Anonimen
|
Ojjjj, evo še mene... Dons mam gužvo gužvasto. Šef me je na vse zgoda že tko razpi****, da sm prv zagorela v obraz . Sam se kr mirim, ne smem si dovolit, da me ta tiran spravlja ob živce. Če ne zarad drugega pa zaradi življenja v meni. Bi mu pa z veseljem... vrgla recimo... monitor v glavo. Vidim, da ste take luškane čvekice, jst bom pa čist hitra. Mravljica, ti si en moj bošček. Pri meni pa nič slabosti, nobenih posebnih znakov, kaj pa če to ni dober znak za Rižkota? Veš, včeri sm ti začela pisat zs, pa me je vrglo vn in sm zaprla računalnik in šla ležat..., pa še z mojim sva se neki ruknla.. in sm bla ajika mala že zlo zgodi. Ta poteza za otročkeee..., čudovita je. To pa jst in podpiram in občudujem. Jst dostikrat nakažem prek unicefa.., sicer res ne vem kam gre ampak.., se bolje počutim, če vem, da sem nakazala v dobrodelne namene. No skratka, si ena dušica z malo dušico v bušiju. Pol dobiš zs. Jeeeeeeeeeeeeeee, zdej sm zvedla, da tiran gre in ga ne boooo več nazaj.., evo je že zaklenil in se spokal.. ooo, fenomenalnooo!!! No, zdej pa ne bom na hitro.., bom mal podaljšala, vam več časa dala. sonček85 Veš kaj..., če bi mela tvojo cifro..., bi ti zjutraj sporočila, da piiišii na Fantasy. So barabe mele že ob 07:00 obavo in samo 10 min časa za sms-je. No, jst sm se lih vozila... pa signala za Fantasy je že zmanjkovalo.. in vse kar je blo slišat "od tega trenutka dalje valentički pošiljajte sms-je" in sm zagrabla.. pol je blo pa še šumenje... Škoda, no. Upam, da ti je vsaj včer uspel. Men je . maj2009, ja sonček nas pa podpira. Sm enkrat napisala, da je kot mami naša, ker je že tolk deleč. A ti si pa tud en bošček... , vidim si me pogrešala. Pridkana si. Veš, jst sm tud majonezo včer jedla, jo mam rada... no, količinsko ni blo velik ampak... ena stvar se mi dogaja. Men se noro lušta jest salamce, pa sirčka, pa paradižnika. Skratka, sendvičev, ki jih sploooh ne jem drugače. Kruha ubistvu sploh ne jem. Jooooj... ampak me kr trga, ko pomislim na sendvič. To ni dobr. Se bom čist zbajsu... nogavica, čist močno upam, da ima dragi prav. No, čakam s taboj..., ko se boš odločila.. nam tud povej.. Sam si čist potrpežljivo nefirbčna... *manca*...tok, tok, tok, tok bi želela si, da te M ne prehiti in na seznamček prideš tudi ti.. pilotinkaaa.. aha, 1.3... no glede na dva meseca, ko nista bila skupaj... , jst ti povem, da zna kej bit. Joj, skakala bi od veselja... , če bi vse te tvoje male živalce dobile družbico. To bi blo fino. Ej.. kje pa tvoj dragi dela, ko je tukaj? Al je trenutno brez? Sej vračal se ne bo, a ne.. na morčka? Če si pisala o tem že, pa oprostki. Pozabljivka... pišemo pa čist velik. tassika Računaš, računaš... Jst sm pa dons plačo dobila... , kot da je nisem. Te krediti in vse skupaj.. požrejo moje dinčke. Veš, komaj čakam, da utišaš svojo G in začneš na polno... twixy..ti pa hitr oprostiš. Mene more celo prelupčkat, da popustim
|