Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 9:38:50
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sms od Tanci..... Erik vam sporoča, da je dobil sestrico 3240 g in 50 cm..HANA..rodila se je 23.47..mamica in očka sta super Čestitke ...sej ne morem verjet, da je šlo tak hitro..... ČESTITKE čestitike novi družinici
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 9:48:04
|
|
|
|
cati
|
Dober dan in mamice Čestitke novi mamici Hana lepo ime Mi se pa bomo danes kopali Ajvy si vprašala kaj je s Tio. Črviči jo malo pa včeraj nismo prav spali cel dan 10minut spanja pa krček pa tko cel dan vmes smo pa jedli. Danes je pa že vredu pa tudi noč je bila ok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 10:01:09
|
|
|
|
diamantina
|
Dobro jutro! Jaz sem še tudi kar tukaj in vidim, da vso vse okrog mene, ki se redno javljajo, že rodile ... kdaj bom le jaz prišla na vrsto ... Iskrene čestitke TANCI za malo HANO!! Nimam čisto popolnoma nobenih znakov, nič ščipanja, nič pritiskanja dol, nič, nič, nič ... pred štirimi dnevi mi je otrdeval trebuh to je bilo pa tudi vse. Jaz ne vem, al je res tak fino v trebuhu počivat Ma jaz sem že prav naveličana trebuha in okornosti, neznansko rada bi nazaj svoje staro gibčno telo ... Na naslednjem CTGju bom začela jamrat, da se ne počutim dobro (kar se dejansko ne) in naj se odločijo, kaj bodo naredili z menoj.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 10:09:10
|
|
|
|
Deja
|
Čestitke tanci za malo princesko!!! Evo še obljubljene slikice... Naš mali škrat je tako užival v kopanju, da smo se odločili, da se bomo kopali vsaki drugi dan!!! Evo tu pa se ponosni ati spopada s skarajno neprijetno zadevo!!! Lep pozdrav vsem!!!
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 10:24:52
|
|
|
|
kayica24
|
bejbe,hvala za čestitke!!!!!! Novi februarčici pa čestitam Škoda da se ni rodila par minut kasneje,bi ble rojene na isti datum Želim vam lep dan,jaz pa grem na sončka
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 10:25:07
|
|
|
|
lilcha
|
Deja kok cortkan je tale vaš Žiga . Pa kako lepo gleda med kopanjem, se prav vidi da zelo uživa. Pa tudi očkatu se vidi da zelo uživa v previjanju .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 10:28:05
|
|
|
|
kayica24
|
bejbe,hvala za čestitke!!!!!! Novi februarčici pa čestitam Škoda da se ni rodila par minut kasneje,bi ble rojene na isti datum Želim vam lep dan,jaz pa grem na sončka
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 11:05:30
|
|
|
|
Čebel@
|
evo mene s sprehoda.....sva s kolegico eno uro šetale-je prav pasalo ......zdej pa en jogurt pojem,počijem ,potem moram pa v trgovino
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 11:18:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene punce...sem prisla z ctg-ja...Nic se ne dogaja,srcek pa lepo bije Mihailo je pa malo bolj miren kot je bil prej...Majchy mene dol tako pritiska ,da me tamala tako pece ,da,ko iz sobe do wc-ja hodim si morem z roko dol drzat,tok boli...ampak to ze mene dolgo pritiska kaksne 3 tedne ze zdaj so me pa se kosti dol zacele boleti,kar me prej ni...ZA SEZNAMCEKJaz imam v nedeljo ctg 15.2. ...Rok imam 16.2. v nedeljo bom zvedela,ce bom imela 16.2. amnioskopijo...Tanci cestitke Ajvy a mogoce ves ,ce je kaj lazje roditi,ce se fejst spusti dol?Tako kot berem zgodbe se mi zdi ,da je lazje ,ce se spustio ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 11:19:23
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro..... Sazi,,...lepo da si se javila.....uf...pol si pa ti že z eno nogo v P držim pesti, da bo čimprej.... Glen..drži se....upamo, da se bo kaj razvilo Timy....hvala sicer ne vem , s čim sem si zaslužla pohvalo....ampak res hvala.... kako gre tebi....??? Majchy...ne bit žalostna tudi vajin čas bo prišel.... Ne ni nobenih smajlijev...samo to je zato, ker RR šteka....kar pusti....bodo že zrihtali RR , pa se bo potem spet vse videlo... KAyica....vse najboljše za tvoj rojstni dan Lilcha....hvala Deja....super za info..... NAša Tisa tudi ne zna kupčka podret..in potem jamra in jamra....samo kaj čem....enostavno ne znave to narest.....tko da te čist razumem..... Super za kopajne in da je užival Ja...slikice MIdve bova tudi danes šli malo na balkon, ker ven še ne smeva zaradi učkov, ko ima malo vnete..... NA široko povijate...pohvalno jst sem pa na žalost mogla nehat, ker se Tisa ni mogla pokakat in je jokala in jokala...in samo ,da sem jo odvila....se je pokakala in zadovoljno zaspala...... MIj e full žal...ker sem zagovornik širokega povijanja....samo kaj čem.... BArbara....sej bo ..... Cati...bogica Tia......in ti zraven.... da se to čimprej zrihta...... pa mogoče veš, zakaj jo črviči...al ima prav krčke ?? Lepo se kopajte Diamantina....gibčnega telesa , še nekaj časa ne bo....tak da .... Verjamem, da si še čisto neučakana....samo na silo ti ne bodo nič delali...ker je telo nepripravljeno in se niti ne upajo......
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 11:26:58
|
|
|
|
piskot
|
CESTITKE TANCI No jaz sem s pregleda, za 2 prsta odprta, cakamo. V ponedeljek imam Amnio, vendar mi je predlagala, naj rajsi pridem v nedeljo ze rodit, ko je ona ravno dezurna. Bomo probal ane .
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 11:33:28
|
|
|
|
Ajvy
|
sem imela intervencijo.... Deja....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak cortek je Žiga Bravo ati..ko je tak pogumen .... Majchy..super za lep sprehod..a. veš ,da ga jst tudi že komaj čakam...da našo princesko predstavim našemu naselju Mihailo...sje se načelo tik pred iztisom vsi spustijo fejst dol.... Ampak , kar ti hočem povedat....to da te zdej vse fesjt boli..pomeni da te bo potem manj Drži se....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 11:34:39
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot CESTITKE TANCI No jaz sem s pregleda, za 2 prsta odprta, cakamo. V ponedeljek imam Amnio, vendar mi je predlagala, naj rajsi pridem v nedeljo ze rodit, ko je ona ravno dezurna. Bomo probal ane . mi bomo pa navijal
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 11:38:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ajvy hvala za odgovor jaz tudi upam,da bo kaj dobro ,ce je ze zdaj spuscen fejst...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 11:39:29
|
|
|
|
cati
|
Mi smo pa skopani Ajvy rečeno mi je bilo naj bi bili krčki smo začeli uporabljat kapljice in je boljše. Zakaj? Odgovor pediatra v bolnici (hvala bogu da nebo naš) je pač malo bolj občutljiva sam nevem na kaj ker res pazim kaj pojem. Pa češ ker se je malo prej rodila.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 11:44:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
KAYICA: Vsako leto ob tem času rojstni dan praznuješ, Sporočila, lepe želje s pošto pričakuješ. Enkrat letno v ta namen prijatelje povabiš, Na ljudi, ki so ti blizu, tudi ne pozabiš. Ali uresničila so se pričakovanja? Je življenje izpolnilo, kar srce ti sanja? Brez želja, brez upanja turobno je življenje! Od skrbi, strahov in dvomov se rodi trpljenje. Le najlepše, le najboljše naj se ti dogaja! Jutri, vsak dan, vse življenje mir naj te obdaja! Še veliko, zdravja, sreče, vsega polne sklede, Ena pa ljubezen prava naj srce zasede!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 11:48:12
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako kaj? sam je res videt, da je bolj zatišje tu na rr...ponavadi je blo zjutraj natipkanih vsaj 5 strani... deja, res je prov videt, kako uživa vaš Žiga v vodi! Pa bravo za tatkota! majchy, super za sprehod! Pa smotano, k te tko heca Hana...Sej bomo tudi mi2 dočakale naše štručke! Še malo! Ti še 11 dni, jst pa 12! diamantina, jst tudi komi čakam da ne bo več trebuha, pa da pol tko čez en dobr mesec začnem malo migat, da malo telešček pošlihtam! kayica, vse najboljše! Vse k ste mele preglede čestitam! Zdej se bom pa počasi naštimala, k morm it na pošto...Sm ugotovila, da je danes zadnji dan, da dvignem pošilko...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 12:02:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro Suny ...ves kaj bi te vprasala...kako narocis preko spletne strani baby center?Jaz ne znam,al pa ne znam ,ker se morm najprej registrirati?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 12:07:07
|
|
|
|
Čebel@
|
ja tale moja pupa me res heca.......sej če ne prej gre ven marca zdej se moram pa spraviti v trgovino-se mi tok ne da......ob šestih ima pa ctg-kje je še to
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 12:17:25
|
|
|
|
sunny24
|
mihailo, ja najprej se moreš registrirat in pol gre.... Se sam mail napišeš pa eno geslo si zberi, pa bo! Dej k me firbec...Kaj boš naročila?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 12:35:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
hotla sem dekoracije narocit sam pol sm sla kr v trgovino vceraj po njih,ker mi ni slo ...zdaj pa hocem znat,da ce bom se kaj rabila ,da narocim prek neta...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 12:44:02
|
|
|
|
sunny24
|
Kire si pa kupla? Matr sm firbčna... Kaj ti je uspelo se registrirat?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 12:48:06
|
|
|
|
Čebel@
|
no da povem(se umešam) da sva midva zadnjič kupila nalepke v pikapolonici od puja,ampak niso penasti ampak take velike nalepke,ki se lahko tudi snamejo in spet prilimajo-jih je pa mislim da 50 v kompletu in sva dala okoli 50 evrov......samo možek jih mora še nalepiti moj je reku da bi šel z mano v trgovino(peš) ,ker bi šel rad malo po sončku,tko da ga bom počakala da bova skupi šetala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 12.2.2009 12:51:01
|
|
|
|
sunny24
|
O majchy, pol te pa čaka še en psrehodek danes! Ja, vem kire misliš, mamo tudi mi take-na omari so polimane. Sam je pa kar cifra, ni? Jst mislim da sm za vse (bordura, navadne nalepke, penaste-velike+majhne) dala tolko....Ma kaj, če so pa lepe... Te premamjo...Malo mormo pa tudi za naše "pokičat" sobico....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2009 13:02:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?