brigita23
|
alo punce sem tak jezna na tale forum , sem prej že vse enkrat napisala pol me je pa ven vrgl....tak da sem šla vmes na en sprehod, zdej pa sem se odločila napisat še enkrat. Vidim, da ste danes kr pridno čvekale, jaz pa sem danes bolj počivala, pa likala. Moj sonček je priden, lepo me brca mal v rebra, mal v jajčnike, mal okrog popka.... miška-lepo, da je vse ok. in da si pri G fajn zrihtala detelja-s prekmurja...mmmmm tam mate pa fajn bučn olje, pa gibanico, pa dunko, pa bograč...pa same dobrote sonček-je šla prjatlca gledat film, pa baje da je fajn no... sam škoda ko smo v SLO še tak za časom kar se rojevanja tiče, proti drugim državam. Pri nas še EP nimajo v vseh P, kaj šele kaj drugega. Najlažji porod naj bi bil čepe za mamico in otroka, ker je porodni kanal najlepše odprt...nas pa kr na hrbte mečejo ella-upam, da bo cukrček jutr ok. , jst sem ta test že naredla pa zvem jutri rezultate. Kar se pa bebya tiče, pa so dojenčki itak še bolj srčkani, če so malce bolj buckasti . Ne vem kdaj se mora otrok spustit? Bom jutri zvedla, ti pa tudi javi rezultate. nmag-pazi se in počivaj, me te pa ne damo boš kr na nas aprilčice počakala s svojo pupo. aprilčica-ja čestitke za diplomo, blagor tebi...jst imam še tri izpite, ki pa bodo počakali na drugo leto . cveta-super za pregled, zdej pa lepo počivat pa crklat se pa bo junona-men štrudl pečejo babice vsak vikend (skutin, jabolčni pa še mešan) tak da sem se ga že mal prenajedla , ti pa če se ti ga lušta kr povej.. no pa sem spesnila še vse enkrat, upam da nisem kire vn spustila , vse pa vas lepo pozdravljam