Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 18:41:34
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 BRKN....mislim da je glih danes ajvy napisala da dobiš davčno po pošti......ja tole pritiskanje dol ni prijetno.....moj pravi da bomo šli roditi samo druzga ni kot pritiskanje zato dvomim boma2......lep pozdrav.....sej vidiš-jamram sem tok jezna k mi rr nagaja slabo jamraš nič nisem zasledila.... :) Kako kaj tvoja Hana?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 18:42:16
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 boma - sej ti šivi res niso prijetni. Pa še potem ful bolijo. Namreč je že en teden od poroda, pa me še vedno ful boli- težko se vsedem in vstanem in stola in postle . Upam, da bo kmalu se zacelilo. Ampak še nič ne kaže na to. majchy - ja sem js tudi zdej našla na davčni upravi podatek, da dobiš davčno številko po pošti v roku enega meseca od rojstva otroka. Tk, da še bom morala malo počakati z urejanjem dokumentov. Pa sem mislila, da bom lahk zdej mojga poslala ko ima dopust. Bom potem morala sama okol hodit. no upam.. brkn83..., da jih bo pri meni čim manj... :)
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 18:47:57
|
|
|
|
boma2
|
hitim mal počivat....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 18:48:49
|
|
|
|
brkn83
|
boma - js upam, da jih pri tebi sploh ne bo. Sej drugače pa se mi zdi da je itak vseen kolk jih je, vseen bolijo. Ampak, sej pravim, ko dobiš v naročje je vse pozabljeno - mene je na živo šivala, tk da sem čutila vsak šiv ki ga je naredila, ampak se nisem preveč sekirala.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 18:49:29
|
|
|
|
brkn83
|
boma - prijetno počivanje ti želim. Zdej se kr lepo spočij, potem bo itak manj časa za počitek.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 18:51:19
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 boma - prijetno počivanje ti želim. Zdej se kr lepo spočij, potem bo itak manj časa za počitek. hvala.--- ne zdele še risanke gledamo potem so pravljice večerja pa spat...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 18:58:43
|
|
|
|
brkn83
|
js tudi grem zdele mal večerjati, potem pa hitro skočim pod tuš...........pa počakam, da se zbudi, ter da še njega zrihtam in gremo spat. Lep večer še naprej vam želim.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 19:01:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 BRKN....mislim da je glih danes ajvy napisala da dobiš davčno po pošti......ja tole pritiskanje dol ni prijetno.....moj pravi da bomo šli roditi samo druzga ni kot pritiskanje zato dvomim boma2......lep pozdrav.....sej vidiš-jamram sem tok jezna k mi rr nagaja slabo jamraš nič nisem zasledila.... :) Kako kaj tvoja Hana? hana me full dol pritiska......pa špika me v tamali......drgač je pa že celo popolne mirna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 19:45:00
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Sm pršla malo počekirat stanje... katjusa, super, da sta doma! brkn, naj te šivi hmali končajo bolet! majchy, kaj te seznamčki jezijo? Ti slikic ne prpopa, ne? Ma sej ni važno! Pol mamo mi2 iste "simptome"...vse dol tišči, špika v ta mali, naše pupike pa ne migajo kaj dosti...Ej, lahko da bomo šle po naše štručke še ta teden... glen, čakam na kako novičko... Jst sem prej odspala eno urco, pol je moj pršu domov in je večerjo nardu, zdej je šou pa po sladoled na pumpo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 20:08:38
|
|
|
|
cati
|
Brkn jaz sem dobila davčno po pošti. Sam si nisem čisto sigurna ali jo pošljejo avtomatsko. Jaz sem jo dobila po tem ko sem nesla RL v službo da so jo zavarovali po meni sedaj pa nevem če to uredijo oni v službi ali kr avtomatsko davčna pošlje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 20:21:12
|
|
|
|
Ajvy
|
OJ..večer.... Maksi,....hi hi.....ta je pa dobra...veš, da bomo organizirali piknik..je treba še vse pikce in pikice v živo videt..... Bogica..ti je pa dogajalo...danes....bogica...samo da je vse ok....zdej pa res peglat kavč..... Cita....a pa je veliko krvi...ker men tudi kri teče,samo jst jo vseeno dojim....mau zaboli na začetku...pol je pa ok.... Glen...kje si ti punca??? KJe si se skrivala.....uf...potem če je pa že tak nizko...pol bo pa zdej zdej..... držim pest ,da je čep....da boš čimprej cartala..... Cati..kaj pa je s Tio???? Katjuša...dobrodošli doma.. .lepo se cartajte...... Urša---super...imaste že nek ritem.....naje krčenje maternice v drugo dosti bolj boli kot v prvo...mene in cimro je tud bolel za znoret...sva ob dojenju kar na tenk dihali.....želim ti da te čimprej preneha bolet...... Tisa...ah moj lenušček....končno so se moje McZize prilagodile in sedaj večinoma uspe pojest z obeh.....tak da mi ni treba več pumpat in da ne nastajajo nove bulice....ampak nič ne bom preveč hvalila, da se ne bo sfižilo...... KAko si drugače....a ni zanimivo zdej ko sta dva???? Diamantina....super za pregled...verjamem, da si naveličana....ampak probaj vseeno malček še uživat v trebuščku..še prehitro ga boš pogrešala A J..vse dobro jutri na pregledu ..... Brkn...kako lepo te je brat...tako svežo... ... Ti kar počivaj...ne preveč delat tudi , če se super počutiš...ker se ti lahko maternica povesi in potem bodo težave...lepo počivat...telo potrebuje ta počitek, ker se je s porodom zmatralo...... Hvala za porodno zgodbo..... lepa je..... In res..brez možekov...ne vem kako bi...moj je tudi meni dajal moč v trenutkih, ko sem že mislila , da bom obupala...... Davčno dobiš po pošti..... Pr šivih pomaga samo hladen tuš...čimvečkrat na dan..... Majchy...tko je mene dol prtiskal dan pred porodom...kaj pa veš...mogoče se pa že dogaja Boma...hvala za pohvale glede slikic..... Mi smo v redu, pa vi???
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 20:23:54
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn...upam ,da te šivi čimprej nehajo bolet..... Sunny...tvoj je pa čist ustrežljiv dobr si ga to natrenirala
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 21:05:08
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy.....srčno upam da se je začelo kaj dogajati.......sem mela pred 20 minutami popadek.....upam da se ne bo spet vse umirilo in bom spet na čakanju......bom pa to da me dol tišči jutri omenila g sem si šla glavo umit,za večerjo sva imela pohan sir in ponfri,zdej pa še malo cartat in spat......se tipkamo jutri......vsem želim čimbolj prespano nočko.....pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 21:21:26
|
|
|
|
Deja
|
brkn - glede davčne... moj sine jo je dobil mislim da deveti dan po rojstvu... Mi2 sva bila v bolnici teden dni, prišla domov v četrtek, v soboto pa je v pošti že bila davčna številka, potem v ponedeljek pa sva dobila izpisek iz matične knjige in informativne račune iz bolnišnice...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 21:24:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy.....srčno upam da se je začelo kaj dogajati.......sem mela pred 20 minutami popadek.....upam da se ne bo spet vse umirilo in bom spet na čakanju......bom pa to da me dol tišči jutri omenila g sem si šla glavo umit,za večerjo sva imela pohan sir in ponfri,zdej pa še malo cartat in spat......se tipkamo jutri......vsem želim čimbolj prespano nočko.....pa pa jst tudi upam drži se.....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 21:24:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Deja...kako ste ????
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 21:40:50
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy.....srčno upam da se je začelo kaj dogajati.......sem mela pred 20 minutami popadek.....upam da se ne bo spet vse umirilo in bom spet na čakanju......bom pa to da me dol tišči jutri omenila g sem si šla glavo umit,za večerjo sva imela pohan sir in ponfri,zdej pa še malo cartat in spat......se tipkamo jutri......vsem želim čimbolj prespano nočko.....pa pa hej majchy vidim da se ti dogaja.,...mogoče bova pa obe spoznali svoji štručki danes... mene tudi nekaj daje...pa prej sem mela kar orng flek sicer ni bila sveža kri ampak tako rjavo ...zdej me pa neki daje pa nimam pojma če so to popadki sam boli k ...no sej zdej že vse spite...lepo nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 21:47:41
|
|
|
|
Ajvy
|
Tanci...a tebi se je tudi čep odluščil.... ČE te boli ko , potem pa so popadki..na kolk minut so??? Vvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvv
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 21:51:46
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tanci...a tebi se je tudi čep odluščil.... ČE te boli ko , potem pa so popadki..na kolk minut so??? Vvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvv ja pomoje je to to...sam jest ne vem če so popadki mislm da zdele u zadni uri jih je blo ene 4...kolk časa pa traja popadek...joj jest sem čist zmešana
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 21:54:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tanci...a tebi se je tudi čep odluščil.... ČE te boli ko , potem pa so popadki..na kolk minut so??? Vvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvv ja pomoje je to to...sam jest ne vem če so popadki mislm da zdele u zadni uri jih je blo ene 4...kolk časa pa traja popadek...joj jest sem čist zmešana jah ne vem.t.a začetni so krajši ...pol pa tudi po pol minute.....tko je bilo pr men.... Uf...čim več probaj hodit...da se bo čimprej kaj razvilo...sicer pa že veš kako poteka
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 21:57:50
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-hvala za vzpodbudo...sej hodm okol...ampak nimam pojma kako zgleda popadek ker prvič jih svojih sploh čutla nisem...mi je odtekla voda...pol sem pa umetne dobila...sej ti pravim da sem čist zmešana
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 21:59:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-hvala za vzpodbudo...sej hodm okol...ampak nimam pojma kako zgleda popadek ker prvič jih svojih sploh čutla nisem...mi je odtekla voda...pol sem pa umetne dobila...sej ti pravim da sem čist zmešana aha....popadek je kt da bi te klali...en orenk krč, ki te nagonsko terja v klopčič...ampak ne tega delat...takrat je dobro če se gugaš na nogah...z rokami pa si naslonjena na kako mizo ali stol..... upam, da sem ti kaj pomagala.....diham s teboj
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 22:09:31
|
|
|
|
tanci29
|
ja zelo si mi pomagala...ampak sej sem ti itak povedala da sem si tvojo zgodbo zapomnila in te kar vidim zdele tukile pred očmi tako da si mi že pomagala pa še zdej...res si faca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 22:13:06
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ja zelo si mi pomagala...ampak sej sem ti itak povedala da sem si tvojo zgodbo zapomnila in te kar vidim zdele tukile pred očmi tako da si mi že pomagala pa še zdej...res si faca zdej mi pa že na dušo pihaš.... če kaj rabiš povej......
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 22:29:17
|
|
|
|
Ajvy
|
nič...čas je da grem mini šefico zbudit....da jo previjem in nahranim.... Tanci....zares mislim nate in navijam ,da bo čimprej mimo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?