Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:59:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil Moja je kljub majhni količini vseeno pridna in ne pije dosti AM. Cca 2dcl. vseeno raje je na žlico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:59:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil a veš da sem jaz opazila ko dam E. v pojstlico potem ful skače noter, ko ji pa dam mleko da spije se kr hitro umiri in zaspi, kot da je nek čarobni napoj Saj toplo mleko pomirja. No meni je vseeno če ga pije do konca življenja, samo da prej normalno večerja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat Saj res, jaz jih imam še 10 hMMMMMMM kakšni euri to? Jest sm bla prvič tm . A majo kšne kartice pa pike nabiraš al kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:00:04
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj moram pa še perilo zložit, ker je sušilec posušil. Maja danes podira rekorde. Še nikoli ni šla tako "pozno" spat. Je še auf. Je spala v vozičku ko smo se potepali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil a veš da sem jaz opazila ko dam E. v pojstlico potem ful skače noter, ko ji pa dam mleko da spije se kr hitro umiri in zaspi, kot da je nek čarobni napoj Saj toplo mleko pomirja. No meni je vseeno če ga pije do konca življenja, samo da prej normalno večerja. Pr ns je isto . Kdaj pa večerja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:00:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil Moja je kljub majhni količini vseeno pridna in ne pije dosti AM. Cca 2dcl. vseeno raje je na žlico. No, saj tako je prav, večji ko so , več na žlico naj bi jedel, naša pa ravno obratno, samo cuzat, bohnedaj jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:01:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat kašnega ste kupli? Za kolk dnarja? priori-ja , temno rdeč ,cca 120€je cena, akcijska pa 106 pa ti pol tista razlika 13€ pa še mal centov ostane gor na karitci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:01:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil a veš da sem jaz opazila ko dam E. v pojstlico potem ful skače noter, ko ji pa dam mleko da spije se kr hitro umiri in zaspi, kot da je nek čarobni napoj Saj toplo mleko pomirja. No meni je vseeno če ga pije do konca življenja, samo da prej normalno večerja. Pr ns je isto . Kdaj pa večerja? ob 19h kao nekaj je, včasih je več, pol pa še 200-250AM pred spanjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Sebe napišem pred prejemnikom. Tudi moja ima tudi zabasan nos in ima vzdignjeno vzglavje. Operil je pri nam pomagal 1x, sedaj pa še ne. Aha pol maš prov napisan Kolk pa maš vzdignjeno zglavje? po občutku, cca 10 cm, če pa ne pomaga ji pa dam poušter spodaj pa je nekje med 15 in 20 cm. bom jutr podložila. Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi???? Smo še kr na enem zobku . Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne A greš z nama(edina) na koncert Brene? Ja vem da gresta, jest bi full šla,pa ni dnarja . Mogoče mi bo pa moj kupu karto za rojstni dan. Če verjameš ja Reči mu, če ne pa daj št. pa mu me povemo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:03:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil a veš da sem jaz opazila ko dam E. v pojstlico potem ful skače noter, ko ji pa dam mleko da spije se kr hitro umiri in zaspi, kot da je nek čarobni napoj Saj toplo mleko pomirja. No meni je vseeno če ga pije do konca življenja, samo da prej normalno večerja. Pr ns je isto . Kdaj pa večerja? ob 19h kao nekaj je, včasih je več, pol pa še 200-250AM pred spanjem naša pa okrog 18 h večerja pol pa še pred spanjem 100ml AM spije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:04:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat Saj res, jaz jih imam še 10 hMMMMMMM kakšni euri to? Jest sm bla prvič tm . A majo kšne kartice pa pike nabiraš al kaj? Greš na info in tam ti dajo leclerc kartico. Ko kupuješ določene izdelke, se ti gor nabirajo euri, ki jih lahko kadarkoli od naslednjih nakupov unovčiš tako, da ti odbijejo od vsote. Se kar nabere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:05:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil a veš da sem jaz opazila ko dam E. v pojstlico potem ful skače noter, ko ji pa dam mleko da spije se kr hitro umiri in zaspi, kot da je nek čarobni napoj Saj toplo mleko pomirja. No meni je vseeno če ga pije do konca življenja, samo da prej normalno večerja. Pr ns je isto . Kdaj pa večerja? ob 19h kao nekaj je, včasih je več, pol pa še 200-250AM pred spanjem naša pa okrog 18 h večerja pol pa še pred spanjem 100ml AM spije To bi jaz rada dosegla, da poje večerjo in nekaj malega mleka pred spoanjem, ne pa malo večerje in ornk dozo mleka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat kašnega ste kupli? Za kolk dnarja? priori-ja , temno rdeč ,cca 120€je cena, akcijska pa 106 pa ti pol tista razlika 13€ pa še mal centov ostane gor na karitci sm ga vidla, lep . Ne razumem lih tega s kartico. A plačaš 120, pol maš pa 13 v dobrem? A kartico tm naročiš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil a veš da sem jaz opazila ko dam E. v pojstlico potem ful skače noter, ko ji pa dam mleko da spije se kr hitro umiri in zaspi, kot da je nek čarobni napoj Saj toplo mleko pomirja. No meni je vseeno če ga pije do konca življenja, samo da prej normalno večerja. Pr ns je isto . Kdaj pa večerja? ob 19h kao nekaj je, včasih je več, pol pa še 200-250AM pred spanjem O pridna da ga tolk poje. Gaja pa tm okol šestih pol sedmih je kao večerjo pol pa od 100-150ml mleka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:07:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil Moja je kljub majhni količini vseeno pridna in ne pije dosti AM. Cca 2dcl. vseeno raje je na žlico. tega ne razumem kaj si hotla povedat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:08:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil a veš da sem jaz opazila ko dam E. v pojstlico potem ful skače noter, ko ji pa dam mleko da spije se kr hitro umiri in zaspi, kot da je nek čarobni napoj Saj toplo mleko pomirja. No meni je vseeno če ga pije do konca življenja, samo da prej normalno večerja. Pr ns je isto . Kdaj pa večerja? ob 19h kao nekaj je, včasih je več, pol pa še 200-250AM pred spanjem naša pa okrog 18 h večerja pol pa še pred spanjem 100ml AM spije To bi jaz rada dosegla, da poje večerjo in nekaj malega mleka pred spoanjem, ne pa malo večerje in ornk dozo mleka jest pa da mi ponoč ne bi jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat Saj res, jaz jih imam še 10 hMMMMMMM kakšni euri to? Jest sm bla prvič tm . A majo kšne kartice pa pike nabiraš al kaj? Greš na info in tam ti dajo leclerc kartico. Ko kupuješ določene izdelke, se ti gor nabirajo euri, ki jih lahko kadarkoli od naslednjih nakupov unovčiš tako, da ti odbijejo od vsote. Se kar nabere Hvala za odgovor , bom šla zdej večkrat tja, se mi zdi da majo velik stvari cenej kot drugje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:09:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat kašnega ste kupli? Za kolk dnarja? priori-ja , temno rdeč ,cca 120€je cena, akcijska pa 106 pa ti pol tista razlika 13€ pa še mal centov ostane gor na karitci sm ga vidla, lep . Ne razumem lih tega s kartico. A plačaš 120, pol maš pa 13 v dobrem? A kartico tm naročiš? ja na informacijah. tako je 13€ maš v tem primeru v dobrem, pa še ko kupuješ določene izdelke se ti tut kakšen € gor nabere potem pa lahko pri naslednjem nakupu ta denar porabiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:10:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hvala za odgovor , bom šla zdej večkrat tja, se mi zdi da majo velik stvari cenej kot drugje jaz tudi malkrat grem tja se mi pa tudi zdi da imajo sploh za tamale lepe stvari pa še kr poceni, za hrano ne vem ker nič ne kupujem tam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat kašnega ste kupli? Za kolk dnarja? priori-ja , temno rdeč ,cca 120€je cena, akcijska pa 106 pa ti pol tista razlika 13€ pa še mal centov ostane gor na karitci sm ga vidla, lep . Ne razumem lih tega s kartico. A plačaš 120, pol maš pa 13 v dobrem? A kartico tm naročiš? ja na informacijah. tako je 13€ maš v tem primeru v dobrem, pa še ko kupuješ določene izdelke se ti tut kakšen € gor nabere potem pa lahko pri naslednjem nakupu ta denar porabiš. joj joj sm pa res za cajtom, da sm bla dons prvič tm , bo treba večkrat v svet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:11:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 joj joj sm pa res za cajtom, da sm bla dons prvič tm , bo treba večkrat v svet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:13:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hvala za odgovor , bom šla zdej večkrat tja, se mi zdi da majo velik stvari cenej kot drugje jaz tudi malkrat grem tja se mi pa tudi zdi da imajo sploh za tamale lepe stvari pa še kr poceni, za hrano ne vem ker nič ne kupujem tam Tud hrana je ugodna, sploh pa imajo dobre ribe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hvala za odgovor , bom šla zdej večkrat tja, se mi zdi da majo velik stvari cenej kot drugje jaz tudi malkrat grem tja se mi pa tudi zdi da imajo sploh za tamale lepe stvari pa še kr poceni, za hrano ne vem ker nič ne kupujem tam Sm gledala fliperja je 8 eurov, v BC pa 30. Res da je bl plastičn ampak je čist ok. Še dobr da mam sposojenga, itak ga pa nč ne uporabljamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 21:15:05
|
|
|
|
Estrella*
|
v L prodajajo znamko Tissiana al nekaj takega, so številke precej majhne tako, da pazljivost pri nakupu, je treba večje cifre jemat kot sicer
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?