|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
12.2.2009 17:00:49   
miska73
Lej jo našo bibobond.
Trenutno vodečo kokoško v jati. 9 celic user posted image , poklon draga moja.
Upam, da je tudi kvaliteta takšna kot kvantiteta.

Lubika mimogrede... ne limat več teh smajlijov iz strani http://www.kolobok.us/smiles... ker jih ne vidimo in napiše samo "user postedimage".

Uporabi stran http://www.pic4ever.com/

Kdaj maš transfer? Daj datum in to odebeljeno/obarvano za na seznam.

Pa PROSIM lepo, javljaj se no pogosteje. Ker jaz tako rada prebiram tvoje poste.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
12.2.2009 17:07:41   
gloria
Gloria lepi bejbi. Kako že lepo čiča? A že papate gosto hrano, a ne?

...čiča če je naslonjen na neki...čeprav ga ne pustim dolgo...papamo GH še ne...bomo pa začeli kmaluuser posted image ....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
12.2.2009 17:10:34   
a.jrad
Biba007 pozdravček še od mene;

predvidevam,da si bila na punciji pri Rešu (nisem brala nazaj); tudi sama začnem drug teden s špikanjem in potem s punkcijo in me je strašansko strah, sedaj še bolj, ko sem prebrala tvoj mail.  Grem prvič zato je verjetno še strah toliko večji; sama premišljujem, da bi vzela kake pol ure pred punkcijo tabletko ketonala, ampak bomo videli.........Punce pomagajte moj strah pregnat..... user posted image user posted image user posted image

lp,

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
12.2.2009 17:13:28   
gloria
Gloria, jaz ti bom res cukra ukradla, če nas boš še dražila s slikicami user posted image . Prav uživam, ko jih gledam user posted image . Po kom ima takšna nabita usteca user posted image ?

...sem ti oblubla mal dodatne stimulacijeuser posted image ....usteca mava pa mi dva oba bolj nabitauser posted image ...tak da za zdej ma od obehuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2204
12.2.2009 17:15:32   
gloria
Gloria, a si tudi že pripravila metlo, da boš odganjala pupe, ki bodo hodile osvajati tvojega lepotca?

....bom moglauser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2205
12.2.2009 17:23:05   
Zvezdica
Ojla punce

res nimam časa za prebrat za nazaj, ampak našim trepetalkam dajem mal stimulacije, žiži še posebej zate, ker sem obljubila:)

Na hitro povem, danes smo se kopali, mali je tako priden. In tudi tehtali in je v enem tednu pridobil 530guser posted image se kasneje javim, ker spet jeuser posted image

user posted image

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
12.2.2009 17:28:53   
Fargesia
iiii, lepotec mali!!! kot mamica!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
12.2.2009 17:33:33   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ojla punce

res nimam časa za prebrat za nazaj, ampak našim trepetalkam dajem mal stimulacije, žiži še posebej zate, ker sem obljubila:)

Na hitro povem, danes smo se kopali, mali je tako priden. In tudi tehtali in je v enem tednu pridobil 530guser posted image se kasneje javim, ker spet jeuser posted image

user posted image

user posted image

....cuker mali....saj prav da tko lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
12.2.2009 17:35:40   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kruce, kako se vi, kaj jutri nastopite že v 11. teden, ali jaz narobe petke štejem?

KLik
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 12.2.2009 17:36:57 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
12.2.2009 17:36:34   
zarja1
Drage moje,
jaz sem se odločla, da za nekaj časa odklopim RR. Res mi je bilo nadvse lepo in ene ste mi res zlezle pod kožo in se mi zapisale v srce. Enostavno se je name očitno preveč zvalilo in počasi šele prihaja do mene...sem tolk obremenjena z vsem, s seboj...da enostavno ne zmorem. Vse preveč se mi je življenje pričelo vrteti okrog tega. In zato ta odločitev. 

Moje pupe ste zakon, take babnice, da jih iščeš po svetu!!!!!! user posted image user posted image user posted image Skoz pripravljene na vse, nasveti, tolažba, veselje, ljubezen. Prave kulinarke in zafrkantke. Sploh naša teta Grethy in Mismis. Gigi mi je skor starejša sestra...skoz najde tapravo misel zame. In Mojsonček in Zvezdica sta odpiljeni asici, Lučka tolk iskrena, Larči tolk srčna in sočutna, Mišek73 tolk prijetna, Blanči tolk borbena in lepa. Ajsi tolk pridna in vse ostale tud moje 79 in druge.....

Rada vas mam, mučo fejst!!!!!!!!!

Glede moje najdražje Shuki pa sem obljubila, da molčim. To spoštujem in upam, da počakate da se ona javi in pove svojo zgodbo. 

Vaš teddy

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.2.2009 17:39:09 >

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
12.2.2009 17:37:23   
miska73

Ojla punce

user posted image

user posted image

Ti, a tale je že oddan. Bi se jst zagrebla zanj. Obljubim, da bomo mi zrihtali pupiko.
Prava reklama za dojenčke user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
12.2.2009 17:39:35   
Fargesia
Zarjauser posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
12.2.2009 17:41:44   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Drage moje,
jaz sem se odločla, da za nekaj časa odklopim RR. Res mi je bilo nadvse lepo in ene ste mi res zlezle pod kožo in se mi zapisale v srce. Enostavno se je name očitno preveč zvalilo in počasi šele prihaja do mene...sem tolk obremenjena z vsem, s seboj...da enostavno ne zmorem. Vse preveč se mi je življenje pričelo vrteti okrog tega. In zato ta odločitev. 

Moje pupe ste zakon, take babnice, da jih iščeš po svetu!!!!!! user posted image user posted image user posted image Skoz pripravljene na vse, nasveti, tolažba, veselje, ljubezen. Prave kulinarke in zafrkantke. Sploh naša teta Grethy in Mismis. Gigi mi je skor starejša sestra...skoz najde tapravo misel zame. In Mojsonček in Zvezdica sta odpiljeni asici, Lučka tolk iskrena, Larči tolk srčna in sočutna, Mišek73 tolk prijetna, Blanči tolk borbena in lepa. Ajsi tolk pridna in vse ostale tud moje 79 in druge.....

Glede moje najdražje Shuki pa sem obljubila, da molčim. To spoštujem in upam, da počakate da se ona javi in pove svojo zgodbo. 

Vaš teddy

Moj cukerček mali mariborski user posted image .
Spoštujem in razumem tvojo odločitev.
Ti želim lepših časov in ponovnega druženja.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
12.2.2009 17:46:59   
blanč
Zarja,kmalu pridi nazajuser posted image -Če si shuki obljubila, tudi prav  da nam nič ne poveš, čeprav nam je teško, ker smo se vsakodnevno brale in se spodbujale zdaj pa nič ne vemo... Upam, da je vse uredu, ker kar naprej čekiram, če je že kakšna novica od nje. Lepo jo pozdravi in ji povej, da veliko mislimo nanjouser posted image - Kmalu se nam obe javita, ker se tu gor pozna, da vaju ni in je vse kar nekam prazno.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
12.2.2009 18:12:17   
gloria

Drage moje,

Vaš teddy

...spoštujem tvojo odločitev...čeprav te bomo pogrešaleuser posted image user posted image user posted image ...prav je da Shuki mora sama povedat svojo zgodbo......

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
12.2.2009 18:36:41   
Rakica_80
Zarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Shukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislimo nate in javi se kadar bo lahko!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
12.2.2009 18:38:42   
Rakica_80

Ojla punce

user posted image

user posted image

JOOOOJ KAKO LEP DOJENČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
12.2.2009 18:39:53   
Lu33
Živjo!

NA tej temi me še ne poznate, mogoče pa se me katera spomni  iz pred pribljižno enega leta , na temi Klomifenke.

V nekaj dneh štartam z IVF  pri Rešu in sicer s sprejem Suprefact, pa me zanima, če ste vse začele  z 22. dnem ciklusa?

JAz imam namreč predviden datu M okoli 19.2 (dan gor ali dol ), naročil mi je pa naj pridem 16.2. ob petih zjutraj k njemu z vsemi zdravili.

Hvala za pomoč.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
12.2.2009 19:08:16   
Zvezdica

Drage moje,

Vaš teddy

Lubica moja draga. Odločitev je vsekakor tvoja, če pa si premisliš bomo oz smo tu.
Če boš pa kaj po Lj hodila pa sporoči.

Rade te imamouser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
12.2.2009 19:19:56   
tassi1

Drage moje,

Vaš teddy

Pogrešala te bom user posted image user posted image user posted image  prit hmal spet nazaj, a obljubiš? user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
12.2.2009 19:24:54   
tassi1
Jest sem pa tako tako user posted image , skoz čekiram spodi, sam se mi zdi, da tudi tokrat nič ne bo user posted image user posted image . pač filing, pa ne me kregat prosim user posted image user posted image
imam pa tako gužvo v službi, da se komaj srečujem v pisarni,še v trgovino mi ta teden še ni uspelo pridit user posted image user posted image
Imejte se lepo, pa čuvite se jutri, ker je PETEK 13 !!

zup2- poberi se in pojdi po ajsije!!user posted image user posted image

Ostale trepetalke, a se vam kaj dogaja?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
12.2.2009 19:31:00   
cukica
Zarja čimprej se vrni nazaj,...
Goldy in kozica kje se potepati danes?
Zvezdica mali je pa res en mali princ,...
biba 007 user posted image user posted image  iskrene čestitke za 9 celic naj se jih čim več oplodi

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Se* dober odpravi jutri,...

Pozdravček vsem ostalim,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
12.2.2009 19:43:21   
Goldy
cukica - tu sem. user posted image  V redu sem, dopolne imela obiske in sem dosti sedela, zato sem si pa popoldne privoščila lepotilni spanec.user posted image  In ti? Še malo, še malo....pa držimo pesti.user posted image

zarja - radi te imamo, kmalu se vrni!user posted image

zvezdica- kak je mali sladek, oh.....user posted image

Se* - dobro opravi jutriuser posted image

biba007 - tak se dela in da se jih čim več oplodi!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
12.2.2009 19:57:02   
Reby
Zvezdica - joj, je pa res kot mali medo, kako je lep, pa lepo kožo ma in laseki, ah in eh in oh...  Jaz bi ga kr mečkala user posted image , isto velja za Glorijinega srčka z lepimi učkami in žnabeljčki
Zarja - drži se, pa pridi kmalu spet kaj med nas , pa počohaj tvojega lepotca user posted image
Se * - draga souser posted image , fajn zrihtaj jutri
Tassi - zate pa kot sem že danes poslala T1979 - user posted image
Biba - si pa res pridna kokoška, naj bo čimveč kvalitetnih user posted image  user posted image  user posted image
A.jrad - nič naj te ne bo strah, veliko nas je imelo punkcijo pri Rešu in nas skoraj nič ni bolelo, smo pač različne... ene boli bolj, druge manj. Ti se kar pomiri.
Jaz pa pogrešam Netko....

< Sporočilo je popravil Reby -- 12.2.2009 20:01:00 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
12.2.2009 19:58:58   
cukica
Goldy ja še 3 dni nas loči pa da vidimo kaj bo,sem ker optimistka,mela sem mal težav s prebavo ampak smo poštimal tko da zdaj sem pa kot roža,no ja mal me prehlad daje,...
Kako je punčka?
Še mal pa pride tvoj,moj pa veselo potuje,...in se vrača komaj v soboto,komaj čakam

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......