|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
12.2.2009 11:34:19   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Dobro jutro!!! user posted image user posted image Kako lep dan je dans, a ne? KAr pozabim, da sem jezna na tamlo, ki od 3h do pol 6h NI SPALA!!!!! Iz bohve katerega razloga. Pišuka sploh nisem navajena, da ga tkole seuser posted image ponoč in me prav glava boli. user posted image

...naš pa ob 2-3 jokuser posted image ...pol pa komi zaspat.....

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
12.2.2009 11:35:14   
gloria
Kakšne knjigice mate-zanimajo me predvsem naslovi, ko izpoljnjuješ kdaj je dubu prvi zobek ipd....

...dojenčkov albumuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
12.2.2009 11:38:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lana lepega dečka imaš, jaz sem že zadnjič videla slikce. Edino tiste prve sem danes. A je tisti fantek Lovro, ali sem kaj zamešala? Dobre fotke. user posted image  user posted image  user posted image

Ja tisti drugi je pa Lovro.

res sta oba ful fletna, k se tko fajn slinita v duetuuser posted image user posted image user posted image a te kopalke se dobro obnesejo?

V mojem primeru ja, ker sem mu kupila prevelike plenice in bipo dveh min v bazenu že plaval naguser posted image ...drugač pa so fajn, ker ohranjajo toploto...pa še bolj seksi zgleda...kera pupa pa bi ga pogledala, če bi bil  v plenicahuser posted image user posted image user posted image

...jaz pa ne vidim slikicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
12.2.2009 11:41:30   
gloria
...na hiterco sem vas prebrala zdej pa šibam ven migat rit da bom fituser posted image ...
...lep dan....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
12.2.2009 12:04:27   
Virtualna
Dobro jutro babike...

Saraya ... s ful dobro kavo nam postrezes....ma prav mamljivo zgleda user posted image

Tiste, ki se boste danes udelezile srecanja pri Tivoliju...se lepo imejte, fajn se nacvekite, pa dojencke lepo mirkajte...pa kaka fotka ne bo odvec...
No jaz in moj user posted image  bova od 22. do 28. februarja v Ljubljani...grem obiskat starse in ostale sorodnike...takrat v tem casu "pade" en cetrtek...ce bo lepo vreme...se pridem z Leylo pokazat v Tivolija user posted image

user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
12.2.2009 12:06:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mam, kaj te zanima....

..sem ti že včeraj napisala, da je ista ograja not, pa že bubi je prejšnji teden ta katalog gor kazalauser posted image

al kaj drugauser posted image

zanima me,če sta različne,ker jaz nimam lesa,da bi ograjo zataknila notriuser posted image

maš pa sigurno kaki drugi okvir od postelje al neuser posted image

ne rabiš nobenega lesa. Ograjica ima pod jogijem obroč in to jo drži na mestu. Če nimaš pokončne stranice, je še boljše, ker lahko potem ograjico dol spuščaš. Če pa je stranica, pa to ni možno. No, vsaj pri naši je tako user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
12.2.2009 12:11:02   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

.....user posted image ..no ena pogrešana se je že javilauser posted image

kaj sem bila med pogrešanimi? enostavno ni časa.... sonček je user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4207
12.2.2009 12:12:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Tiste, ki se boste danes udelezile srecanja pri Tivoliju...se lepo imejte, fajn se nacvekite, pa dojencke lepo mirkajte...pa kaka fotka ne bo odvec...

srečanje? user posted image  Fajn se imejte!!!!!!

Četrtki bodo stalni postali? Tolko da planiram.... user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
12.2.2009 12:28:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Kakšne knjigice mate-zanimajo me predvsem naslovi, ko izpoljnjuješ kdaj je dubu prvi zobek ipd....

...dojenčkov albumuser posted image

istouser posted image , pri prvem Moj otrok

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
12.2.2009 13:33:03   
gold fish
....neko zatišje se je pojavilo tu goruser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 4210
12.2.2009 14:00:27   
arabela*

....neko zatišje se je pojavilo tu goruser posted image ....

jaz sem tuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4211
12.2.2009 14:03:45   
arabela*
smo bile zunaj,nabavile vse potrebno iz trgovin,sem bila naložena ko poljakuser posted image
Tud tisto ograjico sem šla v babycenter pogledat,po moje bo vredu,vsaj upam,da bo šla na našo "čudno"postlouser posted image .Bom mojga pol v Lidl poslala,tam so le za 2eur cenejše...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
12.2.2009 14:19:39   
leda
Leda....kaj češ s tem povedat? Ne štekam.

a se ti ne da čitat?  user posted image

o poklicu sem pisala v zvezi z fizitrapo, ki je namesto, da bi se ukvarjala s tamalo, hotla z mano čvekat...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
12.2.2009 14:24:18   
Virtualna
Kje je pa kaj "nasa" kokica?

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
12.2.2009 14:53:01   
monika30
Sam da vas malo pozdravim. Ste tak pridne, da bom na obroke mal brala za nazaj.

Sem komaj prišla do računalnika. Imam oba otročka bolna. Neka viroza razsaja in smo vsi fasali.
Jakob tudi ponoči ne spi. Zdaj pa sploh ne, ko težko diha. Danes je pol noči preležal in jamral v mojem naročju.

Lp.

Neposredna povezava do sporočila: 4215
12.2.2009 14:57:37   
monika30
Aja, sem hotla vprašat, če se vaši že kej obračajo? Naš se je neki časa že obračal, zdaj se mu pa ne da več.

Danes je bila pri meni patronažna in mi je rekla, da ni vredu, ker naš Jakob še skoraj nič ne je goste hrane. Ker je na flaški, mu kao mleko ni več dost. A mislite, da je to res? Ker on sploh noče, malo poliže, pol je pa konec. Edino zvečer je rižolino na žličko. A ve že mate cel obrok goste hrane?

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
12.2.2009 15:13:38   
Olivija*
Prvo tradicionalno četrtkovo srečanje v Tivoliju je uspelo. Bile smo natanko 4 (od tega 2 v vozičkih, hehe). Slikca tudi je, ampak še nimam potrditve, če je za  objavo user posted image

Naslednji teden se pričakuje še bolj množičen obisk user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
12.2.2009 15:16:58   
misa4
Dan. no da se spet malo javim. Pljučnico je prebolel. Učeraj smo šli pa nazaj ker je vročino dobil in drisko, danes pa dobimo rezultate in ima rota virus. Se je pa v ponedeljek nalezel, ko smo bili na kontroli pri P user posted image .

Ja pa še slikanje kolkov je imel in je vse ok, saj nekaj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
12.2.2009 15:18:56   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Dan. no da se spet malo javim. Pljučnico je prebolel. Učeraj smo šli pa nazaj ker je vročino dobil in drisko, danes pa dobimo rezultate in ima rota virus. Se je pa v ponedeljek nalezel, ko smo bili na kontroli pri P user posted image .

Ja pa še slikanje kolkov je imel in je vse ok, saj nekaj.

misa, vi imate pa res smolo glede zdravja. upam, da vam gre čimprej na bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
12.2.2009 15:23:08   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: monika30

Aja, sem hotla vprašat, če se vaši že kej obračajo? Naš se je neki časa že obračal, zdaj se mu pa ne da več.

Danes je bila pri meni patronažna in mi je rekla, da ni vredu, ker naš Jakob še skoraj nič ne je goste hrane. Ker je na flaški, mu kao mleko ni več dost. A mislite, da je to res? Ker on sploh noče, malo poliže, pol je pa konec. Edino zvečer je rižolino na žličko. A ve že mate cel obrok goste hrane?

ne, mi bomo z gosto hrano počakali so 6 mes, če se bo le dalo. mlečno kašico dodamo po potrebi zvečer, če je po dojenju še lakota. sadje dajem samo za pokusit (največ 1 žličko na dan). naša niti še ne zna jesti po žlički, še to eno žličko ji dajem celo večnost not, ona pa potiska z jezičkom ven, ker še ne zna jest user posted image user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
12.2.2009 15:24:27   
Olivija*

mislim, da je šla rodit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4221
12.2.2009 15:33:40   
leda
Danes je bila pri meni patronažna in mi je rekla, da ni vredu, ker naš Jakob še skoraj nič ne je goste hrane.

user posted image

no tukaj boš našla celo mavrico mnenje. zdej me pa že počas statistika zanima...jaz bom, tako kot pri taprvi, začela okrog 6. mesca.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
12.2.2009 15:42:22   
leda
Pljučnico je prebolel. Učeraj smo šli pa nazaj ker je vročino dobil in drisko, danes pa dobimo rezultate in ima rota virus. Se je pa v ponedeljek nalezel, ko smo bili na kontroli pri P user posted image .

to je pa res za pop****. se zelo živo spomnim, kako smo bli s taprvo pri letu in pol v pediatrični zarad rsv virusa in glih ko bi nas že skor domov spustil, je fasala rota virus. prav tam. pa so nas v rešilca napakiral in smo šli iz kisika še mal na infuzijo na infekcijsko...jst sm mela neki časa alergično reakcijo na sam pojem bolnica user posted image

sicer pa ena ideja za izlet blizu ljubljane: protokolarni park brdo. sicer je vstopnina; 2,5 evra na osebo. ampak je bil stric očitno tolk vesel, ker smo na to, ko je negotovo izdavil: a greste not? ampak je vstopnina", z nasmeškom rekli: "ja, vemo.", da nam je samo eno osebo računal. čeprav smo se z vso kramo komi v avto doma napokal user posted image očitno je navajen bolj gorenjskih reakcij.

je pa super; ful sprehajalnih stez od asfalta do makadama, otočkov s prostori za malico. taprva je mela cel žur plezanja po spomenikih iz naše mladosti (vam bom napopala eno izmenjavo pogledov s titom), bežal smo pred zateženim labodom, božal konje,...

vil bi bek...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
12.2.2009 16:52:43   
gloria

...to tudi mene zanima kje je kokicaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4224
12.2.2009 16:53:50   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: monika30

Sam da vas malo pozdravim. Ste tak pridne, da bom na obroke mal brala za nazaj.

Sem komaj prišla do računalnika. Imam oba otročka bolna. Neka viroza razsaja in smo vsi fasali.
Jakob tudi ponoči ne spi. Zdaj pa sploh ne, ko težko diha. Danes je pol noči preležal in jamral v mojem naročju.

Lp.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?