|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
13.2.2009 9:01:18   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

Hanuši-ja res je da sva someščanki,saj sem te že zadnjič spraševala ok kod točno si pa verjetno nisi opazila.

Nevem še točno kdaj bova hodila v materinski šolo ampak verjetno aprila.seveda bi raje hodila v Kamnik ker mi je veliko bolj pri roki kot Ljubljana,samo nisem vedela da že kar takoj partnetji dobijo potrdilo.Drugače pa je moja gimekologinja Isteničeva.Kdaj pa bosta hodila vidva in katero ginekologinjo imaš.lp

ja sorry, očitno sem res spregledala. Sem iz zadnje ulice pred Podgorjem.
G je pa Jemčeva v ZD. Kar pa se materinske šole tiče pa še ne vem točno. Ali aprila ali pa maja. Je vsak prvi ponedeljek v mesecu. Sam se bolj za april nagibam.
Ja pa dobro jutro vsem jutranjim čvekam. Ravno končujem svojouser posted image  tko, da vas jutri povabim, če bom bolj zgodna

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
13.2.2009 9:04:40   
majana79
Jutro vsem souser posted image

Jaz sem na bolniški zaradi viroze že od 5.2. in bom zgleda še, ker se mi kar noče pozdravit user posted image Če bi vsaj lahko vstala in se sprehodila kaj, pa mi je po parih minutah že težko in začnem ful kašljat. Brezveze mi je... user posted image

JanciF, držim pesti da bo odločba pozitivna, in po moje tudi bo, mende te ne bodo zdaj ko je že skoraj konec dali nazaj delat za ta dobra 2 meseca (če pogledamo malo čez prste). user posted image Sporoči, če pride poštar.

Vsem čestitke za preglede in pa lepe slikice, jaz sem ves čas v pižami in sploh nisem pri volji za slikat, pa tudi občutka nimam če sem se že povečala. Sem pa po RR koledarju danes v 22. tednu in sem kar vesela. user posted image

Uživajte v petku.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
13.2.2009 9:39:35   
dreamhorse
Hojla vsem skupaj. Tudi mi smo naročili voziček in sicer pp p3 on track modularni oranžne barve... Jaz sem ga naročila kar na pp strani www.pegperego.si, dostava je 1-7 dni, če ga ni na zalogi 14 dni. Tako da ni tako dolgo. Cene so iste kot v trgovinah, le da ima sonček mislim da sedaj popust pri spletni nabavi. Jaz sem imela srečo, ker sem ga naročila 10.2. ko je pp imel ravno 10 % popust.

Bušije imate vse zelo lepe. Najverjetneje sem nekje med vami, morda je moj malo večji. Ga bom pripopala, ko ga ponovno slikam. Slikam ga 1x na mesec in sproti delam pps svoje nosečnosti. ZA spomin. Kaj se pa tiče pridobljenih kg +7 do sedaj... upam, da se sedaj malu umiri, do pregleda imam še 3 tedne... pa ne bi rada dobila še kaj zraven... 20.2. grem na morfo v bolnico, ker moja g nič ne vidi, saj dete tako leži, da noče nič pokazat.
Drugače pa še vedno v službi, pa bi prav prišla bolniška, ker me ubija hrbtenica in glavoboli od 8 ur za računalnikom. Da se o zateklih nogah in rokah zvečer sploh ne pogovarjam... No, pa so se počasi začele nosečniške tegobe, glede na to, da do sedaj sploh nisem vedela, da sem noseča.

Prve brce sem čutila v 17 tednu, v 22 pa je prvo že dobil moj dragi. Začelo se je kot pokanje mehurčkov oz žgečkanje po notranjosti trebuha, zdaj pa že kaka konkretna pade vsake toliko časa.

Spola še ne vem, tako da še kar čakamo s prvimi nakupi. Morfo imam, kot rečeno 20.2. ponovni pregled pa 5.3.

No, sem se malo razpisala.
Lep sončen pozdrav vsem souser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
13.2.2009 9:41:28   
bjondi
Blu-sem imela probleme z želodcem,tako ,da za zdravje vse narediš da je bolje-kandida...seveda je odsvetovano najprej ves sladkor in ogljikovi hidrati...kilce pa dol z takim pospeškom,da je groza-sploh če je minus že cel lajfuser posted image ...
že prej nisem pojedla ne vem kok sladkorja ampak pri tej dieti je bla pa ornk kriza prvi mesec...zdaj mi je cukr na zadnjem mestu-me ne prepričaš za nič na svetu...

July08-držim pesti za punčkouser posted image

lenika-kje pa imaš ti kaj preveč špehca user posted image ...nehaj no ...jz bi vse dala za kako kilco več k jo mam,da nau pol spet kriza k bom vsa brez moči po sprehodih hodila...

Blu-recimo da sem med velikimi 177 cm...

Mi čutimo že vsi tudi na ven brcike nekje od 17 tedna...tko da je to res čist odvisno od posameznice...se pa ne spomnem kdaj sem jih čutila prvič v 1user posted image ...

A ima katera krče na vsake toliko časa oz lažne popadke...vem da v 1user posted image  sem jih tud mela že kar zgodaj pa je reku da je to normalnouser posted image ...
Jih ima še katera? No sej naslednji petek imam morfologijo pa ga bom vprašala kaj pa kako...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
13.2.2009 9:46:04   
Janci F
Jaz imam krče že kar nekaj časa.
Res pa je, da se spreminja lokacija krčev in moč.
Meni malo pomaga, če pijem magnezij.

Pogostejše krče pa imam, če sedim dlje časa, če hodim prehitro ali predolgo in podobno.

Včasih se pa pokažejo kar iznenada.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
13.2.2009 10:36:27   
tinca84
Dobro jutro vsemuser posted image

Danes sem se spet tak pozno vstala, sem gledala tv pozno v noč. Zadnje čase ne morem zaspat pred 1 zjutrajuser posted image . Zdaj grem pa user posted image spit, pa pa

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
13.2.2009 10:44:49   
manna
Dobro jutro!
Tako lep dan, jaz pa v službi user posted image !  (Dobro da se da malo zabušavat)
Ja, hvala za pohvale mojemu bušiju user posted image

Gantar; po moje je tole tvoje "frcanje" tvoj otroček.. Jaz tudi večinoma čutim razno frcanje, trzanje, pa občutek kot bi noter počil mehurček ..Samo zvečer ko ležim, čutim pa prou kako fajn butne, da se cel trebuh dvgine! In velikokrat se mi zgodi tudi, da mi otrdi ena stran trebuha, ali pa da me brcne v mehur in podobne vragolije.. Prav fajn res!
Lep dan!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
13.2.2009 10:50:45   
anikabanika
Po zelo dolgem času vam spet pišem user posted image čeprav ves čas spremljam pogovore.

Presneto, tako lepe bušije mate. Vam kar zavidam. Jaz sem zdej v 22.tednu, pa sem se že  8kg zredila. Na srečo zdej v 1 mesecu ni nič narastla teža. Ampak mi je pa čudno to. Ker ne jem prav nič več kot pa prej pred nosečnostjo.
Že mora tak bit.

Drugače pa...v baby centru imajo 2 kompleta vozičkov zelo poceni in sicer od peg pererota:
Modularni Sistem Pliko P3 On Track - Peg Perego http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169876  za 460 evrov

in pa tale voziček od Cam:
Voziček Combi Family Tris Komplet - Zelen – Cam http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188416   za 420 evrov.
Ima slučajno katera izkušnje s katerim od teh dveh vozičkov? Me zanima kak je kaj za po makadamu vozit in pa kk se kej zloži ker nimamo preveč velikega prtljažnika.

Moram pa vam povedat da sem se dokončno odločila glede plenic: nekaj jih bom kupila od Štorklje, sicer že rabljene, nekaj pa v Baby centru :  
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197358
Te se mi tako dopadejo. Čeprav moram potem dokupovat tiste plenične role, ampak je še najlažja varianta.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
13.2.2009 11:10:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

A ima katera krče na vsake toliko časa oz lažne popadke...vem da v 1user posted image  sem jih tud mela že kar zgodaj pa je reku da je to normalnouser posted image ...
Jih ima še katera? No sej naslednji petek imam morfologijo pa ga bom vprašala kaj pa kako...

Jst jih imam že od 3 meseca, če ne že kaj prej. Predvsem imam krče kadar se nepravilno premikam. In pol mi cel trebug otrdi. Ampak sedaj si pomagam z magnesolom (2x na dan) in je veliko boljše. Lahko naredim tudi kakšen nepravilni gib in je vse ok. sem pa svoje G. vprašala o teh krčih pa je rekel, da je to vse normalno.

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
13.2.2009 11:26:43   
donna22
Pozdravljene vse junijske user posted image

Jaz sem do zdaj čvekala pri julijkah, zdaj pa imam rok 26.6., tak da  bom še malo sem hodila gledat user posted image Sem imela ves čas občutek, da PDP ni v redu ...  Ravno danes sem mela pregled, user posted image je velik 20 cmuser posted image
Sicer pa je to moja prva user posted image , stara pa sem 22 let.

Ste se ve dosti zredile? Jaz sem se do zdaj 4 kg ... Apetit je neskončno velik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
13.2.2009 11:28:31   
donna22
Vidim, da imate tudi tu seznamček, zato dodajam še nekaj podatkov: kraj je Ptuj, naslednji pregled pa imam 13.3. (že spet na petek, 13. user posted image user posted image ) Pa spol bo ostal user posted image

< Sporočilo je popravil donna22 -- 13.2.2009 11:29:17 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
13.2.2009 11:48:31   
tinca84
Pozdravljena donna22!

Srečnice, da ste se tak malo zredile. Jaz sem sicer v začetku 25. tedna pa sem iz 54kg prišla na 63,5kg, v višino pa merim 160cm. Sicer se mi ne pozna ne vem kak, sam ne morem pa vrjet, da bi lahko sam v prsi in trebuh dobila tolkuser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
13.2.2009 12:14:55   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Pozdravljena donna22!

Srečnice, da ste se tak malo zredile. Jaz sem sicer v začetku 25. tedna pa sem iz 54kg prišla na 63,5kg, v višino pa merim 160cm. Sicer se mi ne pozna ne vem kak, sam ne morem pa vrjet, da bi lahko sam v prsi in trebuh dobila tolkuser posted image

Hvala za dobrodošlico!

Sicer pa bi se jaz tudi verjetno kaj več zredila, pa sem na začetku januarja zbolela in sem jemala antibiotike, tak da sem nekaj kg zgubla, samo trebuh mi je ostal user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
13.2.2009 12:17:43   
fragola
Dobrodošla donna22!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
13.2.2009 12:21:13   
malagala
gantar

Jaz sem tudi gibe ploda občutila zelo pozno, mislim da okoli 22. tedna, pa še to nisem bila ziher ali je božanje od noter zaradi prebave ali malega. Na morfologiji pa je bil tako živahen, da nisem mogla verjet, da ga ne čutim. Res pa je, da imam spredaj ležečo posteljico in še ta ovira čutenje gibov. Mislim, da sem bila točno 22t 4 dni, ko se mi je začelo spodaj vse premikati in obračati in sem natanačno vedela, da to ne more biti prebava. Najprej sem se ustaršila, da so krči...Ponoči me je isto gibanje zbudilo, pa zjutraj se je ponovilo in večkrat čez dan...Zdaj, ko sem doma in počivam, čutim gibe, prave brce in kobacanje na manj kot 2 uri, včasih na uro, uro in pol, včasih pa celo popoldne nič, pa se zvečer pojavi...

Nikoli pa nisem čutila metuljčkov ali mehurčkov...Mislim, da je odvisno od tega, kje je posteljica in koliko si sama pozorna na to! Ko se bo nekaj orang premikalo, boš vedela, da je to to.

Seznamček: pregled imam 24.2., 30 let, 1. nosečnost, spol pa user posted image

Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
13.2.2009 12:26:51   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Dobrodošla donna22!!!

Tudi tebi hvala user posted image

Sicer pa sem jaz gibe user posted image začutla 1. februarja, ko sem bla v 20. tednu user posted image Je blo res fajn user posted image Pa navadno je cel popoldan živahen user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
13.2.2009 13:24:31   
emelly
Pozdravljene mene pa nekaj časa ni bilo enostavno ni bilo časa smo renovirali stanovanje pa še služba  pa obveznosti z mojo skoraj 4 letno hčerkico tako da se malo javim….

Moja nosečnost odlično napreduje noseča sem že 24tednov zvedela sem za spol tako da bomo mi dobili fantka nekako se še nisem navadila na to da bo sinček ampak bo…..user posted image

Nekaj stvari sem že nabavljala saj stvari od moje tamale nepridejo v poštev  so skoraj vse stvari roza,rdeče in vijoličneuser posted image

Kupila sem že tudi voziček po dolgem premisleku in raziskovanju trgovin sem se odločila za JAGUAR CAR ker mi je zelo všeč in tudi cenovno je zelo ugoden upam da sem se prav odločila  in mi nebo žal v igri je bil tudi peg peregov modularni sistem   ampak je jaguar zmagal zaradi cene….user posted image

Kupila sem tudi že nekaj žabic, majčk, bodijev, nogavičk, copatkov, kapic, rokavičke…..

Počasi že bo…..user posted image

Hočem da vse nabavim kar potrebujem do maja, ker sem z tamalo naredila veliko napako ko sem hodila po trgovinah 1 mesec pred porodom  in z tistim trebuhom sem se rinila med policami počutila sem se kod slon v trgovini z porcelanom pa še zelo utrujena sem bila od nakupovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj vas pa grem malo prebrat za nazaj da vem o čem ste pisale da bom na tekočem

Pa en lep sončen dan

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
13.2.2009 13:25:04   
Lsica
Ja lepo ste se razpisale....

Sonček tudi meni dviguje razpoloženje in voljo do dela, ampak sem zgleda včeraj pretiravala, tako da danes bolj počivamo. In gledam vozičke oz. lupinice po spletu.

Glede vozička sem se že nevemkolikokrat premislila, po mojem še mal pa bom doktorirala... Vrtim se pa v krogu od enega  k drugem, tretjem, pa spet nazaj k prvem... Baby boom, Peg Perego, Qinny, Maxi Cosi, pa Cam..., pa spet Peg Perego....Obup. Če bi vsako stvar takole kupovala, ne bi nikoli nič kupila. Ampak saj po mojem je to zato tako, ker mam toliko časa. Prvi otrok - pa kompliciram, ker se mi zdi, da nič ne vem, kaj se rabi.

Trebuščki so krasni.  Tisto, kar skrivajo pa še toliko bolj.

Se tipkamo...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
13.2.2009 13:28:34   
Anonimen
malagala... bolj kot razmišljam in vas berem, bi rekla, da je to mali oz. mala. Niso metulčki ali mehurčki. Včasih je samo en "frc" tam blizu popka, največkrat pa kar ornk premikanje v spodnjem delu, da pol ne vem, al mi bo vse ven padlo, al kaj je. In pol si predstavljam, da cele akrobacije zganja v mojem trebuhu user posted image  user posted image  Vem pa, da to ni prebava, ker jo jst drugače čutim user posted image . Sicer pa, ko sem bila na morfologiji je moj user posted image  spal in to z odprtimi usti, tako da ga je G. požokal, da jih je zaprl user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu malagala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
13.2.2009 14:33:47   
kalanteja
Da še jaz napišem mojo ponovno mofologijo- vse ok, sedaj je g zadovoljna z lego otroka, naredila mi je take lepe slikce, tudi spol se je kristalno jasno videl user posted image

Sem na meji slabokrvnosti, mi je rekla, da naj vsak dan jem meso, zrezke, kravice - jst pa sem mislila, da je dovolj veliko zelenjave in sadja.

Torej danes imam za kosilo krvavice user posted image

Brcike pa že pošteno čutim, tk da je fajn...

Če bo katera popravljala seznam, mi je spremenila PDP na 10.06.2009, naslednji pregled pa imam 18.3.2009.

V materinsko šolo pa grem marca (Slovenj Gradec), imamo 7 predavanj (tudi z ogledom porodnišnice), mislim, da sta tudi po 2 na teden.

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
13.2.2009 14:51:56   
Anonimen

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image mery15031981 (27 let,por. LJ) M: 9.2.                              
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)P:26.01. user posted image 1.Anej Ian 5.5.07               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 16.02., M: 22.01  user posted image                                
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)    
user posted image  Tinca84  (24 let)  P: 09.02.  user posted image
user posted image Malagala user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) M: 20.2  P:5.3.  user posted image
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic 12.5.2006       
user posted image Meridaub                      

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 10.2., M: 28.01    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image Mony25      (           )   P: 30.01 user posted image      
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let, por. IZOLA )  P: 03.03. user posted image   

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let,por. LJ) P: 13.2., M: 22.1. user posted image  1. Žana 1,5 l                     
user posted image emelly     

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 25.2.   user posted image
user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image 1. Tadej 5,5 l 2. Luka 4 l                                                      
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image   bibi                                                                                
user posted image   Hanuši    M: 19.01. user posted image
user posted image  Tecka                                                        

11.06.

user posted image kalateja (25 let, por. SG)    P: 13.2.  user posted image     
user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image   Meggy

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  M: 02.02.  user posted image    1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.03. M: 30.01 user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 11.02. user posted image                                                        
user posted image princ_princeska      
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           M: 05.02.
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 02.03. user posted image

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                P: 13.1.,  M: 30.01 user posted image                     
user posted image amaya                        P: 13.1.                                
user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   M:25.02  user posted image                   
user posted image   Skuštrana              P: 13.01. M: 03.02.
user posted image   Mitmor                                                    
user posted image   Sončki  (33 let)  M: 03.02. user posted image

20.06.  

user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  M: 09.02.     1. Tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 09.02.

21.06.  

user posted image Lino  (30 let)    P: 03.03.  user posted image                   2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 03.03. M: 16.02.user posted image                                 
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 10.03, M: 10.2                       
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   M: 12.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let, por. LJ)       P 12.03.  user posted image   
user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image  Majana79    P: 05.02, 31.03. user posted image

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 20.2.  user posted image   1. Karin 8,5 l                      

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06                      

user posted image Lsica   P: 20.02. user posted image     

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO)
user posted image   Luši  (20 let)   M: 06.02  P: 23.2. user posted image                           

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 102

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
13.2.2009 14:55:57   
Anonimen

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image mery15031981 (27 let,por. LJ) M: 9.2.                              
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)P:26.01. user posted image 1.Anej Ian 5.5.07               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 16.02., M: 22.01  user posted image                                
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)    
user posted image  Tinca84  (24 let)  P: 09.02.  user posted image
user posted image Malagala (30 let)  P: 24.2.     206user posted image  user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) M: 20.2  P:5.3.  user posted image
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic 12.5.2006       
user posted image Meridaub                      

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 10.2., M: 28.01    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image Mony25      (           )   P: 30.01 user posted image      
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let, por. IZOLA )  P: 03.03. user posted image   

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let,por. LJ) P: 13.2., M: 22.1. user posted image  1. Žana 1,5 l                     
user posted image emelly     

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 25.2.   user posted image
user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image 1. Tadej 5,5 l 2. Luka 4 l                                                      
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image   bibi                                                                                
user posted image   Hanuši    M: 19.01. user posted image
user posted image  Tecka  
user posted image kalateja (25 let, por. SG)    P: 18.3.  user posted image                                                        

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image   Meggy

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  M: 02.02.  user posted image    1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.03. M: 30.01 user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 11.02. user posted image                                                        
user posted image princ_princeska      
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           M: 05.02.
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 02.03. user posted image

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                P: 13.1.,  M: 30.01 user posted image                     
user posted image amaya                        P: 13.1.                                
user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   M:25.02  user posted image                   
user posted image   Skuštrana              P: 13.01. M: 03.02.
user posted image   Mitmor                                                    
user posted image   Sončki  (33 let)  M: 03.02. user posted image

20.06.  

user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  M: 09.02.     1. Tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 09.02.

21.06.  

user posted image Lino  (30 let)    P: 03.03.  user posted image                   2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 03.03. M: 16.02.user posted image                                 
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 10.03, M: 10.2                       
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   M: 12.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let, por. LJ)       P 12.03.  user posted image   
user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image  Majana79    P: 05.02, 31.03. user posted image

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image  donna22 (22 let)   P: 13.3. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 20.2.  user posted image   1. Karin 8,5 l                      

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06                      

user posted image Lsica   P: 20.02. user posted image     

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO)
user posted image   Luši  (20 let)   M: 06.02  P: 23.2. user posted image                           

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 102

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil gantar -- 13.2.2009 14:57:14 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
13.2.2009 16:32:44   
malagala
gantar

DA...Pri meni se je začelo okoli popka...frkice, brcike...sicer zelo nežne...Kasneje pa se je vse dol premaknilo, kar se mi je zdelo nenavadno.

Lahko si prepričana, da je to gibanje bebyjauser posted image . Položi si gor roko, to naj naredi tudi tvoj dragi in boš začutila, kako je živahenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
13.2.2009 16:38:50   
zoga08
Hoj, spet jaz.user posted image
No čisto na začetku sem bila že z vami pa sem šla med juljike zdaj se spet priklaplak k vam sem v 21t, danes sem imela pregled MF in imam PDP 29.6.09 spol bo presenečenje. Malo sem vas spremljala že prej klepetam pa pri julikah. No sedaj bom mogoče večkrat prišla k vam na čvek. Sem iz okolice Domžal. rd 18.2.82, za seznamček;

Moja nosečnost mineva brez vsakršnih težav, nič slabosti, zmeren apetit, veloko obiskov WC. Pa zelo velik trebušček v obsegu sem že + 13 cm. Imam slikco v albumu.

Pozdravčka vsem souser posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
13.2.2009 17:59:08   
fragola
zoga08, dobrodošla, lep buši in tudi zelo lepe slike od poroke!!! Lep asta bila!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......