Cveta28
|
Hej pupe! Jaz se oglašam samo toliko, da vam sporočim, da sem dokončno podlegla virozi....boleče grlo, kašelj, pa še iz noska mi curlja Sem se pa uspela dogovoriti za bolniško do konca februarja in tako sem s ponedeljkom tudi uradno začela enoletni dopust Vsaj nekaj. Do nedelje sem se 'preselila' tudi v domačo oskrbo k mamici in atiju, koder pa itak dela cele dneve in hodi domov še le zvečer. Drugače sem pa včeraj imela tudi pregled pri G. Naš koderček po rasti malce prehiteva in ga imamo na sumu, da bo prijokal na svet kakšen teden prej. Meritve so pokazale, da po rasti ustreza 33t in s svojimi 2200g napoveduje, da ne bo 'težak' smo po karakterju Koderček je na pregledu pokazal svoj manekenski obrazek (kako lep prifrknjen nosek ima) in nam vsem skupaj lepo pomahal. Ostalo je vse ok tako, da imam naslednji pregled 12.3. Dobila pa sem tudi papirje za CSD. Vidim, da ste se glede porodniškega nadomestila že pošteno razpisale. Tole je moja skrajšana in olepšana verzija - v nadomestilo se štejejo vsi dohodki iz pogodbe o delu iz katere se plačujejo prispevki (pokojninsko, zdravstveno, invalidsko in starševsko varnost). Se pravi variabilni deli plače, 13. plača itd. NE pa tudi božičnica, regres, stroški prevoza in prehrane, dnevnice itd. Regres po zakonu pripada vsakemu zaposlenemu (če si zaposlen manj kot pol leta ti pripada sorazmerni delež, če pa več kot pol leta pa ali v celoti ali pa zopet sorazmerni delež). Frutolina vse enajboljše z zamudo! Ampak je od srca Ninica praviš, da sta bila v soboto v Ikeji v Grazu. Jaz tudi! Ali si bila morda ti tista nosečka, ki je okoli hodila z enim listkom na katerem je bilo z barvnimi flomastri napisano kaj vse potrebuješ za otročička??? KR ali LJ porodnišnica kljub temu, da sem originalno iz KR sem se odličila za LJ P. Nočem biti črnogleda ampak vseeno ocenjujem, da imajo v LJ več kadra, ki ti lahko priskoči na pomoč. Glede komentarjev o eni ali drugi P pa jih jaz ne bi upoštevala oz se ne bi obremenjevala z njimi. Nmag, BrinaBA jaz bi se vama v petek z veseljem 'povabila' na kavici ampak sem resnično čisto na koncu z močmi. Upam, da se bova vsaj z Nmag lahko dogovorili za 20.2 in naše srečanje v Celju. Veš, te še malce držim za besedo glede prevoza Šibam jaz nazaj v posteljo in vas z veseljem berem še kasneje.
|