|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
12.2.2009 9:27:40   
*blu*
Bamoochan, kateri model (vozička) sta izbrala?
Ali imajo kje kako akcijo za Peg Peregote. Mi je uspelo prodati našega legendarnega Quinnija in grem po nov voziček, huraaa user posted image .

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
12.2.2009 10:10:42   
bamoocham
Odločila sva se za tega http://soncek.si/si/peg-perego-pliko-switch-modularni-sistem-papaia-kolekcija-2009-i12996.shtml

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
12.2.2009 10:26:02   
bjondi
Kopiram iz posta od Lj nosečnic;

v ljubljanski porodnišnici so predavanja dvakrat oz. trikrat na teden-prvi teden so bila dvakrat, ta teden so trikrat. Je pa baje obveznih prvih 6 predavanj (prisotnost očetov naj bi preverjali le pri predavanjih o porodu). Trajajo pa načeloma približno dve uri. Možnosti so dopodlan ob 9ih, popoldne ob 16ih in 18:15. So pa kar zanimiva, vsaj meni-če še nimaš otrok in se boš prvič spopadel s previjanjem, umivanjem itd. Moj gre tudi na vsa predavanja in so mu ravno tako všeč user posted image .

user posted image user posted image user posted image  končno SONČEK tudi v ljubljani...odvisnica sončka je prišla na svoj račun...ker tale dež je bil pa že mora...

nemka- jaz v prvo nisem vedla kaj bomo imeli pa je bla punčka-nizko nosila...zdej v drugo tudi ne vem kaj bo-nosim nizko ...hm...mam filing na fantkauser posted image ...

Backo-tudi jaz ne jem sladkorja in nič sladkega ,zaradi želodca-že od prej...no sem pa vseen dobila 4kg goruser posted image ...jaz sem vesela vsakega dekagramauser posted image ...

Gantar-Bauhiuser posted image ...pr nas trebuščku že skoz govorimo bauhiuser posted image ...ritki pa perdauser posted image ...

Blu-tudi jaz imam strije že iz O.Š.user posted image ,sem prehitro zrasla...tako da mi je še čudn da sem v 1.user posted image  dobila sam nekaj strij pod popijem...sem pa res skoz skoz mazala...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
12.2.2009 10:26:11   
loveforever
jutro!!!!!!! kako lep sončen dan, jaz pa pripravljam kosilo:)

a se vam tudi zdi da čas zeloooo hitro beži? da smo že vse skoraj čez polovico????

sej ne morem verjet, sredina februarja je tu........ potem pa še samo dobri 3 meseci in booooom, no js bom kr julija pričakovala, ker mi je zdravnica reklla da je mallo majhen, na rok pa tako tudi prič nisem rodilauser posted image   no pridne bodite čveke:):)

Neposredna povezava do sporočila: 3754
12.2.2009 10:36:59   
malagala
Pozdravljene!

Sem sicer nova tu, rada pa kaj preberem, kaj se dogaja z drugimi nosečkami, ki imajo rok junija. Upam, da se lahko pridružim vaši četiciuser posted image

Sama imam rok 2.6., na 3D Uz pa je bil izmerjen možen rok že 29.5., ker baby po merah presega za par dni...No, moja gin. je pustila 2.6.

Do 22. tedna je moja nosečnost potekala BP, sem se res veliko gibala, delala v službi še preveč - kot bi hotela vse pomembne zadeve zaključiti predem grem, kar se je od mene tudi pričakovalouser posted image Na morfologiji pa mi je izmerila kratek MV in me je pod prisilo in nemudoma poslala na bolniško s čim več ležanja in počivanja. user posted image user posted image To je bil zame čisti ŠOK!!! Zanimivo, ker se drugače dobro počutim, otroka nosim kar visoko, res pa je, da me zadnje čase vse bolj dolj tišči...No, jaz ubogam gin. kar se da, tako sem že 3. teden na bolniški in upam, da bo na naslednjem pregledu stanje enako, da me ne čaka še kaj hujšega kot počivanje doma...Vmes pa delam doma za službo, ker moje nadomeščanje pride šele marca...

Od začetka do sedaj (24. t, 3 dni) sem pridobila 4 kg (do 22. tedna 3 kg, 1 kg pa še do sedaj), vse v prsi in trebuh! Če mene vprašate mi je trebuh po 22. tednu zrasel kar "čez noč". Še, ko sem bila 22.t 3 dni sem oblekla še moje kavbojke in mikico, če čez par dni, pa nič več, mikica pa je postala prekratkauser posted image   Zdaj pa user posted image samo raste in zdi se mi, da je vsak dan večji...

Glede opreme imam srečo, ker mi bo znanka podarila zelo dobro ohranjem PP voziček z vsem (škoda le, da ni switch verzija, ima pa košaro, jajček in vse možne dodatke zraven), posteljico in previjalno tudi dobim. Gledam za vzmetnico, posteljnino, oblačilca, pa še eno posteljko - ker bi eno rada imela v spalnici, eno pa v otroški sobici (kasneje bom eno nesla k babici, pa bo.) Aja, pa tudi previjalno, bova eno imela v sobici, eno pa bova dala delat v kopalnico, nad pomivalni stroj, ker imamo dovolj placa in se mi za začetek zdi idealno, glede kopanja in vsega.

Drugače spola ne vemuser posted image , ker je vedno mali/mala tako obrnjen, da nič ne pokaže...Bolj kaže na deklico, so me pa gledali že trije gink. in vsak je povedal svoje glede spola, vsi pa so se strinjali, da se premalo vidiuser posted image Svaštauser posted image Drugače je bilo na morfologiji vse OK z bebyjem, jaz pa se moram mirkatuser posted image

Uf...Sem se razpisala...

Pozdravček vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3755
12.2.2009 11:02:45   
skuštrana
Hojla!

Uf, kakšni bušiji user posted image Jaz slike sedaj še nimam, bom pa slikala. Vam pa lahko prilepim sliko od druge nosečnosti, en dan pred porodom. Slika je bolj slaba, ampak velikost se pa vidi user posted image
user posted image

Prvič sem imela pa trebuh še manjši, sem šla rodit z obsegom 96 cmuser posted image

Strije - zaenkrat jih še nimam, niti od prvič, niti od drugič, upam da jih tudi tretjič ne bo..

Malagala, dobrodošla user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 12.2.2009 11:03:45 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
12.2.2009 11:02:58   
biba14
Dančekuser posted image
Milagala pozdravljena med namiuser posted image user posted image
Mi2 sva šla včeraj v BC na ogled vozičkov (mojemu se ful mudiuser posted image user posted image , ne prizna, ampak je čist navdušen nad ogledovanjem opreme za user posted image  )..in sva se odločila za PP Swich...je pa moja sivkasto-zelena barva obveljala, ker je oranžna malo preveč bodeča za očiuser posted image  ). Me pa zanima...a je katera preko sončka naročala-in koliko časa traja dostava? da vem kdaj naročit, ko tko zelo se mi še ne mudi..ampak če 2,3 mesce dostavljajo...je bolje pohitetiuser posted image
papa

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
12.2.2009 11:09:53   
skuštrana
Ko že lepimo slikice - tole sem pa jaz mesec in pol pred prvim porodom user posted image ..Ma, sem buila gibčna in mlada, ni kaj user posted image
user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
12.2.2009 11:16:19   
Cesarica13
Evo, tudi naša morfologija super uspela. SIcer sem bila zunaj isto v roku 5 minut, ampak sem zvedela kar me je zanimalo. Tak da morda proti koncu še kaki samoplačniški ultrazvok, če mi ga socailno več ne plača. Imamo pa user posted image . Edino naš pubec leži z ritko navzdol, upam, da se bo spomnil še pravi čas obrnit.
Ma katera kake izkušnje s tem?
In ja, vsi so me strašili kaka sem in da imam ziher preveč plodovnice - zaenkrat NE. Ne smemo poslušati pametovanj drugih, ki nas lahko res vržejo na hitro iz tira, vsaj mene, no.
Buši je pa moj podoben vašim, sem mislila, da sem edina s tako velikim.
Lepo bodite, pa pa.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
12.2.2009 11:34:30   
*blu*
Bomoocham, fletn voziček. Mi je všeč.user posted image

Bjondi, Backo, dobri sta, da zdržita brez sladkorja. Tudi jaz bi se mu najraje odpovedala ampak KAKO?

Bjondi, a si ti tudi med tavelikimi?

Loveforever, ja tudi meni čas beži, sploh od 20t naprej. Kaj pa kuhaš?

Malagala, dobrodošla! Meni tudi ves čas prestavlja rok poroda. Iz 9. na 7.6., sedaj po zadnjem UZ pa celo na konec maja. Od kod pa si?

Biba14, pravijo da se preko sončka vse zelo hitro dobi, če je le na zalogi. To ti pa itak ob naročilu povejo. Jaz bom našega GT3-ja najbrž tudi na sončku naročila.

Skuštrana, kolk si bila pa stara pri prvem? Res mlada in gibčnauser posted image .

Cesarica, super za morfo in user posted image  user posted image . Pa saj ima še čas se obrnit, meni se zdi, da se naša ves čas obrača, ker enkrat čutim brce tukaj enkrat tam.

Evo...uspela sem cotke presortirat. Sem si zložila vse skupaj po kupčkih, po velikosti, da vsej približno vem kaj imam.

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
12.2.2009 11:46:00   
mery15031981
smreketa24-ful maš lepga bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image

L1ana-dobrodošla med nami

mojjaka-čestitke za novi avto in predvsem sreno vožnjo z njim user posted image

smrketa24-ali mogoče veš koliko obiskov mora naredit partner da dobi potrdilo,ker moj namreč vozi v tujino in je veliko odsoten,že v naprej hvala za odgovor če boš seveda vedela

loveforever,nemka,tinca84-zelo lep bušiuser posted image user posted image

nemka-zelo lepo darilo za valentinovo

ajdish-jst sem iz okolice kamnika

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
12.2.2009 11:56:08   
skuštrana
Skuštrana, kolk si bila pa stara pri prvem? Res mlada in gibčnauser posted image .

Ma, nisem bila tako zelo mlada, 27 user posted image ...

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
12.2.2009 11:59:02   
fragola
July08 sem vesela zatebe, zdaj boš mela pa dva fantka in punčko!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
12.2.2009 12:26:19   
*pikica
Pozdravljene souser posted image !

biba 14 jaz sem naročila voziček pp Switch preko sončka! Od dneva naročila pa do danes, ko so mi ga dostavili je preteklo 6 dni! Res so hitri!  

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
12.2.2009 13:03:28   
lenika
user posted image

No tukaj je pa še moj trebuh. Pa ne glejte preveč špeha in prosim upoštevajte dejstvo, da sem v zadnjih 5. mesecih pridobila že 10kg.

(odgovor članu *pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
12.2.2009 13:46:17   
tinca84
lenika- sej pa nimaš špeha, lepauser posted image si.

skuštrana- res ful mlada zgledaš na uni fotki, ko maš vaje na "bradlji"user posted image , js bi ti dala 20let, si ful šlank

Čestitam vsem za dobro opravljene preglede in dobrodošle vse nove.

Men tud kr spreminjajo PDP, ampak jaz se kar držim tistega na začetku, ker en dan gor al pa dol nč ne pomeni.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
12.2.2009 13:57:08   
malagala
cesarica
Moj je tudi vedno, ko smo na UZ, na ritki - medenična lega - baje se zdaj res ful kobaca in premika, ker ima plac, lega je važna na koncu.

Sem iz Prekmurja, čakam prvorojenca ali prvorojenko, doma pa že imamo 2 širinožna prijatelja, ki ju navajamo na prihod deteca. Tako, da bo pri nas pestrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
12.2.2009 14:03:42   
Janci F
Pozdravljene souser posted image .

Sem prav navdušena nad vašimi trebuščki, ker so naravnost čudoviti.
Zagotovo bom tudi slikala svojega. Ko se pogledam zjutraj v ogledala se mi zdi, da imam ogrooooomen trebuh, potem sem šla pa zadnjič v posvetovalnico in videla veliko nosečnic, ki imajo še veliko večji trebuh in sem ugotovila, da sploh nisem tako ogromna. user posted image

Včeraj sem nesla na komisijo izvide od nevrologa in ginekologinje in sedaj čakam na odločitev  komisijie.
Po pravici povedano me je resnično groza, da mi zavrnejo bolniško, ker ne verjamem da bi lahko 8 ur na dan funkcionirala.
Trenutno je pri meni tako, da moram dopoldne počivati in potem sem lahko tudi malo pokonci, da grem na sprehod, skuham kosilo in podobne stvari.
Samo na žalost, če sem pokonci lahko normalno funkcioniram kakšni 2 uri, potem se moram pa spravit v horizontalo, da začnem umirjat glavobol. Če pa slučajno nadaljujem z gibanjem, pa se pogosto glavobol tako razpase, da potem bruham od glavobola in do konec dneva lahko samo ležim v miru in tišini.
Tako, da sem sedaj doma in čakam, da jutri prinese poštar odločbo in me je kar groza kaj bom naredila, če mi bo komisija zavrnila bolniško.

Ali ima kakšna izkušnje s tem?

Uživajte na sončku,

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
12.2.2009 14:06:41   
*blu*
Takle je pa moj user posted image :

[img]http://www4.slikomat.com/09/0212/7a6-IMG-52.[/img]

< Sporočilo je popravil *blu* -- 12.2.2009 14:09:56 >

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
12.2.2009 14:11:30   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Ko se pogledam zjutraj v ogledala se mi zdi, da imam ogrooooomen trebuh, potem sem šla pa zadnjič v posvetovalnico in videla veliko nosečnic, ki imajo še veliko večji trebuh in sem ugotovila, da sploh nisem tako ogromna. user posted image

Počakaj še dobre tri mesece, pa boš videla.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
12.2.2009 14:15:32   
*blu*
Neki mi nagaja, noče slike pripopat user posted image . Je pa link aktiven, tako, da lahko kliknete.

Janci F, a to maš že od prej take glavobole, ali se je to sedaj v user posted image  začelo?

Kdaj se potem zmenimo za Brione, Kranjčanke (seveda tudi druge lepo vabljene)?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
12.2.2009 14:25:35   
Cally
Lep sončen dan vsem skupaj,

berem, da ste večinoma pri vozičkih itd... No, pri nas smo pritovorili to pridobitev domov prejšnji petek in sicer Jane slalom pro formula strata (ufff, kako dolgo ime) in sedaj bova počasi 'doktorirala' na vseh 'priključkih' in dodatkih in oh in sploh user posted image ... Drugače pa še čakava na dostavo posteljice, jogija, posteljnine itd....

Sem enkrat nekje tu na RR že spraševala glede šole za starše v NM, pa so mi odgovorile, da je v NM ena v ZD ena pa v porodnišnici...Sedaj pa prosim vse Dolenjke, ki imajo to 'šolanje' že za sabo ali pa imajo pač več pojma o tem, da me razsvetlijo kako je s tem..kam je bolje iti, kdaj se začne itd..Hvala!

lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
12.2.2009 14:26:38   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Neki mi nagaja, noče slike pripopat user posted image . Je pa link aktiven, tako, da lahko kliknete.

Janci F, a to maš že od prej take glavobole, ali se je to sedaj v user posted image  začelo?

Kdaj se potem zmenimo za Brione, Kranjčanke (seveda tudi druge lepo vabljene)?

Pred nosečnostjo nisem nikoli imela kakšnih hudih glavobolov.
Začeli so se nekje v 10 tednu z mojo bruhalno sezono, samo takrat sem mislila da jih imam zaradi izčrpanosti organizma, ker sem vsak dan bruhala. Potem so se pa bruhanja končala, migrene so pa ostale.
Imata pa težave z migrenami moja starejša sestra in mami že celo življenje.
Res je zoprno tudi pri zdravniku, ker migren ne moreš pokazati in ti pač morejo verjeti na besedo. Nimam pa vedno občutka, da mi verjamejo. Verjetno premalo jamram. Jaz pač enostavno povem kako je in to je to.
Veliko sem prebrala o glavobolih v nosečnosti in baje, da so kar pogosti, vzrok pa naj bi bili zmešani hormoni.
Probala sem že veliko stvari za omejitev glavobola, vendar vse pomaga samo nekaj časa.

Zdaj sem prepoščena na milost in nemilost komisije.

Dovolj jamranja.

Če se boste dogovorile za Brione, sem jaz za.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
12.2.2009 14:42:35   
kaminek
pohvale za bušije še iz moje strani. ob priliki bom tud jst svojga prilepla. sam svojga moram naluštat, da me poslika. ste mi dale malo mislt, ker sploh nimam še nobene slike iz nosečnosti, joj, katastrofauser posted image  bo treba kr it v akcijouser posted image

lepo se imejte

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
12.2.2009 14:46:10   
mk8
Živjo souser posted image !!

Mene pa samo zanima glede šole za štarše v lj porodnišnici: kako se moraš to prijavit? Drugače imam ginekologinjo v ZD Fužine in so mi rekli, da bom dobila vabilo za njihovo šolo za starše. Ampak nama to ne odgovarja, ker se marca seliva v stanovanje čisto zraven porodnišnice in greva tja lažje. Pa še moj ne bo mogel vedno zraven, ker je veliko na poti z najinim avtom in bo meni lažje sami v porodnišnico, ker grem peš. Kdaj pa so ta predavanja? Upam, da so tudi dopoldne, ker takrat bi še mogoče šlo, da greva oba skupaj, popoldne pa bolj težko. Hvala za odg. in uživajte na sončku! Jaz sem današnji sprehod že opravila in je bilo super. Sem šla v tivoli in tam je bilo miljon mamic z vozički in sem si vsakega ogledala. Men se tud zdi, da bom doktorerala na teh vozičkih. Ima katera morda izkušnje z I'coo vozički? V torek sem opazila enega v BC in mi je bil kar všeč...

Pozdravček!! 

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Katero ime za fantka?
Sadrika

Katero ime vam je lepše?

Tilen (50%)

Aljaž (50%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!