mismis
|
Dobro sončno jutro vsem skupaj. Danes smo malo pozni, ker smo morali iti po napotnico v Leonišče za testiranje za spolno prenosljive bolezni, tam pa je bila gužvaaaaaaaaaaa. Uglavnom n74, če še nisi šla v Leonišče danes nikar ne hodi, ker je drobnič danes odsoten, 100& je šel smučati, tako da ti ne bo mogel napisati napotnice. arneja, čestitke za prvo špiko pika.po, nikar mi ne skači v zelje, tudi s slinjenjem ne...Najdi si svojo žrtev . Žižek, kako si, ne sprašujem te po zankih, ampak po pshihičnem počutju? Aljonka, ti kar pokliči in se zmeni s sestro Miro, potem boš pa potrebovala še napotnico za prenos zamrznjenčkov. Kateri dr. pa je tvoj? Reby, jae hvala za kavico, kako si mi ti danes, a je školjka še vedno tanajboljš prijateljica? Zarja, sem ti včeraj napisala cel spis in me je ven vrgo, danes bom kratka, ko boš pripravljena pridi zopet med nas, me bomo tu čakala, vmes pa boš pogrešana BibaTolstojBond, še dobro da ti ni ven vrglo pri tej doložini posta. Čestitke za 9 celic (sem ti že včeraj napisala, pa me je ven vrglo), kdaj pa imaš ET? Pija, me veseli, da ti lahko polepšam dneve A.jard, ti kar vzami naglesin, če nič drugega boš vsaj psihično pripravljena, da ne bo tako bolelo, ker si vzela tablet. S tifolno kislino pa že kar začni, jaz jemljem Centramedmami že cca 1 mesec Skuštrana Suzy, dobrodošla, evo hvala za podatke, na seznamček pa te dodam malo kasneje, ko bo več časa. Kateri dr. je tvoj na GK LJ? nič grem delati, tale leonišče mi je danes že pobral enega dragocenega časa. Pa se mi ne daaaaaaa