Blacky30
|
Oj! Noč je bila neka čudna. Teja je zaspala ob 20.30, potem pa se zbudila ob 22h in ni mogla spat. Kar naprej ji je nekaj gor metalo. Pa verjetno ji je malo škodila popoldanska kašica, sem ji naredila iz keksa, skute, kivija, pomarančnega soka in mleka. Pa je ful jedla, samo sem ji mogoče malo pozno dala, pa jo je tiščalo. Dala sem ji okoli 17h. Pa še skuto, kivi in pomarančni sok je prvič jedla. No, zaspala je potem ob 23.30 in je kar lepo spala do 8h. Nejc pa je začel turnejo s kakanjem ob 5h, je šel dvakrat in nič kakal. Pravi, da ga nonstop tišči, samo nič ven ne pride. Kaj bi to bilo? Včeraj čez dan je na tak isti način šel vsaj 15x, pa nič, od tega je mogoče kakal 2x. Neboglasnica, super, da si tako lepo presenetila Saro in lepo, da sta se imeli fajn. Lepe fotke!!!! Flower, če je Tejo matralo od te kašice s pomarančnim sokom, pa jo je jedla ob 17h, je Lana definitivno to šraufalo celo noč. Ker pomaranča ima to grdo lastnost, da ful napenja, pa je naj ne bi otročku dajali zvečer, kvečjemu dopoldan ali opoldan. Hb moje potem ponoči ni šraufalo. Rebeca, vauuuu, bedenje celo noč in zjutraj v službo?!?! Kje so ti časi?? Vidva sta zgleda bolj frišen par, ne? Kolk sta skupaj, nekje 5 let? Majuska, uff, ti nam pa take fine zajtrke pripravljaš, se kar nerodno počutim, da ne bom kaj razbila. Flower, ja, ta zgodba o porodu doma, je od Willme, RR-jevke iz MB.
|