|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
11.2.2009 8:35:15   
Čmrlika
user posted image

za Žana, res res samo za njega...pa da prideta iz bolnice z super novičkami!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
11.2.2009 8:39:39   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kasso si dobila zadnjič moj odgovor glede friteze?

oj, ja hvala...sem v gužvi in sem kasneje pozabila odgovorit..sorči. Nisem pa našla nikjer na internetu, tako da se najbrž v slo sploh ne prodaja user posted image
Sem pa pisala na uredništvo Jane in so mi točno povedali za kateri model gre, ki so ga pred leti promovirali..super souser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in prihajajoče zobke

pa še za Asjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljše

Kasso en namig, če še nisi nabavila - se jo splača naročit iz tujine (e-bay ali amazon), ker te pride dosti ceneje.

Špelin@ Kasso je spraševala o fritezi, ki filtrira olje in se lahko da posoda v pomivalni stroj.

ja hvala, samo ni zame, je za taščo, da ji kupi mož za 60 let, ker si točno ta model oz. s takimi funkcijami želi imet....
Kako pa je z garancijo, če kupiš iz tujine?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
11.2.2009 8:41:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Naš noč je vila ok,še celo en obrok je spustil ponoči.user posted image Je pa zadnje čase tak,da samo,da vidi hrano,kar ploskati začne.Misli,da je vse zanj.Sploh ne moreš več jesti v njegovi bližini,ne da bi še njemu kaj daluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
11.2.2009 8:41:42   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ŽAN (Naty) in
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

se pridružujeva še mi2

Tudi mi2, vse naj najuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
11.2.2009 8:41:50   
Estrella*

dobro jutro

Ostala sem na 140 stran z branjem, pa bom prej kej napisala pa pol brala za nazaj.
SPanje ok...Nejc je zaspal pri babici ob 19.30 ker sva šla midva v trgovino, in sem ga samo prestavila v postlo, zbudil se je ob 20.30 zarad polnega noska in bedel do 22.20, pol pa zaspal in spal do 7h, no ob 1h je maznu še 180 mleka. Zdej pa že razgraja po dnevni.user posted image

IZuser posted image VIRNO SPOROČILO: špelin@
jana81, a imaš vnetje ušes? user posted image user posted image

upam da ne, še nisem šla k dohtarju.. me tudi boli še isto kot včeraj, verjetno posledica kihanja in smrkanja.

tally luškano stanovanje..kolk m2 pa imata? Kje pa boš kuhinjo naročila

hijenca super mere, je pa kr konkreten dedc a ne? Samo da je zdrav.

user posted image user posted image user posted image  tudi vam za spanje. Pa drži se, da ne zboliš do konca.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
11.2.2009 8:41:57   
Estrella*

no, tudi mi smo v primerjavi z včeraj spali odlično. user posted image user posted image user posted image  malo čez osem je zaspala in se zbudila okrog 2.30, ker je bila lačna. sma noseka spucale in je spala do 6ih, ko je blo treba vstat!

danes je blo prvič, da sem jo peljala v varstvo in sem si prav fino časovno splanirala. user posted image  nisma ble nič pozne.

Naty user posted image user posted image user posted image  za izvide in user posted image user posted image user posted image  da bo tudi sprožanje ok. kako pa to sploh zgleda?

estrella si že pospravla žagono? user posted image user posted image user posted image

Ne, bo sesalcuser posted image  Včaraj je tam ležal in smrčal, jaz sem šla pa Aljo preoblečt v piđamo. On se zbudi in paničnoišče Aljo po bajtiuser posted image Sploh ni vedel kje je, ne kje je Alja.  Haloouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za spanje.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
11.2.2009 8:44:05   
Estrella*
Dobro jutro!

Mi svo že v polnem teku, samo še kavico spijem in bouser posted image

Anitka: ja ne vem kje je ****.Ona se javlja v intervalih, pride kot orkan in gre ter se ponovno vrne čez časuser posted image

ss:user posted image  za malo boljšo noč. Mogoče bo sedaj bolje, ker je luna popustila

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
11.2.2009 8:44:34   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Zdaj se bom pa čisto zares pohvalila: Gregor je spal do 4h!!! user posted image user posted image user posted image  Brez zbujanja!!! user posted image

ŽAN (Naty) in
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

Čmrlika, user posted image  za vse uspešno opravljene zadeve včeraj, danes pa fajn praznujte z mami user posted image  user posted image  Za (ne)spanje pa user posted image

no, tudi mi smo v primerjavi z včeraj spali odlično. user posted image user posted image user posted image  malo čez osem je zaspala in se zbudila okrog 2.30, ker je bila lačna. sma noseka spucale in je spala do 6ih, ko je blo treba vstat!

danes je blo prvič, da sem jo peljala v varstvo in sem si prav fino časovno splanirala. user posted image  nisma ble nič pozne.

Odlično user posted image user posted image

jana81, user posted image  zdaj se moraš pa res v miru pozdraviti, da se ti tole ne razvije v kaj resnejšega user posted image user posted image
Ej, ob roza kopalnici je mojega user posted image skoraj kap user posted image  Jo je s takim užitkom ven zbil user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Sm bla pridna in sm prebrala celih deset strani user posted image ... noči ne bom komentirala, ker je blo spet isto zbujanje, jok, zbujanje, jok. Ma se je dal preživet, ker sem skoz razmišljala sam o prerasli alergiji user posted image . Grem komentirat, pol mal pojest, mal pred enajsto morva it pa itak na pregled.
Uf, kako bomo stiskali pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamau mi pa rastur po dnevni delauser posted image . Zdej je tolk luštn... ob opori hodi mal ob omari, se skobaca do sedežne, gre do konca pol ob stajci do stola in men ni treba bit več skoz za ritjo user posted image . Zdej že hodi ful stabilno pa tud lepo se je naučil padat. Strogo na ritko, tko da je že pravi majstor user posted image . Pa včasih nos kako igračo za sabo in se kr spusti pa par sekund stoji brez opore... kolk gre hitr...
Mali obvlada user posted image user posted image

tilči, user posted image  za pridnega spalčka in jedca Tilna!!!

Ej, tudi naš je začel s takimi foramo, ko vidi, da se je user posted image  Včeraj je v glasbeni en učitelj dal mali piki čokoladen bonbon in jo je Gregi tako gledal, ko ga je odvijala. Potem je pa rekel "PAPA" in cmokal z ustki user posted image user posted image  Ker ni nič dobil, je še 1x rekel "PAPA" in še bolj cmokal, potem pa sem mu dala eno mrvico z bonbona user posted image  Zvečer smo jedli hrenovke in je bilo spet "PAPA" user posted image
A lahko to štejem za prvo besedo? user posted image

Srčekgirll, tvojih vicev sem vedno vesela user posted image  Glavno, da se vsaj malo javiš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
On se zbudi in paničnoišče Aljo po bajtiuser posted image Sploh ni vedel kje je, ne kje je Alja.  Haloouser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
11.2.2009 8:47:15   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zdaj se bom pa čisto zares pohvalila: Gregor je spal do 4h!!! user posted image user posted image user posted image  Brez zbujanja!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image Gregi

Ej, tudi naš je začel s takimi foramo, ko vidi, da se je user posted image  Včeraj je v glasbeni en učitelj dal mali piki čokoladen bonbon in jo je Gregi tako gledal, ko ga je odvijala. Potem je pa rekel "PAPA" in cmokal z ustki user posted image user posted image  Ker ni nič dobil, je še 1x rekel "PAPA" in še bolj cmokal, potem pa sem mu dala eno mrvico z bonbona user posted image  Zvečer smo jedli hrenovke in je bilo spet "PAPA" user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
11.2.2009 8:49:24   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Anitka--- gal še kr tak dolgo rabi da mrkne...user posted image  user posted image

mene tud piga, tako da grem tud jaz...

Nočko!

Jaz sem pri obeh imela srečo, da ju dam v poosteljo in grem.user posted image Sem ju pa od prvega dne navajala na tak režim. Prvvi mesec ni šlo tako gladko, ampak mama estrella je bila trmasta in sem uspela. Andraž je imel dudo in je bilo lažje, Alja pa je ni hotela in sem po 6m obupala in ji ne turim večuser posted image  

evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu  user posted image  user posted image  user posted image in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po  najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo

kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat...user posted image

Varja drugo polovico noči oz. po bujenju spi pri meni v postelji. Zvečer pa spije mleko v dnevni in mi zaspi na rokah, ko gledave tv. Enkrat se bo že navadila spat po regulcah, ker če sta se prva dva, se bo tudi ona.
Tako, da jaz kakega pametnega nasveta ti žal ne znam dat.

Vse najboljše tvoji mami za okroglih 60. user posted image

Če ne bi pokukala na forum, se ne bi niti spomnila, da ima danes Varja 9 mesecevuser posted image . Sem jo pa poslala v varstvo, tako da ne bove nič kaj posebej praznovale.

Vse naj naj pa malemu Žanu, pa močno držim pesti, da bosta z mamico na P vse odlično prestala in opravila, da boš potem lahko papcal vse po vrstiuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
11.2.2009 8:51:30   
kasso
Aja pa hvala vam vsem za čestitke za mojo malo princesko user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
11.2.2009 8:51:59   
Naty*

user posted image

za Žana, res res samo za njega...pa da prideta iz bolnice z super novičkami!

Hvalaaaa user posted image user posted image !!!

Ne, bo sesalcuser posted image  Včaraj je tam ležal in smrčal, jaz sem šla pa Aljo preoblečt v piđamo. On se zbudi in paničnoišče Aljo po bajtiuser posted image Sploh ni vedel kje je, ne kje je Alja.  Haloouser posted image user posted image user posted image

Zdaj se bom pa čisto zares pohvalila: Gregor je spal do 4h!!!  Brez zbujanja!!!

Da bi le blo še več takih noči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Pa hvala za pestke, ampak jutr nama bojo bolj prav prišle, danes greva sam do pediatrinje. Če ne bi mela dons pregleda, naju bi že dons vzel v bolnico, tko sva se pa za jutr zmenila.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3762
11.2.2009 8:53:12   
špelin@
evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu  user posted image  user posted image  user posted image in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po  najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo

kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat...user posted image

Varja drugo polovico noči oz. po bujenju spi pri meni v postelji. Zvečer pa spije mleko v dnevni in mi zaspi na rokah, ko gledave tv. Enkrat se bo že navadila spat po regulcah, ker če sta se prva dva, se bo tudi ona.

Enako Gregi. In tudi jaz nimam nobenega pametnega nasveta user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
11.2.2009 8:53:25   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image Gregi raztura! A si mu dala že homeopatski zvarek?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
11.2.2009 8:56:53   
Naty*

Vse naj naj pa malemu Žanu, pa močno držim pesti, da bosta z mamico na P vse odlično prestala in opravila, da boš potem lahko papcal vse po vrstiuser posted image

Žan tud drugo polovico noči spi pri meni. Kar se tiče pa vstajanja v postlci, je pa pri nas že kr dolg tko in prakticiram edino možno varianto... napol uspavanje. Kaj čem druzga... js tud mislim tko kot kasso... vsi se bojo navadili.

Hvala za čestitke user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
11.2.2009 8:59:16   
kasso

No, vidiš, zdaj ne boš več imela problemov s hranjenjem, ker ti bo kar sam povedal, kdaj bi jedel user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
11.2.2009 9:00:42   
Čmrlika

Dobro jutro!

Naš noč je vila ok,še celo en obrok je spustil ponoči.user posted image Je pa zadnje čase tak,da samo,da vidi hrano,kar ploskati začne.Misli,da je vse zanj.Sploh ne moreš več jesti v njegovi bližini,ne da bi še njemu kaj daluser posted image

ej, jaz za našo Tajo ne bi mogla uporabit nič drugačnih besed...user posted image  ej, pa če naju kdo opazuje ziher misli da cel dan ne dama otrioku nič za jest user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 3767
11.2.2009 9:00:45   
Čmrlika

aaaaaaaaaa...bravo Gregi!!! user posted image  user posted image  user posted image , Mami si torej prenaspana? user posted image

papa... a valda da je prva beseda...pa še vsaj tri pomene, ki se jih  vsekundi spomnim ma...ma Gregi je car! user posted image

Hvala za lepe želje za prazovanje...zdaj ravno prihaja mami  k meni, da bo čuvala miško, jaz pa šibam v laboratorij... upam, da čimprej opravim...koja lubika pa tak pridno in zavzeto gleda risanko..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
11.2.2009 9:01:05   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image Gregi raztura! A si mu dala že homeopatski zvarek?

Ja user posted image

Ko boš urejala spisek, te lepo prosim, če popraviš datum naslednjega pregleda. Sem dobila domov pošto, da je 9-mesečni sistematski prestavljen na 24.2.

Neposredna povezava do sporočila: 3769
11.2.2009 9:01:51   
špelin@

No, vidiš, zdaj ne boš več imela problemov s hranjenjem, ker ti bo kar sam povedal, kdaj bi jedel user posted image

In tudi kaj bi jedel user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
11.2.2009 9:03:48   
Naty*
Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 user posted image user posted image user posted image ... šibam naju rihtat!!

Sam tole vam pokažem...

Žan prej:
user posted image

Žan z novo frizurco user posted image :
user posted image

In tkole midva spiva, js z virozo, on pa bogi zarad zobkovuser posted image :
user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
11.2.2009 9:03:57   
špelin@
Pa hvala za pestke, ampak jutr nama bojo bolj prav prišle, danes greva sam do pediatrinje. Če ne bi mela dons pregleda, naju bi že dons vzel v bolnico, tko sva se pa za jutr zmenila.

Joj, srčno upam, da bo lahko Žanko potem veselo kedel vse po vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobro opravita danes pri P, še bolje pa jutri v bolnici!!! Ej, potem allernove kljub vsemu nimaš na recept?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
11.2.2009 9:05:46   
špelin@

aaaaaaaaaa...bravo Gregi!!! user posted image  user posted image  user posted image , Mami si torej prenaspana? user posted image
Ja user posted image user posted image user posted image

papa... a valda da je prva beseda...pa še vsaj tri pomene, ki se jih  vsekundi spomnim ma...ma Gregi je car! user posted image

Hvala za lepe želje za prazovanje...zdaj ravno prihaja mami  k meni, da bo čuvala miško, jaz pa šibam v laboratorij... upam, da čimprej opravim...koja lubika pa tak pridno in zavzeto gleda risanko..user posted image user posted image user posted image
Upam, da boš hitro na vrsti in čimprej nazaj ter da bodo izvidi ok user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
11.2.2009 9:09:22   
špelin@

Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 user posted image user posted image user posted image ... šibam naju rihtat!!

Sam tole vam pokažem...

Žan prej:
user posted image

Žan z novo frizurco user posted image :
user posted image

In tkole midva spiva, js z virozo, on pa bogi zarad zobkovuser posted image :
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
11.2.2009 9:10:16   
suzy85

dobro jutro

Ostala sem na 140 stran z branjem, pa bom prej kej napisala pa pol brala za nazaj.
SPanje ok...Nejc je zaspal pri babici ob 19.30 ker sva šla midva v trgovino, in sem ga samo prestavila v postlo, zbudil se je ob 20.30 zarad polnega noska in bedel do 22.20, pol pa zaspal in spal do 7h, no ob 1h je maznu še 180 mleka. Zdej pa že razgraja po dnevni.user posted image

super, da je tudi nejčevo zdravje boljše! user posted image user posted image user posted image  pol za jutri velja?

ja velja ob 18h a ne? v Tušu sva se zmenle ne? A greva tam gor pri kinu, pa lahk tamala dva po tleh divjata ker je tepih.

lahk gor, ja. je še najboljši prostor!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?