Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:25:26
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moje malo čudo je zaspalo , kak je priden. Jaz pa zelo poredko zalutam v Leclerca, ker mi je odročno in moram skoz celo mesto, da pridem do tja. Na poti do tja pa imam vse trgovine, tako da se ponavadi kje drugje ustavim. Odročno Jaz se furam 45 km, pa mi je prav fajn Meni se ne da čez celo mesto furat, pa gužva, je pa ravno v tistem delu ko je Rutar, pa Bauhaus, pa se mi ni za gužvat. Grem raje v Lidl, imam čisto blizu, pa Hofer, špar,..do tja imam 5 minut.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:25:45
|
|
|
|
Estrella*
|
tally:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:26:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NINAAAAAAAAAAAAAA KJE SI? kva se pa dereš Sem naštimala eno lepo slikco za 2000, pa mi je 2x vrgl vn Drla sem se zato, da ne bi pri 1999 ostala to se je blo res za bat .hvala vseen za slikco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:27:06
|
|
|
|
hijenca
|
Nina
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pokaži kaj znaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:29:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pokaži kaj znaš Moja ima drugačno tehniko, če je bosa. Drugače ga pa lepo puza, če pa je kaj za držat v bližini pa kar lepo hodi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:29:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat Saj res, jaz jih imam še 10 hMMMMMMM kakšni euri to? Jest sm bla prvič tm . A majo kšne kartice pa pike nabiraš al kaj? Greš na info in tam ti dajo leclerc kartico. Ko kupuješ določene izdelke, se ti gor nabirajo euri, ki jih lahko kadarkoli od naslednjih nakupov unovčiš tako, da ti odbijejo od vsote. Se kar nabere Meni se je predlani nabralo v manj kot 4m cca 100 eurov. Lani pa ne vem. Ene 200 je bilo sigurno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:29:22
|
|
|
|
hijenca
|
Pri nas je taka poledica, ko teče ta voda po cesti, da sem se skoraj položla na hrbet, ko sem šla nekaj v avto iskat. Sem mela res več sreče kot pameti, da nisem telebnila. Upam, da se mi ponoči ne sparkira kak avto v hišo, ko tako divjajo butli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:29:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil Moja je kljub majhni količini vseeno pridna in ne pije dosti AM. Cca 2dcl. vseeno raje je na žlico. tega ne razumem kaj si hotla povedat Da je raje Gh pa če glih je poje 120g.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moje malo čudo je zaspalo , kak je priden. Jaz pa zelo poredko zalutam v Leclerca, ker mi je odročno in moram skoz celo mesto, da pridem do tja. Na poti do tja pa imam vse trgovine, tako da se ponavadi kje drugje ustavim. Odročno Jaz se furam 45 km, pa mi je prav fajn Meni se ne da čez celo mesto furat, pa gužva, je pa ravno v tistem delu ko je Rutar, pa Bauhaus, pa se mi ni za gužvat. Grem raje v Lidl, imam čisto blizu, pa Hofer, špar,..do tja imam 5 minut. To se tud men ne da, dons sm v Lj. skor živčnega fasala,folk sploh ne zna vozit, pol sm pa živčna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:29:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pokaži kaj znaš ooo srček mali kva je dobra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:30:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pokaži kaj znaš Hudooooo Plezalna poza kot MM Drgač ma iste fore kot Alja, le da se naša kar naprej dviguje A majčka je iz HM?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:30:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pokaži kaj znaš Moja ima drugačno tehniko, če je bosa. Drugače ga pa lepo puza, če pa je kaj za držat v bližini pa kar lepo hodi. Moj čmrlek pa samo z levo nogico koraka, desna ga še ne uboga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat Saj res, jaz jih imam še 10 hMMMMMMM kakšni euri to? Jest sm bla prvič tm . A majo kšne kartice pa pike nabiraš al kaj? Greš na info in tam ti dajo leclerc kartico. Ko kupuješ določene izdelke, se ti gor nabirajo euri, ki jih lahko kadarkoli od naslednjih nakupov unovčiš tako, da ti odbijejo od vsote. Se kar nabere Meni se je predlani nabralo v manj kot 4m cca 100 eurov. Lani pa ne vem. Ene 200 je bilo sigurno. a res? uuuuuu bomo zdej kr tja hodil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pokaži kaj znaš Hudooooo Plezalna poza kot MM Drgač ma iste fore kot Alja, le da se naša kar naprej dviguje A majčka je iz HM? MM? Pljuvat je pa najbolj ,jest ji pa skoz govorim da punce to ne delajo. Ja majčka je iz HM, si me že enkrat vprašala, ta majčka raste z njo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:33:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pokaži kaj znaš Moja ima drugačno tehniko, če je bosa. Drugače ga pa lepo puza, če pa je kaj za držat v bližini pa kar lepo hodi. Moj čmrlek pa samo z levo nogico koraka, desna ga še ne uboga he he našo pa nič ne uboga , ko hoče d se postavi na vse4 se kr na trebuh zvrne in tuli al se pa na hrbet obrne in spet tuli da jo dvignem , do kdaj bo tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:33:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil Moja je kljub majhni količini vseeno pridna in ne pije dosti AM. Cca 2dcl. vseeno raje je na žlico. tega ne razumem kaj si hotla povedat Da je raje Gh pa če glih je poje 120g. Moj je imel danes 2x kosilo. Najprej je zmazal tako količino juhe, popoldan pa še veliko porcijo krompirja s sladkim zeljem. Za večerjo pa mlečni riž, pred spanjem pa 180 AM. Potem pa se ne čudim, da ima 9890 g.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:33:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat Saj res, jaz jih imam še 10 hMMMMMMM kakšni euri to? Jest sm bla prvič tm . A majo kšne kartice pa pike nabiraš al kaj? Greš na info in tam ti dajo leclerc kartico. Ko kupuješ določene izdelke, se ti gor nabirajo euri, ki jih lahko kadarkoli od naslednjih nakupov unovčiš tako, da ti odbijejo od vsote. Se kar nabere Meni se je predlani nabralo v manj kot 4m cca 100 eurov. Lani pa ne vem. Ene 200 je bilo sigurno. a res? uuuuuu bomo zdej kr tja hodil No samo moraš ta prave izdelke kupovat Samo se res nabere.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:34:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pokaži kaj znaš Hudooooo Plezalna poza kot MM Drgač ma iste fore kot Alja, le da se naša kar naprej dviguje A majčka je iz HM? MM? Pljuvat je pa najbolj ,jest ji pa skoz govorim da punce to ne delajo. a še zmeri te ne uboga Ja majčka je iz HM, si me že enkrat vprašala, ta majčka raste z njo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:34:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil Moja je kljub majhni količini vseeno pridna in ne pije dosti AM. Cca 2dcl. vseeno raje je na žlico. tega ne razumem kaj si hotla povedat Da je raje Gh pa če glih je poje 120g. Moj je imel danes 2x kosilo. Najprej je zmazal tako količino juhe, popoldan pa še veliko porcijo krompirja s sladkim zeljem. Za večerjo pa mlečni riž, pred spanjem pa 180 AM. Potem pa se ne čudim, da ima 9890 g. Moj Andraž je pri 9m imel 11kg, pa se ne spomnim, da bi toliko pojedel kot tvoj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:35:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 a res? uuuuuu bomo zdej kr tja hodil Jaz sem ful zadovoljna. Imam ga blizu, imajo dobro meso, vedno je nekaj v akciji, določene stvari so ceneje. Edino zelenjavo in sadje imajo pri nas dražje kot v drugih trgovinah. Ampak tudi tukaj me včasih presenetijo in je ugodno ali v akciji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:36:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pokaži kaj znaš Hudooooo Plezalna poza kot MM Drgač ma iste fore kot Alja, le da se naša kar naprej dviguje A majčka je iz HM? MM? Pljuvat je pa najbolj ,jest ji pa skoz govorim da punce to ne delajo. Ja majčka je iz HM, si me že enkrat vprašala, ta majčka raste z njo Merlin Monroe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?