3jeMi
|
jutro, pike! mirjam80... moje iskreno sožalje... Vem, da si jezna na sodelavce, prav nesramno, da ti ni noben sporočil... pozanimaj se kje je pokopan, vzemi svečko in pojdi na grob ter se sama poslovi od njega... boš videla, ti bo lažje, pa še pozabila boš na zamero do sodelavcev, ker ti niso nič povedali... zimska... za zobek mojcej... WB flower... pri uvajanju GH je naš tamal full kakal in posledično fasal rdečo rito... Sudocrem je res dober, samo sem ga uporabila samo ene dvakrat, ponoči... kadar vidim, da se mu pojavlja rdečica, mu na rito z vato nanesem Bebival puder, da rito osuši in čez Bebival hladilno kremo, in je takoj vse ok... za Lana... dzanika... lepo, da ste uživali ... in upam, da se je Janu kopanje danes ponoči poznalo... beri: spal ko top... almera... joj, bruhanje... ... si ga prehitro po hranjenju "premetavala" ... mene je zadnjič zgrešil, je šlo po rami, nogah, potem sem ga pa takoj proti tlem obrnila... je bilo kar precej za pobrisat ... neboglasnica... ... kar kure sem dobila ob branju tvojega posta o koncertu... cel večer sem mislila na vaju, ker se mi je tako dobro zdelo, da si hčerko takole nahecala... in danes si v njeni šoli NAJBOLJŠA MAMA na svetu... metuljcek... uživajte! Stolček sva pa midva kupila Römer Safefix Plus TT... smo ga dobili ravno v petek (ko sva prišla s srečanja, naju je čakal v sobici)... teste je itak očka naštudiral (ker je to njegova naloga)... je pa od 9-18 kg... ilatic... za nekajenje... majuska... ampak tale tvoj Aleksander je pa res frajer... ve kako se uživa... lepo poooooočasi, na easy vstaneš, potem malo poješ in dremuckaš dalje... HD... Kali... A SMO ŽE IZVEDELI ZAKAJ JE BILA HRUŠKA DEBELUŠKA VČERAJ FULL BIZI? ... se opravičujem, če sem kaj spregledala... rovarka... če grem k mami, potem vzamem s sabo samo mleko, ker moja mama najbolje kuha in pri njej oba jeva kosilo, pa še posladek... če pa gremo kam tako, pa vzamem s sabo še kakšen sadni frutek, hippovo zelenjavno kašico, kakšno banano, plasmon piškote... pa kaj je to zdaj s temi otroki?... še vedno luna?... jaz sem tudi našega sredi noči dvignila iz posteljice, pa najprej podre en mini kupček, potem pa ene trikrat full prdne in zaspi nazaj...
|