|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
12.2.2009 9:41:07   
maj2009
dobro jutro še od mene! jst sm pa dons za en k....mi je blo ponoč skos ful slabo, da sm samo čakala al bom mogla letet do wcja. pomoje da je blo to zarad tousta, ki sm zvečer jedla, sm se mal pregrešila in sm si čist minimini namazala majoneze. sej vem, da ni dobr ampak sm res čist mal dala na touste. pomoje je blo to narobe. čeprou mi še zdej ful slabo.zuni pa tak lep sončk, joj...

no punce! katera bo prva pršla za nami tremi user posted image ?

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu galea)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
12.2.2009 9:45:18   
pilotina
Nogavica...dobra si, da zdržiš do sobote...ampak je po eni strani res boljše tako...v soboto bo vse jasno user posted image

joj...upam, da bo ta nova skupinica res velika user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
12.2.2009 10:38:41   
sonček85
Hejla lepo pozdravljene iz celjskega okoliša kjer veselo sije sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

twixy:hvala,ja ime je že izbrano-Aleksanderuser posted image Kako pa kaj tvoj mucek sweetie
manca,nogavica:navijamo za ++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image
nogavica:če dragi pravi da drugače zgledaš potem si sigurno nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
maj:upam ,da ti je sedaj bolje,drugič pa k ti bo slabo popij kozarec vode in ti bo takoj bojle,glede majoneze je pa tko.Industrijske niso nič hudega če jih jemo ,samo doma narejeno pa ne ,zaradi jajc.Jaz sem normalno jedla industrijsko ,(na kruhu,v sendviču,francoska,..)pa ni bilo nič.Samo pretiravat pa ne.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
12.2.2009 11:02:59   
maj2009
mravljica! dans si zakorakala v 8.teden!user posted image user posted image user posted image
nogavica hvala za odgovor glede majoneze, jst sm sijo namazala od thomyja

rižko kje si dans? a te sončk čist uspava?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
12.2.2009 11:25:01   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

sonček85, naju pa nekam dosti zamenjujejo, kajne? user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.2.2009 11:39:18   
malaMravljica
Ja Maj, danes sem zakorakala v 8. teden in ti povem, vsak dan so moje slabosti hujse. Sedaj sem si naredila ingverjev caj, ker baje pomaga. haha.. skor bruhala sem zraven. Limona v mrzli vodi tudi nima nekih blaznih ucinkov. Ti povem, obup, takih slabosti si niti v sanjah nisem upala predstavljat. Berem ta koledarcek in tam v desetem tednu bi se slabosti morale zacet zmanjsevati.

Sem se pa sedajle pogovarjala z naso tajnico, je prisla vceraj nazaj iz Kenije in se je pozanimala zame, kako je z otroci v sirotisnici, kam roma denar in kako se imajo mali dol. Naredila mi je veliko slik, rekla je, da denar pride res v njihove roke, gre za eno druzino, ki je odprla sirotisnico in delajao sedaj z otroci. Mislim, da bom koncno izbrala enega otrocicka in mu mesecno nakazovala denar. To je moja zelja ze zelo dolgo casa. Vem, veliko je otrok, ki rabijo pomoc, samo ti tam dol nimajo cisto nic.

Snezeni pozdrav vam vsem

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
12.2.2009 11:45:36   
maj2009
nogavica in sonček! se opravičujem za zmešnjavo! saj mi oprostita, ane?user posted image
AJA sončk, sm te že hotla doug nazaj vprašat, kako da si na našem forumu? a za podporo, ane? no takih pa nikol ne manjka! hvalauser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
12.2.2009 11:48:31   
*manca*
malaMravljica, najprej čestitke za 8 teden user posted image  user posted image  user posted image
lepo, da si odločila, da boš pmagala enemu otročičku v keniji. bo imel tvoj otročikek nekje v daljni kaniji enga "bratca" ali "sestrico". user posted image

sonček nekaj dni nazaj si napisala, da si imela tudi roza izcedek nekaj dni predno si naredila test nosečnosti. se prav spominjam? daj mi prosim povej, koliko si imela tega izcedek in koliko dni je trajal. in kateri dan se ti je pojavil. no, upam, da nisem preveč zakomplicirla user posted image hvala ti!!

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

Neposredna povezava do sporočila: 1683
12.2.2009 12:57:41   
Anonimen
Ojjjj, evo še mene... Dons mam gužvo gužvasto. Šef me je na vse zgoda že tko razpi****, da sm prv zagorela v obraz user posted image . Sam se kr mirim, ne smem si dovolit, da me ta tiran spravlja ob živce. Če ne zarad drugega pa zaradi življenja v meni. Bi mu pa z veseljem... vrgla recimo... monitor v glavo.
Vidim, da ste take luškane čvekice, jst bom pa čist hitra.

Mravljica, ti si en moj bošček. Pri meni pa nič slabosti, nobenih posebnih znakov, kaj pa če to ni dober znak za Rižkota? Veš, včeri sm ti začela pisat zs, pa me je vrglo vn in sm zaprla računalnik in šla ležat..., pa še z mojim sva se neki ruknla.. in sm bla ajika mala že zlo zgodi. user posted image  Ta poteza za otročkeee..., čudovita je. To pa jst in podpiram in občudujem. Jst dostikrat nakažem prek unicefa.., sicer res ne vem kam gre ampak.., se bolje počutim, če vem, da sem nakazala v dobrodelne namene. No skratka, si ena dušica z malo dušico v bušiju. Pol dobiš zs.
Jeeeeeeeeeeeeeee, zdej sm zvedla, da tiran gre in ga ne boooo več nazaj.., evo je že zaklenil in se spokal.. ooo, fenomenalnooo!!! No, zdej pa ne bom na hitro.., bom mal podaljšala, vam več časa dala. user posted image

sonček85
Veš kaj..., če bi mela tvojo cifro..., bi ti zjutraj sporočila, da piiišii na Fantasy. So barabe mele že ob 07:00 obavo in samo 10 min časa za sms-je. No, jst sm se lih vozila... pa signala za Fantasy je že zmanjkovalo.. in vse kar je blo slišat "od tega trenutka dalje valentički pošiljajte sms-je" in sm zagrabla.. pol je blo pa še šumenje...  Škoda, no. Upam, da ti je vsaj včer uspel. Men jeuser posted image .

maj2009, ja sonček nas pa podpira. Sm enkrat napisala, da je kot mami naša, ker je že tolk deleč.user posted image  A ti si pa tud en bošček... , vidim si me pogrešala. Pridkana si. Veš, jst sm tud majonezo včer jedla, jo mam rada... no, količinsko ni blo velik ampak... ena stvar se mi dogaja. Men se noro lušta jest salamce, pa sirčka, pa paradižnika. Skratka, sendvičev, ki jih sploooh ne jem drugače. Kruha ubistvu sploh ne jem. Jooooj... ampak me kr trga, ko pomislim na sendvič. To ni dobr. Se bom čist zbajsu...user posted image

nogavica, čist močno upam, da ima dragi prav. user posted image  No, čakam s taboj..., ko se boš odločila.. nam tud povej.. Sam si čist potrpežljivo nefirbčna... user posted image

*manca*...tok, tok, tok, tok bi želela si, da te M ne prehiti in na seznamček prideš tudi ti.. user posted image

pilotinkaaa.. aha, 1.3... no glede na dva meseca, ko nista bila skupaj... , jst ti povem, da zna kej bit.user posted image  Joj, skakala bi od veselja... , če bi vse te tvoje male živalce dobile družbico. To bi blo fino. Ej.. kje pa tvoj dragi dela, ko je tukaj? Al je trenutno brez? Sej vračal se ne bo, a ne.. na morčka? Če si pisala o tem že, pa oprostki. Pozabljivka... pišemo pa čist velik.

tassika
Računaš, računaš... Jst sm pa dons plačo dobila... , kot da je nisem. Te krediti in vse skupaj.. požrejo moje dinčke. Veš, komaj čakam, da utišaš svojo G in začneš na polno... user posted image

twixy..ti pa hitr oprostiš. Mene more celo prelupčkat, da popustimuser posted image

(odgovor članu *manca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1684
12.2.2009 13:03:15   
Anonimen
tinuuškaaaaaaa...
bejbi, bejbi, bejbi, bejbi... veš kolk mal je še do uživanja na našem koncu... user posted image
Jst bom jutr najverjetneje kr doma..., počivala. Si bom podaljšan vikend nardila. V soboto bom kuhar... v nedeljo greva pa k moji najboljši prjatlci v belo krajino.. , tm jo tkooo lepo... Skratka njena mala punčka ima 1. leto... pa greva praznovat. se bom tud mela fino, veš.. ? Ej, koklk moraš pa ti še čakat na zeleno lučko pa na... delanje pikice? Dej hitr noooo.

Zdej pa še neki... Kaj naj kupim za malo punčko, staro 1 leto? Nebi igrač, pa cunjic... kej posebnega, naima ideje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.2.2009 13:26:55   
pilotina
hvala pikica Rižkoo...saj vem, da bi skakala, saj vem...jaz bi tudi, prau priznam user posted image
trenutno ne dela...imava samo mojo zakreditirano plačo user posted image ...ampak bova v parih mesecih našla valda službo tudi zanj...zaenkrat velja, da ne gre več daleč proč user posted image

ka pa če bi kaki fajn CD za male pokice kupila...pa račun obdržiš, v slučaju, da tak CD že ma...ne vem, ena ideja recimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.2.2009 13:47:40   
malaMravljica
Lahko pa kupis tudi kaksno knjigico, tako da prepoznava recimo zivali ali pa barve  ali pa pravljice, da ji jih bo mami brala.

jaz imam pa trenutno dobro fazo user posted image  user posted image  user posted image  kako bi bilo lepo, ce bi se vedno tako pocutila. Sem sla na hitro si rizoto naredit in malo solatke s kuhanim jajcem, naredila sem eno mini porcijo in potem polovico pojedla, vec ni slo. Sem pa ze par jaffa piskotov pojedla, to je se edina hrana, ki jo spravim vase. Pa sam eno skatlo sem kupila in imam sam se enega. Danes jih ne morem nabavit, ker je nasa prva cesta za moje znanje preslabo spluzena, mojega pa danes ni, pride sele jutri. Imam spet posteljo samo zase.

Nogavica in manca, jaz hodim vsake tolko casa pogledat, ce je pri vama ze kaj novega in ce bo na ekranu veliko user posted image  user posted image  user posted image  bom vedela, da je ena plusek zagledala.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
12.2.2009 13:52:30   
pilotina
naj traja čimdlje ta faza malaMravljica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1688
12.2.2009 14:03:25   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

naj traja čimdlje ta faza malaMravljica user posted image

O ja, cimdlje, da pridem malo k sebi spet.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
12.2.2009 14:08:00   
Anonimen
pilotina
Ne, jst bom skakala, ko nam sporočiš to čudovito novičkoo...user posted image
Sej sam še mal.. Ti rečeš, da je +, pol mam jst pregled.. pol pa naj se že vse skup začne odvijat.., ker... se vlleeeečččeee..

Mravljica
mnjami..., jaffa so zakon, mmmmm.., jagodne. Ti kr uživaj v trenutni fazi, sej bo kmalu ta faza dooolgo trajala. Potrpi.. Jst mam pa dons komaj 5t in 3d. A ni počasi..??

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.2.2009 14:13:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

sonček85, naju pa nekam dosti zamenjujejo, kajne? user posted image
ja res je ,pol pa sam butast gledamuser posted image user posted image user posted image user posted image no pa sej se zgodi ,samo da vemo zakaj se gre na koncu.user posted image user posted image
mravljica:to pa res lepo ,da boš vsak mesec nakazala denar,še posebaj če veš da res roma v prave roke.Kajti ti rdeči križ in ti so sami grebatorji k si sami žepe filajo,zato tudi jaz nikoli ne nakažem denarja ,sem pa rekla da če bi bimela možnost bi šla sama direkt do njih in jiim dala denar.user posted image A vi pa kr sneguser posted image pri nas pa sončekkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image
Maj :ja za podporo ,ker je tudi neakj punc ki so bile nosečke z mano in aprilkami a so na žalost izgubile user posted image in sem tudi njim in vsem vam za podporo.Upam ,da nimate nič proti ?
manca:ja imela sem roza ,rjav izcedek 4 dni pred pričakovano M (enako kot se mi je vedno pojavil pred M,samo ne pa 4 dni prej ampak kak dan prej),bila sem na dopustu in dobila ta izcedek.Prvi dan se nisem kopala ,sem imela samo vložek ,naslednji dan pa k sem se šla kopat tampon in takoj mi ni kapnalo v glavo da kako k grem na wc ni tampon polni,ampak suh in tko sem se potem kopala normalno brez saj  čez dva dni ni bilo potem nič več,samo malo na papirju k sem obrisala,naredila test čez 8 dni in je bil +,je pa res da sem ta mesec bila čisto nepripravljena na plus in je bil.user posted image user posted image
rižkoo:škoda ,no pa sej  bom pa danes popoldan,včeraj nisem ker sem potem gledala 24 ur  in nisem poslušala,k sem rač. izklopla k kr preko računalnika poslušam,to bi tebi delalo v službiuser posted image št.imaš na ZS ,za vsak slučaj če jutri preslišim ali danes zvečer spetuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.2.2009 14:16:44   
malaMravljica
Ni trajalo dolgo user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.2.2009 15:08:45   
sonček85
danes pa niste kaj veliko zgovorneuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.2.2009 15:10:37   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

danes pa niste kaj veliko zgovorneuser posted image

ja seveda smo, dej mi pokomentiraj vozicek na tem linku

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=YTbPro-ggBXLrsY0TYeoqY6qnrlXEYXf1kM=?ProductSKU=de_DE-1511119

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.2.2009 15:14:34   
Anonimen
uuu je lep. Mi je všeč, ker je črn. user posted image  Sm mahnjena na barvne kombinacije... ,h črni pa vseee paše. Sicer črna za otročka.. user posted image  No, prv lep je. Ni tako zlo drag. Ma lupinco tud.. ?

Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.2.2009 15:18:55   
malaMravljica
ne, lupinico je treba posebej kupiti, je pa kosara zraven. Pa beje se obraca na obe strani voznje, rocaj za vozit se raztegne na 107 cm ( drugi se manj) in materjal je bombaz. cena za sportni del in vozek se mi zdi pa zelo ok. Barve so zagotovo tudi druge, tega sem sedaj na hitro dobila.
Zraven je pa to Zubehör: Adapter, Regenschutz, Moskitonetz, Beindecke, Matratze, Luftpumpe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.2.2009 15:22:35   
Anonimen
DObr in lep mi je full. Pa zdej je znižan za 35%. Super. Jst bi neki takega mela... Tud mora bit športen, za v hrib. Smo na hribčku pa mal makedama je... sam prevelik ne sme bit, ker ga ne bom mogla porivat, sm mejčkana. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.2.2009 15:27:30   
Anonimen
Evo punce... za vse vas...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.2.2009 15:51:42   
sonček85
Super zgleda,samo jaz pa glih take barve nebi imela,imam rada žive ali pa modre.A šp.del se da tud obrnat v obe smeri,ker to je super.
No samo pri našem Jane se ne da,če bomo vzeli tega ,ker sem danes cela paf k mi je tašča rekla da bomo kupl vozek šele okol 15.3 jaz bi rada pa imela vse lepo perajt(najprej je rekla da ga bomo kupl,feb,no potem 14 dni nazaj da ga bomo kupl konec feb.začetek marca).No za namenček mi pa reče sej prvih 7-14 dni tko ne rabiš še vozička ,sem pa misla da mi bo zavreluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Koda ni vedla že 8 mesecev da bo imela glih marca tehnični ,pa servis  pa olje za kurjavo,....
Eh brez veze ,sem se morala malo razpištolit,upam ,da mi ne zamerte

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.2.2009 15:52:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Evo punce... za vse vas...
user posted image
uuuuu s tem si mi pa dan polepšalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?