Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 14:39:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
ma sem bla pridna..ene dve trani sem prispevala... Moja lubika pa še kr spi, pa brez kosila jo je zgleda res moglo vrečt... Nič grem še jaz malo križ raztegovat,,,pol pa po tortico za mami in njami....Hehe se rima.. .lepo bodite, se pišem mogoče zvečer"
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 14:41:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a se spomnete ko sem pisala da sem klicala na uno srečno linijo na kanalu A...no dans je prišu račun az mobitel, pa dober da sem sedela, ker bi me drgač s celega vrglo po tleh...moj račun 74 €, račun od mojega 92€...NIKOLI VEČ niti ne pogledam te oddaje. Ta oddaja je po moje ena velika nateg..., saj če noben ne odgovori pravilno (kaj je za njihove pojme pravilno ) ali ne pokliče (beri ga ne spustijo not), sploh ne povedo pravilnega odgovora, minute tečejo (folku na liniji ja ), mislim eh, zapret bi jih trebalo, sicer pa se še najdejo taki kot Jana ki kličejo (sorry-hec) Vsakemu, ki pokliče (oni se ne javijo, ampak dobiš znak zasedeno oz. prekine) evrčki letijo. Ko se pri njih nabere denarja za nagrado, se javijo in tisti edini srečnež dobi tisti denar od klicajočih oz. le en del tistega. Fajn oblika služenja na naivnih ljudeh...žalostno. ne ne...se ti javi, no vsaj pri nas je blo tako...eni prijazen posneti glasek..ki pravi..nikar zdaj ne obupajte...čisto blizo ste... al pa skoraj vam je uspelo in te fore... je pa vsak klic cenika jap!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 14:42:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hijenca, Suzy, Edina in Katy - bila sem na pošti in vam poslala paketke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 14:46:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a se spomnete ko sem pisala da sem klicala na uno srečno linijo na kanalu A...no dans je prišu račun az mobitel, pa dober da sem sedela, ker bi me drgač s celega vrglo po tleh...moj račun 74 €, račun od mojega 92€...NIKOLI VEČ niti ne pogledam te oddaje. Ta oddaja je po moje ena velika nateg..., saj če noben ne odgovori pravilno (kaj je za njihove pojme pravilno ) ali ne pokliče (beri ga ne spustijo not), sploh ne povedo pravilnega odgovora, minute tečejo (folku na liniji ja ), mislim eh, zapret bi jih trebalo, sicer pa se še najdejo taki kot Jana ki kličejo (sorry-hec) Vsakemu, ki pokliče (oni se ne javijo, ampak dobiš znak zasedeno oz. prekine) evrčki letijo. Ko se pri njih nabere denarja za nagrado, se javijo in tisti edini srečnež dobi tisti denar od klicajočih oz. le en del tistega. Fajn oblika služenja na naivnih ljudeh...žalostno. ne ne...se ti javi, no vsaj pri nas je blo tako...eni prijazen posneti glasek..ki pravi..nikar zdaj ne obupajte...čisto blizo ste... al pa skoraj vam je uspelo in te fore... je pa vsak klic cenika jap! aha, nisem vedla...jaz sem samo 2x klicala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 14:46:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nič grem še jaz malo križ raztegovat,,,pol pa po tortico za mami in njami....Hehe se rima.. .lepo bodite, se pišem mogoče zvečer" lepo se imejte na praznovanju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 14:48:22
|
|
|
|
nia5
|
Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 14:56:13
|
|
|
|
nia5
|
A veste da sem dobila mail z naslovom vabilo!!!! HB da to vem, da ga nisem odprla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 14:57:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eno vprašanje. Dopust; ali dobiš na vsake 5 let delovne dobe 1 dan dopusta??? Mislim,da ja meni se tudi zdi, pa za vsakega otroka dobiš pri nas 1 dan Jp, vsakih 5 let en dan, kok je če maš pa otroka pa ne vem. Ja za otroka ti pripada 1 dan, jaz sem že poslala RL od Alje na kadrovsko, da mi dopišejo en dan dopusta. Tiste, ki še niste, naredite to čim prej, predno izdajo odločbe o letošnjem dopustu Jaz že imam odločbo, ne vem pa če je Maja gor oz. 1 dan za njo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 14:57:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a se spomnete ko sem pisala da sem klicala na uno srečno linijo na kanalu A...no dans je prišu račun az mobitel, pa dober da sem sedela, ker bi me drgač s celega vrglo po tleh...moj račun 74 €, račun od mojega 92€...NIKOLI VEČ niti ne pogledam te oddaje. joj, a nsi prebrala sodaj, kaj piše...midva sva nekrat tud ..no ne tolko...ampak sva vidla ceno pa na internetu prebrala pogoje pa naju je kr vleklo..pa pridem noter enkrat narobe odgovor...pa drugič narobe... zdaj samo šaltam... veš, pol pa sem mela enkrat pravilnega pa nisem vletela.. samo me pa jetzi, ker nikoli ne povejo kako pridejo do rezultatov...ker mi včasih ni nič jasno in to se mi ne zdi fer... Jaz nimam živcev takih oddaj gledat, ker mi gredo že voditeljice na . Smrdi pa meni že na daleč, tako da .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 14:57:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A veste da sem dobila mail z naslovom vabilo!!!! HB da to vem, da ga nisem odprla če si zbrisala je čisto ok Saj tudi preko MSN je pošiljajo virusi in to kar sami. HB ga ne uporabljam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:01:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sem se zjukala ob tem članku... Deček rojen s srcem na trebuhu Sindrom, ki lahko prizadane dojenčkovo prepono, trebuh, osrčje, srce in prsni koš, se pojavi na enem od milijon rojenih otrok. Fantek, ki se je na Kitajskem rodil s srcem na trebuhu, je presunil zdravnike, saj je v takšnem stanju preživel več kot en mesec, medtem ko so mu ob rojstvu napovedovali le teden dni življenja, poroča The Sun. Deček že več kot mesec živi dni v varnem zavetju staršev, ki skušajo zbrati 35 tisoč evrov za operacijo, s katero bi mu srce presadili v prsni koš. Deček je eden izmed dvojčkov, vendar se je njegov brat rodil brez zapletov. 36-letni oče Lee Chen je povedal, da sta oba z ženo popolnoma zdrava in res ne razumeta, zakaj se je njun sin rodil takšen. "Pod kožo na trebuščku lahko slišiva bitje njegovega srca in nikakor ne pustiva, da bi zaspal v posteljici. Bojiva se, da se bo obrnil na trebuh in mu bo nehalo biti srce. Zato ga vedno drživa v naročju, kjer lahko varno spi," je še pojasnil. Gospod Chen je v solzah povedal, da njun sin nujno potrebuje operacijo, vendar si je ne morejo privoščiti. Zato lahko samo še upajo na pomoč dobrosrčnih ljudi. Enomesečni fantek lahko preživi le z operacijo.
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 11.2.2009 15:06:54 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:03:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A veste da sem dobila mail z naslovom vabilo!!!! HB da to vem, da ga nisem odprla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:06:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nič grem še jaz malo križ raztegovat,,,pol pa po tortico za mami in njami....Hehe se rima.. .lepo bodite, se pišem mogoče zvečer" lepo se imejte na praznovanju! hvala...mmmmmmm... taja še kr spi...jaz pa še kr tu strašim... bogica pa kr nič jedla ni prej...zdaj mam pa slabo vest...eh te ji že paše ,ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:06:28
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika tale fantek je prav bogi, še bolj pa njegovi starši. Žal se tudi takšne stvari dogajajo ljudem. Jaz srčno upam, da bodo zbrali denar ali pa da bo kakšna bolnica to naredila dobrodelno. Priznam pa, da tudi mene čudi, da je preživel. najmanjši udarec ali pa kaj podobnega bi ga lahko ubil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:07:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a se spomnete ko sem pisala da sem klicala na uno srečno linijo na kanalu A...no dans je prišu račun az mobitel, pa dober da sem sedela, ker bi me drgač s celega vrglo po tleh...moj račun 74 €, račun od mojega 92€...NIKOLI VEČ niti ne pogledam te oddaje. Ta oddaja je po moje ena velika nateg..., saj če noben ne odgovori pravilno (kaj je za njihove pojme pravilno ) ali ne pokliče (beri ga ne spustijo not), sploh ne povedo pravilnega odgovora, minute tečejo (folku na liniji ja ), mislim eh, zapret bi jih trebalo, sicer pa se še najdejo taki kot Jana ki kličejo (sorry-hec) Vsakemu, ki pokliče (oni se ne javijo, ampak dobiš znak zasedeno oz. prekine) evrčki letijo. Ko se pri njih nabere denarja za nagrado, se javijo in tisti edini srečnež dobi tisti denar od klicajočih oz. le en del tistega. Fajn oblika služenja na naivnih ljudeh...žalostno. ne ne...se ti javi, no vsaj pri nas je blo tako...eni prijazen posneti glasek..ki pravi..nikar zdaj ne obupajte...čisto blizo ste... al pa skoraj vam je uspelo in te fore... je pa vsak klic cenika jap! aha, nisem vedla...jaz sem samo 2x klicala no saj ne vem če je vedno tak...sem bla pametna pa smo samo enkrat kot zgoraj opisano evre skoz okno meteli...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:09:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika tale fantek je prav bogi, še bolj pa njegovi starši. Žal se tudi takšne stvari dogajajo ljudem. Jaz srčno upam, da bodo zbrali denar ali pa da bo kakšna bolnica to naredila dobrodelno. Priznam pa, da tudi mene čudi, da je preživel. najmanjši udarec ali pa kaj podobnega bi ga lahko ubil. Strašno, ne? Bogec mali, pa starša tud...kaj pa je to dnarja...smo lahko res vesele da mamo zdrave otroke... pa če glih nič ne spimo, pa nas gnjavijo, pa ne jejo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:17:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika tale fantek je prav bogi, še bolj pa njegovi starši. Žal se tudi takšne stvari dogajajo ljudem. Jaz srčno upam, da bodo zbrali denar ali pa da bo kakšna bolnica to naredila dobrodelno. Priznam pa, da tudi mene čudi, da je preživel. najmanjši udarec ali pa kaj podobnega bi ga lahko ubil. Strašno, ne? Bogec mali, pa starša tud...kaj pa je to dnarja...smo lahko res vesele da mamo zdrave otroke... pa če glih nič ne spimo, pa nas gnjavijo, pa ne jejo... Sem si zdaj isto mislila, ko sem gledala enega fantka na Tv. sem se zraven. Res smo lahko srečne. Včasih pozabljamo kaki zaklad imamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:19:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A veste da sem dobila mail z naslovom vabilo!!!! HB da to vem, da ga nisem odprla če si zbrisala je čisto ok Saj tudi preko MSN je pošiljajo virusi in to kar sami. HB ga ne uporabljam. Ne nisem ga zbrisala, le odprla ga nisem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:20:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika tale fantek je prav bogi, še bolj pa njegovi starši. Žal se tudi takšne stvari dogajajo ljudem. Jaz srčno upam, da bodo zbrali denar ali pa da bo kakšna bolnica to naredila dobrodelno. Priznam pa, da tudi mene čudi, da je preživel. najmanjši udarec ali pa kaj podobnega bi ga lahko ubil. Strašno, ne? Bogec mali, pa starša tud...kaj pa je to dnarja...smo lahko res vesele da mamo zdrave otroke... pa če glih nič ne spimo, pa nas gnjavijo, pa ne jejo... Sem si zdaj isto mislila, ko sem gledala enega fantka na Tv. sem se zraven. Res smo lahko srečne. Včasih pozabljamo kaki zaklad imamo. Pa se spomnimo na to ko se pritožujemo in nam bo takaj lažje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:27:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
Mi je dolgčas..pa nič ne delam, ker me tak križ boli , Taja namrečše vedno spi zdaj že dobri 2 uri...in sem se spravla praznit prepoln fotoaparta...evo da malo mačko pokažem je že dolgo nisem... Aha, vidim, da se nekja preteguje...mogoče pa le bo lakota premagala pomanjkanje spanja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:27:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
aaaa.kje so se pa slikice zgubile?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:31:00
|
|
|
|
Čmrlika
|
Tako je Taja zaslužila od babice za prvi zobek! pa zgleda da je blo premalo...po pogledu sodeč Tole smo pa na silvvestrovo pri nas doma... Pa še ena čupkasta po kopanju...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:33:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
Evo jokeca...zdaj pa res lep preostanek dneva...grem dat pikico kosilo... 2 uri 12 minut
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:36:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a se spomnete ko sem pisala da sem klicala na uno srečno linijo na kanalu A...no dans je prišu račun az mobitel, pa dober da sem sedela, ker bi me drgač s celega vrglo po tleh...moj račun 74 €, račun od mojega 92€...NIKOLI VEČ niti ne pogledam te oddaje. Ta oddaja je po moje ena velika nateg..., saj če noben ne odgovori pravilno (kaj je za njihove pojme pravilno ) ali ne pokliče (beri ga ne spustijo not), sploh ne povedo pravilnega odgovora, minute tečejo (folku na liniji ja ), mislim eh, zapret bi jih trebalo, sicer pa se še najdejo taki kot Jana ki kličejo (sorry-hec) Vsakemu, ki pokliče (oni se ne javijo, ampak dobiš znak zasedeno oz. prekine) evrčki letijo. Ko se pri njih nabere denarja za nagrado, se javijo in tisti edini srečnež dobi tisti denar od klicajočih oz. le en del tistega. Fajn oblika služenja na naivnih ljudeh...žalostno. ne ne...se ti javi, no vsaj pri nas je blo tako...eni prijazen posneti glasek..ki pravi..nikar zdaj ne obupajte...čisto blizo ste... al pa skoraj vam je uspelo in te fore... je pa vsak klic cenika jap! ja ja tako je čmrlika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 15:36:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tako je Taja zaslužila od babice za prvi zobek! pa zgleda da je blo premalo...po pogledu sodeč Tole smo pa na silvvestrovo pri nas doma... Pa še ena čupkasta po kopanju... prav luškani ste..
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?