Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:33:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat! Mogoče pa ne bo tako težko, ker bomo v službi. Jaz se spomnim, da so mi kar padale dokler nisem nehala jemat KT. Saj bo pri obeh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:34:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella a danes se posloviš pri 10700? o sploh nisem opazila. Mogoče bi bilo pa res dobro. Včeraj pri 10 600, 100 postov, ni ravno veliko, samo je pa definitivno bolje kot zadnji teden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:35:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela? Ej ja ti, saj si rekla, da 14 del odpreš ti, če 13 tega tally OK, če bo 13.2. Seveda da bo 13.2, ju3 bi bilo izvedljivo, samo če bomo vse na broju in razpoložene. Jaz sem res malo preveč štrajkala zadnje dni, samo nisem imela ne energije, ne volje za pisat Torej jutri še lahko malo štrajkate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:35:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella a danes se posloviš pri 10700? o sploh nisem opazila. Mogoče bi bilo pa res dobro. Včeraj pri 10 600, 100 postov, ni ravno veliko, samo je pa definitivno bolje kot zadnji teden
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:35:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela? Ej ja ti, saj si rekla, da 14 del odpreš ti, če 13 tega tally OK, če bo 13.2. Seveda da bo 13.2, ju3 bi bilo izvedljivo, samo če bomo vse na broju in razpoložene. Jaz sem res malo preveč štrajkala zadnje dni, samo nisem imela ne energije, ne volje za pisat Bom še jaz primaknila svoj piskerček kolikor se bo dalo. Zjutraj pa bove šle z Majo na potep do Cicibana, ker ji ti copatki ne odgovarjajo in ji moram ene čevlje kupit, da jih bo lahko imela tudi zunaj, da bo nekak zgledala. Pa v Leclerca moram it, v Hofer bi mogla it, potem pa se počasi konča. Aja pa po novo kapo za Jako in ..... Uf, me že glava boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:36:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat! Mogoče pa ne bo tako težko, ker bomo v službi. Jaz se spomnim, da so mi kar padale dokler nisem nehala jemat KT. Saj bo pri obeh Služba bo pomagala, samo brez samodiscipline ne bo nič. Joj Anitka, a veš, da si tako želim da bi bila taka kot ti. Meni se res vse tako hitro pozna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:37:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela? Ej ja ti, saj si rekla, da 14 del odpreš ti, če 13 tega tally OK, če bo 13.2. Seveda da bo 13.2, ju3 bi bilo izvedljivo, samo če bomo vse na broju in razpoložene. Jaz sem res malo preveč štrajkala zadnje dni, samo nisem imela ne energije, ne volje za pisat Bom še jaz primaknila svoj piskerček kolikor se bo dalo. Zjutraj pa bove šle z Majo na potep do Cicibana, ker ji ti copatki ne odgovarjajo in ji moram ene čevlje kupit, da jih bo lahko imela tudi zunaj, da bo nekak zgledala. Pa v Leclerca moram it, v Hofer bi mogla it, potem pa se počasi konča. Aja pa po novo kapo za Jako in ..... Uf, me že glava boli. Prijetno zapravljanje ti želim in čim manjši glavobol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:37:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat! Mogoče pa ne bo tako težko, ker bomo v službi. Jaz se spomnim, da so mi kar padale dokler nisem nehala jemat KT. Saj bo pri obeh Služba bo pomagala, samo brez samodiscipline ne bo nič. Joj Anitka, a veš, da si tako želim da bi bila taka kot ti. Meni se res vse tako hitro pozna Če bo zdaj stisnila in se potem trudila boš kasneje lažje furala skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:38:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela? Ej ja ti, saj si rekla, da 14 del odpreš ti, če 13 tega tally OK, če bo 13.2. Seveda da bo 13.2, ju3 bi bilo izvedljivo, samo če bomo vse na broju in razpoložene. Jaz sem res malo preveč štrajkala zadnje dni, samo nisem imela ne energije, ne volje za pisat Bom še jaz primaknila svoj piskerček kolikor se bo dalo. Zjutraj pa bove šle z Majo na potep do Cicibana, ker ji ti copatki ne odgovarjajo in ji moram ene čevlje kupit, da jih bo lahko imela tudi zunaj, da bo nekak zgledala. Pa v Leclerca moram it, v Hofer bi mogla it, potem pa se počasi konča. Aja pa po novo kapo za Jako in ..... Uf, me že glava boli. Jaz po nakupih hodim sama brez Alje. Sem se že odvadila oz. razvadila No, saj se ne mudi, bomo pa zvečer kaj več rekle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:38:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela? Ej ja ti, saj si rekla, da 14 del odpreš ti, če 13 tega tally OK, če bo 13.2. Seveda da bo 13.2, ju3 bi bilo izvedljivo, samo če bomo vse na broju in razpoložene. Jaz sem res malo preveč štrajkala zadnje dni, samo nisem imela ne energije, ne volje za pisat Bom še jaz primaknila svoj piskerček kolikor se bo dalo. Zjutraj pa bove šle z Majo na potep do Cicibana, ker ji ti copatki ne odgovarjajo in ji moram ene čevlje kupit, da jih bo lahko imela tudi zunaj, da bo nekak zgledala. Pa v Leclerca moram it, v Hofer bi mogla it, potem pa se počasi konča. Aja pa po novo kapo za Jako in ..... Uf, me že glava boli. Prijetno zapravljanje ti želim in čim manjši glavobol Hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:38:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela? Ej ja ti, saj si rekla, da 14 del odpreš ti, če 13 tega tally OK, če bo 13.2. Seveda da bo 13.2, ju3 bi bilo izvedljivo, samo če bomo vse na broju in razpoložene. Jaz sem res malo preveč štrajkala zadnje dni, samo nisem imela ne energije, ne volje za pisat Bom še jaz primaknila svoj piskerček kolikor se bo dalo. Zjutraj pa bove šle z Majo na potep do Cicibana, ker ji ti copatki ne odgovarjajo in ji moram ene čevlje kupit, da jih bo lahko imela tudi zunaj, da bo nekak zgledala. Pa v Leclerca moram it, v Hofer bi mogla it, potem pa se počasi konča. Aja pa po novo kapo za Jako in ..... Uf, me že glava boli. Jaz po nakupih hodim sama brez Alje. Sem se že odvadila oz. razvadila No, saj se ne mudi, bomo pa zvečer kaj več rekle Sploh ne vem več kako zgleda it v trgovino brez prikolice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:39:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat! Mogoče pa ne bo tako težko, ker bomo v službi. Jaz se spomnim, da so mi kar padale dokler nisem nehala jemat KT. Saj bo pri obeh Služba bo pomagala, samo brez samodiscipline ne bo nič. Joj Anitka, a veš, da si tako želim da bi bila taka kot ti. Meni se res vse tako hitro pozna Estrella tudi v moji koži ne bi bila preveč srečna, ker s temi svojimi kilami trenutno zgledam grozno. Lahko Barbaw potrdi. Sicer pa imamo RR-jo, kjer se spodbujamo, tolažimo, si pomagamo in je lažje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:39:41
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka moram ti povedat, da sem se "zaljubila" v tiste poslikave v otroškem kotičku v Maximus.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:40:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat! Mogoče pa ne bo tako težko, ker bomo v službi. Jaz se spomnim, da so mi kar padale dokler nisem nehala jemat KT. Saj bo pri obeh Služba bo pomagala, samo brez samodiscipline ne bo nič. Joj Anitka, a veš, da si tako želim da bi bila taka kot ti. Meni se res vse tako hitro pozna Če bo zdaj stisnila in se potem trudila boš kasneje lažje furala skozi. Ja jaz stisnem samo 20kg, pol sem pa na konju Seveda, začetek je najhujši, saj vidiš kaka sem bila totalno brez volje, sedaj pa se pobiram in mi ni več tako hudo. Vem pa da bodo krizni dnevi sem ter tja, ki jih bo treba pregurat. Tako delo je opravljeno, se tipkamo ju3NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:41:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka moram ti povedat, da sem se "zaljubila" v tiste poslikave v otroškem kotičku v Maximus. So res luštne, a ne? Imamo lahko kdaj srečanje v Maximusu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:41:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat! Mogoče pa ne bo tako težko, ker bomo v službi. Jaz se spomnim, da so mi kar padale dokler nisem nehala jemat KT. Saj bo pri obeh Služba bo pomagala, samo brez samodiscipline ne bo nič. Joj Anitka, a veš, da si tako želim da bi bila taka kot ti. Meni se res vse tako hitro pozna Če bo zdaj stisnila in se potem trudila boš kasneje lažje furala skozi. Ja jaz stisnem samo 20kg, pol sem pa na konju Seveda, začetek je najhujši, saj vidiš kaka sem bila totalno brez volje, sedaj pa se pobiram in mi ni več tako hudo. Vem pa da bodo krizni dnevi sem ter tja, ki jih bo treba pregurat. Tako delo je opravljeno, se tipkamo ju3NOČKO Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:44:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka moram ti povedat, da sem se "zaljubila" v tiste poslikave v otroškem kotičku v Maximus. So res luštne, a ne? Imamo lahko kdaj srečanje v Maximusu. Močno razmišljam, da bi take poslikave dala v nove otroške sobe, ko bodo 1x končane. Samo ne vem kdo bi jih naredil. Jaz pridem komot tja, ker ni preveč dolga vožnja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:44:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat! Mogoče pa ne bo tako težko, ker bomo v službi. Jaz se spomnim, da so mi kar padale dokler nisem nehala jemat KT. Saj bo pri obeh Služba bo pomagala, samo brez samodiscipline ne bo nič. Joj Anitka, a veš, da si tako želim da bi bila taka kot ti. Meni se res vse tako hitro pozna Če bo zdaj stisnila in se potem trudila boš kasneje lažje furala skozi. Ja jaz stisnem samo 20kg, pol sem pa na konju Seveda, začetek je najhujši, saj vidiš kaka sem bila totalno brez volje, sedaj pa se pobiram in mi ni več tako hudo. Vem pa da bodo krizni dnevi sem ter tja, ki jih bo treba pregurat. Tako delo je opravljeno, se tipkamo ju3NOČKO Saj imamo vsi krize, ko hujšamo, ne hujšamo, ...... Meni je samozavest, ki sem jo celo imela šla pa pa in ..... Zdaj jo moram spet ujet. Počasi jo dobivam nazaj. Samo še k frizerju moram in po barvo pa bom spet boljše volje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:44:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat! Mogoče pa ne bo tako težko, ker bomo v službi. Jaz se spomnim, da so mi kar padale dokler nisem nehala jemat KT. Saj bo pri obeh Služba bo pomagala, samo brez samodiscipline ne bo nič. Joj Anitka, a veš, da si tako želim da bi bila taka kot ti. Meni se res vse tako hitro pozna Estrella tudi v moji koži ne bi bila preveč srečna, ker s temi svojimi kilami trenutno zgledam grozno. Lahko Barbaw potrdi. Sicer pa imamo RR-jo, kjer se spodbujamo, tolažimo, si pomagamo in je lažje. Nisi grozna. Jaz verjetno nisem bila kaj boljša prej. Moj pravi, da sem bila celo bolj suha. Meni se ni zdelo. No, malo manj suha bi jaz bila zdaj. Ene 3 kg več. Ti lahko povem, da je ena naša stranka tako suha kot ti in ima 3 otroke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:46:23
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz tudi odhajam. Nočko pa lepo spite!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:48:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka moram ti povedat, da sem se "zaljubila" v tiste poslikave v otroškem kotičku v Maximus. So res luštne, a ne? Imamo lahko kdaj srečanje v Maximusu. Močno razmišljam, da bi take poslikave dala v nove otroške sobe, ko bodo 1x končane. Samo ne vem kdo bi jih naredil. Jaz pridem komot tja, ker ni preveč dolga vožnja. Hmmmm, kakšen dober malar ali pa bi morda probala sama Bom zelo vesela, če prideš/te še kdaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:50:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat! Mogoče pa ne bo tako težko, ker bomo v službi. Jaz se spomnim, da so mi kar padale dokler nisem nehala jemat KT. Saj bo pri obeh Služba bo pomagala, samo brez samodiscipline ne bo nič. Joj Anitka, a veš, da si tako želim da bi bila taka kot ti. Meni se res vse tako hitro pozna Estrella tudi v moji koži ne bi bila preveč srečna, ker s temi svojimi kilami trenutno zgledam grozno. Lahko Barbaw potrdi. Sicer pa imamo RR-jo, kjer se spodbujamo, tolažimo, si pomagamo in je lažje. Nisi grozna. Jaz verjetno nisem bila kaj boljša prej. Moj pravi, da sem bila celo bolj suha. Meni se ni zdelo. No, malo manj suha bi jaz bila zdaj. Ene 3 kg več. Ti lahko povem, da je ena naša stranka tako suha kot ti in ima 3 otroke. Hvala Barbaw . Jaz upam, da dobim vsaj 5 dodatnih kil. Pri treh otrocih pa še bolj suha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:50:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz tudi odhajam. Nočko pa lepo spite!!!!! Enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:50:40
|
|
|
|
Anitka
|
Pa bom še jaz rekla lahko in mirno noč in se beremo jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:51:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka moram ti povedat, da sem se "zaljubila" v tiste poslikave v otroškem kotičku v Maximus. So res luštne, a ne? Imamo lahko kdaj srečanje v Maximusu. Močno razmišljam, da bi take poslikave dala v nove otroške sobe, ko bodo 1x končane. Samo ne vem kdo bi jih naredil. Jaz pridem komot tja, ker ni preveč dolga vožnja. Hmmmm, kakšen dober malar ali pa bi morda probala sama Bom zelo vesela, če prideš/te še kdaj Jaz bom sigurno prišla. Mogoče bo še katera hotela it. Narejeno je pa z airbrushem. kompresor imam, posodica ni problem, le prakse nimam. V sili hudič še muhe žre.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?