špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo, mi smo spet pokonci že od 5.00. No donc je celo pol ure dalj spala kot včeraj, tako da upam, da jutri vstanemo ob 6.30, v nedeljo pa ob 7ih, in tako naprej .... je vrajt Sanja svinja kukuruz Ej, vsekakor ti želim, da bi Mančita vsaj tako pridno ali celo še bolj spala tudi naprej IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lahko nočko vse in upam, da že lepo spančkate!!!! Pa nič se ne zbujajte hroščki. Mamice so že konkretno utrujene po cca 9m, pa tudi ko ste bili v trebuhu niso dobro spale, tako da pridno pančajte, drugače vas bo teta B kregala. Gregi, a si slišal? suzy85, super, da sta z jano81 fino počvekali Tudi jaz se pridružujem čestitkam Emiliji in Tari mafi, do kdaj pa takole tvoj princ spi? Anitka in Soncnica Sandra ***, hvala za fotki za popestritev Estrella*, a veš, da sem jaz pri "2 prascih" imela najprej tudi čisto drugo asociacijo Šele potem mi je potegnilo, da gre za živali... Jaz ne prenesem biti zraven, ko se kolje živali, že tako mi je težko, ker vem, da meso pride iz takih virov. Zato ga tudi ne pojemo veliko in z njim racionalno ravnam, da nič ne vržem stran. Edino kokoši ne maram oz. jih prav organsko sovražim, zato te vrste "koljarijo" komot prenesem. tilči, a veš, da tudi meni Leclerc ne potegne? Sploh en znam opisati, ampak enostavno se ne znam navaditi na to trgovino, čeprav sem nekajkrat že šla firbcat, ko smo bili čez cesto v Müllerju. kasso, uživajta z Varjo!!! In za spanje. IZVIRNO SPOROČILO: tilči kaj ste vse za vaše že nabavile za valentinovo? Jaz nič ,zato pa razmišljam,da bi šla eno torto-srčka spečt,če bo kaj volje Ej, odlična ideja A smem kopirat tvojo zamisel? Samo moram k moji mami po pekač v obliki srčka Estrella*, glej, da boš na terapiji pridno sodelovala, potem pa poročaj Ti, a je dosti majčic aktivnih na FB? Meni ne znese, da bi sodelovala še tam. Mi je tale tema na RR zadosti. Anitka, povej Galu, da mora biti priden, drugače bo teta barbaw huda
|