Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, pridne čvekice Trenutno nimam volje komentirat, ne zamerit. Sem zelo žalostna, ker je tana7 moj prvotni post (ne vem, kako naj dokažem, da je bil res hec!!!!!!!!!!) vzela za sovražnega in sva na koncu res pristali na totalno različnih bregovih ter se začeli obmetavat... Tole, kar sem napisala v odgovor jani81, je bil res samo hec!!!!!!! "Samo pozabljaš, da jaz ne obvladam bio in vegetarijanskih zadev tana7, da ne boš slučajno zamerila, ker ni bilo mišljeno sarkastično, ampak kot hec Itak je tudi hrana v vrtcu mešana In še 1x: res ne gre za posmeh, ampak sem zinila to za štos." Žal mi je, da stvari bleknem v afektu za hec, čeprav ne poznam človeka toliko, da bi vedela, do kod ima meje hecnega... tana7, če boš tole prebrala: najprej opravičilo, ker sem prestopila tvojo mejo. Naj ti povem, da spoštujem tvoj način življenja in se zavedam, da delaš vse za Brinino dobro, da bi bila zdrava in bi ji bilo lepo. Prosim, vedi, da točno to počnem tudi jaz za svoje otroke in da nisem nič slabša mama. Tole bi pa rada povedala vsem skupaj in mislim, da to že veste: raznih "mutnih" poslov preko ZS se ne grem. Če imam komu kaj povedati ali imam kakšno pripombo, storim to direktno. nina7, za dvatisočko. jana81, za čvek s suzy85, Drugo sem pa vse pozabila Aja, Estrella*, kakko je z Asjo? Upam, da sedaj ne bo vplivalo to na tvoje poste, ker jaz jih zelo rada berem, ker se vedno najde kaj lepega in zanimivega. In meni osebno si ti zlata ženska, predvsem pa super mama. Vsaj nekaj dni bo vplivalo toliko, da ne bom zinila vsake neumnosti in heca, ki mi pade na misel Ene me poznate in veste, da se hecam, druge pa ne in tu hitro naredim napako. Meni se res ni zdelo, da bi kaj preveč zinila. Meni tudi ne, zato sem bila žalostna, kaj je potem iz tega nastalo. Če mi Estrella ne bi z valjarjem grozila, bi šla danes prej spat. Ker pa je strah lepa reč, pa sedim še sedaj za pc-jem. Estrella*, le pazi, da si vzela svoj valjar, ne mojega Upam, da sem tapravga vzela, nič pa ne garantiram
|