Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:51:15
|
|
|
|
gloria
|
anchy82 dej planiri drug teden da se dobimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:51:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma saj veste, da se hecam....sem malo adijo danes a si se ga končno napila? ne še a si spet noseča, da se tako izogibaš pjače ja, pa ja ..... saj se je neizogibam......mogoče pa dosti prenesem ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:52:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne vem al bojo sv. reberce al bi rajši biftek Začni rajši bolj počasi...npr. s pohano kurjo bedro Za olje in maslo sem pa jaz tud brala, da bi ga naj uporabljali (Velika knjiga o dojenčku-sem jo glih dobila za darilo k sem se včlanla v svet knjige pa sm mal pametna) ....jaz tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:52:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria anchy82 dej planiri drug teden da se dobimo a pridete na štajer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:52:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...najboljš, da še mufine spečeš Zgleda jih bom mogla naslednji teden spet, za tradicionalno srečanje...če bo pomagalo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:52:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj jim boste začele meso dajat? uF ne še... že tko prehitevam.... do šestega meseca ji bom samo sadje in zelenjavo dajala... jaz isto,ima čas za meso ja, imajo res čas..... problem je, če se pri 6m pokaže slabokrvnost Potem pa bi dohtarji radi, da takoj cel šnicl pojejo Samo res, bubi je bil že od rojstva (zaradi hude zlatenice) slabokrven in je ne vem koliko sirupov spil. Potem pa je kar tabletke dobil, ki so končno pomagale. Pa jetrca sem mu dajala.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:53:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 k sem se včlanla v svet knjige pa sm mal pametna) joj,ne...............mene so napizdli,kot me že dolgo ni noben,p.....barabe,zdaj sem ravno v fazi pisanja pritožbe.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:53:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria anchy82 dej planiri drug teden da se dobimo a pridete na štajer ...ja enkrat polet sem v vašem koncu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:54:26
|
|
|
|
anchy82
|
Js sem pa začela najprej s korenčkom...pa ga Vita noče jest. Pa sem ji dala brokoli in cvetačo...to je zelo rada jedla!!! Pol pa pridem k P, pa mu rečem, da sem začela z GH- zelenjavo. In glej ga - bila sem kregana, da morem začet s sadnimi in zelenjavnimi sokovi, nato ji naj pripravim jabolčno kašico pa keks, pa bananice,..ŠELE po vsem tem, ji naj začnem pripravljat zelenjavo . Ampak js delam po občutku...Če mi je zelenjavo in to zelo rada, ji bom pripravljala tudi zelenjavne kašice! O mesu pa še ne razmišljam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:54:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...najboljš, da še mufine spečeš Zgleda jih bom mogla naslednji teden spet, za tradicionalno srečanje...če bo pomagalo... ...ja pa naj bodo z koruzno moko ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:55:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Samo res, bubi je bil že od rojstva (zaradi hude zlatenice) slabokrven in je ne vem koliko sirupov spil. Potem pa je kar tabletke dobil, ki so končno pomagale. Pa jetrca sem mu dajala. ..jaz mam tud za prvega napisano, da je pri 6 že jetrce jedel...... železo je pa tud imel, ker je bil dojen... a od hude zlatenice je lahko slabokrven...no za takrat vem, da je lahko.. naš tamali je tud imel močno, samo kri je bila OK, a sedaj bi se to lahko tud še pokazalo...posledično mislim... po moje ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:56:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Js sem pa začela najprej s korenčkom...pa ga Vita noče jest. Pa sem ji dala brokoli in cvetačo...to je zelo rada jedla!!! Pol pa pridem k P, pa mu rečem, da sem začela z GH- zelenjavo. In glej ga - bila sem kregana, da morem začet s sadnimi in zelenjavnimi sokovi, nato ji naj pripravim jabolčno kašico pa keks, pa bananice,..ŠELE po vsem tem, ji naj začnem pripravljat zelenjavo . Ampak js delam po občutku...Če mi je zelenjavo in to zelo rada, ji bom pripravljala tudi zelenjavne kašice! O mesu pa še ne razmišljam ...kermu pa hodiš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:56:13
|
|
|
|
arabela*
|
nič,grem pred tv,gledat Beg iz zapora. nočka vsem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:56:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ja enkrat polet sem v vašem koncu memorirano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:56:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Js sem pa začela najprej s korenčkom...pa ga Vita noče jest. Pa sem ji dala brokoli in cvetačo...to je zelo rada jedla!!! Pol pa pridem k P, pa mu rečem, da sem začela z GH- zelenjavo. In glej ga - bila sem kregana, da morem začet s sadnimi in zelenjavnimi sokovi, nato ji naj pripravim jabolčno kašico pa keks, pa bananice,..ŠELE po vsem tem, ji naj začnem pripravljat zelenjavo . Ampak js delam po občutku...Če mi je zelenjavo in to zelo rada, ji bom pripravljala tudi zelenjavne kašice! O mesu pa še ne razmišljam keks kar takoj gluten
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:57:18
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria anchy82 dej planiri drug teden da se dobimo Ok, planiram!! In komaj čakam, da se vidimo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:57:32
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes je zmazala celi mali Frutek + jaz ji malo zgostim z Rižolinotom. kar v fruteka daš malo rižolinota bom jutri probala...ker meni ta sadna kašica tudi tak prazna deluje kaj ji pa zraven bučke daš? tud kar rižolino? Kakšne žitarice (brez mleka) imaš v mislih? Ja, rižolino je univerzalen. Bom probala še kake druge žitarice (brez mleka seveda). Oz. bom kmalu začela riž dajat in krompir.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:57:55
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 k sem se včlanla v svet knjige pa sm mal pametna) joj,ne...............mene so napizdli,kot me že dolgo ni noben,p.....barabe,zdaj sem ravno v fazi pisanja pritožbe..... Jaz nisem hotla une ponudbe, ki so jo poslali kao za mlade starše s točno določenimi knjigami in sem se zmenla, da v 2 letih kupim 8 katerihkoli izdelkov. To se mi pa ne zdi problematično, ker kar precej pravljic kupim tam za darila pa zdaj bom najbrž kakšne knjigice pa dvd-je za mojega mišeka in če dobim zraven še popust in darilo...zakaj pa ne? Pa zmenla sem se še, da me po 2 letih avtomatsko izpišejo, dovolim jim le, da me pokličejo in ponudijo ponoven vpis. Zdaj pa samo upam, da nisem kaj spregledala v drobnem tisku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:58:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a od hude zlatenice je lahko slabokrven...no za takrat vem, da je lahko.. naš tamali je tud imel močno, samo kri je bila OK, a sedaj bi se to lahko tud še pokazalo...posledično mislim... po moje ne zlatenica je (lahko) zato, ker eritrociti pospešeno razpadajo. Bubi je bil na pediatrični, ob sprejemu (10 dni) je imel še čisto ok hmg, po enem tednu pa manj kot 90
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:58:44
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne vem al bojo sv. reberce al bi rajši biftek Začni rajši bolj počasi...npr. s pohano kurjo bedro Za olje in maslo sem pa jaz tud brala, da bi ga naj uporabljali (Velika knjiga o dojenčku-sem jo glih dobila za darilo k sem se včlanla v svet knjige pa sm mal pametna) Pa glej da bo domača.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:59:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* keks kar takoj gluten kaj pa tisti ...... brez glutena...ko so za flaško...plasmon ....biscottino biberon
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:59:58
|
|
|
|
anchy82
|
Gloria...hodim pa k L.... Pa ti? Sm mislila, da me bo pohvalo, da sem začela z zelenjavo, pol pa tak...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 23:01:37
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Js sem pa začela najprej s korenčkom...pa ga Vita noče jest. Pa sem ji dala brokoli in cvetačo...to je zelo rada jedla!!! Pol pa pridem k P, pa mu rečem, da sem začela z GH- zelenjavo. In glej ga - bila sem kregana, da morem začet s sadnimi in zelenjavnimi sokovi, nato ji naj pripravim jabolčno kašico pa keks, pa bananice,..ŠELE po vsem tem, ji naj začnem pripravljat zelenjavo . Ampak js delam po občutku...Če mi je zelenjavo in to zelo rada, ji bom pripravljala tudi zelenjavne kašice! O mesu pa še ne razmišljam Edino prav.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 23:01:38
|
|
|
|
*bubi*
|
lana17, obstajajo še druge žitarice brez glutena (pa seveda ne mlečne). Alnatura (DM) ima eno varianto 4-korn Getreidebrei (riževa moka, pšenična moka, koruzna moka, polnozrnata pirina moka). Samo ta pšenična moka in brez glutena mi ne gre skupaj
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 23:02:19
|
|
|
|
gold fish
|
našemu so pred odhodom domov testirali, pa je bilo OK.....upam, da je zdaj tud
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?