|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja
12.2.2009 12:11:48   
dini
S* bravo user posted image user posted image user posted image user posted image KAR UŽIVAT!!!!!user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.2.2009 12:55:53   
misk2
punce moje... mene kr pobarvajte modro..ker mi nazalost nismo mogli  user posted image ...zaradi nekih tezav....tako se z veselljem podajam v nov boj in se bom pridruzila klomifenkam..ker ko dobim user posted image zacnem 5. dan jesti tbl..... zelim vam vsem veliko srece se naprej...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.2.2009 13:52:58   
LUNA83
Joj user posted image  jaz sem včeraj in danes na papirju videla malenkost, eno pikico rjavega izcedka, tako da mislim da me boste kar v modro mogle pobarvat, verjetno bo danes ali jutri prišla tečka. user posted image  se tolažim, da je vgnezditvena samo povsejverjetnosti bo kar tečka.

Vam sporočim

Lep dan vam želim

Čakamo +

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 903
12.2.2009 14:19:44   
sonček85
S*:vidva z dragim kar pojdita,se vidi da res rada smučata in da uživata v tem,in tako je prav.Ja res je počitnice,kako dolgo 14 dni al kako ,ojojuser posted image

mišk2:navijamo za naslednji krog in da s klomifenom ratauser posted image user posted image user posted image user posted image
luna:kateri dan pred m pa je danes?.kDAJ bi jo morala dobit

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.2.2009 14:22:34   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

S*:vidva z dragim kar pojdita,se vidi da res rada smučata in da uživata v tem,in tako je prav.Ja res je počitnice,kako dolgo 14 dni al kako ,ojojuser posted image

Ja sonček res rada smučava in poskušava večkrat iskoristit kakšno priliko. Počitnice pa imajo otroci v Slo in ne midva user posted image  in sicer vsaka polovica Slo 1 teden.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.2.2009 14:31:52   
aqua77
Ojla,

pri nas bomo imeli od jutri naprej počitnice in jaz dopust tako da gremo za en teden na smučanje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.2.2009 14:43:07   
LUNA83
sonček85, dobit bi jo mogla cca jutri,pojutrišnjem.

Čakamo +

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.2.2009 14:47:15   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

znakci?? user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 908
12.2.2009 14:50:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Ja sonček res rada smučava in poskušava večkrat iskoristit kakšno priliko. Počitnice pa imajo otroci v Slo in ne midva user posted image  in sicer vsaka polovica Slo 1 teden.
ja vem da ne vidva user posted image user posted image user posted image user posted image aha kir ma prej lJ okoliš ali Mb in Ceuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 909
12.2.2009 14:50:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

znakci?? user posted image
ja kaki znakci sumljivi?user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 910
12.2.2009 14:51:27   
LUNA83
Ma nevem več,.. sem zmedena.
Določena hrana mi smrdi, zvečer mi je slabo, prsa me bolijo kot še nikoli in fulll so povečana.Včasih se mi malo zavrti,.. nevem ali je vse to od psihe ali,...

Čakamo +

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 911
12.2.2009 15:00:35   
aqua77

Določena hrana mi smrdi, zvečer mi je slabo, prsa me bolijo kot še nikoli in fulll so povečana.Včasih se mi malo zavrti,.. nevem ali je vse to od psihe ali,...

ali od + !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.2.2009 15:21:49   
sonček85

po moje od +++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 913
12.2.2009 15:56:52   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Prej imajo primorci, ne vem pa kam padejo ostali   user posted image   user posted image   user posted image

ja vem da ne vidva user posted image user posted image user posted image user posted image aha kir ma prej lJ okoliš ali Mb in Ceuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 914
12.2.2009 15:58:24   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla,

pri nas bomo imeli od jutri naprej počitnice in jaz dopust tako da gremo za en teden na smučanje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua kam pa gresta smučat?
Vidva samo uživejta in se nasmučajta, nazaj pa se vrnita s testkom na katerem bo jasno videt user posted image  oz. user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 915
12.2.2009 16:15:20   
tropical
NO da vam javim user posted image novico, danes je prišla. Joj kolk sem ihtava. Mislila sem da me kaj lovi da bom bolana, pol pa se danes prikaže in glej  ga prav nič slabo se ne počutim.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
12.2.2009 16:23:37   
tropical

user posted image

user posted image

FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO  user posted image    oz.  user posted image

user posted image user posted image

xx.02. - Arual (15. krog )
XX.02. - pipika123 
XX.02. - twixy  user posted image user posted image   user posted image   user posted image v nove boje
XX.02. - Nattasha user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.02. - barvar ( 9.krog ) srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
XX.02. - mikica01 ( 12.krog ) 
XX.02. - Anonimen
XX.02. - azeleja01  
02.02. - srecna_zvezda ( 2.krog )  user posted image user posted image   user posted image  
v nove boje
02.02. - krzlatka ( 5.krog ) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
03.02. - tatjana.d (4. krog )  user posted image user posted image   user posted image   user posted image v nove boje
04.02. - Natasha ( 4.krog )
05.02.-  Ursa30 (2. krog po HSC ) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje  
05.02. - esy 
06.02. - baby1978 ( 5. krog )  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.02. - dysan user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

12.02. - tropical (10.krog )
       v nove boje
13.02. - Tiki55 ( 19.krog )
     v nove boje
13.02. - jaz5 ( 1.krog )
14.02. - pikicaa25 ( 14.krog )
15.02. - camino79
15.02. - LUNA83 
17.02. - Grethy
17.02. - drobtinica29
17.02. - mojca345
17.02. - Anonimna.k 
18.02. - S* ( 7.krog )
18.02. - Fargesia ( 34.krog )
18.02. - misk2 (18.krog) 
     v nove boje
19.02. - csaje
19.02. - neodkrita
19.02. - zvezdica1980
20.02. -  mausika (1.krog )
20.02. - tassi1
20.02. - azeleja01
21.02. - aqua77 (2.krog po konizaciji) 
22.02. - Tanisha ( 4.krog )
22.02. - Nea_teja_ ( 3.krog po ss )
23.02. - tinkatonka
25.02. - D0aisy ( 4.krog )
25.02. - toba (2.krog)
26.02. - U
26.02. - limonita (11. krog) 
27.02. - Bojana82(5.krog)
27.02. - miska28 
28.02. - BEBIII ( 48.krog )
28.02. - bejbibu
28.02. - miklarom
28.02. - dini

FEBRUARK NAS JE 49, OD TEGA  2 SREČKi  user posted image . 

Modrih          9  
                              Roza           2

Skupaj         11

user posted image

NAVIJAČICE

Tane user posted image  
Sonček85user posted image
ella.user posted image
ziva1
nony
črviček
lariluuser posted image
sppsuser posted image
sontschica user posted image
DIANE
Ejla

zarja1
alna
Anya22user posted image
janajauser posted image
tinkara 2
jaknik1 user posted image
skrivnost
cori
Matejčika
dysan

user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image                    
FEBRUARSKA  STAVNICA  

JANUAR......................................trenutno 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................. 22,22% srečk nosečk

No zdej je pa že lepši pogled na našo februarsko stavnico, ane?

barvar čestitke za nosečnost.user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 12.2.2009 16:26:01 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
12.2.2009 16:26:35   
barvar
Najprej vsem hvala za čestitke. Bom zdaj navijala za vas, da nas bo jeseni čimveč potiskalo vozičke. Jaz sem zaenkrat polna energije in nič mi ni slabo, edino prsa imam kot balone. No, vsaj enkrat v življenju! So drugače bolj športne izvedbe. Ha,ha...
Uživajte v lepem dnevu user posted image .

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 918
12.2.2009 17:27:38   
Anonimen
Sem naredila test pa je pokazal močno user posted image , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom  takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
12.2.2009 18:01:28   
S*
Pikica25 iskrene čestitke. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
12.2.2009 18:09:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25

Sem naredila test pa je pokazal močno user posted image , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom  takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee super ,ta novička mi je pa danes polepšala dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa lepo božaj bušijauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
12.2.2009 18:11:32   
toba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam pikicaa25user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
12.2.2009 18:24:15   
lunika
Dober dan punce! Vsem katerim je uspelo zagledati user posted image  vam čestitam, nam katerim še pa ni pa user posted image  vso srečo še naprej!
Jaz bi mogla dobiti user posted image  tečko v ponedeljek ampak je še ni, ne vem kod hodi, zamuja! Malo pa me bolijo prsa, pa včasih na trenutke trebuh! Ne vem kaj dogaja! Lahko me uvrstite na seznam, pa verjetno obarvate v modro barvo!

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 923
12.2.2009 18:43:39   
sonček85
naredi test in boš vedela kaj se dogaja.Navijamo da si nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 924
12.2.2009 20:44:53   
Tiki55
Punce moje, hvala vsem za  objemčke in spodbudouser posted image Marca imam spet pregled pri G in bom videla, kaj mi bo povedala glede kratkih ciklov. Ja se mi je zdelo, da je malo časa za vgnezditev.

tanči velja za srečanje, jaz konec naslednjega tedna začnem v novi službici, tko da bom spet v bližini... Sporoči, veljauser posted image Kako se pa ti kaj počutiš srečkauser posted image ?

S* uživaj na smučanju! Bo lažje počakat do dneva D, a ne. Še malo, navijam za plusekuser posted image

pikicaa25 ja kraaasna novička bejbiuser posted image user posted image user posted image user posted image Ti kar verjemi in uživaj v user posted image user posted image Čestitke!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.