaljšanje porodniške. Kako pa bo z njeno hojo in ... pa boš mogla počakat, da bo toliko zdrava in nogica zaceljenja, da se bo lahko sama postavljala na nogice. Bo pač malo kasneje shodila pa zato ni nič narobe, glede na to kaj vse ste že dali skozi. Podpišem, kar je napisala barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Preden grem: kodrana, nikakor ni bil Estrellin namen, da te prizadane, ampak da te zvabi na plano Čmrlika, tokrat (pri kodrani) nisem imela jaz parkljev vmes. Za spremembo dobra sprememba..samo si pa faca, ker se kr nekaj naprej opravičuješ Samo 2x sem se v zadnjem času Hello, buccka tilči, kakšna krasna torta Midva z Gregcem sva se malo načvekala, na konkretnejši sprehod pa nisva šla, ker mu je začelo ful, res na polno iz noska teč pa še kašljat je začel
|