Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:06:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 za smučanje in za rezervacijo gostilne. kdaj pa se poročita? poročiva se 22.08, če bo vse tako kot mora biti takrat pa moja mami praznuje rojstni dan! pa že zdaj so gostilne tolk zasedene?! letošnje poletje pravijo, da je ogromno porok in podobnih zadevščin in da so gostilne že sedaj na fertik zasedene. a veš, da tudi šefica od une gostilne kjer bomo meli fešto praznuje RD na ta dan
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:06:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tudi pri nas je pokukal na planu, zato bova šla z Gregcem, ko se zbudi, malo ven a je le prispel moj vagon ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN Vauuuu kak lep dan se je naredil imamo sončka za izvoz Na hitrco se javljam, ker imam čistilno akcijo po stanovanju, ker je bombaaaa , pa se mi zdi da vsak dan neki pucam sam zjutraj ko se zbudim pa spet bombaaaaaa , punce kako vzdržujete čistočo v stanovanju meni to nikakor ne gre . AT je v varstvu pri moji mami in atiju, mislim haloooo že ob 7h sta klicala če je tamala ready, res lep občutek, ker jo imata tako rada , mi je danes rekla mami da brez zamere, ampak njo imata res najraje na tem svetu . No skratka včeraj na koncertu je bilo NOROOOOOOOOOOOOO , Jan je res car, superca sva se imela, in moj se je res potrudil sva imela VIP karte in sva bila čisto spedaj , polna dvorana Tivoli . Nič punce, vas pridem ob kaki pauzici (na balkonu ) malo prečekirat tako EN LEP SONČEN DAN VAM ŽELIM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:08:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 ... šibam naju rihtat!! Sam tole vam pokažem... Žan prej: Žan z novo frizurco : In tkole midva spiva, js z virozo, on pa bogi zarad zobkov : Luštkam je Žan z novo frizurco morem Manci pokazat slikice ko se bo zbudila Ta tazadnja slika pa je ravno tako, kot bi naju z Manco človek gledal čez vikend ko je edino tako spala
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 11.2.2009 11:09:31 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:09:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa še nekaj vam povem, kar me je predvčerajšnjim skoraj na rit ruknilo: pridem v vrtec po malo piko in en fantek (dobra 3 leta)reče: "O, pras.ica, zdej bo pa moja mami pršla po mene." Jaz se pa tako zadržujem, da ne kolnem vpričo otrok... Oz. da so kletvice nežne. kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:10:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Me je ravno patronažna klicala,če lahko drug teden pride malo na pogovor o GH.Mislim,haloo! O GH???? je pa zgodnja Tilen bo star 9.mesecev,ona pa šele sedaj o tem! Pa saj v bistvu mi je vseeno,sem ji rekla,da lahko pride,če glih kaj novega izvem.Je bila pa ena druga kot ponavadi,je delovala ful prijazno. Včeraj zvečer mi je pa celo uspelo vržt barvo na lase.Drug teden grem pa k frizerju,ko frizerka dela popoldne,da bo lahko pazil na otroka. za novo barva in frizerja. Zdej boš pa spet kot rožica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:11:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje Evo mala mi panča že prvo rundo jst sem pa hitr pršla pokukat kaj dogaja Hvala vsem za lepe želje ob Larini obmesečnici Žan in Varja vama pa tudi vse naj naj ob obmesečnici Včer nisem zvedla nč dobrga,spet bom imela tablete in to je to.Redno moram hodit nazaj na testiranja količine hormonov pa avgusta najbrž dobim še ene tablete za zraven.Ah sej bo sam tolk sem brezvoljna da vam ne morem povedat,še posebi boli me ko so mi vsi dohtarji govoril da bo po nosečnosti bolše,zdej je pa katastrofalno katy, kaj pa tebe daje? zdravstveno mislim? ne vem ali si kdaj pisala o tem pa sem jaz spregledala. če nočeš govorit o tem, me daj enostavno na IGNORE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:12:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še tole: a mislite da ima otrok dovolj eno mandarino srednje veliko za obrok ? al je to bolj kot vmesni prigrizek ? ne vem, naša jih ne mara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:12:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tudi, ko imaš zelo, zelo slab dan..... Se bo vedno našel nekdo, ki te bo j.e.b.a.l.!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:13:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še tole: a mislite da ima otrok dovolj eno mandarino srednje veliko za obrok ? al je to bolj kot vmesni prigrizek ? Hmmmmmm, kaj pa vem. Morda za vmesno malico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:13:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan dan! Nimam pojma kje sem ostala. Sem bila crknjena ko ..... in sem ponoči dobila popiz.... Sem mojega nadrla sredi noči, ker je visel na rač., Maje pa ni mogel imet, tako da sem se jaz zbudila in vstala. Ko sem znorela jo je vzel jaz pa sem šla na sedežno. Zjutraj pa sem se zbudila kot da ni nič bilo. Najraje bi se zjokala za tistimi časi, ko smo spali celo noč. Nia nam kroglice pomagajo, samo sredi noči je učinek popustil, jaz pa sem bila tako utrujena, da se sploh nisem spomnila nanje. Grem zdaj pogledat kje sem ostala, pa zajtrk si delam. Sem lačna kot pes. ajoj, tvojega deca bi bilo treba z valjarjem po buči!!!!! špelin, valjar na plano!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:14:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN Vauuuu kak lep dan se je naredil imamo sončka za izvoz Na hitrco se javljam, ker imam čistilno akcijo po stanovanju, ker je bombaaaa , pa se mi zdi da vsak dan neki pucam sam zjutraj ko se zbudim pa spet bombaaaaaa , punce kako vzdržujete čistočo v stanovanju meni to nikakor ne gre . AT je v varstvu pri moji mami in atiju, mislim haloooo že ob 7h sta klicala če je tamala ready, res lep občutek, ker jo imata tako rada , mi je danes rekla mami da brez zamere, ampak njo imata res najraje na tem svetu . No skratka včeraj na koncertu je bilo NOROOOOOOOOOOOOO , Jan je res car, superca sva se imela, in moj se je res potrudil sva imela VIP karte in sva bila čisto spedaj , polna dvorana Tivoli . Nič punce, vas pridem ob kaki pauzici (na balkonu ) malo prečekirat tako EN LEP SONČEN DAN VAM ŽELIM Pridna si!!! Lohka prideš pol še k meni na hitrco mal spucat . Vzdrževanje čistoče, hmmmm kolikor se da sproti, na čase imamo pa itak bombo v stanovanju Pa fajn, da sta uživala na Janu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:14:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej grem pa mal na kavč k Manci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:15:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem zdele na hitro uspela prebrati današnje poste, ker Manca že 20 minut spi prvo rundo. Pol grva pa ven na sončka ko se bo zbudila. Sicer ji še skozi teče iz noska, vendar bova šle vseeno ven na zrak, da se malo svežega zraka nadiha. Pri nas pa že malo piha in zdaj razmišljam, če bi šla ven ali ne. Je pa pančal prvo rundo uro in četrt. Jaz sem pa tudi čisto gin. Me nekaj prehlad šlata. Vse kosti me bolijo, glava me boli, .... mah bo že Upam, da ne zboliš resneje SEm bila pa donc že mal pridna. Sem kruh spravila v skrinjo, ker sem ga včeraj zvečer pekla, pa se je moral čez noč še ohladiti, posesala sem, cunje dala prat, ene sem že pospravila, .... zdej pa še par postov napišem, pol grem pa k Manci na kavč Pridna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:16:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A veste, kako je moj mali princ zdajle zaspal? V stolčku za hranjenje! Pojedel je sadje, potem sem pa šla sebi naredit sendvič, pridem nazaj v dnevno in on spi Sem ga hotela prestavit v posteljico, ampak sem ga toliko premikala, da se je zbudil, zato ga je bilo treba še malo poujčkat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:17:07
|
|
|
|
tana7
|
Pozdravljene samo toliko se oglašam, da se malo izkašljam ostali smo še brez ene gospe za čuvanje - je sedaj, malo pred tem, ko naj bi prišla k nam na razgovor, poklicala in še enkrat vprašala za plačilo - potem pa rekla, da pričakuje vsaj 4eur/h no, lahko si preračunate, koliko je to na mesec za 8 ur na dan pa kdo bo čuval Brino????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:18:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN Vauuuu kak lep dan se je naredil imamo sončka za izvoz Na hitrco se javljam, ker imam čistilno akcijo po stanovanju, ker je bombaaaa , pa se mi zdi da vsak dan neki pucam sam zjutraj ko se zbudim pa spet bombaaaaaa , punce kako vzdržujete čistočo v stanovanju meni to nikakor ne gre . AT je v varstvu pri moji mami in atiju, mislim haloooo že ob 7h sta klicala če je tamala ready, res lep občutek, ker jo imata tako rada , mi je danes rekla mami da brez zamere, ampak njo imata res najraje na tem svetu . No skratka včeraj na koncertu je bilo NOROOOOOOOOOOOOO , Jan je res car, superca sva se imela, in moj se je res potrudil sva imela VIP karte in sva bila čisto spedaj , polna dvorana Tivoli . Nič punce, vas pridem ob kaki pauzici (na balkonu ) malo prečekirat tako EN LEP SONČEN DAN VAM ŽELIM O super za koncert . Glede čistoče pa imam tudi jaz včasih občutek, da je pri nas kar ni in ni... Pucam, pucam pa ni učinka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:19:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan dan! Nimam pojma kje sem ostala. Sem bila crknjena ko ..... in sem ponoči dobila popiz.... Sem mojega nadrla sredi noči, ker je visel na rač., Maje pa ni mogel imet, tako da sem se jaz zbudila in vstala. Ko sem znorela jo je vzel jaz pa sem šla na sedežno. Zjutraj pa sem se zbudila kot da ni nič bilo. Najraje bi se zjokala za tistimi časi, ko smo spali celo noč. Hm..ja vem kok je to,...jst dostkrat popizdim k moj večino časa preživi na računalniku. Še k smo bli 2 štuka višje, je hodu dol ( tuki k mava zdej dnevno )na računalnik in gledal filme, največkrat pa igral igrce . Moj je čist zasvojen z računalnikom. Tud zdej k pride domou je prvo poljubček meni in Vidku pol pa gasa na računalnik do večera Sm mu rekla, da ga bom odvlekla na odvajanje od računalnika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:20:16
|
|
|
|
Anitka
|
Edina ne vem, če boš brala za nazaj - moj dragi je danes službeno v Zagrebu in bo probal nabaviti knjigo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:20:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še tole: a mislite da ima otrok dovolj eno mandarino srednje veliko za obrok ? al je to bolj kot vmesni prigrizek ? Moje mnenje je, da je to premalo za obrok. Za prigrizek pa je ok, ja ej mogoče mal butasto vprašanje, ampak sej sem blond ... a ti daš Gregiju 3 velike obroke , zajtrk kosilo, večerja, vmes pa kao malica, manjše obroke ali daš vedno na 3 ure količinsko isto? Ne, ne dobi količinsko isto. Zjutraj poje skledico linota, potem dobi dobrih 150 g sadja, včasih malo več, itak ne moreš vedno pripraviti enako količino, za kosilo dobi pa konkretnih 200 g "česarkoli že" (zadnje čase je priden in skoraj vse tudi poje). Popoldne dobi npr. 150-gramski jogurt, zvečer pa spet skledico linota. Ta skledica "drži" okrog 150-200 g , odvisno od posamezne hrane.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:20:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še tole: a mislite da ima otrok dovolj eno mandarino srednje veliko za obrok ? al je to bolj kot vmesni prigrizek ? ne vem, naša jih ne mara Po mojem ja, če ne pa še eno olupiš pa daš pa boš vidla če bo še jedu. Vid jih ma ful rad.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:23:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene samo toliko se oglašam, da se malo izkašljam ostali smo še brez ene gospe za čuvanje - je sedaj, malo pred tem, ko naj bi prišla k nam na razgovor, poklicala in še enkrat vprašala za plačilo - potem pa rekla, da pričakuje vsaj 4eur/h no, lahko si preračunate, koliko je to na mesec za 8 ur na dan pa kdo bo čuval Brino???? Ajoj veliko je to samo se mi zdi normalno, da pričakuje toliko, če bo čuvala Brino na domu. A bi ti prevzela odgovornost za 8ur na dan otroka in plačilo za 600-700eu? Jaz definitivno ne. Boš mogla najti tako, ki čuva po par otrok, da boš cenovno zvozila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:23:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še tole: a mislite da ima otrok dovolj eno mandarino srednje veliko za obrok ? al je to bolj kot vmesni prigrizek ? Hmmmmmm, kaj pa vem. Morda za vmesno malico. Mandqarina je premalo za malico. V vrtcu dajo zraven kake 2 grisina ali par piškotkov, to pa je dovolj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:25:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem zdele na hitro uspela prebrati današnje poste, ker Manca že 20 minut spi prvo rundo. Pol grva pa ven na sončka ko se bo zbudila. Sicer ji še skozi teče iz noska, vendar bova šle vseeno ven na zrak, da se malo svežega zraka nadiha. Jaz sem pa tudi čisto gin. Me nekaj prehlad šlata. Vse kosti me bolijo, glava me boli, .... mah bo že SEm bila pa donc že mal pridna. Sem kruh spravila v skrinjo, ker sem ga včeraj zvečer pekla, pa se je moral čez noč še ohladiti, posesala sem, cunje dala prat, ene sem že pospravila, .... zdej pa še par postov napišem, pol grem pa k Manci na kavč Ja pri meni je to tako, da kaj neredim naredim dopoldan, popoldan sem že brez energije in se mi enostavno več ne da, le če je kaj nujno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 11:26:08
|
|
|
|
tana7
|
špelin@, Brina ne poje 1/4 tega, kar poje Gregi njena lepa teža še vedno ostaja skrivnost sva včeraj malo debatirali s P o tem, pa se ji je zdelo neverjetno - samo gledala me je in sploh ni našla komentarja, ko sem ji povedala, koliko poje a mandarine lahko papajo? ne vem od kje mi ideja, da ne dajat pomaranč, mandarin..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?