![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.2.2009 21:27:25
|
|
|
|
m a j c i k a
|
pleničke: definitivno Lidl, pa še ugodne so, takoj za njim pa glede na mehkobo in ceno DM-ove, pamperske so obupne, ker nam vedn premočjo pa še dol lezejo, hoferjeve pa mi niso dovolj mehke čeprav so najbolj ugodne in zdržijo celo noč!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.2.2009 21:36:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pa pred 3mi dnevi iz Pampersk št.2 preklopili na št.3 ... kdo bi si mislil, da tako hitro, ker št.1 smo uporabljali kar mesec in pol ... smo pa vmes probali ene Milerjeve (beauti baby), pa ji niso fino na rito sedle in je pri 50% plenic kaj mim prišlo. Dajte mi povedat, katere plenice so tudi na otip najbolj Pamperskam podobne? Ker men se zdijo ful fine, tanke in take mehke pa tamali tut ful pašejo, ma samo so draaageeee? DMjeve pravite da so tut vredu? Hmmm ... no ravno danes smo 2 nova paketa Pampersk kupili, ko jih pa porabimo bomo pa še DMove probali ... kolk pa sploh stanejo?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.2.2009 21:50:48
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli Pri 3 mesecih je rtg slikanje (mislim da na kirurgiji?- nisem ziher, ker je pri nas to urejal očka )...to se pa v NM naroči čimprej...pa še to bo prekasno-naša bo takrat stara 5 mesecev (huda čakalna lista-bi se mogla naročit že 2 meseca pred porodom ). Ja, drugač je pa prej v Brežicah, številke za tja pa žal nimam- mi je sestra na pregledu ni dala. Ja. saj se mi je kar zdelo, da je dolga čakalna vrsta vNM, grem jutri tako ali tako v NM na pregled k ginekologinji, pa bom še skočila v bolnišnico in bom videla kdaj nas bo naročila.- če bo dolga čakalna vrsta pa v Brežice.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.2.2009 22:03:53
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nincica1 Ali katera razmišlja, da bi imela takoj oz. počasi še kakšnega Jaz ne samo da razmišljam, že kar konkretno načrtujem - pa ne da že delam kaj na tem (moj je že 5 tednov službeno odsoten). Mislim, da bo leto 2010 odlično še za enega .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.2.2009 22:17:10
|
|
|
|
zverinca
|
ČER!! Ja Otika, probaj DM, meni so boljše kot od Muellerja, so mehkejše. Pridejo pa nekaj manj kot 9€ 50 kosov. Naslednje pa kupim hoferjeve, ker pri Niki so se mi super obnesle. Da pa se 'pohvalim': Jernej je dobil danes norice. Upam da ne bo prehudo, praskati se zavestno itak še ne more, ga zna pa motiti, sploh kaka vročina. Pa še Nika mi je danes nekam sumljivo kihala in sem pred spanjem izvedla preventivni tretma, da mi ne zboli še ona in boh ne daj naleze še malega. Ker norice pa kaka viroza zna bit pa mal huda za tako micene. Piki moj mali, se kar bojim, priznam Tako da Lonja in Otika, naše druženje drug teden zame odpade, ker smo kužni. Za kaj več napisat nimam energije, sem pogledala meni najlepši film, sedaj pa v mižale. Do jutri....
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.2.2009 22:35:05
|
|
|
|
Nincica1
|
zverinica za Jernejčka, da le ne bo prehudo. Kar se tiče plenic, imam Pamperske active fit in sem zadovoljna, sem pa tudi zelo zadovoljna z Lidlovimi, tako da grem ravno jutri po en paket, ker noro hitro grejo te plenice,...sploh, ko minejo krčki se lahko pokakamo tudi 10-krat Zdaj pa grem v izmeno, mož je do sedaj nosil zdaj pa jaz še kakšno urico. Lahko in mirno noč.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.2.2009 23:02:16
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka Kako ste se kaj odločile v zvezi s cepljenjem proti rotavirusu? Jaz ga bom dala ker ne upam tvegat. Starejša lahko kadarkoli prinese virus iz vrtca.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.2.2009 23:28:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao Zverka, vi ste pa tut skor vse možne bolezni pokasirali ... bogi Jernej! Zaradi vozičkanja se pa ne sekiraj ... mislim da bo v času naše porodniške še ful lepih dni in se bomo že enkrat dobile ... brez skrbi .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 7:42:30
|
|
|
|
lonja
|
Jutro, evo, eno za vse!!! Zverinca, še od nas za Jernejčka, da bo kozice hitro popasel in da bodo tik tak zginile. Sploh nisem vedela, da lahk že tak mali dobijo norice. Naša Ajda jih je prebolela pri letu in pol, ni bilo nič hudega, še celo praskala se ni nič. Za vozičkanje pa se zmenimo, ko ozdravite, OK ? A si gledala Petelinji zajtrk, ko si rekla, da si gledala tebi najljubši film? Joj, k tolk hvalite te Lidlove plenice jih bomo pa tudi mi verjetno probali. Trenutno smo na Pamperskah iz Müllerja, ampak so res kr malo drage . Tako. Grem mal pospravit, pol pa greva z Manco na en čvek in kavico. Sonček se namreč že kr konkretno kaže. Jupiiiii!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 7:49:50
|
|
|
|
Ana Luna
|
jutro! glede pleničk - verjetno mora res vsaka pri sebi videt, kaj ji najbolj odgovarja oz. njenemu . nam so najbolj odgovarjale pamperske, baylove od DM-a so bile zanič, je šlo vse mimo, zdaj pa smo poskusili še mullerjeve, ker so malo ugodnejše, pa so o.k. tako da bomo nadaljevali kar s temi. smo pa tudi mi že na št. 3. ljubljančanke z okolico, tudi mi2 bi se vam z veseljem pridružila na kakem sprehodu, samo naslednji teden še verjetno ne bo zneslo , me čaka zagovor diplome, pa smo ful na knap s cajtom. naslednjič pa smo zraven. se moram malo pohvalit, naš je danes spal 8 ur v kosu, prvič tako dolgo. ob 4ih sem ga nahranila in spi še zdaj. upam samo, da ni kaj bolan. tale nosek me malo skrbi. uporabljam babyvac, pa ima vseeno še vedno polnega. kako pa je pri vas kaj s čiščenjem noskov? zverinca, pozdravte se.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 8:42:46
|
|
|
|
zverinca
|
Jutro!! Noč mirna HB ampak 8h mi pa še ni spal v kosu, bravo Jaša ma Ana Luna, tole je pa že skoraj kičasto a za nosek uporabljaš tudi fiziološko? ker mu lahko vlivaš na eno uro... Lonja, pridete po norice, boste imeli pol mir Ma ja, sej ne bo prehudo (moč pozitivnega mišljenja), pa potem bomo imeli mir. in ja, Petelinji zajtrk sem gledala Plenice: jaz nisem sama niti enkrat kupila pampersk, niti za Niko, ker so res tumač drage, pa sploh ker so se te cenejše za zelo dobre izkazale. Je pa za probat, nekaterim pašejo, drugim ne... cepljenje: mi obvezno, ker očitno mali vse dobi od Nike iz vrtca. Se bom pa pozanimala za tole varianto ki jo Lonja omenja, da je več sevov, ne le en. Sedaj pa čakam prijateljico, pride na jutranjo kavico, po naslednjem dojenju pa gasa ven... v LJ je sooonček da se kar bliska!
< Sporočilo je popravil zverinca -- 12.2.2009 8:43:13 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 8:53:08
|
|
|
|
lonja
|
Zverinca, hvala za ponudbo za kozice, ampak je ne bi sprejela. Vsaj za zdaj še ne. Mogoče čez kakšno leto . Manca jih bo tako ali tako v vrtcu pokasirala. pri Ajdi je bilo tako, da jih je v varstvi prinesel en fantek, ki jih je pokasiral od svojega bratca, potem pa so jih v varstvu pokasirali čisto vsi, 8 jih je bilo takrat, v razmaku nekaj dni so bili čisto vsi pikasti. Petelinji zajtrk pa sme včeraj gledala že tretjič. Noro dober film, eden boljših .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 10:01:57
|
|
|
|
čebeli
|
Jutro! Tudi mi smo dobro spali, pravzaprav je mala še vedno v mižulah.. Hm, mi uporabljamo pamperske- najprej 2 paketka iz millerja(št.2)-too much drage, ampak kr fajn, potem iz millerjeve št.2 -čist zanič! (baje da je št.3 velik boljš), potem sem začela pamperske kupvat v tušu (št.3)-joj, kolk so naparfumane!, groza, kolk kemikalij na mali ritki!, zdej sem pa v dm vzela še ene pampers (tut mi niso všeč-izgledajo ko da bojo takoj premočile; edin tisti muppetki so kul na njih , pa vonja nimajo!) in pa dm-jevo znamko...so tut super! Tko da...zdej bomo mel dm-jeve babylove.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 10:13:01
|
|
|
|
katja_p
|
js bom dans kupla lidlove, pa da sprobam. menda je v ldlu dans neka akcija otroških bodije pa pajacov ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 10:36:42
|
|
|
|
katja_p
|
Naša je taka tečka pa mali razvajenc ... Ko jo daš iz rok, se kr začne cmjavkat, kot da bi ji kaj manjkalo ... Na rokah je pa mirna, pa spi, pa se smeje ... Pol pa tole kričanje ... jo bom kr mal pustila.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 10:56:25
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo danes je lep sonček zato napumpajte kolesa na vozičku in pojdite vozičkaaat no jaz sem kupila zdaj milerjeve pleničke od 5-9kg in so super nič mi ne premočijo ritki se lepo prilegajo in ja pa še poceni so. no naša pa kot bi vedela kdaj se bliža noč. podnevi je sitkana vedno bi se rada nosila po rokah ali bi bila nagec na previjalni ali bi rada videla da ji kaj pojem se z njo pogovarjam. zvečer pa po umivanju obvezno takoj jest in jo dam u postlco ene 2x ji dam dudo in lepo zaspi (nobenega certanja) potem do 5h 6h zjutraj neverjetno. no zdaj grem pa še mal pospravit potem pa VEN caw
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 12:12:52
|
|
|
|
pumpkin23
|
Hojla! Mi smo meli uceri preged pri 2 mesecih in smo sedaj tezki 4050g (v treh tednih smo se zredili za 430g in ni nic rekla da je premalo) in velki 56cm. Tako da smo za enkrat pri plenickah kr se na enkici od Pampersk. So pa tudi meni ble vsec tiste iz Mullerja in DM-a, sam potem so mi vsi obiski zaceli nosit pamperske za darila, tako da smo se kar na te navadli. Samo je razlika med polskimi in nemskimi. Te poljske mu naredijo mal rdec trebuscek, ker najbrz ne dihajo natko dobro kot tiste nemske, ki jih dobis samo v Mullerju. Jaz pa mam tud zdele mal casa zase, saj se mojadva moska sprehajata po soncku, jaz pa doma ker se malo slabse pocutim. Upam da bo hitro bols ker je res lep soncek te dni in bi tud jaz rada uzivala mal z njima uzuni. Pa jaz bi se tudi pridruzila na kaksnem sprehodu z mamicami iz Ljubljane in okolice . Upam da ste vse zunaj in uzivate na soncku
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 19:16:52
|
|
|
|
arupnik3
|
oooo kje pa ste vse kaj delate naša pupa je tako zmatrana da je zaspala 1 uro prej tut pojest ni mogla do konca in zdaj moram prov gledat da še diha nič dragega itak ni tej sestanki njegovi so že prov moreči grem jst še mal brskat po netu pol pa upam na kšn fajn film lepo bodite
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 19:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Zame in za Nežiko je bil danes prav en fleten dan, za mojega dragega pa ne tako ... je doma ostal, ker so ga ledvica tolk usekala, da skor sedet ne more ... samo k zdravniku it, to pa ne . Samo če bo pa jutri isto, in če ne bo hotel it, ga bom pa za lase tja vlekla, če bo treba ... uh, to je cela njegova familija taka ... grrrr ... No včeraj smo se pa še z eno prijateljico in njeno frčafelco prijavile na tečaj plavanja za dojenčke ... iiii, komi čakam, sploh zdaj, ko se mi je zazdelo, da je danes tamičkena prvič dejansko uživala v banjici, saj se je ful pretegovala, pa smejala in celo malo počofotala ... skratka, ni bila več vsa zakrčena ... jupi!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 20:10:10
|
|
|
|
medika 13
|
pozdravljene! naša pupa je pa danes stara 2 meseca in jutri imava pregled v posvetovalnici, pa sem jo danes doma tehtala in ima že 5490g in je velika 61 cm ... men se zdi, da je že ful velika plenice: jaz uporabljam pamperske new baby 3 pa bodo počasi že premajhne, ta paket še porabim za potem sem pa že vzela dry baby 3 pa so tud ok ... vmes sem mela mullerjeve 2 pa so za en drek vse je premočlo ... sem pa tudi že sama slišala, da so lidlove ok otika dragega pa le pošlji zdravniku, ker z ledvicami se pa ni za špilat naša pupa spi ... zdaj gre pa počasi še mami ... mi mal manjka od včeraj nočko!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 20:39:17
|
|
|
|
katja_p
|
Sem kipla Lidlove plenice. Sej to so tiste Toujur, ne?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 21:39:12
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Dajte mi povedat, katere plenice so tudi na otip najbolj Pamperskam podobne? Ker men se zdijo ful fine, tanke in take mehke pa tamali tut ful pašejo, ma samo so draaageeee? DMjeve pravite da so tut vredu? Hmmm ... no ravno danes smo 2 nova paketa Pampersk kupili, ko jih pa porabimo bomo pa še DMove probali ... kolk pa sploh stanejo? Mi smo probali DM-ove, ampak so kar precej nižje od pampersk po velikosti, kar pa meni ni všeč, saj so prišle na ritko zelo nizko in potem je velikokrat bil drekec na bodiju ali pa vse polulano Zverinica tole pa ni nič prijetno A jih ni imela Nika že ful prej? Spomnim se da je ena pisala da je mala iz vrtca prinesla norice. Glede rota virusa - ful zanimiivo kako pediatri recimo svetujejo različno. Tudi jaz se bojim da mi Žiga prinese to domov ampak ko se vprašala pediatrinjo za nasvet glede cepljenja je rekla da gre to le za "komercialno potezo", da je ogromno otrok ki so cepljeni in še vedno zbolijo. Dobesedno je rekla da je brezveze ker ju nebom zaščitila, le še hujši zapleti so lahko če bo cepljen in bo kljub temu zbolel - naj bi ti otroci še težje preboleli ta virus.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 21:55:28
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Sem kipla Lidlove plenice. Sej to so tiste Toujur, ne? ja, prave si kupla, naši pupi ful odgovarjajo, pa kr mehke so, boš vidla, saj veš vsaki ritki paše kaj drugega,... a bodije si kupla, jst sem ji vzela en komplet, sam se mi zdijo zlo majhne številke, sem vzela kar 74,80
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 22:00:43
|
|
|
|
blackcoffee
|
katja_p: Sem kipla Lidlove plenice. Sej to so tiste Toujur, ne? tužurrrr, ja. kak ste drgač babnice? jaz nekam lena zadnje dni.. bolj malo na računalniku visim, se raje zunaj ganjam.. lol pa itak nimam kaj povedat. tle mate orto hudo resne debate.. men pa je do hecanja. lol ok, vas pridem ob priliki kaj vprašat, če bo sila. zaj pa se grem nazaj zabavat. drgač pa rotavirus ne, konc februarčiča imamo obvezno cepljenje -to bo veselo! nosek je čist ko suza - le tu in tam kak bicikl notri, ki ga navadno ven pokiha. hvalabogu. aja, kaj vašim otročičem že tečejo solze, ko jokajo? moj nič kaj ne joka.. ko pa, pa je jok suhi - torej zaenkrat smo še brez potočkov na ličkih.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 12.2.2009 22:09:02 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.2.2009 22:03:48
|
|
|
|
blackcoffee
|
m a j c i k a - lejo, si me prehitela!! aja, kaj za pusta se bote v kaj napravile? razmišljam, da bi bila nosečnica - imam namreč odlitek trebuha, k sem si ga naridla iz mavca... lol
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.