Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:54:09
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....kok sta luštna ...komentarji so pa svetovni kaj pa ono na vrvici ...men je pa tisto blo svetovno ... Kaj na vrvici?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:54:25
|
|
|
|
gold fish
|
...zdaj sem pa še bolj .. ker sem zaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:55:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....kok sta luštna ...komentarji so pa svetovni kaj pa ono na vrvici ...men je pa tisto blo svetovno ... Kaj na vrvici? ne glih na vrvici...... tisto iz ust ..ko dve žnurici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:56:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju Kaj pa sta tak dol zadekani? Vas je zeblo danes v LJ?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:56:16
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta men je blo tud ful hecno kaj so to neke čudne zadeve v plenici Ma dej...Jest sem ko Baltazar zraven pokakane plenice . Moj ponavadi zajame sapo, odlepi, obriše, vrže v koš in izdihne (sapo, seveda ). Ga je zadnjič enkrat skor kap, ko sem hotla njegovo mnenje slišat, kaj misli, da so tiste pike v plenici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:56:22
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....kok sta luštna ...komentarji so pa svetovni kaj pa ono na vrvici ...men je pa tisto blo svetovno ... Kaj na vrvici? ne glih na vrvici...... tisto iz ust ..ko dve žnurici Se mi je zdel, sam nisem bla sigurna, da to misliš ...slinkota
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:56:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne glih na vrvici...... tisto iz ust ..ko dve žnurici to je nov način komuniciranja, ki ga poznajo samo naši . naša bejba tudi to obvlada
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:57:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa našo nesem zdaj v postlo......upam da bo spala,na mojih rokah spi,ko top... držim pesti nisva prišle do postle......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:58:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara a fejst burja žge pri vas? PF... nič burje.... danes je pa sploh blo tako lepo vreme... sva tudi midve tri ure klatle okoli...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:58:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju Kaj pa sta tak dol zadekani? Vas je zeblo danes v LJ? ...kaki lubiki Bubi od kod pa ti? Si prišla v nočno ..pri nas je danes tud blo ful mrzlo, je ful pihalo tu pri nas...nisma šla nič ven danes....mama cepljenje ddrug teden, pa se malo merkama
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:59:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju ¸ Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, dokazi! Zdaj pa verjamemo! Lija in Ana
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:59:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju Kaj pa sta tak dol zadekani? Vas je zeblo danes v LJ? jah, zgleda res sončno, ampak konec koncev je še vedno zima.... je pa bila ena izmed tem na srečanju tudi, če imamo slučajno preveč oblečene...ampak glede na to, da sta bili obe dobre volje, mislim, da sta bili ravno prav napravljeni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:59:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zdaj sem pa še bolj .. ker sem zaj ti si faca
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:59:58
|
|
|
|
*bubi*
|
ojoj, saraya Jaz pa ful nisem navajena tega od bubija..... da lahko zvečer položim bubiko v posteljo, ji dam dudko, jo pobožam in polubčkam in lahko noč. Ima kak dan bolj tak in me še nazaj "pokliče". Večinoma pa ni problemov.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:01:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..pri nas je danes tud blo ful mrzlo, je ful pihalo tu pri nas...nisma šla nič ven danes....mama cepljenje ddrug teden, pa se malo merkama pri nas pa je bilo super,sonček in toplo.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:01:13
|
|
|
|
gold fish
|
..kaj zdaj me še citiranje nekaj jezi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:01:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zdaj sem pa še bolj .. ker sem zaj Pa kaj ti enga hudiča zganjaš? Boš mogla it k maš v nedeljo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:01:33
|
|
|
|
gold fish
|
...bom mogla it
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:01:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Bubi od kod pa ti? Si prišla v nočno eh, to malo špegam sem. Fotoknjigo delam bubiki. Sem naredila že 6 strani in platnico. Še samo 20 strani
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:02:09
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju Ker je J pretežno v družbi pobov, se morava naslednjič pridružit takim fejst gospodičnam. Danes je imel celo čast, da si je še s tremi fanti delil družbo ene punce.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:02:14
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz pa ful nisem navajena tega od bubija..... da lahko zvečer položim bubiko v posteljo, ji dam dudko, jo pobožam in polubčkam in lahko noč. Ima kak dan bolj tak in me še nazaj "pokliče". Večinoma pa ni problemov. pri nas ima pa oči ta dej čez mu odlično uspeva, zato se mami raje ne štuli tu zraven pa še oči je ponosen, kako to obvlada
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:02:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..pri nas je danes tud blo ful mrzlo, je ful pihalo tu pri nas...nisma šla nič ven danes....mama cepljenje ddrug teden, pa se malo merkama pri nas pa je bilo super,sonček in toplo. Ja, midve sva bili veni 3 ure Joj, sem se nahodila danes
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:02:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ojoj, saraya Jaz pa ful nisem navajena tega od bubija..... da lahko zvečer položim bubiko v posteljo, ji dam dudko, jo pobožam in polubčkam in lahko noč. Ima kak dan bolj tak in me še nazaj "pokliče". Večinoma pa ni problemov. naše je zaspala,ko sem jo hotela nest,pa se zbudi ,podrema velik kupček,pol,po kupčku, pa jo začne zvijat....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:04:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ojoj, saraya Jaz pa ful nisem navajena tega od bubija..... da lahko zvečer položim bubiko v posteljo, ji dam dudko, jo pobožam in polubčkam in lahko noč. Ima kak dan bolj tak in me še nazaj "pokliče". Večinoma pa ni problemov. se podpišem......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:05:13
|
|
|
|
meta21
|
bubi, vidim, da se delaš, da te ni tle gor ampak, bi te vseeno prosila za mnenje. Ne vem, če si prebrala...Lovru so začele danes slozice tečt iz desnega očesa in proti večeru se mu je začel nabirat bel gnojček.... Zaenkrat sem mu samo sprala s prekuhano vodo in zloženci....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?