|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
11.2.2009 12:51:41   
Tabletka dOr
malapikica, kje si pa vidla ta filmček?

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
11.2.2009 13:04:14   
Miška2006
Ojla,

jst sem že nazaj s pregleda. Zmatrana, kot da bi prekopavala celo njivo. Jap, tako je, če že dva meseca ležim in potem mi je tudi 14 km  v eno smer kot sopotnik v avtu sedet kot potovanje okrog sveta.
Še najhujše pa je, da dva meseca ležim in potem moram 2 ure sedet. Tako me šele zdaj vse dol tišči in križ boli, da ne vem, če bo teden dni dosti, da se odpočijem.

No, povzetek o pregledu. Vzeli so mi kri za Toxo pa še za nekaj (mi je ušlo). Potem še CTG...je bilo tako luštno poslušat srček, gibov pa ni blo, ker je user posted image pancal.user posted image user posted image user posted image . Nekaj se mi pa je zgodilo, kar še nisem doživela v 34 letih. To, da je mene G čakal in ne jst njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zakaj? Namreč v bolnici me zdaj itak že vsi poznajo in me dajo zmeraj pred vrsto. No, G je opravljal preglede in sem bila (po prednostni listiuser posted image user posted image user posted image user posted image ) že jst na vrsti, ampak sem bila ta čas na CTG-ju. Pa je prišel do mene in sva kar nekaj časa debatirala in se je prav čudil, da še nisem parkirala v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image . No, ko sem opravila CTG pa sem šla še k njemu na pregled, kjer me je pregledal nekaj sva se še pogovarjala in potem........go homeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naslednji pregled 4.3, seveda če ne bomo prej pestvaliuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3727
11.2.2009 13:24:32   
sonček85
cveta:bravo za pregled in kilogramčke od koderčka.Ja sedaj pa le uživaj v bolniški in pozdravi se.
ella:pravo za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image za ogtt pa upam ,da tudi ne bo visok rezultat da bo ok.za kontrolo rasti pa mislim da če sta oba velika da ne bo kaj .
nmag:a ti pa že kr s popadki ,sem rekla da sedaj a mesec bo pa že katera aprilka kot so bile januarja že marčevkeuser posted image kr naj še počaka mala pupika nekaj časa,vsaj do 1.4user posted image
miška:user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in to da te je G čakaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
11.2.2009 13:26:08   
sonček85
SREČANJE ,petek-20.02.09 ob 16.00-Trojane

user posted image
*diti
*sonček 85
*angelito
*junona
*pat74
(bolj zgodaj)
*ninaMM
(če katera nima prevoza lahko gre z Nino)
*nmag
*Cveta 28
*zupancdam(če bo imela varstvo za malo )
*mišk
user posted image

(Naj nas bo čim več)

Trojane

Sonček85    nmag   Angelito  Detelja  NinaMM
Junona
p.s.DOBIMO SE NA PARKIRIŠČU  PRI UNI MALI TRGOVINICI na Trojanahuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
11.2.2009 13:47:07   
sonček85
nosečke ,če bo katera kupovala kaj v pikapolonici  sem danes dobila nov katalog in je kar nekaj akcij.Evo link do katalogauser posted image junona sedaj je tvoj jogi v akciji iz 82e znižan na 72,jaz sem ga že dala na stranuser posted image http://nakup.pikapolonica.com/trgovina/aktualno/aktualni-letak

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
11.2.2009 13:52:46   
ella.
sonček; jaz tudi mislim, da je vse ok z našim debelinkotom user posted image ampak test nič ne škodi.

nmag; sem pogledala in videla, da imaš PDP sredi aprila, zato se še vsaj kaka 2 tedna pazi, da bo malčica čim dlje na varnem. Čeprav...kdaj se malčki spustijo v medenično dno? ALi ni to kar običajno v zadnjih mesecih? Držim pesti, da bo vse ok.

ful sončka vam pošiljam!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
11.2.2009 14:29:08   
malapikica
Tabletka dOr - film trenutno vrtijo pri nas v MS v kinu. Prilagam link:

http://www.partymax.si/si/star-max/film/108

Ne vem kako je drugje po SLO.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
11.2.2009 14:45:51   
sonček85
ne nič ne škodi ,jaz sem ga tudi imela januarja in ni nič hudega,še prav paše pit tisto sladko vodouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
11.2.2009 14:50:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Tabletka dOr - film trenutno vrtijo pri nas v MS v kinu. Prilagam link:

http://www.partymax.si/si/star-max/film/108

Ne vem kako je drugje po SLO.
sem prebrala vsebino in res je vreden ogleda,user posted image user posted image user posted image user posted image tukaj še pa spored kje še vtrijo in kdaj
Na sporedu:čet. 12. 2. 09 drugod: Trbovlje 18.00
pet. 13. 2. 09 drugod: Trbovlje 18.00

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.2.2009 14:56:33 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
11.2.2009 14:59:07   
aprilcica09
Punce jest sem pa zloooooo veselaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm vceraj uspešno diplomirala(koncno)user posted image . Ko sem zvedla sem skoraj nehala dihat,seveda pa so bile takoj za tem prisotne solze sreče.jeeeee.sedaj pa imam mir in se lahko u miru pripravljam na user posted image .

Drugače grem jaz tudi ta teden urejat dokumente za CSD,naslednji pregled imam 23.2 pri novi G v P.(dr.Blejec).toliko za sedaj,grem kosilo kuhat do konca.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
11.2.2009 15:01:13   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: aprilcica09
Sm vceraj uspešno diplomirala(koncno)user posted image .

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilcica09)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
11.2.2009 15:02:16   
malapikica
aprilcica09 - ISKRENE ČESTITKE. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3737
11.2.2009 15:04:12   
*Junona*

Punce jest sem pa zloooooo veselaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm vceraj uspešno diplomirala(koncno)user posted image . Ko sem zvedla sem skoraj nehala dihat,seveda pa so bile takoj za tem prisotne solze sreče.jeeeee.sedaj pa imam mir in se lahko u miru pripravljam na user posted image .

Drugače grem jaz tudi ta teden urejat dokumente za CSD,naslednji pregled imam 23.2 pri novi G v P.(dr.Blejec).toliko za sedaj,grem kosilo kuhat do konca.

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 3738
11.2.2009 15:05:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nosečke ,če bo katera kupovala kaj v pikapolonici  sem danes dobila nov katalog in je kar nekaj akcij.Evo link do katalogauser posted image junona sedaj je tvoj jogi v akciji iz 82e znižan na 72,jaz sem ga že dala na stranuser posted image http://nakup.pikapolonica.com/trgovina/aktualno/aktualni-letak

Js sem ga v BC kupila tudi za 72 EUR.

Ja, glede pice imaš pa prav, bojo naši dragiji dostavljalci.user posted image user posted image user posted image
Eden bo šel v Meka, drugi v Tuš, tretji pa v slaščičarno, kajne Brigita in Sonček?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
11.2.2009 15:05:53   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

urnebes-vse najboljšeuser posted image

jonona-mam vse dostave pic naštudirane, še eno restavracijo ko ti še čufte prpele če hočešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tak da nič bat.
Verona ma pa dobre hamburgerje.

Njamiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
11.2.2009 15:06:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Urnebes samo zate en plesuser posted image  sem še fajn gibčna s ta zadnjo glede na kg pa velik trebuh, a ne? mi kaj zavidate?user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdle sem se pa nasmejala. Detelja, hvala za polepšano jutro. Si pa res gibčna, ni kej, pa tud zredila se nič nisi. Kaj si na dieti? Aja....ples pokuri kalorije.user posted image user posted image user posted image user posted image

*Junona* me veseli, da sem ti polepšala jutro...ja, poleg tak fejst fantov pa moram res biti fituser posted image ...probaj še ti tako z ritko migat boš vidla kako bodo šle kg doluser posted image user posted image user posted image user posted image  samo rabiš dva, da te držita, da imaš ravnotežje...pol pa še daš gor petke...vaja dela mojstrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

URNEBES, vse najboljše.... in vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem poskusla tale ples pa mi je skor boke vn vrgl.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram še vadit, da se vpeljem v ritem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
11.2.2009 15:07:21   
Miška2006

Sm vceraj uspešno diplomirala(koncno)user posted image . Ko sem zvedla sem skoraj nehala dihat,seveda pa so bile takoj za tem prisotne solze sreče.

B B R R A A V V O O , ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3742
11.2.2009 15:07:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

jutro lepotičke

spet nov dan im malce večji naš bušiuser posted image , mi smo danes po parih dneh spet zelo živahni. Spali smo pa kljub brcom kar dobro, tale blazina med nogami res pomaga.

junona- itak, da bom počakala na vaju s sončkom, tak bom vsaj družbo v P mela. Vela glede pic, moj nam bo pa štrudl nosu, da nam ne bo preveč cuker padu.
sonček-men vela v Tušu, tudi ura upam sam da kaj vmes ne pride. Pol mamo pa itak številke.  Seveda greš tudi ti z nama v P, sej veš remi je bolj zanimivo v tri igrat.user posted image user posted image user posted image
miška-fajn rihti dans, pa javi ko si nazaj iz pregleda.
detalja-s kot pa si ti da maste dež, pri nas pa tako lepo sonček sije. Jst sem šla na pregled glede vode, mi je noge tipalauser posted image  Pa je rekla počitek z dvignjenimi nogami, manj soli...itd

Štrudl..... kak bi ga jedla.... mmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
11.2.2009 15:10:57   
sonček85
joj tok si me s tem filmom da sem  šla prav iskat in malo pogledala odlomke

evo jih nekaj:full so lepi-moj Aleks je začel ob tej glasbi kar pleast,veselo migatuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=q79yMmNIV4k

http://www.youtube.com/watch?v=TaeDJvsQi20&feature=related

in še nekaj sorodnih

http://www.youtube.com/watch?v=OvsNWsKMvrU&feature=related

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
11.2.2009 15:13:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Js sem ga v BC kupila tudi za 72 EUR.

Ja, glede pice imaš pa prav, bojo naši dragiji dostavljalci.user posted image user posted image user posted image
Eden bo šel v Meka, drugi v Tuš, tretji pa v slaščičarno, kajne Brigita in Sonček?user posted image user posted image user posted image

točno tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
11.2.2009 15:13:24   
sonček85
aprilčica:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3746
11.2.2009 15:17:44   
nmag
Aprilčicauser posted image user posted image user posted image
Ja upam da zdržim do vsaj 5.aprila.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
11.2.2009 18:21:28   
klavdyk
hej nobene nikjer.
smo bile že na drugi strani
aprilčica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
11.2.2009 19:13:55   
pikaro
aprilčica: čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . upam,da bom čimprej na tvojem mestu

malapikica:jaz sem si tudi ogledala ta dokumentarec prejšnji teden; je blo kar zanimivo,čudno,žalostno,smešno,veselo.... ne vem, še vedno imam mešane občutke o vsem.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
11.2.2009 19:53:18   
brigita23
alo punce

sem tak jezna na tale forumuser posted image , sem prej že vse enkrat napisala pol me je pa ven vrgl....tak da sem šla vmes na en sprehod, zdej pa sem se odločila napisat še enkrat. Vidim, da ste danes kr pridno čvekale, jaz pa sem danes bolj počivala, pa likala. Moj sonček je priden, lepo me brca mal v rebra, mal v jajčnike, mal okrog popka....
miška-lepo, da je vse ok. in da si pri G fajn zrihtalauser posted image
detelja-s prekmurja...mmmmm tam mate pa fajn bučn olje, pa gibanico, pa dunko, pa bograč...pa same dobroteuser posted image
sonček-je šla prjatlca gledat film, pa baje da je fajn no... sam škoda ko smo v SLO še tak za časom kar se rojevanja tiče, proti drugim državam. Pri nas še EP nimajo v vseh P, kaj šele kaj drugega. Najlažji porod naj bi bil čepe za mamico in otroka, ker je porodni kanal najlepše odprt...nas pa kr na hrbte mečejouser posted image
ella-upam, da bo cukrček jutr ok.user posted image , jst sem ta test že naredla pa zvem jutri rezultate. Kar se pa bebya tiče, pa so dojenčki itak še bolj srčkani, če so malce bolj buckastiuser posted image . Ne vem kdaj se mora otrok spustit? Bom jutri zvedla, ti pa tudi javi rezultate.
nmag-pazi se in počivaj, me te pa ne damo boš kr na nas aprilčice počakala s svojo pupo.user posted image
aprilčica-ja čestitke za diplomo, blagor tebi...jst imam še tri izpite, ki pa bodo počakali na drugo letouser posted image .
cveta-super za pregled, zdej pa lepo počivat pa crklat se pa bouser posted image
junona-men štrudl pečejo babice vsak vikend (skutin, jabolčni pa še mešan) tak da sem se ga že mal prenajedlauser posted image , ti pa če se ti ga lušta kr povej..user posted image

no pa sem spesnila še vse enkrat, upam da nisem kire vn spustilauser posted image , vse pa vas lepo pozdravljam

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?