Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:00:49
|
|
|
|
miska73
|
Lej jo našo bibobond. Trenutno vodečo kokoško v jati. 9 celic , poklon draga moja. Upam, da je tudi kvaliteta takšna kot kvantiteta. Lubika mimogrede... ne limat več teh smajlijov iz strani http://www.kolobok.us/smiles... ker jih ne vidimo in napiše samo "user postedimage". Uporabi stran http://www.pic4ever.com/ Kdaj maš transfer? Daj datum in to odebeljeno/obarvano za na seznam. Pa PROSIM lepo, javljaj se no pogosteje. Ker jaz tako rada prebiram tvoje poste.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:07:41
|
|
|
|
gloria
|
Gloria lepi bejbi. Kako že lepo čiča? A že papate gosto hrano, a ne? ...čiča če je naslonjen na neki...čeprav ga ne pustim dolgo...papamo GH še ne...bomo pa začeli kmalu ....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:10:34
|
|
|
|
a.jrad
|
Biba007 pozdravček še od mene; predvidevam,da si bila na punciji pri Rešu (nisem brala nazaj); tudi sama začnem drug teden s špikanjem in potem s punkcijo in me je strašansko strah, sedaj še bolj, ko sem prebrala tvoj mail. Grem prvič zato je verjetno še strah toliko večji; sama premišljujem, da bi vzela kake pol ure pred punkcijo tabletko ketonala, ampak bomo videli.........Punce pomagajte moj strah pregnat..... lp,
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:13:28
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, jaz ti bom res cukra ukradla, če nas boš še dražila s slikicami user posted image . Prav uživam, ko jih gledam user posted image . Po kom ima takšna nabita usteca user posted image ? ...sem ti oblubla mal dodatne stimulacije ....usteca mava pa mi dva oba bolj nabita ...tak da za zdej ma od obeh ....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:15:32
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, a si tudi že pripravila metlo, da boš odganjala pupe, ki bodo hodile osvajati tvojega lepotca? ....bom mogla ....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:23:05
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ojla punce res nimam časa za prebrat za nazaj, ampak našim trepetalkam dajem mal stimulacije, žiži še posebej zate, ker sem obljubila:) Na hitro povem, danes smo se kopali, mali je tako priden. In tudi tehtali in je v enem tednu pridobil 530g se kasneje javim, ker spet je
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:28:53
|
|
|
|
Fargesia
|
iiii, lepotec mali!!! kot mamica!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:33:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Ojla punce res nimam časa za prebrat za nazaj, ampak našim trepetalkam dajem mal stimulacije, žiži še posebej zate, ker sem obljubila:) Na hitro povem, danes smo se kopali, mali je tako priden. In tudi tehtali in je v enem tednu pridobil 530g se kasneje javim, ker spet je ....cuker mali....saj prav da tko lepo napreduje
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:35:40
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kruce, kako se vi, kaj jutri nastopite že v 11. teden, ali jaz narobe petke štejem? KLik
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 12.2.2009 17:36:57 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:36:34
|
|
|
|
zarja1
|
Drage moje, jaz sem se odločla, da za nekaj časa odklopim RR. Res mi je bilo nadvse lepo in ene ste mi res zlezle pod kožo in se mi zapisale v srce. Enostavno se je name očitno preveč zvalilo in počasi šele prihaja do mene...sem tolk obremenjena z vsem, s seboj...da enostavno ne zmorem. Vse preveč se mi je življenje pričelo vrteti okrog tega. In zato ta odločitev. Moje pupe ste zakon, take babnice, da jih iščeš po svetu!!!!!! Skoz pripravljene na vse, nasveti, tolažba, veselje, ljubezen. Prave kulinarke in zafrkantke. Sploh naša teta Grethy in Mismis. Gigi mi je skor starejša sestra...skoz najde tapravo misel zame. In Mojsonček in Zvezdica sta odpiljeni asici, Lučka tolk iskrena, Larči tolk srčna in sočutna, Mišek73 tolk prijetna, Blanči tolk borbena in lepa. Ajsi tolk pridna in vse ostale tud moje 79 in druge..... Rada vas mam, mučo fejst!!!!!!!!! Glede moje najdražje Shuki pa sem obljubila, da molčim. To spoštujem in upam, da počakate da se ona javi in pove svojo zgodbo. Vaš teddy
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.2.2009 17:39:09 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:37:23
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Ojla punce res nimam časa za prebrat za nazaj, ampak našim trepetalkam dajem mal stimulacije, žiži še posebej zate, ker sem obljubila:) Na hitro povem, danes smo se kopali, mali je tako priden. In tudi tehtali in je v enem tednu pridobil 530g se kasneje javim, ker spet je Ti, a tale je že oddan. Bi se jst zagrebla zanj. Obljubim, da bomo mi zrihtali pupiko. Prava reklama za dojenčke
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:39:35
|
|
|
|
Fargesia
|
Zarja,
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:41:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Drage moje, jaz sem se odločla, da za nekaj časa odklopim RR. Res mi je bilo nadvse lepo in ene ste mi res zlezle pod kožo in se mi zapisale v srce. Enostavno se je name očitno preveč zvalilo in počasi šele prihaja do mene...sem tolk obremenjena z vsem, s seboj...da enostavno ne zmorem. Vse preveč se mi je življenje pričelo vrteti okrog tega. In zato ta odločitev. Moje pupe ste zakon, take babnice, da jih iščeš po svetu!!!!!! Skoz pripravljene na vse, nasveti, tolažba, veselje, ljubezen. Prave kulinarke in zafrkantke. Sploh naša teta Grethy in Mismis. Gigi mi je skor starejša sestra...skoz najde tapravo misel zame. In Mojsonček in Zvezdica sta odpiljeni asici, Lučka tolk iskrena, Larči tolk srčna in sočutna, Mišek73 tolk prijetna, Blanči tolk borbena in lepa. Ajsi tolk pridna in vse ostale tud moje 79 in druge..... Rada vas mam, mučo fejst!!!!!!!!! Glede moje najdražje Shuki pa sem obljubila, da molčim. To spoštujem in upam, da počakate da se ona javi in pove svojo zgodbo. Vaš teddy Moj cukerček mali mariborski . Spoštujem in razumem tvojo odločitev. Ti želim lepših časov in ponovnega druženja.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 17:46:59
|
|
|
|
blanč
|
Zarja,kmalu pridi nazaj -Če si shuki obljubila, tudi prav da nam nič ne poveš, čeprav nam je teško, ker smo se vsakodnevno brale in se spodbujale zdaj pa nič ne vemo... Upam, da je vse uredu, ker kar naprej čekiram, če je že kakšna novica od nje. Lepo jo pozdravi in ji povej, da veliko mislimo nanjo - Kmalu se nam obe javita, ker se tu gor pozna, da vaju ni in je vse kar nekam prazno.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 18:12:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Drage moje, jaz sem se odločla, da za nekaj časa odklopim RR. Res mi je bilo nadvse lepo in ene ste mi res zlezle pod kožo in se mi zapisale v srce. Enostavno se je name očitno preveč zvalilo in počasi šele prihaja do mene...sem tolk obremenjena z vsem, s seboj...da enostavno ne zmorem. Vse preveč se mi je življenje pričelo vrteti okrog tega. In zato ta odločitev. Moje pupe ste zakon, take babnice, da jih iščeš po svetu!!!!!! Skoz pripravljene na vse, nasveti, tolažba, veselje, ljubezen. Prave kulinarke in zafrkantke. Sploh naša teta Grethy in Mismis. Gigi mi je skor starejša sestra...skoz najde tapravo misel zame. In Mojsonček in Zvezdica sta odpiljeni asici, Lučka tolk iskrena, Larči tolk srčna in sočutna, Mišek73 tolk prijetna, Blanči tolk borbena in lepa. Ajsi tolk pridna in vse ostale tud moje 79 in druge..... Rada vas mam, mučo fejst!!!!!!!!! Glede moje najdražje Shuki pa sem obljubila, da molčim. To spoštujem in upam, da počakate da se ona javi in pove svojo zgodbo. Vaš teddy ...spoštujem tvojo odločitev...čeprav te bomo pogrešale ...prav je da Shuki mora sama povedat svojo zgodbo......
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 18:36:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
Zarja Shuki mislimo nate in javi se kadar bo lahko!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 18:38:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Ojla punce res nimam časa za prebrat za nazaj, ampak našim trepetalkam dajem mal stimulacije, žiži še posebej zate, ker sem obljubila:) Na hitro povem, danes smo se kopali, mali je tako priden. In tudi tehtali in je v enem tednu pridobil 530g se kasneje javim, ker spet je JOOOOJ KAKO LEP DOJENČEK
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 18:39:53
|
|
|
|
Lu33
|
Živjo! NA tej temi me še ne poznate, mogoče pa se me katera spomni iz pred pribljižno enega leta , na temi Klomifenke. V nekaj dneh štartam z IVF pri Rešu in sicer s sprejem Suprefact, pa me zanima, če ste vse začele z 22. dnem ciklusa? JAz imam namreč predviden datu M okoli 19.2 (dan gor ali dol ), naročil mi je pa naj pridem 16.2. ob petih zjutraj k njemu z vsemi zdravili. Hvala za pomoč.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 19:08:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Drage moje, jaz sem se odločla, da za nekaj časa odklopim RR. Res mi je bilo nadvse lepo in ene ste mi res zlezle pod kožo in se mi zapisale v srce. Enostavno se je name očitno preveč zvalilo in počasi šele prihaja do mene...sem tolk obremenjena z vsem, s seboj...da enostavno ne zmorem. Vse preveč se mi je življenje pričelo vrteti okrog tega. In zato ta odločitev. Moje pupe ste zakon, take babnice, da jih iščeš po svetu!!!!!! Skoz pripravljene na vse, nasveti, tolažba, veselje, ljubezen. Prave kulinarke in zafrkantke. Sploh naša teta Grethy in Mismis. Gigi mi je skor starejša sestra...skoz najde tapravo misel zame. In Mojsonček in Zvezdica sta odpiljeni asici, Lučka tolk iskrena, Larči tolk srčna in sočutna, Mišek73 tolk prijetna, Blanči tolk borbena in lepa. Ajsi tolk pridna in vse ostale tud moje 79 in druge..... Rada vas mam, mučo fejst!!!!!!!!! Glede moje najdražje Shuki pa sem obljubila, da molčim. To spoštujem in upam, da počakate da se ona javi in pove svojo zgodbo. Vaš teddy Lubica moja draga. Odločitev je vsekakor tvoja, če pa si premisliš bomo oz smo tu. Če boš pa kaj po Lj hodila pa sporoči. Rade te imamo
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 19:19:56
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Drage moje, jaz sem se odločla, da za nekaj časa odklopim RR. Res mi je bilo nadvse lepo in ene ste mi res zlezle pod kožo in se mi zapisale v srce. Enostavno se je name očitno preveč zvalilo in počasi šele prihaja do mene...sem tolk obremenjena z vsem, s seboj...da enostavno ne zmorem. Vse preveč se mi je življenje pričelo vrteti okrog tega. In zato ta odločitev. Moje pupe ste zakon, take babnice, da jih iščeš po svetu!!!!!! Skoz pripravljene na vse, nasveti, tolažba, veselje, ljubezen. Prave kulinarke in zafrkantke. Sploh naša teta Grethy in Mismis. Gigi mi je skor starejša sestra...skoz najde tapravo misel zame. In Mojsonček in Zvezdica sta odpiljeni asici, Lučka tolk iskrena, Larči tolk srčna in sočutna, Mišek73 tolk prijetna, Blanči tolk borbena in lepa. Ajsi tolk pridna in vse ostale tud moje 79 in druge..... Rada vas mam, mučo fejst!!!!!!!!! Glede moje najdražje Shuki pa sem obljubila, da molčim. To spoštujem in upam, da počakate da se ona javi in pove svojo zgodbo. Vaš teddy Pogrešala te bom prit hmal spet nazaj, a obljubiš?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 19:24:54
|
|
|
|
tassi1
|
Jest sem pa tako tako , skoz čekiram spodi, sam se mi zdi, da tudi tokrat nič ne bo . pač filing, pa ne me kregat prosim imam pa tako gužvo v službi, da se komaj srečujem v pisarni,še v trgovino mi ta teden še ni uspelo pridit Imejte se lepo, pa čuvite se jutri, ker je PETEK 13 !! zup2- poberi se in pojdi po ajsije!! Ostale trepetalke, a se vam kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 19:31:00
|
|
|
|
cukica
|
Zarja čimprej se vrni nazaj,... Goldy in kozica kje se potepati danes? Zvezdica mali je pa res en mali princ,... biba 007 iskrene čestitke za 9 celic naj se jih čim več oplodi Petek, 13.02. Se* - pregled Se* dober odpravi jutri,... Pozdravček vsem ostalim,...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 19:43:21
|
|
|
|
Goldy
|
cukica - tu sem. V redu sem, dopolne imela obiske in sem dosti sedela, zato sem si pa popoldne privoščila lepotilni spanec. In ti? Še malo, še malo....pa držimo pesti. zarja - radi te imamo, kmalu se vrni! zvezdica- kak je mali sladek, oh..... Se* - dobro opravi jutri biba007 - tak se dela in da se jih čim več oplodi!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 19:57:02
|
|
|
|
Reby
|
Zvezdica - joj, je pa res kot mali medo, kako je lep, pa lepo kožo ma in laseki, ah in eh in oh... Jaz bi ga kr mečkala , isto velja za Glorijinega srčka z lepimi učkami in žnabeljčki Zarja - drži se, pa pridi kmalu spet kaj med nas , pa počohaj tvojega lepotca Se * - draga so , fajn zrihtaj jutri Tassi - zate pa kot sem že danes poslala T1979 - Biba - si pa res pridna kokoška, naj bo čimveč kvalitetnih A.jrad - nič naj te ne bo strah, veliko nas je imelo punkcijo pri Rešu in nas skoraj nič ni bolelo, smo pač različne... ene boli bolj, druge manj. Ti se kar pomiri. Jaz pa pogrešam Netko....
< Sporočilo je popravil Reby -- 12.2.2009 20:01:00 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 19:58:58
|
|
|
|
cukica
|
Goldy ja še 3 dni nas loči pa da vidimo kaj bo,sem ker optimistka,mela sem mal težav s prebavo ampak smo poštimal tko da zdaj sem pa kot roža,no ja mal me prehlad daje,... Kako je punčka? Še mal pa pride tvoj,moj pa veselo potuje,...in se vrača komaj v soboto,komaj čakam
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......