barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kodrana ola. sem bla zdaj skoraj užaljena . bi blo potem bolje, da se sploh ne javljam več? ja, res ne sodelujem veliko tu gor. zakaj. zato, ker tako veliko pišete, da ne morem dohajat vsega in to me spravlja ob živce. pa ne narobe zastopit. rada vas imam. in tud berem vas večkrat, ampak me daje taka tesnoba, ko sem tu gor in ne morem vsega pokomentirat in prebrat. ne vem, zakaj čutim tako, a me taka panika, ker je toliko napisanega, jaz pa ne uspem prebrat... na FB mi je vse bolj pregledno in lažje sledim. tudi moje počutje ni najboljše. zdaj sem na celi tableti AD-ja. ker me dajejo občutki tenobe in panike. sama se nikogar ne bojim in povem tisto kar mislim. verjamte ali ne, sploh sem pozabila, da je danes 13., tako da ni vzrok v tem, da sem tu.. večkrat pridem pogledat, ne samo danes, pa me očitno ne zasledite... torej še bolj veselo. moj je imel rojstni dan dva dni nazaj in sem mu spekla zelo dobro tortico. noči so pri nas še vedno zelo slabe. tako da, Špelin, zastopim, kako ti je. ne pančkamo dobro. jaz sem izžeta. hb daje petek, da se bom za vikend naspala, ko bo ati pazil ta čas taro, ko bo mami spala. aja, Emilja vse naj naj za 9.m. lep dan vam želim.. eh, kodrana tudi jaz včasih ne sledim, pa se ne sekiram. Se vklopim in sodelujem naprej. Mi je dostikrat nerodno, ko napišejo punce, preberi 4 strani nazaj Pa še nekaj; sem lepo napisala, da mi je vseeno, če se vsujejo komentarji name, ne pa da sem užaljena, ker se ne javiš Vsak ima svoje razloge zakaj se ne, jaz pa nimam toliko časa, da bi čas zgubljala z zamerami. Potem bi lahko bili celo življenje v zameri. Jaz sem tudi preskočila 55 strani ko me ni bilo pa se sploh ne sekiram. Bilo i prošlo.