tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene samo toliko se oglašam, da se malo izkašljam ostali smo še brez ene gospe za čuvanje - je sedaj, malo pred tem, ko naj bi prišla k nam na razgovor, poklicala in še enkrat vprašala za plačilo - potem pa rekla, da pričakuje vsaj 4eur/h no, lahko si preračunate, koliko je to na mesec za 8 ur na dan pa kdo bo čuval Brino???? Ajoj veliko je to samo se mi zdi normalno, da pričakuje toliko, če bo čuvala Brino na domu. A bi ti prevzela odgovornost za 8ur na dan otroka in plačilo za 600-700eu? Jaz definitivno ne. Boš mogla najti tako, ki čuva po par otrok, da boš cenovno zvozila. saj jaz njo popolnoma razumem,d a ne bo pomote ampak ne razumem te k****** države , ki ne poskrbi za vrtce Ja to se strinjam s teboj. Samo vzpodbujajo rojstva, potem pa adijo, jih ne zanima več kaj se z njimi dogaja no, na srečo nimamo Brine zaradi države ampak se mi zdi pa tudi veliko denarja dati 400 za varstvo v skupinici, kjer bo spet dobila za jest, kar bo dobila, spet zbolevala od drugih otrok.... sploh ne vem, kako poskrbijo za pančanje vseh otrok... Res ni prijetno dajat toliko, samo vedi, da tudi vrtec te ne bi prišel dosti manj, ker imata očitno kar visoke dohodke in bi padla v najvišji razred, kar pomeni okoli 350eu ne uide. Kar se tiče zbolevanja je res večja verjetnost, da se naleze, samo obvarovati je ne boš morala, saj boš hodila okoli z njo in bo ravno tako pokasirala. iz kje se vidi, da imava visoke dohodke?? ker imava ogromen kredit? mislim, da bi naju prišel vrtec okoli 260, 270 EUR A veš kaj meni ni jasno, da bom jaz dala za vrtec 200eu s 15 % popustom, in nimava visokih dohodkov in smo 4 člani !!!!!! Ja zaradi kredita no, upoštevaj zdaj najin kredit, pa vidiš, da je tole varstvo zdaj kar precej drago za nas
|