malagala
|
Pozdravljene! Sem sicer nova tu, rada pa kaj preberem, kaj se dogaja z drugimi nosečkami, ki imajo rok junija. Upam, da se lahko pridružim vaši četici Sama imam rok 2.6., na 3D Uz pa je bil izmerjen možen rok že 29.5., ker baby po merah presega za par dni...No, moja gin. je pustila 2.6. Do 22. tedna je moja nosečnost potekala BP, sem se res veliko gibala, delala v službi še preveč - kot bi hotela vse pomembne zadeve zaključiti predem grem, kar se je od mene tudi pričakovalo Na morfologiji pa mi je izmerila kratek MV in me je pod prisilo in nemudoma poslala na bolniško s čim več ležanja in počivanja. To je bil zame čisti ŠOK!!! Zanimivo, ker se drugače dobro počutim, otroka nosim kar visoko, res pa je, da me zadnje čase vse bolj dolj tišči...No, jaz ubogam gin. kar se da, tako sem že 3. teden na bolniški in upam, da bo na naslednjem pregledu stanje enako, da me ne čaka še kaj hujšega kot počivanje doma...Vmes pa delam doma za službo, ker moje nadomeščanje pride šele marca... Od začetka do sedaj (24. t, 3 dni) sem pridobila 4 kg (do 22. tedna 3 kg, 1 kg pa še do sedaj), vse v prsi in trebuh! Če mene vprašate mi je trebuh po 22. tednu zrasel kar "čez noč". Še, ko sem bila 22.t 3 dni sem oblekla še moje kavbojke in mikico, če čez par dni, pa nič več, mikica pa je postala prekratka Zdaj pa samo raste in zdi se mi, da je vsak dan večji... Glede opreme imam srečo, ker mi bo znanka podarila zelo dobro ohranjem PP voziček z vsem (škoda le, da ni switch verzija, ima pa košaro, jajček in vse možne dodatke zraven), posteljico in previjalno tudi dobim. Gledam za vzmetnico, posteljnino, oblačilca, pa še eno posteljko - ker bi eno rada imela v spalnici, eno pa v otroški sobici (kasneje bom eno nesla k babici, pa bo.) Aja, pa tudi previjalno, bova eno imela v sobici, eno pa bova dala delat v kopalnico, nad pomivalni stroj, ker imamo dovolj placa in se mi za začetek zdi idealno, glede kopanja in vsega. Drugače spola ne vem , ker je vedno mali/mala tako obrnjen, da nič ne pokaže...Bolj kaže na deklico, so me pa gledali že trije gink. in vsak je povedal svoje glede spola, vsi pa so se strinjali, da se premalo vidi Svašta Drugače je bilo na morfologiji vse OK z bebyjem, jaz pa se moram mirkat Uf...Sem se razpisala... Pozdravček vsem
|