Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 11:34:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Dobro jutro!!! Kako lep dan je dans, a ne? KAr pozabim, da sem jezna na tamlo, ki od 3h do pol 6h NI SPALA!!!!! Iz bohve katerega razloga. Pišuka sploh nisem navajena, da ga tkole se ponoč in me prav glava boli. ...naš pa ob 2-3 jok ...pol pa komi zaspat.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 11:35:14
|
|
|
|
gloria
|
Kakšne knjigice mate-zanimajo me predvsem naslovi, ko izpoljnjuješ kdaj je dubu prvi zobek ipd.... ...dojenčkov album
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 11:38:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana lepega dečka imaš, jaz sem že zadnjič videla slikce. Edino tiste prve sem danes. A je tisti fantek Lovro, ali sem kaj zamešala? Dobre fotke. Ja tisti drugi je pa Lovro. res sta oba ful fletna, k se tko fajn slinita v duetu a te kopalke se dobro obnesejo? V mojem primeru ja, ker sem mu kupila prevelike plenice in bipo dveh min v bazenu že plaval nag ...drugač pa so fajn, ker ohranjajo toploto...pa še bolj seksi zgleda...kera pupa pa bi ga pogledala, če bi bil v plenicah ...jaz pa ne vidim slikic
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 11:41:30
|
|
|
|
gloria
|
...na hiterco sem vas prebrala zdej pa šibam ven migat rit da bom fit ... ...lep dan....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 12:04:27
|
|
|
|
Virtualna
|
Dobro jutro babike... Saraya ... s ful dobro kavo nam postrezes....ma prav mamljivo zgleda Tiste, ki se boste danes udelezile srecanja pri Tivoliju...se lepo imejte, fajn se nacvekite, pa dojencke lepo mirkajte...pa kaka fotka ne bo odvec... No jaz in moj bova od 22. do 28. februarja v Ljubljani...grem obiskat starse in ostale sorodnike...takrat v tem casu "pade" en cetrtek...ce bo lepo vreme...se pridem z Leylo pokazat v Tivolija
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 12:06:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mam, kaj te zanima.... ..sem ti že včeraj napisala, da je ista ograja not, pa že bubi je prejšnji teden ta katalog gor kazala al kaj druga zanima me,če sta različne,ker jaz nimam lesa,da bi ograjo zataknila notri maš pa sigurno kaki drugi okvir od postelje al ne ne rabiš nobenega lesa. Ograjica ima pod jogijem obroč in to jo drži na mestu. Če nimaš pokončne stranice, je še boljše, ker lahko potem ograjico dol spuščaš. Če pa je stranica, pa to ni možno. No, vsaj pri naši je tako
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 12:11:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ..... ..no ena pogrešana se je že javila kaj sem bila med pogrešanimi? enostavno ni časa.... sonček je
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 12:12:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Tiste, ki se boste danes udelezile srecanja pri Tivoliju...se lepo imejte, fajn se nacvekite, pa dojencke lepo mirkajte...pa kaka fotka ne bo odvec... srečanje? Fajn se imejte!!!!!! Četrtki bodo stalni postali? Tolko da planiram....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 12:28:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Kakšne knjigice mate-zanimajo me predvsem naslovi, ko izpoljnjuješ kdaj je dubu prvi zobek ipd.... ...dojenčkov album isto , pri prvem Moj otrok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 13:33:03
|
|
|
|
gold fish
|
....neko zatišje se je pojavilo tu gor ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 14:00:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....neko zatišje se je pojavilo tu gor .... jaz sem tu
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 14:03:45
|
|
|
|
arabela*
|
smo bile zunaj,nabavile vse potrebno iz trgovin,sem bila naložena ko poljak Tud tisto ograjico sem šla v babycenter pogledat,po moje bo vredu,vsaj upam,da bo šla na našo "čudno"postlo .Bom mojga pol v Lidl poslala,tam so le za 2eur cenejše...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 14:19:39
|
|
|
|
leda
|
Leda....kaj češ s tem povedat? Ne štekam. a se ti ne da čitat? o poklicu sem pisala v zvezi z fizitrapo, ki je namesto, da bi se ukvarjala s tamalo, hotla z mano čvekat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 14:24:18
|
|
|
|
Virtualna
|
Kje je pa kaj "nasa" kokica?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 14:53:01
|
|
|
|
monika30
|
Sam da vas malo pozdravim. Ste tak pridne, da bom na obroke mal brala za nazaj. Sem komaj prišla do računalnika. Imam oba otročka bolna. Neka viroza razsaja in smo vsi fasali. Jakob tudi ponoči ne spi. Zdaj pa sploh ne, ko težko diha. Danes je pol noči preležal in jamral v mojem naročju. Lp.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 14:57:37
|
|
|
|
monika30
|
Aja, sem hotla vprašat, če se vaši že kej obračajo? Naš se je neki časa že obračal, zdaj se mu pa ne da več. Danes je bila pri meni patronažna in mi je rekla, da ni vredu, ker naš Jakob še skoraj nič ne je goste hrane. Ker je na flaški, mu kao mleko ni več dost. A mislite, da je to res? Ker on sploh noče, malo poliže, pol je pa konec. Edino zvečer je rižolino na žličko. A ve že mate cel obrok goste hrane?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 15:13:38
|
|
|
|
Olivija*
|
Prvo tradicionalno četrtkovo srečanje v Tivoliju je uspelo. Bile smo natanko 4 (od tega 2 v vozičkih, hehe). Slikca tudi je, ampak še nimam potrditve, če je za objavo Naslednji teden se pričakuje še bolj množičen obisk
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 15:16:58
|
|
|
|
misa4
|
Dan. no da se spet malo javim. Pljučnico je prebolel. Učeraj smo šli pa nazaj ker je vročino dobil in drisko, danes pa dobimo rezultate in ima rota virus. Se je pa v ponedeljek nalezel, ko smo bili na kontroli pri P . Ja pa še slikanje kolkov je imel in je vse ok, saj nekaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 15:18:56
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Dan. no da se spet malo javim. Pljučnico je prebolel. Učeraj smo šli pa nazaj ker je vročino dobil in drisko, danes pa dobimo rezultate in ima rota virus. Se je pa v ponedeljek nalezel, ko smo bili na kontroli pri P . Ja pa še slikanje kolkov je imel in je vse ok, saj nekaj. misa, vi imate pa res smolo glede zdravja. upam, da vam gre čimprej na bolje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 15:23:08
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Aja, sem hotla vprašat, če se vaši že kej obračajo? Naš se je neki časa že obračal, zdaj se mu pa ne da več. Danes je bila pri meni patronažna in mi je rekla, da ni vredu, ker naš Jakob še skoraj nič ne je goste hrane. Ker je na flaški, mu kao mleko ni več dost. A mislite, da je to res? Ker on sploh noče, malo poliže, pol je pa konec. Edino zvečer je rižolino na žličko. A ve že mate cel obrok goste hrane? ne, mi bomo z gosto hrano počakali so 6 mes, če se bo le dalo. mlečno kašico dodamo po potrebi zvečer, če je po dojenju še lakota. sadje dajem samo za pokusit (največ 1 žličko na dan). naša niti še ne zna jesti po žlički, še to eno žličko ji dajem celo večnost not, ona pa potiska z jezičkom ven, ker še ne zna jest
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 15:24:27
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Kje je pa kaj "nasa" kokica? mislim, da je šla rodit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 15:33:40
|
|
|
|
leda
|
Danes je bila pri meni patronažna in mi je rekla, da ni vredu, ker naš Jakob še skoraj nič ne je goste hrane. no tukaj boš našla celo mavrico mnenje. zdej me pa že počas statistika zanima...jaz bom, tako kot pri taprvi, začela okrog 6. mesca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 15:42:22
|
|
|
|
leda
|
Pljučnico je prebolel. Učeraj smo šli pa nazaj ker je vročino dobil in drisko, danes pa dobimo rezultate in ima rota virus. Se je pa v ponedeljek nalezel, ko smo bili na kontroli pri P user posted image . to je pa res za pop****. se zelo živo spomnim, kako smo bli s taprvo pri letu in pol v pediatrični zarad rsv virusa in glih ko bi nas že skor domov spustil, je fasala rota virus. prav tam. pa so nas v rešilca napakiral in smo šli iz kisika še mal na infuzijo na infekcijsko...jst sm mela neki časa alergično reakcijo na sam pojem bolnica sicer pa ena ideja za izlet blizu ljubljane: protokolarni park brdo. sicer je vstopnina; 2,5 evra na osebo. ampak je bil stric očitno tolk vesel, ker smo na to, ko je negotovo izdavil: a greste not? ampak je vstopnina", z nasmeškom rekli: "ja, vemo.", da nam je samo eno osebo računal. čeprav smo se z vso kramo komi v avto doma napokal očitno je navajen bolj gorenjskih reakcij. je pa super; ful sprehajalnih stez od asfalta do makadama, otočkov s prostori za malico. taprva je mela cel žur plezanja po spomenikih iz naše mladosti (vam bom napopala eno izmenjavo pogledov s titom), bežal smo pred zateženim labodom, božal konje,... vil bi bek...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 16:52:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Kje je pa kaj "nasa" kokica? ...to tudi mene zanima kje je kokicaaa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 16:53:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Sam da vas malo pozdravim. Ste tak pridne, da bom na obroke mal brala za nazaj. Sem komaj prišla do računalnika. Imam oba otročka bolna. Neka viroza razsaja in smo vsi fasali. Jakob tudi ponoči ne spi. Zdaj pa sploh ne, ko težko diha. Danes je pol noči preležal in jamral v mojem naročju. Lp.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?