Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:16:13
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči naš kuharski mojster ti si ga tudi daš na kuhinjski pult? jst si tudi evo večkrat zraven postavim, sploh ko pomivam posodo, ker ji je tak bolj zanimivo. ko je na tleh nič ne vidi, kaj delam in je sitna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:16:32
|
|
|
|
kasso
|
Naty sporoča: Prvi dan je šel dobro skoz, 60 ml v manjših odmerkih, danes dobi 180 v treh. Če bo v redu, bojo jutri vsi obroki z navadnim AM. V sobi sva sama, js imam tudi prehrano, tko da bo za preživet. LP vsem! Imam pa eno vprašanje: Ali vaši hroščki tudi križem gledajo? Saj ne da non stop, ampak vsake toliko opažam, da ko me Varja gleda gre desno oko nekam navzven, ampak malo, skoraj neopazno, saj le jaz to vidim. Se tudi vašim to dogaja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:19:59
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa sej mojedva prvedva sta drugače tudi hitro shodila samo zdej je drugače ko ima Tajda že toliko časa gips od rojstva pa dva meseca pa zdej spet pet tednou ,ma skrbi me to ker je zdravnik reku da mi ne pripada podalšana porodniška bo pa par dni brez gipsa preden začnem delat Ti kar prosi za podaljšanje porodniške. Kako pa bo z njeno hojo in ... pa boš mogla počakat, da bo toliko zdrava in nogica zaceljenja, da se bo lahko sama postavljala na nogice. Bo pač malo kasneje shodila pa zato ni nič narobe, glede na to kaj vse ste že dali skozi. [/quote bom še v Kranju prosila Voličkovičevo ker v jubljani me je zavrnil ]
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:20:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty sporoča: Prvi dan je šel dobro skoz, 60 ml v manjših odmerkih, danes dobi 180 v treh. Če bo v redu, bojo jutri vsi obroki z navadnim AM. V sobi sva sama, js imam tudi prehrano, tko da bo za preživet. LP vsem! Imam pa eno vprašanje: Ali vaši hroščki tudi križem gledajo? Saj ne da non stop, ampak vsake toliko opažam, da ko me Varja gleda gre desno oko nekam navzven, ampak malo, skoraj neopazno, saj le jaz to vidim. Se tudi vašim to dogaja? včasih poškila na noter z desnim učkom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:22:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika kaj je to , same negativnosti v brzini zasledim...pred dnevi jaz...včeraj tana...danes kodrana... Pa špelin@ vmes ..jap zdaj se upamzafrkavat, ko sva e pomenle v živo po telefonu...sva ostale prijateljice..za info vsem... Špelin@ ---je pa zanimivo...ko berem zdaj tvoje poste...si postala malo previdna al kaj? Nee mi zamerit, ne vzet te smileje kottt...ej, pa saj tiste ki te dolgo tu gor spremlajmo te poznamo... sem dobla tak občutek da si previdna ratala Meni že sploh več ni za brat, ker se same neke zamere pojavljajo. Sedaj pa se res že tako dolgo poznamo, da bi lahko vse vedle, da nobena nobeni ne želi nič slabega. To je vsem namenjeno!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem že hotela napisat, da se odpovedujem čveku do nadaljnega, ker več ne vem kaj bi kdo sploh rad. Meni je bila RR vedno za zabavo, da počvekam se pohecam, .... Zdaj pa več ne vem ali naj sploh še kaj napišem. Grem jest zajtrk in buljit v TV potem pa bom videla. ma daj nehi no, a še tebe bo treba prosit, da ostani pridna čveka ...joj joj punce...ampak res je nekaj čudnega v zraku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:22:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika kaj je to , same negativnosti v brzini zasledim...pred dnevi jaz...včeraj tana...danes kodrana... Pa špelin@ vmes ..jap zdaj se upamzafrkavat, ko sva e pomenle v živo po telefonu...sva ostale prijateljice..za info vsem... Špelin@ ---je pa zanimivo...ko berem zdaj tvoje poste...si postala malo previdna al kaj? Nee mi zamerit, ne vzet te smileje kottt...ej, pa saj tiste ki te dolgo tu gor spremlajmo te poznamo... sem dobla tak občutek da si previdna ratala Meni že sploh več ni za brat, ker se same neke zamere pojavljajo. Sedaj pa se res že tako dolgo poznamo, da bi lahko vse vedle, da nobena nobeni ne želi nič slabega. To je vsem namenjeno!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem že hotela napisat, da se odpovedujem čveku do nadaljnega, ker več ne vem kaj bi kdo sploh rad. Meni je bila RR vedno za zabavo, da počvekam se pohecam, .... Zdaj pa več ne vem ali naj sploh še kaj napišem. Grem jest zajtrk in buljit v TV potem pa bom videla. ma daj nehi no, a še tebe bo treba prosit, da ostani pridna čveka ...joj joj punce...ampak res je nekaj čudnega v zraku petek 13
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:26:37
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
Lep dan vam želim,greva z Tajdo na sprehot in če bom kasneje prišla še navrsto na rr se še slišimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:27:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ne boste verjele, kljub za en dr.ek spanju sem danes imela že toliko energije, da sem med čvekom pospravila skoraj vso kramo po stanovanju, posesala, zložila rundo perila, si pripravila in pojedla zajtrk, zraven vlačila Gregija s sabo, da ni težil, torej sem si zaslužila še en kofetek v živo s kolegicami Lepo se imejte, se beremo kasneje si bla pa res pridna! Saj jaz tudi sem danes že opravila otroka v vrtec, zakurla, peljala psico ven, pospravila posodo, pa kramo po dnevni in kuhinji, posesala in z vami čvekala. Še par telefonov za službo, naročila, pa e-maili...aja pa Varjo imam doma...zdaj se veselo igra s svojimi igračami in vrišče zraven (zakaj bi le jaz mogla bit zraven .) no, saj je le meter od mene ...jaz pa čakam, da se naveliča in greve na sprehod, pa k sosedi na kavico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:28:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lep dan vam želim,greva z Tajdo na sprehot in če bom kasneje prišla še navrsto na rr se še slišimo dobr se navozičkajta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:31:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ne boste verjele, kljub za en dr.ek spanju sem danes imela že toliko energije, da sem med čvekom pospravila skoraj vso kramo po stanovanju, posesala, zložila rundo perila, si pripravila in pojedla zajtrk, zraven vlačila Gregija s sabo, da ni težil, torej sem si zaslužila še en kofetek v živo s kolegicami Lepo se imejte, se beremo kasneje si bla pa res pridna! Saj jaz tudi sem danes že opravila otroka v vrtec, zakurla, peljala psico ven, pospravila posodo, pa kramo po dnevni in kuhinji, posesala in z vami čvekala. Še par telefonov za službo, naročila, pa e-maili...aja pa Varjo imam doma...zdaj se veselo igra s svojimi igračami in vrišče zraven (zakaj bi le jaz mogla bit zraven .) no, saj je le meter od mene ...jaz pa čakam, da se naveliča in greve na sprehod, pa k sosedi na kavico. danes smo pa vse bolj pridne, jaz tud mal posprabvljam in zraven vseke tolk časa poškilim na rr , filip je pa že prav siten in čakam kdaj ga bo zmankalo , po papici pa tud jaz mal letim na sončka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:33:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty sporoča: Prvi dan je šel dobro skoz, 60 ml v manjših odmerkih, danes dobi 180 v treh. Če bo v redu, bojo jutri vsi obroki z navadnim AM. V sobi sva sama, js imam tudi prehrano, tko da bo za preživet. LP vsem! Jeeeee, bravo Žan le tako naprej Lep pozdrav tudi njima. Imam pa eno vprašanje: Ali vaši hroščki tudi križem gledajo? Saj ne da non stop, ampak vsake toliko opažam, da ko me Varja gleda gre desno oko nekam navzven, ampak malo, skoraj neopazno, saj le jaz to vidim. Se tudi vašim to dogaja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:35:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika kaj je to , same negativnosti v brzini zasledim...pred dnevi jaz...včeraj tana...danes kodrana... Pa špelin@ vmes ..jap zdaj se upamzafrkavat, ko sva e pomenle v živo po telefonu...sva ostale prijateljice..za info vsem... Špelin@ ---je pa zanimivo...ko berem zdaj tvoje poste...si postala malo previdna al kaj? Nee mi zamerit, ne vzet te smileje kottt...ej, pa saj tiste ki te dolgo tu gor spremlajmo te poznamo... sem dobla tak občutek da si previdna ratala Meni že sploh več ni za brat, ker se same neke zamere pojavljajo. Sedaj pa se res že tako dolgo poznamo, da bi lahko vse vedle, da nobena nobeni ne želi nič slabega. To je vsem namenjeno!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem že hotela napisat, da se odpovedujem čveku do nadaljnega, ker več ne vem kaj bi kdo sploh rad. Meni je bila RR vedno za zabavo, da počvekam se pohecam, .... Zdaj pa več ne vem ali naj sploh še kaj napišem. Grem jest zajtrk in buljit v TV potem pa bom videla. ma daj nehi no, a še tebe bo treba prosit, da ostani pridna čveka ...joj joj punce...ampak res je nekaj čudnega v zraku Ta teden je bila luna, danes je petek 13., jutri Valentinovo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:37:59
|
|
|
|
Anitka
|
Joj sem jaz danes utrujena , zgleda, da ponočevanje ni več zame Gal že spi, jaz bi se pa tudi najraje vlegla zraven njega. Kuhanje?? Se mi ne da še za štedilnikom stat. Eh bom že nekaj. Za Gala ziher nekaj bo, zame pa se bo kaj našlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo moja madam pančka, jaz pa danes ne bom nič pucala, se bom raje mal spočila, potem pa veeen na sončka, danes je pa res krasen dan , je treba izkoristit tak sonček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:42:08
|
|
|
|
kasso
|
vmes sem jo še previla, ker je bila pokakana..zdaj je pa napala ene kocke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj sem jaz danes utrujena , zgleda, da ponočevanje ni več zame Gal že spi, jaz bi se pa tudi najraje vlegla zraven njega. Kuhanje?? Se mi ne da še za štedilnikom stat. Eh bom že nekaj. Za Gala ziher nekaj bo, zame pa se bo kaj našlo. Anitka jaz sem dan po žuranju vedno tako polna energije , čeprav sem prišla domov zelooooo pozno, mi je vseeno sam da sem se fajn imela , tako si nafilam energijo Aja da ne pozabim sem donila kroglice, hvala ti , punce a ste jih probala, mjamiiii kolk dober okus , jaz sem jih zihr že 10 pojedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:43:57
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa sej mojedva prvedva sta drugače tudi hitro shodila samo zdej je drugače ko ima Tajda že toliko časa gips od rojstva pa dva meseca pa zdej spet pet tednou ,ma skrbi me to ker je zdravnik reku da mi ne pripada podalšana porodniška bo pa par dni brez gipsa preden začnem delat sam to bi pa skor lahka dobla! jst bi še kje drugje vprašala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:45:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty sporoča: Prvi dan je šel dobro skoz, 60 ml v manjših odmerkih, danes dobi 180 v treh. Če bo v redu, bojo jutri vsi obroki z navadnim AM. V sobi sva sama, js imam tudi prehrano, tko da bo za preživet. LP vsem! Imam pa eno vprašanje: Ali vaši hroščki tudi križem gledajo? Saj ne da non stop, ampak vsake toliko opažam, da ko me Varja gleda gre desno oko nekam navzven, ampak malo, skoraj neopazno, saj le jaz to vidim. Se tudi vašim to dogaja? za Žana Glede očk pa jaz nisem opazila, da bi imela Maja problema. Ji očke nikamor ne gredo. Če ji samo min. gre navzeven potem po moje ni panike. Mogoče mišice v očesu niso tako močne, da bi zadržale okko naravnost. jaz bi bila pozorna in če se bo slabšalo bi šla k P in potem okulistu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:45:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa sej mojedva prvedva sta drugače tudi hitro shodila samo zdej je drugače ko ima Tajda že toliko časa gips od rojstva pa dva meseca pa zdej spet pet tednou ,ma skrbi me to ker je zdravnik reku da mi ne pripada podalšana porodniška bo pa par dni brez gipsa preden začnem delat Ti kar prosi za podaljšanje porodniške. Kako pa bo z njeno hojo in ... pa boš mogla počakat, da bo toliko zdrava in nogica zaceljenja, da se bo lahko sama postavljala na nogice. Bo pač malo kasneje shodila pa zato ni nič narobe, glede na to kaj vse ste že dali skozi. [/quote bom še v Kranju prosila Voličkovičevo ker v jubljani me je zavrnil ] Zavrnil???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:45:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika kaj je to , same negativnosti v brzini zasledim...pred dnevi jaz...včeraj tana...danes kodrana... Pa špelin@ vmes ..jap zdaj se upamzafrkavat, ko sva e pomenle v živo po telefonu...sva ostale prijateljice..za info vsem... Špelin@ ---je pa zanimivo...ko berem zdaj tvoje poste...si postala malo previdna al kaj? Nee mi zamerit, ne vzet te smileje kottt...ej, pa saj tiste ki te dolgo tu gor spremlajmo te poznamo... sem dobla tak občutek da si previdna ratala Meni že sploh več ni za brat, ker se same neke zamere pojavljajo. Sedaj pa se res že tako dolgo poznamo, da bi lahko vse vedle, da nobena nobeni ne želi nič slabega. To je vsem namenjeno!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem že hotela napisat, da se odpovedujem čveku do nadaljnega, ker več ne vem kaj bi kdo sploh rad. Meni je bila RR vedno za zabavo, da počvekam se pohecam, .... Zdaj pa več ne vem ali naj sploh še kaj napišem. Grem jest zajtrk in buljit v TV potem pa bom videla. ma daj nehi no, a še tebe bo treba prosit, da ostani pridna čveka ...joj joj punce...ampak res je nekaj čudnega v zraku ne, mene ne bo treba prosti. Ampak se mi de da dajat in se rajši vzdržim in se vrnem ko je vse na "normalnih" tirih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:45:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj sem jaz danes utrujena , zgleda, da ponočevanje ni več zame Gal že spi, jaz bi se pa tudi najraje vlegla zraven njega. Kuhanje?? Se mi ne da še za štedilnikom stat. Eh bom že nekaj. Za Gala ziher nekaj bo, zame pa se bo kaj našlo. Anitka jaz sem dan po žuranju vedno tako polna energije , čeprav sem prišla domov zelooooo pozno, mi je vseeno sam da sem se fajn imela , tako si nafilam energijo Aja da ne pozabim sem donila kroglice, hvala ti , punce a ste jih probala, mjamiiii kolk dober okus , jaz sem jih zihr že 10 pojedla zato pa maš tolk energije!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa sej mojedva prvedva sta drugače tudi hitro shodila samo zdej je drugače ko ima Tajda že toliko časa gips od rojstva pa dva meseca pa zdej spet pet tednou ,ma skrbi me to ker je zdravnik reku da mi ne pripada podalšana porodniška bo pa par dni brez gipsa preden začnem delat sam to bi pa skor lahka dobla! jst bi še kje drugje vprašala!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:47:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso vmes sem jo še previla, ker je bila pokakana..zdaj je pa napala ene kocke Ampak Varja se je pa ful spremenila. Zgleda čisto drugačna kot prej ko je skos na joški visela. Taka vesela punčka je, pa kako polna lička ima. Če ne bi vedela bi rekla, da je drug otrok. Meni se zdi vedno bolj podobna bratcu in sestrici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:48:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj sem jaz danes utrujena , zgleda, da ponočevanje ni več zame Gal že spi, jaz bi se pa tudi najraje vlegla zraven njega. Kuhanje?? Se mi ne da še za štedilnikom stat. Eh bom že nekaj. Za Gala ziher nekaj bo, zame pa se bo kaj našlo. Anitka jaz sem dan po žuranju vedno tako polna energije , čeprav sem prišla domov zelooooo pozno, mi je vseeno sam da sem se fajn imela , tako si nafilam energijo Aja da ne pozabim sem donila kroglice, hvala ti , punce a ste jih probala, mjamiiii kolk dober okus , jaz sem jih zihr že 10 pojedla Ja to itak, da smo se fajn mele, če nas je bilo pa 13 žensk na kupu . Rabim kavo, čvek, sonček pa bo. Samo Gal še mora vstati. A res, kroglice so tak fine, bom še jaz kakšno probala . Ko jih poješ pa le povej, da nabavimo druge
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 10:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
nina7: ej zdaj sem gledala posnetek Gaje , ej sej ne morem verjet, čisto enako ko moja AT, enako puza, pa tist BABA BABA, norooooo, pa tudi podobne so si , bom jaz danes posnela AT pa boš vidla
|
|
|
odvajanjeLelly28 RRKdaj ste začeli otroka odvajati od plenic?z 11 meseci (
32%)
1-2 letih (
37%)
2-3 letih (
32%)
Število vseh glasov: 19Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!