|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
11.2.2009 21:12:40   
tinca84
user posted image
user posted image

To pa je moj buši v 24. tednuuser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
11.2.2009 21:15:35   
Lsica
Nemka, to pa je številka..10 na peto... A se da še kakšne slike videt?
Škoda, da si z NM, bi prišla k tebi mal na inštrukcije.
Zdaj sta na forumu že dve fotografinji, bjondi se tudi ukvarja s fotografijo.

Jaz sem pa lena za slikat. Pa se bom zdaj spet mal lotila, ker mam več časa, pa da mal natreniram, ker našega otročka bi pa rada mela na slikah.

< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.2.2009 21:17:37 >

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
11.2.2009 21:21:26   
Lsica
Zdaj ste me pa res čist zakurle s temi bušiji. Pa en je lepši od drugega...
Tinca 84, kdaj maš rok?

Jutri vam še jaz pokažem svojega, čeprav mam rok konec junija, ni od muh, je že prav velik. Ampak popek mam pa še v špehcuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.2.2009 21:23:35 >

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
11.2.2009 21:38:27   
princ_princeska
čer moje čvekice

malo ne spremljaš, pa imaš že veliko za nazaj za prebrat...pa saj je prav tako, da toliko čvekamo...

joj, kak mate lepe bušije...moram še sama probat en dan-slikat...

lepo nočko...

< Sporočilo je popravil princ_princeska -- 11.2.2009 21:40:06 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
11.2.2009 21:39:54   
tinca84
Lsica- 2. junija imam rok 

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
11.2.2009 21:46:53   
bjondi
Aha jz se tud švercam mam 1.7 rok...no prvi datum je bil pa 27.6...

Eej ste modelke z bušijiuser posted image ...zgleda pa da sam jaz nizko nosim...

Kok vas pa kej na želodc vse skp pritiska,ko imate tako do joškic zaoblene trebuščke?

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
11.2.2009 21:49:12   
bjondi
user posted image ...zdej mi je vžgal da neki ne gre skp...tinca84-ti maš rok junija...se poznajo šterje tedni pr bauhiju...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
11.2.2009 22:15:08   
L1ana
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image
Jaz bom tudi aprila začela obiskovati šolo za starše v LJ porodnišnici. Sem klicala tja in je rekla, da pred 6.4. naj ne hodim. Je pa vsega skupaj 10 predavanj in je konec malo prej kot v enem mesecu. Tako da se pomoje ni za bat, da ne bi mogle it vsa predavanja skozi. Tudi mene je malo skrbelo (jaz imam rok 1.6.), pa mi je rekla sestra na telefonu, da je prej kot v enem mesecu konec.

Hmmm ... zdej mi pa res ni nič več jasno. user posted image Sem razumela teh 10 predavanj kot 10 srečanj - vsak teden eno srečanje in potem to znese 10 tednov oz. dobra 2 meseca. Če pa je res vsega skupaj konec v enem mesecu, pa še toliko bolje. No, se bom še osebno pozanimala, ker mi tudi to ni jasno, koliko časa traja posamezno predavanje ...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
11.2.2009 22:19:46   
Lsica
L1ana, predavanje traja cca 2 uri, urnik predavanj pa dobiš na prvem srečanju. Če boš kaj več zvedla (meni na mail niso povedali nič več) pa bom, bomo veseli vsake informacije.
Mislim, da bom jaz tudi aprila začela hodit...

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
11.2.2009 22:35:20   
tinca84
ja res se poznajo štirje tedni. Zdaj grem pa ležat, ker me v križu "peče". Se slišmo jutr, nočkouser posted image  

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
11.2.2009 23:45:51   
nemka
lsica: Kje pa živiš? Imam dosti slik... samo so kar intimni ali kako bi rekla? user posted image Lahko pa še kakšne naredim tako da ne bo videti kaj preveč pa bom dala gor na forum! Jutri! user posted image

Ja zelo rada slikam... imam v genih mislim! user posted image user posted image user posted image

bjondi: Meni tudi vsi pravijo da nizko nosim, da bo punčka itn... user posted image res je da se pri meni vidi bušek zelo nizko.

Ampak čutim kako se organi že premikajo navzgor...

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
12.2.2009 1:07:17   
bamoocham
Dober večer ali dobro jutrouser posted image

Js sem tk slabe volje, sploh ne morem spat, oči mi pa kr skupaj vleče. Gledam mojega, kako sladko spi, js  pa nikakor ne moremuser posted image
Sem zaspala prej pred tv tu v dnevni in me zbudi, če grema spat v spalnico..no zdj pa mam, sploh ne gre in ne gre. Prav mi je, kaj sem pa belo kavo pila ob pol 6h zvečer. Pa nekaj me spet prehlad lovi, tak da res super. Trenutno pijem brusnični čaj in bom net okol obrnilauser posted image

Aja, drugače imate pa res lepe bušije, morem rečt.
Ne gre mi v glavo, da imate 10 predavanj za šolo za starše..na našem koncu samo 4 po 50 min, in to je to.

Se še javim kaj, noč bo dolgauser posted image

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
12.2.2009 7:49:40   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: L1ana

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image
Jaz bom tudi aprila začela obiskovati šolo za starše v LJ porodnišnici. Sem klicala tja in je rekla, da pred 6.4. naj ne hodim. Je pa vsega skupaj 10 predavanj in je konec malo prej kot v enem mesecu. Tako da se pomoje ni za bat, da ne bi mogle it vsa predavanja skozi. Tudi mene je malo skrbelo (jaz imam rok 1.6.), pa mi je rekla sestra na telefonu, da je prej kot v enem mesecu konec.

Hmmm ... zdej mi pa res ni nič več jasno. user posted image Sem razumela teh 10 predavanj kot 10 srečanj - vsak teden eno srečanje in potem to znese 10 tednov oz. dobra 2 meseca. Če pa je res vsega skupaj konec v enem mesecu, pa še toliko bolje. No, se bom še osebno pozanimala, ker mi tudi to ni jasno, koliko časa traja posamezno predavanje ...

Ne, ne....ni samo 1x na teden srečanje. Včasih je 2x, včasih 3x, tako da je še prej kot v enem mesecu konec user posted image Na prvem predavanju dobiš vse termine in ure kdaj je treba priti. Mi je ravno včeraj ena rekla, ki že hodi na ta predavanja. Je rekla, da je bilo vsega skupaj v dobrih 2 tednih konec, pa tudi hodi v LJ porodnišnico.

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
12.2.2009 8:10:28   
ajdish
Oj.

Joj...mate pa ze res lustne trebuscke. Pa sem mislila, koliko sem ze jaz ekspandirala, pa vidim, da kar zaostajam za nekaterimi. Pa se kaksne stare, prednosecniske, hlace lahko gor spravimuser posted image .

V petek sem imela morfologijo in je vse super, rok ostaja isti in gino je rekel, da ima bejbek pistolco, tako da bomo pricakovano imeli fantka.

Zanima me, ce je katera od junijk iz okolice Domzal? Kdaj boste kaj pricele obiskovati materinsko solo? Jaz imam rok 13.06. pa mislim, da bom sla aprila.

Papa

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
12.2.2009 8:18:22   
bačko
Jutro!
Vse ki ste dale gor slikice od bušijom imate zelo lepo okrogle že bušije!Prav fletne ste!user posted image user posted image user posted image
Bamoocham tudi moj je včasih bolj miren!Čisto odvisno od njegovega razpoloženja.Vem da je Žana bolj pozno začela v trebuhu brcati.Ta je bil bolj zgoden.Včasih pač je bolj aktiven včasih pa manj.Jaz v ljubljanski porodnišnici nisem nič dobila.Niti slikice.tako da mislim da če boš dobila vsaj sliko boš lahko vesela.
Hvala bogu da mi ni treba nič kupovati.Edino banjco moramo kupiti ker je od Žane banjca počila.Drugo pa vse imamo.
Fragola me veseli da si dobro opravila morfologijo in da si srečna.user posted image user posted image user posted image
Bjondi zelo so si podobni.Jaz sem imela 3D v 30 tednu in ko se je Žana rodila je bila čisto taka kot na slikici.user posted image user posted image user posted image
Glede kilogramov.Jaz sem se do sedaj zredila 1,5 kg.Moram pa se zelo čuvati.Tako da sladkega zelo malo pojem.
Blu zelo lep trebušček si imela.Skoraj enako velikega si imela kot jaz pred rojstvom.
Deja ti imaš pa tak trebušček kot jaz.Moram si ga tudi jaz slikati samo moj je poln strij od prev nosečnosti.user posted image user posted image
No moje zdravje pa je danes bolje kot včeraj in sem spet polna energije.Zgleda samo da sem premalo spala.
Uglavnem vse imate lepe trebušče in ste prav lušne.
No lepo se imejte in uživajte na sončku.Jaz ga bom samo gledala čez okno v službi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
12.2.2009 8:34:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Deja ti imaš pa tak trebušček kot jaz.Moram si ga tudi jaz slikati samo moj je poln strij od prev nosečnosti.user posted image user posted image

saj je moj tudiuser posted image .  sicer "samo" po spodnjem delu trebuščka in nad popkom ene 3, ampak me moti in sem tudi rekla,da jih bom dala odstranit(seveda, ko se fiksno odločimo, da nebomo več imeliuser posted image ). upam samo, da jih sedaj ne bom dobila še kaj več.

materinsko pa mamo mi samo 2xpopoldan po 3h- prvi dan o porodu in nošenju otroka, drugi dan pa o zobkih in še nekaj-se ne spomnim.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
12.2.2009 8:44:10   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Jooj kako lepi trebuščki!! No,saj je moj tudi lep,samo okrog njega je veliko špehecauser posted image ,pa ga bomo že spravili stran,samo da je z user posted image vse vredu.
No,jaz pa se moram pohvalit,da sva danes z možekom "dobila"-kupila novi avtek Xsaro Picasso in sva fuuul vesela!!!
Se mi zdi da tudi naše detece čuti to veselje, ker me je ob prvi vožnji veselo božalo po trebuščku. No,zdaj pa gremo malo nazdravit za srečno vožnjouser posted image

Čestitke za avto, pa srečno vožnjo!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
12.2.2009 8:47:37   
fragola
bačko hvala sem res srečna, ker po dveh splavih sem si zdaj končno malo oddahnila!!!! Sem prav čakala to morfologijo, da mi pove, da je vse v redu zdaj bom pa začela malo bolj uživat v nosečnosti!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
12.2.2009 8:50:25   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
Eej ste modelke z bušijiuser posted image ...zgleda pa da sam jaz nizko nosim...

Kok vas pa kej na želodc vse skp pritiska,ko imate tako do joškic zaoblene trebuščke?

Jaz nosim podobno kot tinka, precej visoko, pa me že dostikrat vse tišči, na desnem boku sploh spat ne morem, ker vse pritiska... user posted image
Ampak bo že. user posted image Bom pokazala svojo slikico, samo da pridem malo k sebi in se slikam ko nisem v pižami.

Drugače pa dobro jutro vsem, upam da boste lahko uživale kje na sončku.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
12.2.2009 9:03:32   
*blu*
user posted image

Dobro jutro. Se mi zdi, da se že celo večnost nismo zbudili v tako jasno jutro.

< Sporočilo je popravil *blu* -- 12.2.2009 9:05:57 >

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
12.2.2009 9:08:15   
Anonimen
Danes ste pa že prave klepetulje. user posted image  user posted image  user posted image  pa tud včeraj zvečer niste bile nič manj user posted image

Kako ste kaj spale user posted image ? Jst sem kot user posted image .

Moram pa vprašat, od kje vam ime za naše buške in sicer bauhi??? Ker men je ta beseda tolk smešna, saj ima moj brat psa, ki mu je ime Bauhi  user posted image  user posted image  user posted image  A mi zna slučajno katera na to odgovorit?

Lep dan, se še javim!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
12.2.2009 9:15:10   
July08
Pozdravljene souser posted image !
Ste bile pa res pridne v pisanju. Sem porabila precej časa, da sem vas prebrala in si ogledala vaše fletne trebuščke! Res je zanimivo tako malo primerjati, kako so različni in kako različno nosimo. Zdaj se moram res še jaz kaj fotkati, da prilepim še jaz kakšno fotko.
res vsem čestitke za krasne bušije user posted image user posted image user posted image  Kakšni krasni otroci se šele notri skrivajo user posted image

Jaz sem imela pa včeraj pregled in morfologijo. Evo, izvedela sem, da bomo dobili user posted image . Lahko rečem, da mi je bilo vseeno, kaj bo, ampak ko sem izvedela, da bo punčka, sem bila 5 m nad tlemi user posted image user posted image
Tudi mož je bil čisto vzhičen, ko je izvedel, da bo dobil hčerkico, ker pravi, da bo ziher njegova mazica (fanta sta bolj mamicina - zaenkrat). Žal ni uspel iti z mano na pregled, ker je imel obveznosti, bo šel pa drugič.
Fragola se vidi, da ima Merlo boljši UZ aparat, saj je tvoja slikca ful razločna. Res lepa!
Pri nas je danes sončno brez oblačka, in komaj čakam, da pridem domov in grem na en sprehod. Zdaj bom 1 mesec namreč 4 ure na bolniški, tako da bom delala vsak dan od 7h-11h user posted image user posted image

Želim vam prekrasen dan!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
12.2.2009 9:16:28   
*blu*
Jaz bom pa danes malo cunjice presortirala. Sem vesela, da bo še ena user posted image  ampak si z oblekcami od prve user posted image  ne bom kaj veliko pomagala, ker je druga sezona user posted image . Upam, da bom vsaj kak bodi lahko ponucala. No v glavnem danes presortiram in naredim spisek kaj potrebujemo, da potem lahko začnem šopingirat user posted image .

Ali ima katera tukaj že izkušnje z bolj poletnim dojenčkom? Kaj se kaj rabi, kar se cunj tiče, bolj dolgo, bolj kratko, tenko?

Smo pa res že prave trebuškarice user posted image . Sploh ne morem verjeti, da sem že skoraj 25t noseča. Se mi zdi, da od 20t noro hitro čas mineva.

< Sporočilo je popravil *blu* -- 12.2.2009 9:18:06 >

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
12.2.2009 9:17:01   
bamoocham
Jutrooo.

Uspelo mi je spat- od 4h do 8huser posted image . Me je pa pikica kr naprej opominjala, da je budna z mano, ker je kr naprej brcalauser posted image
*blu*-Ja res je lepo vreme, se mi zdi, da sem kr bol polna energije, takoj ko se je sonček pokazal.
Glede strij se pa js sploh ne sekiram, čeprav res ni lepo za videt. Jih imam že od prej, ko sem bila orenk bunkica, in so mi ostale. Sicer so bele, ampak so. Ma imam jih vsepovsod, je pa teba orenk pogledat, da so vidne.
Tak da novih nosečniških zaenkrat nisem opazila. Se pa po vsakem tuširanju namažem z Dove body losjonom in imam občutek, da kr pomaga.

Včeraj sva šla z mojim v Pikapolonico, in nama je prodajalka pokazala on najin Peg-perego voziček, ki ga boma vzela. Sva še bolj navdušena, je še lepši kot na internetuuser posted image
bačko, resnično upam, da bom dobila kako slikico na morfologiji, lepo bi že bilo a neuser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
12.2.2009 9:23:13   
*blu*
Strije, jaz jih imam še iz najstniških let malo po sregnih in riti, ker se zelo hitro rasla tako v višino, kot v širinouser posted image . No saj ni hudega.
V prvi nosečnosti nisem pridelala niti ene, sem jih pa po prsih ob prvem navalu mleka. So mi skoraj eksplodirale.
Tiste, ki se mažete s kremo proti strijam, ne varčujte je po prsih, riti in bokih. Ker se včasih še hitreje naredijo kot po trebuhu.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Izbira imena
j.urska

Katero ime ti je najbolj všeč?

Lovro (31%)

Žiga (33%)

Mark (36%)

Število vseh glasov: 335

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!