|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
12.2.2009 23:02:28   
arabela*
meta,jaz sem se pred tremi leti včlanla,ker je bilo ob včlanitvi darilo(za nove člane),knjiga Zdravstveni priročnik.Pa še znanec nas je enih par v to vpeljal,tak da po moje niti on ni vedel,kaj sledi.Ja,dobila knjigo,ki mi pripada,na 4 mesece jemala pač knjigice al pa cd,samo da pač nekaj kupiš.Potem pa dobim,da imam tisto knjigo,ki sem jo dobila za darilo ob včlanitvi,za plačat.In zdaj so mi že poslali,da me bojo terjali.
Sem pa slišala,da oni to skoraj vsem naredijo,da jim je to kao zaslužek.Nisem verjela,zdaj pa mi je jasno,zakaj fehtajo sredi ulice....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
12.2.2009 23:03:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Samo ta pšenična moka in brez glutena mi ne gre skupaj user posted image

meni tud ne

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
12.2.2009 23:03:54   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Gloria...hodim pa k L.... Pa ti? Sm mislila, da me bo pohvalo, da sem začela z zelenjavo, pol pa tak...user posted image  

...isto k njemuser posted image ...uf mene kr naprej sprašuje a dajete že kaj pa rečem ne....pa reče tko treba nič še dajat dok imate dosti mleka....pol se pa z kako drugo menim pa ji čist drugače poveuser posted image ...ma jaz bom drug teden počasi začela verjeten da se navadi mal...

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
12.2.2009 23:04:22   
*bubi*
Jaz tudi letim.... ni kaj dosti fotoknjige ratalo user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
12.2.2009 23:04:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pa zmenla sem se še, da me po 2 letih avtomatsko izpišejo

boje te,ja...sterjali.Kaj pa si za darilo dobila,če ni skrivnost??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
12.2.2009 23:04:42   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

...najboljš, da še mufine spečešuser posted image

Zgleda jih bom mogla naslednji teden spet, za tradicionalno srečanje...če bo pomagalo...

...ja pa naj bodo z koruzno mokouser posted image user posted image user posted image user posted image ....

zakaj koruzno?

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 12.2.2009 23:06:08 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
12.2.2009 23:04:55   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meta,jaz sem se pred tremi leti včlanla,ker je bilo ob včlanitvi darilo(za nove člane),knjiga Zdravstveni priročnik.Pa še znanec nas je enih par v to vpeljal,tak da po moje niti on ni vedel,kaj sledi.Ja,dobila knjigo,ki mi pripada,na 4 mesece jemala pač knjigice al pa cd,samo da pač nekaj kupiš.Potem pa dobim,da imam tisto knjigo,ki sem jo dobila za darilo ob včlanitvi,za plačat.In zdaj so mi že poslali,da me bojo terjali.
Sem pa slišala,da oni to skoraj vsem naredijo,da jim je to kao zaslužek.Nisem verjela,zdaj pa mi je jasno,zakaj fehtajo sredi ulice....user posted image

O, thx, bom spravla vse, kar so mi zdaj obljubili, če bom slučajno mogla, kaj pisat kdajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
12.2.2009 23:04:56   
lana17
1.Olje segrejemo, dodamo korenček, čebulo in jabolko, dobro zmešamo in pokrijemo. 2.Na zelo šibki vročini dušimo 15 minut, da se vsebina zmehča. Vmes kozico večkrat pretresemo. Mešanico preložimo v mešalnik, prilijemo polovico jušne osnove in gladko obdelamo. 3.Prelijemo nazaj v kozico in prilijemo preostalo jušno osnovo. Juho zavremo. Za odrasle posolimo ter popopramo in jo ponudimo v skodelicah, okrašeno s spiralo iz jogurta in nekaj svedrci, ki jih ostrgamo s korenčka. Vir: Zdrava prehrana, Slovenska knjiga, Ljubljana, 2000.

Kdaj pride tale recept v poštev?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
12.2.2009 23:05:16   
gold fish

Jaz tudi letim....

Lahko noč!

nočko  user posted image

jaz tuduser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
12.2.2009 23:06:08   
gloria

koru

Zgleda jih bom mogla naslednji teden spet, za tradicionalno srečanje...če bo pomagalo...

...ja pa naj bodo z koruzno mokouser posted image user posted image user posted image user posted image ....

zakaj koruzno?

...kokica na hrvaškem pomeni kura user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
12.2.2009 23:06:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

1.Olje segrejemo, dodamo korenček, čebulo in jabolko, dobro zmešamo in pokrijemo. 2.Na zelo šibki vročini dušimo 15 minut, da se vsebina zmehča. Vmes kozico večkrat pretresemo. Mešanico preložimo v mešalnik, prilijemo polovico jušne osnove in gladko obdelamo. 3.Prelijemo nazaj v kozico in prilijemo preostalo jušno osnovo. Juho zavremo. Za odrasle posolimo ter popopramo in jo ponudimo v skodelicah, okrašeno s spiralo iz jogurta in nekaj svedrci, ki jih ostrgamo s korenčka. Vir: Zdrava prehrana, Slovenska knjiga, Ljubljana, 2000.

za odrasle...ko so lačni...user posted image

za otroke...nimam pojmauser posted image

Nočko

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
12.2.2009 23:07:08   
arabela*

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
12.2.2009 23:07:23   
anchy82
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Js sem tud v tem user posted image Svet knjige...in komaj čakam, da se jih rešim...Sicer pa moreš že najmanj 3 mesece pred potekom dveletne članarine, pisno preklicat članstvo v SK. Če tega ne storiš, ti članstvo avtomatsko podaljšajo še za 1 leto!!! Js sem septembra to zamudila, tako da bom to letos storila!!!! Pol bom pa vidla kaj bo sledilo!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
12.2.2009 23:07:38   
Olivija*

koru

zakaj koruzno?

...kokica na hrvaškem pomeni kura user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe...mam lajtngo...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
12.2.2009 23:07:44   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Jaz tudi letim....

Lahko noč!

nočko  user posted image

jaz tuduser posted image

...obema nočka...sam user posted image še siguren ne greuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
12.2.2009 23:09:49   
Olivija*
katera je pisala, da je možno  na rr spremenit nick? jaz sem pisala na info pred nekaj dnevi, pa mi niso nič sporočili user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
12.2.2009 23:09:55   
anchy82
Jaz tudi grem pančkat... Lahko noč!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
12.2.2009 23:11:18   
Olivija*
tej bom pa še js šla...nočko!

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
12.2.2009 23:13:02   
meta21

katera je pisala, da je možno  na rr spremenit nick? jaz sem pisala na info pred nekaj dnevi, pa mi niso nič sporočili user posted image

Jaz sem napisala... Vem, da je bodoča mami pisala administratorju in je zdaj TinaV. Najdeš jo na Nosečnost/ Ptujčanke-Ormožanke pa jo vprašaj, kam je pisala....user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
12.2.2009 23:14:11   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

za odrasle...ko so lačni...user posted image

za otroke...nimam pojmauser posted image

Nočko

Sem našla na RR med recepti za dojenčke.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
12.2.2009 23:16:58   
gloria
user posted image

...nočka...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
12.2.2009 23:20:25   
meta21

Da vidim, če kaj pomagajouser posted image

Nočka!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
12.2.2009 23:21:13   
Lara Croft
Jaz sem lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
12.2.2009 23:29:10   
lana17

Nekaj strani o kašicah...

http://www.bambino.si/cas_za_prvo_kasico
http://www.hipp.si/
http://www.biosvet.si/sl/index/products/cid/5

http://www.zps.si/hrana-in-pijaca/oznacevanje-zivil/otroska-kasica-in-gluten.html?Itemid=328
Otroška kašica in gluten user posted image user posted image Torek, 24 Julij 2007 13:43 In še zanimivost iz slovenskega trga: v eni od trgovin slovenskega trgovca je shttp://www.milupa.siadna kašica s kosmiči (proizvajalec je HIPP), ki ima na deklaraciji napisano, da vsebuje gluten. Na izdelku je tudi napis, da je kašica primerna za dojenčke po 5. mesecu starosti. Enaka kašica pri Müllerju ima označen gluten, na izdelku pa je zapisano, da je primeren za dojenčke po 6. mesecu starosti. user posted image Vse vrste žita (pšenica, oves, rž, pira, ječmen itd.) vsebujejo gluten, medtem ko ga riž, koruza, prosena in ajdova kaša ter krompir ne vsebujejo. Na sadni kašici z rižem torej gluten ni naveden, ker ga ne vsebuje. Otroška kašica s sadjem in kosmiči iz žit pa vsebuje gluten, zato mora biti ta tudi označen.

Pri označevanju kašic mora biti navedeno, od katere otrokove starosti se lahko proizvod uporablja. Pri tem mora proizvajalec upoštevati lastnosti in sestavo izdelka. Pri označevanja primerne starosti lahko nastanejo (majhne) razlike, vendar pa po zakonodaji proizvajalci ne smejo izdelkov (katerih koli) označevati z napisom, da jih lahko uporabljajo otroci, mlajši od štirih mesecev.

Za kašice, ki vsebujejo gluten in so namenjene dojenčkom, mlajšim od 6 mesecev in starejšim od štirih mesecev, zakonodaja določa obvezno označevanje glutena. Gluten je rastlinska beljakovina, ki je prepoznana kot alergen (pri občutljivih ljudeh torej lahko sproži alergično reakcijo). Uživati ga ne smejo ljudje z celiakijo, zato je označevanje glutena, če ga je v živilu več kot 20 mg na kg živila, obvezno. Previdnost staršev dojenčkov pri živilih, ki vsebujejo gluten, je povsem na mestu. Zato smo članici svetovali, naj upošteva nasvet pediatra, ki najbolje pozna otrokovo zdravstveno stanje. Priporočilo neodvisnega strokovnjaka ima prav gotovo tudi večjo težo od priporočil proizvajalcev.
http://www.milupa.si
http://www.novalac.net/other/products_us.htm

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
12.2.2009 23:30:48   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jaz sem lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Jaz sem bla tud...zdaj mam pa tolk povn želodčekuser posted image

Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?