|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
10.2.2009 22:04:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-si bla pridna da si šla na sprehod, jst sem pa mal pančalauser posted image . Se mi zdi kot da se mi je trebuh dol spustu, mislite da je to mogočeuser posted image

Ja, je mogoče, ampak js bi za vsak slučaj poklicala G in vprašala, kako je s tem. Nočem te strašit, ampak nazadnje ko sem bila v bolnici v Celju, je notri ležala user posted image , ki ima rok 1. aprila, notri pa je zato, ker se ji je trebuh spustil dol in je bebi že pripravljen na porod. Je pa res, da je njo tudi zelo tiščalo. Če tebe ne, HB, ampak vseeno raje vprašaj svojo G. Daj veš, beseda ni konj.

Srečno.user posted image

Ma kaj mamo vse, ki imamo PDP 1.4. isti problemuser posted image user posted image user posted image user posted image

A tebi se je tudi spustil? Kaj pa ti je rekla G?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
10.2.2009 22:05:55   
*Junona*

HALO PUNCE

Pa je še en dan za nami a ne? Mene zopet tišči v spodnjem delu trebuha, pa nekaj me špika, tako da jo bom po moje kr kmalu mahnila v vodoravni položaj.
sonček-men je čist vseen kje se dobimo no fajn bi blo da tam ko majo kako tortico al pa kaj takegauser posted image .
junona-sem ful vesela, da grem že v četrtek na k svoji G, me je malček strah, Če ne druga me bo vsaj pomirila, da je vse ok. Ampak res se mi je trebuh vidno spustiluser posted image , upam da ne bom jst tako kot ti drugi teden pic v bolnico naročalauser posted image

Veš, kaj, takle se zmenma: dost laufanja po bolnicah do poroda, ok? Ti lepo počivaj, naslednji teden gremo na tortico in sigurno bo omagalo, boš videla.user posted image user posted image user posted image Aprila boma pa skupi pico naročile, ko boma v porodnišnici. AMpak vsaka svojo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
10.2.2009 22:45:35   
sonček85

HALO PUNCE

Pa je še en dan za nami a ne? Mene zopet tišči v spodnjem delu trebuha, pa nekaj me špika, tako da jo bom po moje kr kmalu mahnila v vodoravni položaj.
sonček-men je čist vseen kje se dobimo no fajn bi blo da tam ko majo kako tortico al pa kaj takegauser posted image .
junona-sem ful vesela, da grem že v četrtek na k svoji G, me je malček strah, Če ne druga me bo vsaj pomirila, da je vse ok. Ampak res se mi je trebuh vidno spustiluser posted image , upam da ne bom jst tako kot ti drugi teden pic v bolnico naročalauser posted image

Veš, kaj, takle se zmenma: dost laufanja po bolnicah do poroda, ok? Ti lepo počivaj, naslednji teden gremo na tortico in sigurno bo omagalo, boš videla.user posted image user posted image user posted image Aprila boma pa skupi pico naročile, ko boma v porodnišnici. AMpak vsaka svojo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne pozabi name ,saj sem ti včeraj rekla da bova skp v bolnici,pol bomo pa pico naročile pa obvezno en sendvič iz mekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
10.2.2009 22:57:38   
Tabletka dOr
očitno sem slabo prebrala tole z regresom user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
11.2.2009 6:10:51   
Miška2006
Junona, ja jst imem te probleme že od 24 tedna nosečnosti. Danes sem pa začela s 33t0d in imam tudi kontrolo pri G. Me prav zanima kaj bo.user posted image

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
11.2.2009 7:07:39   
detelja
jutro...kako ste kaj? zunaj je spet deževno vremeuser posted image  ste dobro spale?...jaz sem imela spet krče v nogah...

eno vpr. kako vem, če se mi nabira voda-razen tega, da mi zatekajo noge?...zdanje čase opažam, da ful pijem...non stop sem žejna in nikoli mi ni dovolj, lulat pa skoraj ne grem...se pravi mora bit nekje ta voda, ali??? mi je pa tudi čudno to-danes se tehtam in od včeraj zagledam dobri +2 kg, a ni to čudno?...+ tega pa včeraj skoraj nič nisem kaj dosti jedla, pila pa skoz...gležnje imam res zatečene zadnje čase tako zjutraj kot zvečer....kaj pa lahko naredim glede tega?...soljo sem previdna, gazirane pijače pa tudi ne pijem...

danes pa grem na csd urejat papirje...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 3706
11.2.2009 8:09:31   
malcekvita
dobro jutro,

danes pa še ena praznuje RD. Urnebes vse najboljše user posted image user posted image user posted image .

Frutolina tebi tudi vse najboljše, pa čeprav prihaja čestitka z zamudo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
11.2.2009 8:20:57   
lili82
Detelja - glede zatekanja...

Nas so ravno včeraj v šoli za starše podučili glede zatekanja - zdravnica je povedala, da zatekanje nog, ki se pojavi popoldan, kot posledica celodnevnega stanja ali hoje,  in izgine s počitkom čež noč ni popolnoma nič nevarno in nas ni treba bit strah  - po drugi strani pa, zatekanje, ki se konstantno pojavlja in ne izgine s počitkom, je lahko znak preeklampsije. In nas je posebej opozorila, da se je potrebno takoj priti pokazat v P, da ne bi bilo kaj narobe!

Tako da, bi jaz na tvojem mestu poklicala svojo G ali pa se šla pokazat v P - so nam rekli, da je boljše, da pridete nekajkrat brez veze in prehitro kot pa enkrat samkrat prepozno...user posted image

Upam, da te nisem preveč prestrašila, ampak so nas včeraj opozorili, da je zatekanje, ki se ponavlja in noče izginit, dejansko nevaren znak...

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
11.2.2009 8:26:04   
detelja
lili82 hvala za info....saj sem slišala, da te ponavadi da gin. par dni v bolnico in pol to vodo spravijo iz tebe in potem greš spet domov....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
11.2.2009 8:30:41   
detelja
Urnebes samo zate en plesuser posted image  sem še fajn gibčna s ta zadnjo glede na kg pa velik trebuh, a ne? mi kaj zavidate?user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
11.2.2009 9:04:37   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Urnebes samo zate en plesuser posted image  sem še fajn gibčna s ta zadnjo glede na kg pa velik trebuh, a ne? mi kaj zavidate?user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdle sem se pa nasmejala. Detelja, hvala za polepšano jutro. Si pa res gibčna, ni kej, pa tud zredila se nič nisi. Kaj si na dieti? Aja....ples pokuri kalorije.user posted image user posted image user posted image user posted image

URNEBES, vse najboljše.... in vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
11.2.2009 9:05:02   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Junona, ja jst imem te probleme že od 24 tedna nosečnosti. Danes sem pa začela s 33t0d in imam tudi kontrolo pri G. Me prav zanima kaj bo.user posted image

Fajn zrihtaj, potem nam pa sporoči. Držim pestke.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3712
11.2.2009 9:07:10   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

HALO PUNCE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne pozabi name ,saj sem ti včeraj rekla da bova skp v bolnici,pol bomo pa pico naročile pa obvezno en sendvič iz mekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda nisem pozabila na tebe. Js bom pa iz meka naočila McFlurry Nesquick - njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sendvič pa iz kantine izpred Kajuhove gimnazije - mmmm, božanski so.user posted image user posted image user posted image Pico pa bi najraje iz Tuša, ampak nimajo dostave, se pravi da moram še prej pogledat, kdo ima poleg Olive in Verone dostavo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
11.2.2009 9:10:06   
*Junona*
Js sem pa včeraj na upravni enoti uredila samostojno gospodinjstvo. K notarju sem nesla vse potrebne podatke v zvezi s preživnino s starši. Jutri pa papirje nesem na CSD, in upam, da že naslednji mesec dobim socialno, ker sem študentka, nimam niti ficka prihodka. Ker po porodu mi jo bojo tak vzeli.

Zdajle se pa počasi oblečem, nazajtrkujem, spijem brezkofeinsko belo kavico in grem k frizerju.

Se tipkamo kasneje.

Papa.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
11.2.2009 9:17:00   
brigita23
jutro lepotičke

spet nov dan im malce večji naš bušiuser posted image , mi smo danes po parih dneh spet zelo živahni. Spali smo pa kljub brcom kar dobro, tale blazina med nogami res pomaga.

junona- itak, da bom počakala na vaju s sončkom, tak bom vsaj družbo v P mela. Vela glede pic, moj nam bo pa štrudl nosu, da nam ne bo preveč cuker padu.
sonček-men vela v Tušu, tudi ura upam sam da kaj vmes ne pride. Pol mamo pa itak številke.  Seveda greš tudi ti z nama v P, sej veš remi je bolj zanimivo v tri igrat.user posted image user posted image user posted image
miška-fajn rihti dans, pa javi ko si nazaj iz pregleda.
detalja-s kot pa si ti da maste dež, pri nas pa tako lepo sonček sije. Jst sem šla na pregled glede vode, mi je noge tipalauser posted image  Pa je rekla počitek z dvignjenimi nogami, manj soli...itd

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
11.2.2009 9:18:54   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdle sem se pa nasmejala. Detelja, hvala za polepšano jutro. Si pa res gibčna, ni kej, pa tud zredila se nič nisi. Kaj si na dieti? Aja....ples pokuri kalorije.user posted image user posted image user posted image user posted image

*Junona* me veseli, da sem ti polepšala jutro...ja, poleg tak fejst fantov pa moram res biti fituser posted image ...probaj še ti tako z ritko migat boš vidla kako bodo šle kg doluser posted image user posted image user posted image user posted image  samo rabiš dva, da te držita, da imaš ravnotežje...pol pa še daš gor petke...vaja dela mojstrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

URNEBES, vse najboljše.... in vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
11.2.2009 9:20:34   
brigita23
urnebes-vse najboljšeuser posted image

jonona-mam vse dostave pic naštudirane, še eno restavracijo ko ti še čufte prpele če hočešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tak da nič bat.
Verona ma pa dobre hamburgerje.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 3717
11.2.2009 9:20:40   
detelja

jutro lepotičke

spet nov dan im malce večji naš bušiuser posted image , mi smo danes po parih dneh spet zelo živahni. Spali smo pa kljub brcom kar dobro, tale blazina med nogami res pomaga.

junona- itak, da bom počakala na vaju s sončkom, tak bom vsaj družbo v P mela. Vela glede pic, moj nam bo pa štrudl nosu, da nam ne bo preveč cuker padu.
sonček-men vela v Tušu, tudi ura upam sam da kaj vmes ne pride. Pol mamo pa itak številke.  Seveda greš tudi ti z nama v P, sej veš remi je bolj zanimivo v tri igrat.user posted image user posted image user posted image
miška-fajn rihti dans, pa javi ko si nazaj iz pregleda.
detalja-s kot pa si ti da maste dež, pri nas pa tako lepo sonček sije. Jst sem šla na pregled glede vode, mi je noge tipalauser posted image  Pa je rekla počitek z dvignjenimi nogami, manj soli...itd prekmurjeuser posted image  sicer se pri nas tudi nekaj jasni...upam, da bo glih do večera posijal sončekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3718
11.2.2009 10:02:42   
sonček85
jutrooooooooo v tem lepem sončnem vrememu,me je tko lep sonček prebudiluser posted image user posted image user posted image user posted image
detelja:upam ,da vam kaj kmalu posije sonček,pa da pri nas ne bo dežauser posted image
brigita&junona:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ti flurry-ja jaz pa solato ki jo obožujem s piščančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prave bomo ,ja kaj junona ,čene pa tvoj al pa moj k pride na obisk prinese pico iz Tušauser posted image user posted image user posted image

urnebes :ima rd jutri in ne danes user posted image user posted image user posted image user posted image malo prehitevateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri smo 12.2. sem že misla da sem jaz kaj zafrknila.No pa važen je namen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
11.2.2009 11:26:15   
detelja
urnebes kakšna čast...jaz ti bom kar danes pa jutri plesala za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
11.2.2009 11:42:31   
Cveta28
Hej pupe!
Jaz se oglašam samo toliko, da vam sporočim, da sem dokončno podlegla virozi....boleče grlo, kašelj, pa še iz noska mi curlja user posted image  Sem se pa uspela dogovoriti za bolniško do konca februarja in tako sem s ponedeljkom tudi uradno začela enoletni dopust user posted image  Vsaj nekaj. Do nedelje sem se 'preselila' tudi v domačo oskrbo k mamici in atiju, koder pa itak dela cele dneve in hodi domov še le zvečer.
Drugače sem pa včeraj imela tudi pregled pri G. Naš koderček po rasti malce prehiteva in ga imamo na sumu, da bo prijokal na svet kakšen teden prej. Meritve so pokazale, da po rasti ustreza 33t in s svojimi 2200g napoveduje, da ne bo 'težak' smo po karakterju user posted image  Koderček je na pregledu pokazal svoj manekenski obrazek (kako lep prifrknjen nosek ima) in nam vsem skupaj lepo pomahal. Ostalo je vse ok tako, da imam naslednji pregled 12.3. Dobila pa sem tudi papirje za CSD.
Vidim, da ste se glede porodniškega nadomestila že pošteno razpisale. Tole je moja skrajšana in olepšana verzija - v nadomestilo se štejejo vsi dohodki iz pogodbe o delu iz katere se plačujejo prispevki (pokojninsko, zdravstveno, invalidsko in starševsko varnost). Se pravi variabilni deli plače, 13. plača itd. NE pa tudi božičnica, regres, stroški prevoza in prehrane, dnevnice itd. Regres po zakonu pripada vsakemu zaposlenemu (če si zaposlen manj kot pol leta ti pripada sorazmerni delež, če pa več kot pol leta pa ali v celoti ali pa zopet sorazmerni delež).
Frutolina vse enajboljše z zamudo! Ampak je od srca user posted image
Ninica praviš, da sta bila v soboto v Ikeji v Grazu. Jaz tudi! Ali si bila morda ti tista nosečka, ki je okoli hodila z enim listkom na katerem je bilo z barvnimi flomastri napisano kaj vse potrebuješ za otročička???
KR ali LJ porodnišnica kljub temu, da sem originalno iz KR sem se odličila za LJ P. Nočem biti črnogleda ampak vseeno ocenjujem, da imajo v LJ več kadra, ki ti lahko priskoči na pomoč. Glede komentarjev o eni ali drugi P pa jih jaz ne bi upoštevala oz se ne bi obremenjevala z njimi. 
Nmag, BrinaBA jaz bi se vama v petek z veseljem 'povabila' na kavici ampak sem resnično čisto na koncu z močmi. Upam, da se bova vsaj z Nmag lahko dogovorili za 20.2 in naše srečanje v Celju. Veš, te še malce držim za besedo glede prevoza user posted image
Šibam jaz nazaj v posteljo in vas z veseljem berem še kasneje.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
11.2.2009 11:49:46   
ella.
živjo, bejbe z bejbki

danes je pa čist fin dan, mal se sonček kaže in upam, da ostane do sončnega zahoda.

Še poročilo z mojega pregleda:

ker je mali malo nadpovprečno velik (za slab teden večji), grem na ogtt test cukrčk preverit in naslednji teden še na eno kontrolo rasti...a mislite,da me mora kaj skrbeti? Me zaenkrat ne, ker sva oba z bodočim očitom malo večja, sploh on.
Glede zatekanja nog: če zatekajo gležnji ob strani in so posledica celodnevnega stanja/sedenja, potem je to res nekaj normalnega za ta čas nosečnosti,če pa zatekajo noge po vrhu,pa ni ok baje... me je ravno danes potipala in mi to razložila. No, za moje noge je rekla, da so v super formi user posted image
Po jemanju retaferja se mi je železo poboljšalo in lahko zmanjšam dozo, sem pa +10 kg! Sem zadnjič hotela navleči svojo najlepšo pižamco nase še iz časov nenosečnosti, pa sem jo zvlekla do pod riti user posted image Res...naši mali si večajo svojo najemniško garosnjerico v nas in hkrati večajo proporce svojih mamic :) Me pa nič ne krega moja G zaradi kil...jaz pa tut ne vprašam, kaj bi klicala hudička user posted image user posted image

Skratka, vsem praznovalkam za nazaj in naprej želim lepo preživete RDje.
Moj je še daleč, bo imel RD za O let prej moj fantek dragi lepi veliki user posted image

Brigitka: Ikea deal!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
11.2.2009 12:27:19   
nmag
Frutolina,čestitke za rojstni dan čeprav malo z zamudo,zadnje čase ne morem bit veliko tu gor,ker težko sedim.
Cveta,resnično upam,da mi bo uspelo it 20.čeprav sem v dvomih,ker imam take težave,da je joj,čakam samo kaj mi bo v petek rekel naš G in kako je stanje pri meni,drugače pa sploh ni problem,če bom le lahko šla.
Včeraj sem imela par kar pravih popadkov že,čeprav zelo blage in so se potem tudi umirili,tako,da me je začelo pošteno skrbeti,če je še vse zaprto bo ok,če ne sem pa v ......me potolaži le to,da moja punčka normalno in kar pogosto še veselo brca,lahko so samo lažni alarmi,bomo videli v petek.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
11.2.2009 12:32:00   
malapikica
Pozdravljene.

Se oglašam samo toliko, da vas malo pozdravim.
Sem šla včeraj v kino gledat film Prvi jok. A ga je katera videla?
Kar zanimiv dokumentarec o rojevanju. Ga je fajn pogledat.

Zaenkrat sem še v službi. Naslednji teden mam mal dopusta, potem pa od 9. marca naprej. Komaj čakam. Bom pa šla naslednji teden verjetno nabavljat kakšne stvari, ki mi še manjkajo.

Uživajte v lepem sončnem dnevu.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
11.2.2009 12:50:58   
Tabletka dOr
Vidim, da ste se glede porodniškega nadomestila že pošteno razpisale. Tole je moja skrajšana in olepšana verzija - v nadomestilo se štejejo vsi dohodki iz pogodbe o delu iz katere se plačujejo prispevki (pokojninsko, zdravstveno, invalidsko in starševsko varnost). Se pravi variabilni deli plače, 13. plača itd. NE pa tudi božičnica, regres, stroški prevoza in prehrane, dnevnice itd. Regres po zakonu pripada vsakemu zaposlenemu (če si zaposlen manj kot pol leta ti pripada sorazmerni delež, če pa več kot pol leta pa ali v celoti ali pa zopet sorazmerni delež).

Tole si pa ful nazorno napisla, tanksuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?