Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:23:42
|
|
|
|
gloria
|
lana jaz ne vidim tvojga albuma kokicaaa kam je pa šla tvoja slikca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:24:15
|
|
|
|
meta21
|
lana17, a se teb tud tolk drema? Mene je dons ves ta luft čist zmatral. Lovro je zaspal v 2 sekundah, jaz bom pa tud glihkar. Po tistem najinem pogovoru o kašicah sem celo pot premišljevala, če bi začela Lovru počasi uvajat en obrok sadne kašice (tisti pozno popoldanski, ko najmanj poje ampak se pa pol še kar veliko giblje in posledično seveda poliva). Pa prideva domov, pride k nama z banano v roki in Lovro je skor most naredil in obe rokici stegnil proti njemu (sem mu par dni nazaj dala ene 3 krat za polizat žličko, ki sem jo prej malo po banani postrgala). Sem bla v trenutku odločena in je dobil polovično porcijo od običajne mleka in malo pretlačene banane. Potem je bil skoraj 2 uri večinoma na trebuščku, ga nisem nič ovirala, če se je hotel obrnit in ni NIČ POLIL . Če ga ne bo zaprlo oz. ne bo nobene negativne reakcije, bom skakala do neba od veselja in v torek samo še pokličem na Vrazov trg, da nas ne bo . Se je pa Lovru začela desna učka solzit, tak da mu je sem pa tja prav solzica pritekla po licu in zdaj zvečer je tudi že bela sluz se nabirala. Sem mu pred spanjem sprala s sterilnimi zloženci in prekuhano vodo (ne vem, kje sem pobrala, da je to fajn). Bomo vidli kaj bo zjutraj. Sem se mal razpisala ampak, če pa ve štrajkate...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:24:39
|
|
|
|
kokicaaa
|
newem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:25:40
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: kokicaaa nimava stalnega prebavičša. pri njigovih starših živiva, pa prideva za kak teden k nam A potem živiš v Trebnjem. Potem bi se pa lohk na kakšni kavi dobile. Sem glih hotla predlagat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:26:13
|
|
|
|
lana17
|
Tud v bližini.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:26:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 in ni NIČ POLIL .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:27:38
|
|
|
|
gold fish
|
jaz mam pa sodelavca od tam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:28:12
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 in ni NIČ POLIL . Jaz sem tud vesela. Super !
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:29:34
|
|
|
|
lana17
|
Jaz sem Iz Štefana, kaj pa ti?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:30:32
|
|
|
|
lana17
|
Naju je še pot do doma utrudla, mi je že na poti do doma zaspal.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:30:45
|
|
|
|
gold fish
|
naš je pa danes jedel krompir in bučko...... se je tak zmrdoval zraven, da je joj....škoda, da imam samo 2 roki, da nisem mogla snemat ....samo krompir mu je pa dober...pire mislim Meta. mojega je po banani fuuuuuuuuuuuuuuul napenjalo, tako sveži pretlačeni kot tisti frutek varianti.....upam, da tvojega ne bo....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 12.2.2009 21:32:00 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:32:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 in ni NIČ POLIL .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:33:18
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 in ni NIČ POLIL . Sem mislila,da si odsotna. Bom album odprla.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:34:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Meta. mojega je po banani fuuuuuuuuuuuuuuul napenjalo, tako sveži pretlačeni kottisti frutek varianti.....upam, da tvojega ne bo.... Ja jaz sem bla danes prav pogumna, ker je prvi preizkus (3 žličke) prestal brez težav. Samo nekej ni mi blo jasno... A zgleda banana v plenički kot špinača oz. take črno-zelene barve . Ker če ne, pol mi mulc hodi na skrivaj špinačo jest . Šravfalo ga pa ni! Trkam! Bom poročala, kaj bo jutri...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:35:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 in ni NIČ POLIL . Sem mislila,da si odsotna. Bom album odprla. ....kok sta luštna ...komentarji so pa svetovni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:39:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Samo nekej ni mi blo jasno... A zgleda banana v plenički kot špinača oz. take črno-zelene barve . Ker če ne, pol mi mulc hodi na skrivaj špinačo jest . Šravfalo ga pa ni! Trkam! Bom poročala, kaj bo jutri... naš je imel še pol ena dva dni v plenici take črne ..kot neke črvičke.... tisti sredinski del v banani .... to je bilo, ko je jedel svežo pretlačeno... ...po frutkovi ni bilo nič vidno...razen .....slišano iz plenice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:41:34
|
|
|
|
meta21
|
OK, hvala ribica! Zanimivo je blo, da smo isti dan mi jedli špinačo in mi pol naslednji dan ni blo nič jasno od kod koščki špinače v Lovrovi plenici.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:41:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....kok sta luštna ...komentarji so pa svetovni kaj pa ono na vrvici ...men je pa tisto blo svetovno ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:42:47
|
|
|
|
gold fish
|
meta men je blo tud ful hecno kaj so to neke čudne zadeve v plenici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:45:07
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa našo nesem zdaj v postlo......upam da bo spala,na mojih rokah spi,ko top...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:46:13
|
|
|
|
gold fish
|
alysa - hello ...do kod si se prebila ..... A mate kaj snega na Kor.? Jaz pridem 21 gor čisto do konca grem .......tam ko so sami znani doma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:46:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa našo nesem zdaj v postlo......upam da bo spala,na mojih rokah spi,ko top... držim pesti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:48:20
|
|
|
|
gold fish
|
croftova ........... a štrajkaš al kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 21:49:59
|
|
|
|
Olivija*
|
Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?